ben samsunu çok seviyorumfındık toplama ya gidiyoruz yazın çok eylenceli oluyor :)
Benim baba tarafının hepsi seker.. Cocuklarım olmasın da ben kendimi sallamıyorum... Evde tamamen sağlıklı gıdalar ve beslenme tarzımız var.. Zaten eşimin göbek adı organik yani....ondan kaçak yiyorum ... Herkeslerden...
Bn dogum iznini başlattım.. Resmen bizi kapsamicagının sinyalini vermişler tüh yaaa..
Balık yağı başlayan var mı ben 6 haftadır doktora gitmediğim için bi haberim yok.
Balık yağı başlayan var mı ben 6 haftadır doktora gitmediğim için bi haberim yok.
ben kurbana ordayım canim inş :)
ben pınar , sek yada dost süt aliyorum .
mayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.
kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi
dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .
hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim
haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?
istanbulun neresinedsini bilemiyorum ama ben duvar kağıdımı yurtdışından getrtmiştim. Tabi kendim yapamayacağım için bir uygulayıcı bulmam gerekiyordu. O sırada ümraniye'de Özen Duvar kağıdını buldum. Çok profesyonelce çalışıyorlar. Gelip yarım gunde uygulayıp gittiler. Çeşitler de inanılmaz fazla. İnternet sitesinden de görebilirsiniz. Sevgiler.
İthal Duvar Kağıdı | RULO 10 TL
aynı seyler bendede var canım hıc bı ısmı yakıstıramıyorum ogluma ama ıkı ısım uzerıne yoğunlastım
Hoooppp biz geldik hanımlar cimcimemle..Hepinize günaydınlar!! Tepiniyor içimde sıpacıkım.. Hepiniz iyisinizdir umarım blgn08 doğum yapmış ömürlü olsun diyelim bir an evvel sağlıkla hep birlikte evlerine dönerler inş. Duamızı onun için okuduk bugün Allah kabul etsin inş. ha bir de size güzel bir yazı sunayım keyifle okumanız dileğiyle
Anne olmak
Anne olmak yaşam boyu sürecek bir taahhütün altına imza atmak gibi bir şey O sözleşmede Önce sen varsın, sonra ben.. yazıyor Bir an dahi düşünmeden, altına gönüllü imza attığınız gönülden bir akit
Anne olmak, kendinden vazgeçmek değil elbet Ama kendini evladınla tanımlamak anlamına geliyor Bunu talep eden yok aslında sizden Ama onun mutluluğu başka hiç birşeyden aldığınız hazza benzemediğinden olsa gerek, yaşamınızın tam orta yerine gelip oturuyor
Pergelin ucu var ya pergelin ucu, işte onu getirip evladınızın üstüne koyuyorsunuz Ondan sonra ne halkalar çizerseniz çizin, her şey onun etrafında dönüp duruyor
Anne olmak var ya, hep bir eksiklik hissi aynı zamanda O yanınızda ya da gözünüzün önünde değilse başka bir sızı, dibinizde olduğunda ise, acaba doğru şeyleri mi yapıyorum? sorgulaması yaşatıyor o eksiklik hissini
Anne olmak gururların en büyüğü Her geçen gün onun başardıklarına ve gelişimine bakarak yaşadığınız hayretler, bilmişliğine attığınız kahkahalar, yeni bir şey öğrendiğinde gözünde yakaladığınız o ışıltı, başka hiç bir deneyimle boy ölçüşemiyor..
Anne olmak aslında akıl işi değil, gönül işi Sabrınızın ne kadar çok, enerjinizin ne kadar yüksek, uykunuzun ne kadar gerekli, yemek yemenizin ne kadar hayati, iş yaşamınızın ne kadar önemli ve sosyal yaşamınızın ne kadar değerli olduğunu sürekli test ettiğiniz bir gönül işi
Bazen kızımı tahterevalliye bindirirken bunu düşünüyorum Bir ucunda o oturduğunda, diğer tarafa ne koyarsam koyayım onun olduğu taraf ağır basıyor Mesele tabi ki kilosunda değil Mesele sevgisinde
Anne olmak demek, karşılıksız sevmeyi ve sevilmeyi yaşamak demek
Anne olmak demek, yaşamda yepyeni ve bambaşka bir boyuta geçmek demek
Anne olmak demek, evladında var olmak, sonra onda yok olmak, derken yine var olmak ve tekrar yok olmak demek
Anne olmak demek, kendi canının değerini ve değersizliğini çocuğunda tanımlamak demek
Anne olmak demek, ANNE OLMAK demekmiş
Canım normalde hukuken zaten öyle olması gerekiyor .. Ama böyle ağız oyunları yapıyorlarsa aksine yapma ihtimalleri varmış ..çünkü düzenleme düşünebiliriz falan diyo.. Ben cok sansızım inşallah sana yetişirBen tam tersini anladım canım..bende yarın 32 hafta raporumu alacağım bakalım neler olacak..
DOĞUM İZNİ 24 HAFTAYA ÇIKIYOR
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, doğum izninin 24 haftaya uzamasını öngören çalışma yasalaştığında, doğum yapmış ancak halen doğum izninde olan kadınların da faydalanabilmesi için düzenleme yapabileceklerini söyledi. Doğum izni süresini artırmayı da öngören 'çocuk teşviki'ne ilişkin çalışmada son aşamaya gelindi. Konu üzerinde çalışan Çalışma, Maliye, Aile, Kalkınma ve Sağlık Bakanlıkları, önümüzdeki hafta yeni düzenleme konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunum yapacak. Şahin, geriye dönük olarak bir düzenleme yapılıp yapılamayacağına bakılabileceğini söylerken, yasa çıktığı anda doğum yapmış ancak doğum izni devam eden kadınlar için de bir düzenleme olabileceğine işaret etti.
bebekli hayatın zorluklarıyla ilgili ben de fikirlerimi söyliyim tecrübesiz ve ahkam kesmesi yüksek ihtimal bir anne adayı olarak :) yakın çevremde gördüğüm anneleri değerlendiriyorum da, insanın kişilik yapısıyla ilgili bence çoğunlukla. ama önce şunu kabul etmemiz gerekiyor evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. istediğimiz an istediğimiz şeyi yapma özgürlüğümüz olmayabilir. ama şuana kadar oldu da noldu? nobel ödülü alacak işler mi yaptık defalarca unutulmaz tatillere mi gittik? benim adıma cevap hayır. öyle aman aman birşey de yapmadım bugüne kadar. ee gelmişim 28 yaşına, bugüne kadar istediğim kadar uyumuşum 2 sene uyumasam nolur? tabiki sinirlerimiz yıpranır, yorgunluk vs stres artar ama biz istedik allah da nasip etti bize anneliği. (bide benimki plansız gebelikti doktorlar hamile kalma şansımın %1 olduğunu söylüyorlardı, ben de doktoram bittikten sonra tüp bebek deneriz falan diye düşünüyordum, hal böyle olunca bebeğimi zor kabullendim ilk 4 ay zor geçti benim için, şimdi aşığım minik erkeğime o ayrı :))) mesela yakın çevremde biri var üçüzlerine, ev işine, yemeğe herşeye kendi bakıyor mecburen. çok bunaldığım anlarda onu düşünürüm diyorum :) bir arkadaşımın ikizleri var, doğumla birlikte anne yüz felci geçirdi, düzelmez dediler, tr de ameliyatı yapan dr yok amerikaya gönderdiler vs. kadın gözlerini bile kapatamıyordu ki dinlenmek için. düşünsenize süt yetiştirmek zorunda olduğunuz 2 bebek, yüz felçli, içinden çıkılmaz bi durum. ama hiç moralini bozmadı elbet geçer dedi bekledi sütü azalmasın diye aksini düşünmedi hiç ve doktorların bile inanamadığı bir olay oldu, kendilğinden iyileşti. her durumda sabırlı olmak, şükretmek, stres yapan herşeyden uzak durmak ve bebeğimizn tadını çıkarmak lazım bence. ben açıkçası bebek var diye hiçbirşeyimi kısıtlamayı düşünmüyorum varsa var, evde de dursam sorun dışarı çıksam da sorunsa eğer, neden eve tıkılıp bunalıma gireyim ki? hem her ortama alışan çocuk kolay oluyor bence. bir de benim bir köpüşüm var evde, tabi ki kıyaslanmaz bebekle ama sonuçta o hiçbir kan bağımın olmadığı tamamen ben istediğim için baktığım bir canlı. o bile hayatımızı o kadar yönlendiriyor ki, alıştım ben açıkçası. en basitinden eşimle 4 yıldır tatil planlarımızı hep ona göre yaptık( size çok saçma gelebilir kabul ediyorum :)) hiç erken rezervasyon bilmem ne otellerine bakmıyoruz bile çünkü köpüş gelemiyor bir çoğuna. biz de köpek kabul eden salaş otelleri tercih ediyoruz arabayla gitmek zorunda kalıyoruz. ya da 8 aylık hamileyim her gün evi süpürüp siliyorum mecburen, ya da eşim yapıyor kim müsaitse. ya da 4 yıldır her gün ama her gün sabah akşam dışarı çıkıyoruz, hasta da olsak, canımız istemese de, hava soğuk da olsa. ama bir gün bile demedim nerden aldık evimize bu köpeği, eziyet tüy vs demedim. çünkü alırken baştan biliyordum hepsini ve çok seviyorum onu. hiçbiri gözüme gelmiyor. o yüzden bebişle ilgili korkmuyorum sadece hasta olmasın hasta olursa panik yaparım korkarım. onun dışında herşeyi kabullendim bile ben. ( 2 ay sonra burdan size, kızlaaarrr depresyondayım bakamıyorum ben bebeğe, uyumak istiyorum falan yazarsam ciddiye almayın lütfen:))
Bugün gitcem doktora bakalım verecek mi.. Ceviz yiyorum ben deben ıstedım dr dan vermedı bna balıktan tıskındım hamılelgmde. sıze verıomu drnuz
Bn dogum iznini başlattım.. Resmen bizi kapsamicagının sinyalini vermişler tüh yaaa..
Ama hukukçular zaten öyle olması gerekiyor kabinen diyor. Bunların böyle düşünebiliriz demesi mide bulandırıyor. Aranızda hukukçu avukat galan var mı acaba.. Neyse ya kader kısmetin önüne geçilmez... Hayırlısı neyse o olsunbence kapsiyor canim ,
yasa çıktığı anda doğum yapmış ancak doğum izni devam eden kadınlar için de bir düzenleme olabileceğine işaret etti.
diyor , bu bence dahil edilicek anlamina geliyor.
gel de temız hava al bıraz :))) bebsnde buyur ozmna
bebekli hayatın zorluklarıyla ilgili ben de fikirlerimi söyliyim tecrübesiz ve ahkam kesmesi yüksek ihtimal bir anne adayı olarak :) yakın çevremde gördüğüm anneleri değerlendiriyorum da, insanın kişilik yapısıyla ilgili bence çoğunlukla. ama önce şunu kabul etmemiz gerekiyor evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. istediğimiz an istediğimiz şeyi yapma özgürlüğümüz olmayabilir. ama şuana kadar oldu da noldu? nobel ödülü alacak işler mi yaptık defalarca unutulmaz tatillere mi gittik? benim adıma cevap hayır. öyle aman aman birşey de yapmadım bugüne kadar. ee gelmişim 28 yaşına, bugüne kadar istediğim kadar uyumuşum 2 sene uyumasam nolur? tabiki sinirlerimiz yıpranır, yorgunluk vs stres artar ama biz istedik allah da nasip etti bize anneliği. (bide benimki plansız gebelikti doktorlar hamile kalma şansımın %1 olduğunu söylüyorlardı, ben de doktoram bittikten sonra tüp bebek deneriz falan diye düşünüyordum, hal böyle olunca bebeğimi zor kabullendim ilk 4 ay zor geçti benim için, şimdi aşığım minik erkeğime o ayrı :))) mesela yakın çevremde biri var üçüzlerine, ev işine, yemeğe herşeye kendi bakıyor mecburen. çok bunaldığım anlarda onu düşünürüm diyorum :) bir arkadaşımın ikizleri var, doğumla birlikte anne yüz felci geçirdi, düzelmez dediler, tr de ameliyatı yapan dr yok amerikaya gönderdiler vs. kadın gözlerini bile kapatamıyordu ki dinlenmek için. düşünsenize süt yetiştirmek zorunda olduğunuz 2 bebek, yüz felçli, içinden çıkılmaz bi durum. ama hiç moralini bozmadı elbet geçer dedi bekledi sütü azalmasın diye aksini düşünmedi hiç ve doktorların bile inanamadığı bir olay oldu, kendilğinden iyileşti. her durumda sabırlı olmak, şükretmek, stres yapan herşeyden uzak durmak ve bebeğimizn tadını çıkarmak lazım bence. ben açıkçası bebek var diye hiçbirşeyimi kısıtlamayı düşünmüyorum varsa var, evde de dursam sorun dışarı çıksam da sorunsa eğer, neden eve tıkılıp bunalıma gireyim ki? hem her ortama alışan çocuk kolay oluyor bence. bir de benim bir köpüşüm var evde, tabi ki kıyaslanmaz bebekle ama sonuçta o hiçbir kan bağımın olmadığı tamamen ben istediğim için baktığım bir canlı. o bile hayatımızı o kadar yönlendiriyor ki, alıştım ben açıkçası. en basitinden eşimle 4 yıldır tatil planlarımızı hep ona göre yaptık( size çok saçma gelebilir kabul ediyorum :)) hiç erken rezervasyon bilmem ne otellerine bakmıyoruz bile çünkü köpüş gelemiyor bir çoğuna. biz de köpek kabul eden salaş otelleri tercih ediyoruz arabayla gitmek zorunda kalıyoruz. ya da 8 aylık hamileyim her gün evi süpürüp siliyorum mecburen, ya da eşim yapıyor kim müsaitse. ya da 4 yıldır her gün ama her gün sabah akşam dışarı çıkıyoruz, hasta da olsak, canımız istemese de, hava soğuk da olsa. ama bir gün bile demedim nerden aldık evimize bu köpeği, eziyet tüy vs demedim. çünkü alırken baştan biliyordum hepsini ve çok seviyorum onu. hiçbiri gözüme gelmiyor. o yüzden bebişle ilgili korkmuyorum sadece hasta olmasın hasta olursa panik yaparım korkarım. onun dışında herşeyi kabullendim bile ben. ( 2 ay sonra burdan size, kızlaaarrr depresyondayım bakamıyorum ben bebeğe, uyumak istiyorum falan yazarsam ciddiye almayın lütfen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?