2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

saglıklı olurlar ınş bebslerın cnm bırak kocan organık yasasın bende masallah hamur işi butun aılemde burda oldgu ıcın fazla fazla yıyorum oyuzden kılo aldım zaten ayhh napalım yha onu yeme bnu yeme ben mesela asıtlı içeçekleri braktım ama arada canm ıstıo ıcıorum napım oğlmda cok sevıo hıc durmuo yerınde colayı ıcınce :)))) dıkkat edıorum tabı ama aşiri deil valla :)) dr m bna yogurdunu yagsız yap ddı sutu bekletıorum kaymak olyoya alıorum kaymagı yagsız yoğurt yapıorum :)) sözdeee ama sonrada oturuyorum bal ıle o kaymagı yıyorum :))) napım yha hamıleyım bebsm ıstıo :))))

Bn dogum iznini başlattım.. Resmen bizi kapsamicagının sinyalini vermişler tüh yaaa..

Ben tam tersini anladım canım..bende yarın 32 hafta raporumu alacağım bakalım neler olacak..

DOĞUM İZNİ 24 HAFTAYA ÇIKIYOR
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, doğum izninin 24 haftaya uzamasını öngören çalışma yasalaştığında, doğum yapmış ancak halen doğum izninde olan kadınların da faydalanabilmesi için düzenleme yapabileceklerini söyledi. Doğum izni süresini artırmayı da öngören 'çocuk teşviki'ne ilişkin çalışmada son aşamaya gelindi. Konu üzerinde çalışan Çalışma, Maliye, Aile, Kalkınma ve Sağlık Bakanlıkları, önümüzdeki hafta yeni düzenleme konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunum yapacak. Şahin, geriye dönük olarak bir düzenleme yapılıp yapılamayacağına bakılabileceğini söylerken, yasa çıktığı anda doğum yapmış ancak doğum izni devam eden kadınlar için de bir düzenleme olabileceğine işaret etti.

Balık yağı başlayan var mı ben 6 haftadır doktora gitmediğim için bi haberim yok.

Benim dr um balık yağını kullanmamı istemedi.Bazı çalışmalar balık yağının bebek gelişimini olumsuz etkilediğini göstermiş.Ceviz ye daha iyi dedi.Bazı doktorlar balık yağını red ediyor bazısı veriyor.

Son düzenleme:
Günaydınlar teyzeciklerimiz,kızçemin ablaları,abileri,kardeşleri biz geldikk
Hafif bir bel ağrısı ile uyandık.Yapacak birşey yok çekeceğiz mecburrrr Kızçem ya poposunu
ya dizini ya da dirseğini dayıyor sağ tarafıma orası o kadar sert oluyor ki şaşırıyorum sonra orasını
sevip okşayınca hemen kaçıyorDünkü doğumlardan sonra heyecan bastı beni
tuhaf oldum :18::18::18:Yavaş yavaş eksiklerimi halletmeye çalışıyorum
Allah'tan birçok şeyi halletmişim de ıvır zıvırlarla uğraşıyorum...Geçmişi okuyup geliyorum ben

güzel olmuşlar canim eline saglik.

ben avrupa tarafındayım ümraniyeden gelmezler unkapanına falan bakıcam başka alternatiflere açığım

bebekli hayatın zorluklarıyla ilgili ben de fikirlerimi söyliyim tecrübesiz ve ahkam kesmesi yüksek ihtimal bir anne adayı olarak :) yakın çevremde gördüğüm anneleri değerlendiriyorum da, insanın kişilik yapısıyla ilgili bence çoğunlukla. ama önce şunu kabul etmemiz gerekiyor evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. istediğimiz an istediğimiz şeyi yapma özgürlüğümüz olmayabilir. ama şuana kadar oldu da noldu? nobel ödülü alacak işler mi yaptık defalarca unutulmaz tatillere mi gittik? benim adıma cevap hayır. öyle aman aman birşey de yapmadım bugüne kadar. ee gelmişim 28 yaşına, bugüne kadar istediğim kadar uyumuşum 2 sene uyumasam nolur? tabiki sinirlerimiz yıpranır, yorgunluk vs stres artar ama biz istedik allah da nasip etti bize anneliği. (bide benimki plansız gebelikti doktorlar hamile kalma şansımın %1 olduğunu söylüyorlardı, ben de doktoram bittikten sonra tüp bebek deneriz falan diye düşünüyordum, hal böyle olunca bebeğimi zor kabullendim ilk 4 ay zor geçti benim için, şimdi aşığım minik erkeğime o ayrı :))) mesela yakın çevremde biri var üçüzlerine, ev işine, yemeğe herşeye kendi bakıyor mecburen. çok bunaldığım anlarda onu düşünürüm diyorum :) bir arkadaşımın ikizleri var, doğumla birlikte anne yüz felci geçirdi, düzelmez dediler, tr de ameliyatı yapan dr yok amerikaya gönderdiler vs. kadın gözlerini bile kapatamıyordu ki dinlenmek için. düşünsenize süt yetiştirmek zorunda olduğunuz 2 bebek, yüz felçli, içinden çıkılmaz bi durum. ama hiç moralini bozmadı elbet geçer dedi bekledi sütü azalmasın diye aksini düşünmedi hiç ve doktorların bile inanamadığı bir olay oldu, kendilğinden iyileşti. her durumda sabırlı olmak, şükretmek, stres yapan herşeyden uzak durmak ve bebeğimizn tadını çıkarmak lazım bence. ben açıkçası bebek var diye hiçbirşeyimi kısıtlamayı düşünmüyorum varsa var, evde de dursam sorun dışarı çıksam da sorunsa eğer, neden eve tıkılıp bunalıma gireyim ki? hem her ortama alışan çocuk kolay oluyor bence. bir de benim bir köpüşüm var evde, tabi ki kıyaslanmaz bebekle ama sonuçta o hiçbir kan bağımın olmadığı tamamen ben istediğim için baktığım bir canlı. o bile hayatımızı o kadar yönlendiriyor ki, alıştım ben açıkçası. en basitinden eşimle 4 yıldır tatil planlarımızı hep ona göre yaptık( size çok saçma gelebilir kabul ediyorum :)) hiç erken rezervasyon bilmem ne otellerine bakmıyoruz bile çünkü köpüş gelemiyor bir çoğuna. biz de köpek kabul eden salaş otelleri tercih ediyoruz arabayla gitmek zorunda kalıyoruz. ya da 8 aylık hamileyim her gün evi süpürüp siliyorum mecburen, ya da eşim yapıyor kim müsaitse. ya da 4 yıldır her gün ama her gün sabah akşam dışarı çıkıyoruz, hasta da olsak, canımız istemese de, hava soğuk da olsa. ama bir gün bile demedim nerden aldık evimize bu köpeği, eziyet tüy vs demedim. çünkü alırken baştan biliyordum hepsini ve çok seviyorum onu. hiçbiri gözüme gelmiyor. o yüzden bebişle ilgili korkmuyorum sadece hasta olmasın hasta olursa panik yaparım korkarım. onun dışında herşeyi kabullendim bile ben. ( 2 ay sonra burdan size, kızlaaarrr depresyondayım bakamıyorum ben bebeğe, uyumak istiyorum falan yazarsam ciddiye almayın lütfen:))

hoş geldin canm ,

çok güzel bi yazi tşk ederiz

Canım normalde hukuken zaten öyle olması gerekiyor .. Ama böyle ağız oyunları yapıyorlarsa aksine yapma ihtimalleri varmış ..çünkü düzenleme düşünebiliriz falan diyo.. Ben cok sansızım inşallah sana yetişir

bana hiç saçma geledi söyledikleriniz. Benim de minik bi köpeciğim var neler yaşadığınızı ve özverilerinizi anlıyorum. İnşallah hepimizin doğum sonrası zamanları sıkıntısız geçer...

Bn dogum iznini başlattım.. Resmen bizi kapsamicagının sinyalini vermişler tüh yaaa..

bence kapsiyor canim ,

yasa çıktığı anda doğum yapmış ancak doğum izni devam eden kadınlar için de bir düzenleme olabileceğine işaret etti.

diyor , bu bence dahil edilicek anlamina geliyor.

bence kapsiyor canim ,

yasa çıktığı anda doğum yapmış ancak doğum izni devam eden kadınlar için de bir düzenleme olabileceğine işaret etti.

diyor , bu bence dahil edilicek anlamina geliyor.
Ama hukukçular zaten öyle olması gerekiyor kabinen diyor. Bunların böyle düşünebiliriz demesi mide bulandırıyor. Aranızda hukukçu avukat galan var mı acaba.. Neyse ya kader kısmetin önüne geçilmez... Hayırlısı neyse o olsun

tamamen katiliyorum sana :)) bende huysuz iran kedisi besledim uzun zamanlar , belkide bu yuzden senin gibi dusunuyorum bende :)) herseyini senin kanından olmayan isteyerek besledigin bir canli için ayarlayan sen, ben yada baskasi kendi canindan bir parça için neler yapmaz deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…