2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Her turlu doğumda risk vardır. Allah o an için bize en hayırlısı nasip edecek.Onun için kendini normal doğuma ya da sezeryan doğum diye şartlama.İkisinede hazırlıklı olucaz.Ama eğer herşey normalse neden normal doğum olmasın ki.Sonuçta bizim ülkemiz bu konuda bu kadar rahat sezeryanda.Başka ülkelerde en son düşünülen seçenek.Onların bebekleri de aynı yoldan geliyor .Onun için eğer başımıza gelecek var ise her şartta gelir.Allaha dua edelim.Yeterli.Başkalarının lafına çok kulak asmayalım.Çünkü herkes felaket tellalı bizim ülkemizde.Herkes doktor.

Arkadaşlar
Temizlik iyi güzel ama lütfen temiz olacağım derken bebeğinizden olmayın.Hamileleiğin ilk ayı nasıl önemliyse bebeğin tutunması açısından son ayda okadar önemli.Uzanma yere çömelme hareketleri ciddi bir şekilde tehlikeli.Bırakın camınız kirli kalsın.Perde asmayın.allah korusun erken doğum sebebı bıle olabılır kendınızı cok yormak.lutfen hıc bırsey bebegımızden ve bızden daha onemlı degıl.Varsın pis desinler.Cok mu dert

Hiç canını sıkma canım emin ol daha iyi bir işe girecektir bebek kısmettir Rabbim mutlaka vermiştir biyerlerde kısmetini ayrıca dediğin gibi maddi ve manevi Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin Allah herkese güç kuvvet sağlık versin...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Biz nasıl büyüdüysek yavrularımızda büyücek elbette.
Çocuğumuz oldu diye hayat bitmiyor sadece farklılaşıyor. Sorumluluk artıyor ki bence bu güzel bişey.
Bizi de kapsayacak. Hem daha dogurmadik ki. 16 aya çıkardıkları zaman dogum izninde olanlari kapsamisti. Kapsamamasi mumkun değil.
bencede doğum iznindekileri kapsamalı.

evet cnm bn zaten temızlık yapıcam dıe belımı ıncılttım bı acıllık oldum allaha cok sukur bebgmde bse yokdu. bn yapmıorum agr temızlık saolsun teyzem gelıp yapıo kadıncagz eşim yapıo. eşimn evden cıkarken soledıgı sey temızlık yapma yorma kendını cok kokuo zaten erken dgm olucak dıe :))) zaten artk yapamıoruz yha bı dus alım dedm yoruldum vallahı :))

masallah bebeiğne canım şeker hastalığı yok değil mi sende merak ettim sadce seker hastalarında bebekler kılolu oluyormus bıraz senınkının sımdı ıyı masllh ama daha zamanıda var

iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi. çok heyecanlııı

Çok sevimdim canım. Hadi hayırlı uğuelu olsun inşaallah. Güle güle oturub bebişini buyütmek nasip olsun

hahahhaaa aşerdi mi ki seninle beraber??

kızlarr dondum aranızaa:)))) bebısım ve ben cok ıyyız masallah ama kım dogum yapmıs ne zaman kacıncı sayfada ayy hycanladnm

geçmişi okumadım ben hepsini kaçırmışım kim doğum yapmış kaç haftalık ama niye böle erken???????? :18: :18: :18:

korktum şimdik...

kızlarr dondum aranızaa:)))) bebısım ve ben cok ıyyız masallah ama kım dogum yapmıs ne zaman kacıncı sayfada ayy hycanladnm

Canlar blgn08 doğum yapmış bebekleri küvezdeymiş inş sağlıkla yakında evlerine gidecekler.. Ayrıntısını biz de bekliyoruz yakında doğum hikayesini anlatacakmış..
Bizim karnımız acıktı yemek hazırlayıp tıkınalım cimcimemle. Hoşçakalın hanımlarrr!!

slm kızlar
bende oğluşuma kesin bir isim bulamadım en son alperen seçeneğimiz var erkek çocuk ismi ne zor yaa
aslında ben
gurur
rüzgar
onur utku beğeniyorum eşimde bu isimleri beğenmiyor onunkileride ben beğenmiyorum tek ortak noktamız alperen

bekleyememıs mınık bebek demekkı ama saglıklı olmasına cook cok sevındım kuvezden de ınsallah sag salım cıckak annesı kavusmus melegıne darısı basımza tebrık ederim blgn Allah analı babalı buyutsun

E senin düşünecek bişeyin kalmamış,,
Ben yardımcı alayım diye düşünmüştüm de dün almamaya karar verdim,halıları vercem zaten kuru temizlemeye,koltukları yıkattırcam,e geriye bişey kalmıyo zaten camları eşime sildiririm,süpürmeyide yapar ,perdelerimi yıkamıycam 4 5 ay önce yıkadım ama evde petek olmadığı için kirlenmiyo zaten..

kızlar dogum cntam ıcın eksık kalan son hazrlıklarımı tamamlamak ıstyorum eczanedn ılacımı alırken gogus kremımı de alym dıyorm nedır onerınız acıl cvp verrsenız sevnrm cıckam bırazdan:))

Mirza ismine bayıldım,akşam eşime söyliim bi,ama kabul etmiycek biliyorummHiç duymamıştım,anlamı da çok güsel,söylemesi de çok güselll

benim doktorum GARMASTAN POMAD önerdi, onu aldım... sürdükten sonra temizlemeye gerek kalmıyormuş... 29 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…