2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

annene çok geçmiş olsun . Allah şifa versin. kavanozların da çok cici olmuş emzikli fln güle güle kullanın inş

güzel olmuşlar canim eline saglik.

teşekkür ederim Allah razı olsun.

rahat annenin bebeği de rahat,sakin oluyor.bebek bakımıyla ilgili bir problem yaşamazsın inşallah.
ilk hastalığında paniklersin bence.2.de daha sakin olursun.
inşallah hiç hastalanmaz bebecikler.

bende senn gıbı dusunenlerdenm cnm. bı kısıtılıcagmz 40 gun olur yanı sonrasında hersey duzelır. çok mutluyum anne olbılıyorum bnm eltımn cocugu olmuyo tup bebekde yaptıramıolar fıatlar bellı allaha cok sukur bna bu bebgı verıokı bakablıcm demekkı o sabrı gorebılıo . allah kımseye tasıyamayacagı yuku vermezmıs saglıklı olalmda uykusuz kalmısım sofradan yemek yemdn kalmıısm onm deıl acıkcası

Rahat babanın da bebeği rahat oluyo.. Ordan kurtardık biZ...

Selam canım bende duvar kağıdı için çok gezdim, internetten de baktım ama karar veremedim en son Modoko' dan aldık, çok ta içime sindi. İstanbul' da yaşıyorsan tavisye ederim

kızlar yha ben oğluma ısım bulamadım ısmler beklıorum sızden kısa olsun azıcakta

biz de bulamadık.karar veremedik henüz ama bulduğum hoşuma giden isimlerden paylaşabilirim.

AFFAN: Kötü şeylerden kaçınan, kötülüklerden uzaklaşan, temiz. Ashab'dan bu ismi kullananlar olmuştur.

ALİM:1. Çok okumuş, bilgin.,2. Çok bilen. 3. Sonsuz. İlim sa.hibi. Allah'ın sıfatlarındandır. Kur'an'da Cenabı Hakk'ın ismi olarak 13 yerde geçer. "Abd" takısı alarak da kullanılır.

MUS'AB:Zor. Güçlü, dayanıklı. Ashabdan ünlü şehid Mus'ab b. Umeyr'in adıdır.

EFE:1. Ağabey, büyük kardeş. 2. Yiğit, cesur. 3. Kabadayı.

Nasıl güzel anlatmışsın canım...Bu yazıyı kopyalayıp sabrım zorlandığı zaman okumayı düşünüyorum...Doping kokuyorrr...Çok etkili

geçmiş olsun canım . inşallah bebeişini sağlıklı şekilde alırsın kucağına.
ben avukatım. benim düşüncem doğumdan sonra izin çıkarsa doğum iznide devam ediyorsa onlara uygulanması gerekir. ancak şu tarihten itibaren doğum yapanları kapsayacaktır şeklinde ayrı birdüzenleme getirilirse kötü olur. bi açıklık yer almazsada keyfi uygulamalar olabilir kurumlarda. düzenlemenin açık olması şart

Bana bizi kapsamicak gibi geliyo.. Kurcalıyorlar çünkü işi.. Yol öyle yol böyle.. Zaten kapsaması gerekiyor yani bu böyle düzenleriz bakarız modları saçma geliyo..

Ne geçmişmiş beeee oku oku ancak bitiriverdim
Okuduklarımdan en çok bebek dünyaya geldikten sonraki
hayatımız aklımda kaldı.Son 2 senede 4 kuzenim anne,baba oldular.
Vallahi hepsine bakarsan ya bir sürü çocuk yapar ya da hiç çocuk yapmazsın
Ama ben hiçbirini ve burda yazılanları da dinlemiyorum bu konuda.Ben DURU geldikten sonra
konuşacağım.ELbet çok zor olacak ama hayatta ne kolay söyler misiniz?Annemi örnek alacağım
17 yaşındayken hamile kalmış, babamın işi bile henüz kesinleşmemişken babamın peşine takılıp
polis okulu için memleket memleket gezen,maddi olanakları,teknoloji sıfırken beni büyüttüyse
benim konuşmaya pek hakkım yok.Eskiden hazır bebek bezi mi varmış?Düşünsene onları yıkadığımızı
annem beni evde doğurmak zorunda kalmış ve bir sürü aksiklik yaşamış ama şükürler olsun ki bu yaşımıza
kadar gelmişiz.Hele ki cinsiyeti bile bilmeden sadece hislerine göre herşeyi yapmış etmiş.Babamın hiç yardımı
dokunmamış çünkü polis okulunda 8 ay kadar eğitim almış.Beni görmemiş bile vs.vs.vs.Şimdi bu kadar
imkan varken maddi manevi bunlarından altından kalkacağız.Tabiki uykusuz kalacağız,tabiki tatil yapamayacağız
tabiki sinirli-huysuz olacağız ama ya bu meleklerimiz göbüşlerimizde olmasaydı bir an da olsa düşünür müsünüz?
Etrafımda nice insan var bebek sahibi olmak için uğraşan,yıpranan onları görünce şükür ediyorum ve bol bol
RABBİME güveniyorum.Korkmayalım canlarımmmmm ALLAH'ım bize bebişlerimizin sorumluluğu için sabır verecektir.....
Herşey bir tarafa KOKUSUNU DUYMAK İSTİYORUM BEN artık

cook hyecanlandım canım :18::18::18::18::18:ınsallh ikinizinde sağlığı yerınde olur miniğimizde bir a önce kuvezden cıkar ,hayırlı olsun kızın

benide bir telaş sardı şuanda. dün hazırlıycakyık güya eşimle doğum çantasını. dinlenirken gezerken bıraktık yine. bugün 2 de çıkıyorum eve gittiğim gibi çantayı hazırlıycam :18::18:
şuanda senle aynı duyguları yaşıyorum. bir yandan gülümserken bir yandan gözyaşlarımı tutamıyorum.
bu kadar erken beklemiyordum ben doğum haberlerini :18::18:
sıra bizede geliyor şimdi daha iyi anladımm
Bundan sonra hergün bi dogum hikayesi duyarız artık
evet haziranda başlar bizim topic teki aceleci bebişlerdeee
Yesssssssssssssssss dogum iznimi başlatmış bi diş hekimiyim .. Valla bizi kapsamazsa su altı ay herkesin dişini çekcem mecliste
kerpetenle çek hemdeeeee
aman canım beklesin kuzucuk en azından temmuza kadar.
üzülme canım benim. bebişlerimiz kısmetiyle gelicek inşallah
Rabbim bi kapıyı kapatır diğerni açar. merak etme sen hiç
canım benimde öyleydi doktor tesadüf idrar tahllili yaptı iltahap çıktı istersen sende bir görün için rahat etsin.illa olacak diye birşey yok normalmiş zaten akıntı olayı
ya ben böyle şeyleri dr a söylemeye çok çekiniyorum nedense
bu salı kontrol var gittiğimde bi sorayım bakalım ne dicek.
yazık pişman olmuş belli.
ama işte baştan yapmasalar şunu nolucak sanki.
o kadar laf söyle kalp kır. sonra üstüne titre karının.
sonra bizde hemen affedelim kendimize gelelim. o kadar kolay olsa keşke
bide bebeğim erkek adı ali hamza olucak inşllah son anda bi değişiklik olmassa tabi kızlar ilk gebeliğim ve bazen çok korkuyorum duygusala bağladım ben yine:))
oğlumun yarı adaşı hoşgeldin. benim oğlumda Ali Kaan
başşımıza gelecekleri biliyoruzda kestiremiyoruz aslında
ben birde uykuyu çok seven bir insanım. zor günler bekliyor ama bir yandan güzel eminim

Selam canım bende duvar kağıdı için çok gezdim, internetten de baktım ama karar veremedim en son Modoko' dan aldık, çok ta içime sindi. İstanbul' da yaşıyorsan tavisye ederim

istanbulda yaşıyorum modoko karşıda bu tarafta da mobilya için maskoya çok gittik duvar kağıdı hiç bakmadık ithal duvar kağıtları yerli markalara göre daha güzeller bu haftasonu unkapanına gideriz diye düşünüyorum unkapanından satın alan var mı acaba?

Milletvekilleri yasası 2 güne çıktı.. Biz bu dogum izni meselesini ilk bebeğimden beri bekliyoruz.. Vicdanları Allah a emanet ediyorum.. Memurun alacağı 3 kuruşun ne zormuş be yasası ne zormuş .. Hey hak...

efeyı esimde istedı ama var bızde gerek yok ddm bnde

mirza koymak ıstıorum hukumdar soyundan gelen anlamı

Bu ücretli izin konusunu sıla abla ya havale ediyorum ben...

HAYATI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEZSEN İLİKLEMEZ ÖNÜNÜ ASLA KARŞINDA Dİ Mİ ama

kızlar merhaba ben ağustos annesiyim aslında ama ilk doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkkken doğum olacak nasipse.. Temmuzz sonu gibi

Kafamda sürekli ev temizliği var sizler ne yapacaksınız.. Yardımcı alacakmısınız.. kaçıncı haftada yapacaksınız birde ramazan ayı girecek.. Nasıl olacak.. Soru işaretleriyle dolu kafam.. Ben battaniyeleri yıkadım yünlerimi temizledim havalandırdım. Tüllerimi yıkadım. Koltuklarımı sildim. Temmuz ayı başında halılarımı yıkatayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…