Ayyy göbüşümdeki kıllar çok arttı,eşim bebişi severken utanıyorumAçmamaya özen gösteriyorum genelde atletin üzerinden falan gösteriyorum :):)
mrb kızlar bizde geldik aranızaanca uyanabildik dün bayağı yorulmuşuz
ya bişi sorcam.ben 40 mevlidini yapsammı yapmasammı bilemedim bebişin.
kv tarafı genelde yapıo yeni doğum yapanlar war .ben mevlid gibi deilde daha çok böle baby shower tarzında bişi yapmayı düşünüorum
genelde yemek fln yapıo onlar. bende bebek pastası poğaça börek fln nese açık büfe yapim diorum. onuda hesapladım bebeişin mevlid kıyafeti alışveriş süsü püsü fln 400-500ü buluo
bu seferde gerek yok okadar masrafa diorum. doğumdan sonra gelen gelsin bi çay yanına weririz bişiler giderler diorum
karar veremedim bi türlü
annemde yapalım dio gelen misafiri doğumdan sonra toplu halde ağırlarsın tek tek zor olur dio
bilemedim walla napsam ki ???? bide bunun kalabalıktan sonra temizliği war
işte bu bunların bılınmesı cok gusell cırpma cekme ısı aklımd aınsllkızlar bakın hazıran annelerınden ne buldum okuyun derm Bir Kuran Mucizesi: Doğumu kolaylaştıran çekme hareketi / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
bılmıyorum kısa oz yazmıs tatlımmAnaaaam inanmiyorum. İnşaallah sağlıkla analı babalı büyüsün
Yanlız bi şey sorucam bi şey mi olmuş bu kadar erken doğmuş bebek?
aynen ya ayakalrımın arasına yorgan alınca rahat edıyorum zatenn bırde bol abdest adıgım ıcın fasla sısmıyordaa agrıyo ryaaaaaaynı sıkıntılar bende de var canım.yürüyemiyorum yatamıyorum yemek yiyemiyorum bel ağrım çok fazla.hamilelik bambaşka birşey işte.vücut temposu yavaşlıyor.doğuma kadar mecburen sabredicez.doğumdan sonra inş başka sıkıntılar olmaz ben doğum yapanları dinledikçe tırsıyorum.bebek bakmak hamilelikten daha zormuş.bebişimiz için sabredicez az bir zaman kaldı.bol bol dinlen.ayaklarını soğuk su ile yıka ve yatarken altına yüksek yastık koy.
maasalah cnm benımm bende tm kg ne ka bol dıcektım sen 3-2 karıstırmısnnnn bunada sukurrmrb kızlar geçmişi okuodum yeni döndüm aranıza
bugün kontrolüm wardı benimde hastaneye gittik oğlum yine göstermedi yüzünü ya :18: resmen eliyle kapatıo yüzünü şaka gibi.aksi bi bebek olcak galiba.
33+5 olduk 3750 olmuş kilosudayanlız ters duruo hala düzelmicek bu gidişle benim sezaryen kesinleşti
mardınmı neresınden cnm ark.tayınlerı oraya cıktıda kıralık bakyrlarr 600 den asagı yokmus yasık onlarda almaya kara vedıler gibıı merkes denn tabııbebeğim 32 haftalık mardinden katılıyorum aranıza çok heyecanlıyım ayyy ne yazacağımı şaşırdım:)))
ne gusel bende pek bos durmuyorum her ısmı kendım yapıyormm 11 kg aldım 36 haftalıgızzzzzzzzHerkese merhabalar,
ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
bebek rahıme baskı yaptıgı ıcın olurmus sıslık tatlımmmmayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.
kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi
dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .
hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim
haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?
dun esımle yururken bunu konustuk kızımız olsa ısmı bellı de ıkıncı bebekde ısım dedıkkkızlar yha ben oğluma ısım bulamadım ısmler beklıorum sızden kısa olsun azıcakta
musabbiz de bulamadık.karar veremedik henüz ama bulduğum hoşuma giden isimlerden paylaşabilirim.
AFFAN: Kötü şeylerden kaçınan, kötülüklerden uzaklaşan, temiz. Ashab'dan bu ismi kullananlar olmuştur.
ALİM:1. Çok okumuş, bilgin.,2. Çok bilen. 3. Sonsuz. İlim sa.hibi. Allah'ın sıfatlarındandır. Kur'an'da Cenabı Hakk'ın ismi olarak 13 yerde geçer. "Abd" takısı alarak da kullanılır.
MUS'AB:Zor. Güçlü, dayanıklı. Ashabdan ünlü şehid Mus'ab b. Umeyr'in adıdır.
EFE:1. Ağabey, büyük kardeş. 2. Yiğit, cesur. 3. Kabadayı.
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNe geçmişmiş beeee oku oku ancak bitiriverdim
Okuduklarımdan en çok bebek dünyaya geldikten sonraki
hayatımız aklımda kaldı.Son 2 senede 4 kuzenim anne,baba oldular.
Vallahi hepsine bakarsan ya bir sürü çocuk yapar ya da hiç çocuk yapmazsın
Ama ben hiçbirini ve burda yazılanları da dinlemiyorum bu konuda.Ben DURU geldikten sonra
konuşacağım.ELbet çok zor olacak ama hayatta ne kolay söyler misiniz?Annemi örnek alacağım
17 yaşındayken hamile kalmış, babamın işi bile henüz kesinleşmemişken babamın peşine takılıp
polis okulu için memleket memleket gezen,maddi olanakları,teknoloji sıfırken beni büyüttüyse
benim konuşmaya pek hakkım yok.Eskiden hazır bebek bezi mi varmış?Düşünsene onları yıkadığımızı
annem beni evde doğurmak zorunda kalmış ve bir sürü aksiklik yaşamış ama şükürler olsun ki bu yaşımıza
kadar gelmişiz.Hele ki cinsiyeti bile bilmeden sadece hislerine göre herşeyi yapmış etmiş.Babamın hiç yardımı
dokunmamış çünkü polis okulunda 8 ay kadar eğitim almış.Beni görmemiş bile vs.vs.vs.Şimdi bu kadar
imkan varken maddi manevi bunlarından altından kalkacağız.Tabiki uykusuz kalacağız,tabiki tatil yapamayacağız
tabiki sinirli-huysuz olacağız ama ya bu meleklerimiz göbüşlerimizde olmasaydı bir an da olsa düşünür müsünüz?
Etrafımda nice insan var bebek sahibi olmak için uğraşan,yıpranan onları görünce şükür ediyorum ve bol bol
RABBİME güveniyorum.Korkmayalım canlarımmmmm ALLAH'ım bize bebişlerimizin sorumluluğu için sabır verecektir.....
Herşey bir tarafa KOKUSUNU DUYMAK İSTİYORUM BEN artık
herkese iyi günler kızlar
temizlikten bahsetmişsiniz ama tül asmayın cam silmeyin uzanmayın lütfen bebek anne karnında memeden ayrılır diye bi tabir var uzanırsanız allah göstermesin başınıza gelebilir..birazdan doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek hepinizin dualarını bekliyorum kolay gelsin
aman bebgın harekelterını dıkkt et tatlım bısımkını de elındeydı kordonusuukızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
heh ebende esıme dıyorumkı paşasın gogus kılları bana yansıdı erken ergenlıge gırıcek snaırm dıyeeeeeeeeeeeeeAyyy göbüşümdeki kıllar çok arttı,eşim bebişi severken utanıyorumAçmamaya özen gösteriyorum genelde atletin üzerinden falan gösteriyorum :):)
misafirim var......yemekliiiSabah kahvaltıya çağırdığım misafirlerimi ağırladım ,dinlendim ve şimdi banyoya gider benAkşama ne yemek yapıcaksınız acaba??Hİçbişe bulamıyorumm
Sabah kahvaltıya çağırdığım misafirlerimi ağırladım ,dinlendim ve şimdi banyoya gider benAkşama ne yemek yapıcaksınız acaba??Hİçbişe bulamıyorumm
canım senin kararın tabi ben yapmayı düşünmüyorum. o kadar kalabalığı tantanayı kaldıramam. zaten bide yapan arkadaşlardan akrabalardan gördüğüm mevlüte gelen kişiler sonra bide ayrıca tebriğe geliyo. öyle garip adetler yani. mesela düğüne gelenler bide eve tebriğe gelmişti ,aynı şekilde nişana gelip bide ayrıca eve tebriğe geldiler. düşün bide benim nişanla düğün arası 5 aydı sadece tekrar tekrar geldiler yani. allahtan çalışıyorum da kayınvalidem ağarladı hepsini bana dokunmadılar, ona gittiler D: yani bence bebekli hayata tam yeni alışmışken bide bunlara gerek yok. sevenler gelsin görsün bi kere gitsin diyorum ben
sizin üçüncü çocuğunuz olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama bir şeyler sormak ve söylemek istiyorum. Benim ilk çocuğum olacak. Çocuklu arkadaşlarımızla görüştüğümüzde filan herkes ne kadar da zor olduğundan, geceleri hiç uyumadıklarından, ikinci çocuğu asladüşünmediklerinden, artıkeskisi gibi tatillerde dinlenemediklerinden vs vs bir sürü şeyden bahsediyorlar. Allah bana sağlıklı bir çocuk verirse eğer şahsen her gün şükredeceğimi biliorum. Her zaman bir kızım olmasını istemiştim, kocam da çocuk istememesine rağmen olursa kızımız olsun diyordu.Şimdiyse rabbimiz bize bir kız çocuk veriyor inşallah. Ama tüm yaşadığım bu sevinç, heyecan ve hevesin yanında biraz da korkuyorum. Hayatım artık eskisi gibi olmayacak mı? Kendime hiç vakit ayıramayacak mıyım? Eşimle aramız soğuyacak mı? Gittiğimiz tatillerden bir şey anlayamayacak mıyız? Bakımsız saçı başı dağınık bir kadın olmak zorunda mı kalacağım? Siz çok deneyimlisiniz. Belki biraz içimesu serpersiniz diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın tekrar söylğüyorum. Kızımı şimdiden deliler gibi seviyorum. Olmasaydı diye bir isteğim ya da fikrim tek an bile olmadı. Canım yavrum hamileliğim süresince beni hiç üzmedi, karnımda hareketlerini bile kibar kibar yaptı. Ama beni herkes doğumdan sonrası için çok korkuttu... Gerçekten kabus dolu günler bizleri mi bekliyor?
Sabah kahvaltıya çağırdığım misafirlerimi ağırladım ,dinlendim ve şimdi banyoya gider benAkşama ne yemek yapıcaksınız acaba??Hİçbişe bulamıyorumm
sizin üçüncü çocuğunuz olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama bir şeyler sormak ve söylemek istiyorum. Benim ilk çocuğum olacak. Çocuklu arkadaşlarımızla görüştüğümüzde filan herkes ne kadar da zor olduğundan, geceleri hiç uyumadıklarından, ikinci çocuğu asladüşünmediklerinden, artıkeskisi gibi tatillerde dinlenemediklerinden vs vs bir sürü şeyden bahsediyorlar. Allah bana sağlıklı bir çocuk verirse eğer şahsen her gün şükredeceğimi biliorum. Her zaman bir kızım olmasını istemiştim, kocam da çocuk istememesine rağmen olursa kızımız olsun diyordu.Şimdiyse rabbimiz bize bir kız çocuk veriyor inşallah. Ama tüm yaşadığım bu sevinç, heyecan ve hevesin yanında biraz da korkuyorum. Hayatım artık eskisi gibi olmayacak mı? Kendime hiç vakit ayıramayacak mıyım? Eşimle aramız soğuyacak mı? Gittiğimiz tatillerden bir şey anlayamayacak mıyız? Bakımsız saçı başı dağınık bir kadın olmak zorunda mı kalacağım? Siz çok deneyimlisiniz. Belki biraz içimesu serpersiniz diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın tekrar söylğüyorum. Kızımı şimdiden deliler gibi seviyorum. Olmasaydı diye bir isteğim ya da fikrim tek an bile olmadı. Canım yavrum hamileliğim süresince beni hiç üzmedi, karnımda hareketlerini bile kibar kibar yaptı. Ama beni herkes doğumdan sonrası için çok korkuttu... Gerçekten kabus dolu günler bizleri mi bekliyor?
ben bişiler yazmak istiyorum konuda ,
annelerimiz bizi dogurduklari için böylemi düşünüyolar acaba ? bize annelik yaparken diğer işlerini yapamadilar mi ? evlerinin temizligi , işleri , eşleri , günleri , çarşı pazar hangisinden geri kaldilar acaba ? birde maddi imkansizliklari olanlar vs vs . biz daha dogmayan cocuklarimizin hayatimiza engel olup olmayacagini dusunuyoruz , konforumuzdan birşeyler kaybedecekmiyiz onu dusunuyoruz ? ya bizim annelerimiz 1 yatakta 2-3 cocuk buyuten , oda susleri bebek sekerleri , gogus kremli pedler bunlarin varligindan bile habersiz son derece iyi kaliteli saglikli bir şekilde yetiştirmedilermi bizi ? insanlar anne olabilmek için cocuk sahibi olabilmek için dünyanın parasini harciyorlar , tup bebekler , aşılamalar , maddi bir kenara manevi olarak çöküyorlar , RABBİME binlerce kez şükürler olsun ben anne olabilicem , ben bu duyguyu yaşayabilicem , hiç saçım basım dagınık olsun , gezmeyeyim , ojelerim olmasin , saçım fönlü olmasin , tatile gitmeyeyim , bunlarin hepsi geçici evreler , hepsi zamanla oturucak , nasil ilk evlendigimizde baska bir inanla aynı evi paylaşmak, alışmak bir süreç ise kendi kanından canından bir güzellige sahip olmak, onunla yaşamaya alışmakta bir süreç,saglikli bir şekilde alayim , büyüteyim cocugumu gerisi teferruat . ben herseyin daha keyifli olacagini dusunuyorum...iyi dusunelim iyi olsun , Allah Hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.
:)) tecrübeli insanın hali başka oluyor işte.. bizim ilk gebeliğimiz olduğu için başımıza geleceklerden habersiz herşey sanki böyle tozpembe ve rahat devam edecekmiş gibi geliyor.. sizin msjınızı okuyunca bir anda gerçeklere döndümhaklısınız aslında kendimizle ilgilensek daha iyi olur:) size de bu telaşlarımız komik geliyodur en basitinden, ben şuanda şeker testi, cinsiyet öğrenme sürecinde olanların telaşlarını gördükçe aslında telaşlanacak hiçbişey yokmuş herşey zamanı gelince oluyormuş bi şekilde diyorum.. ikinci gebeliğimde Allah nasip ederse daha farklı olacağım kesin:)
ben ahkam kesmiyorum , sadece bu duyguyu tadabilecek oldugum için şükrediyorum , ve bir çok şeyin insanin kendi elinde oldugunu düşünüyorum , belki unide pedag. okudugum için , belki yapim ile alakasi . illaki yaşayip görecegiz , belkide cok yakinimda cok sevdigim bir aile dostumuzun anne olamayişini, yaşadiği üzüntü , hayal kırıllıgı bunalim vs vs ve benim hamilegimi bile dile getirmeyip 7 aydir onu görmeye bile gitmeyişim beni bu kadar bu konuda hassaslaştiriyor. vede cok goruyorumm illk cocugu olup şöle böle bunalimlar vs vs yaşayip ikinci hatta 3. cocuk sahibi olanlar ...
sanirim bu dusunce kişiden kişiye değişiyor , hani deniyor ya bebegini kucagina alinca unutuyosun o dogumda yasadigin sancilari , belkide bebeginle yaşamaya başlayınca herseye alışıyosun ..
günaydın canım ben ve benim gibi bazı anneler bebek için daha doğmadan herşeyi almak için telaş içindeler dediğiniz gibi.belki doğru degil ama insan tarif edilemez bir heyecn mutluluk yaşadığından almayı düşünüyor.maddi durumum elvermese hiçbirini bende yapamazdım.bebegim için hamile iken bile çalıştım.babası değil herşeyini ben aldım.ben 5 yılık evliyim çocuk çok istiyordum bunu eşimde bilir.4 yıl boyunca hep rüyamda bebiş gördüm.bazen agladığımda oldu.maddi sorun ve kadın hastalıklarım yüzünden çocugum olmadı.şuan maddi sorunumuzda artık yok.en son hamile kalmadan önce çok güzel bir erkek bebek rüyamda gördüm ve emzirdim.sonra hamile kaldığımımı öğrendim.hayatımda benim herşeyim en yakınım bu bebiş olacak.bebeğime ilgi ve düşkünlüğumde bu yüzden.bu gece de rüyamda bir bebiş gördüm.kendimle ilgileniyorum ama eskisine göre az.hamileliğim çok zor geçiyor.karnım büyüdükte rahat uykum yok.gece çok uyanıyorum.evde dolaşıyorum.eşim arada bir dışarı çıkarır ama artık çabuk yoruluyorum.bebiş doğduğunda da uyuyamıyacağım biliyorum ama olsun değer.sağlıklı doğsunda daha çok mutlu olurum.artık başkalrının bebişini degil kendi bebişimizi sevecegiz.işte bizim mutluluğumuz...Rabbim çocuk isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
bebekli hayatın zorluklarıyla ilgili ben de fikirlerimi söyliyim tecrübesiz ve ahkam kesmesi yüksek ihtimal bir anne adayı olarak :) yakın çevremde gördüğüm anneleri değerlendiriyorum da, insanın kişilik yapısıyla ilgili bence çoğunlukla. ama önce şunu kabul etmemiz gerekiyor evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. istediğimiz an istediğimiz şeyi yapma özgürlüğümüz olmayabilir. ama şuana kadar oldu da noldu? nobel ödülü alacak işler mi yaptık defalarca unutulmaz tatillere mi gittik? benim adıma cevap hayır. öyle aman aman birşey de yapmadım bugüne kadar. ee gelmişim 28 yaşına, bugüne kadar istediğim kadar uyumuşum 2 sene uyumasam nolur? tabiki sinirlerimiz yıpranır, yorgunluk vs stres artar ama biz istedik allah da nasip etti bize anneliği. (bide benimki plansız gebelikti doktorlar hamile kalma şansımın %1 olduğunu söylüyorlardı, ben de doktoram bittikten sonra tüp bebek deneriz falan diye düşünüyordum, hal böyle olunca bebeğimi zor kabullendim ilk 4 ay zor geçti benim için, şimdi aşığım minik erkeğime o ayrı :))) mesela yakın çevremde biri var üçüzlerine, ev işine, yemeğe herşeye kendi bakıyor mecburen. çok bunaldığım anlarda onu düşünürüm diyorum :) bir arkadaşımın ikizleri var, doğumla birlikte anne yüz felci geçirdi, düzelmez dediler, tr de ameliyatı yapan dr yok amerikaya gönderdiler vs. kadın gözlerini bile kapatamıyordu ki dinlenmek için. düşünsenize süt yetiştirmek zorunda olduğunuz 2 bebek, yüz felçli, içinden çıkılmaz bi durum. ama hiç moralini bozmadı elbet geçer dedi bekledi sütü azalmasın diye aksini düşünmedi hiç ve doktorların bile inanamadığı bir olay oldu, kendilğinden iyileşti. her durumda sabırlı olmak, şükretmek, stres yapan herşeyden uzak durmak ve bebeğimizn tadını çıkarmak lazım bence. ben açıkçası bebek var diye hiçbirşeyimi kısıtlamayı düşünmüyorum varsa var, evde de dursam sorun dışarı çıksam da sorunsa eğer, neden eve tıkılıp bunalıma gireyim ki? hem her ortama alışan çocuk kolay oluyor bence. bir de benim bir köpüşüm var evde, tabi ki kıyaslanmaz bebekle ama sonuçta o hiçbir kan bağımın olmadığı tamamen ben istediğim için baktığım bir canlı. o bile hayatımızı o kadar yönlendiriyor ki, alıştım ben açıkçası. en basitinden eşimle 4 yıldır tatil planlarımızı hep ona göre yaptık( size çok saçma gelebilir kabul ediyorum :)) hiç erken rezervasyon bilmem ne otellerine bakmıyoruz bile çünkü köpüş gelemiyor bir çoğuna. biz de köpek kabul eden salaş otelleri tercih ediyoruz arabayla gitmek zorunda kalıyoruz. ya da 8 aylık hamileyim her gün evi süpürüp siliyorum mecburen, ya da eşim yapıyor kim müsaitse. ya da 4 yıldır her gün ama her gün sabah akşam dışarı çıkıyoruz, hasta da olsak, canımız istemese de, hava soğuk da olsa. ama bir gün bile demedim nerden aldık evimize bu köpeği, eziyet tüy vs demedim. çünkü alırken baştan biliyordum hepsini ve çok seviyorum onu. hiçbiri gözüme gelmiyor. o yüzden bebişle ilgili korkmuyorum sadece hasta olmasın hasta olursa panik yaparım korkarım. onun dışında herşeyi kabullendim bile ben. ( 2 ay sonra burdan size, kızlaaarrr depresyondayım bakamıyorum ben bebeğe, uyumak istiyorum falan yazarsam ciddiye almayın lütfen:))
kv tarafı genelde yapıo yeni doğum yapanlar war .ben mevlid gibi deilde daha çok böle baby shower tarzında bişi yapmayı düşünüorum
genelde yemek fln yapıo onlar. bende bebek pastası poğaça börek fln nese açık büfe yapim diorum. onuda hesapladım bebeişin mevlid kıyafeti alışveriş süsü püsü fln 400-500ü buluo
bu seferde gerek yok okadar masrafa diorum. doğumdan sonra gelen gelsin bi çay yanına weririz bişiler giderler diorum
karar veremedim bi türlü
annemde yapalım dio gelen misafiri doğumdan sonra toplu halde ağırlarsın tek tek zor olur dio
iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi.çok heyecanlııı
kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
Kızlar geçmişi okuyamadim daha ama kv uyuzu sinirimi bozdu hic anlasamayiz ben fethiye deyim kv annemler falan ankara da dogumumdarisk var die ankaraya geldim gecen hafta burda olcak dogum esimde yalniz birakmiyor geliyor haftasonlari gelcek yine bu haftasonu demis esime bende geliyim senle gicik oldum bisuru insani toplar artik evime karistrr heryeri ayy ne luzumsuz insan ya cok cok sinirliyim
7 ile çarpıyoruz cnm
bangbang
denizhan isminide önerdim onuda beğenmedi
bence yok ama belli olmuyorki işlerine. bir an önce çıksada yararlansak ama umut yok gibi her ay biri çıkıo bişi dio 1 ay sonra tekrar pöfff
karar veremedim bi türlü
biz yaz sezonuna gectik ,
benim kıl mı kıl yemek problemli esimin yedigi 3 cesit sebze sayilan yemek var zaten :)
biz bu aksam makarna ve tonbalikli salata yiyecekmişiz ,
siparişimiz bu :)
Merhaba canım bende afyonda yaşıyorum ve bende nisayy gibi metin beye gidiyorum gayette memnunum dediğin gibi mehmet telek hakkında bende pek iyi şeyler duymadım çok kabasaba biri onun için ona gitmeyi hiç düşünmedim iyikide metin beye gitmişim bakalım doğumuda orda düşünüyorum tabi hayırlısı artıkkk
merhaba arkadaşlar.bende 31 haftalık hamileyım inşallah temmuzda anne olacağım bende ama .bi türlü sorunlar bitmiyor önce şeker çıkmıştı dıyet faland erken kontrol altına alındı insülin kullanmıyorum.ama en sondan önce doktora gttgımde bebek 1170 gramdı gecen hftda yanı 30.haftada da 1240 olmuş yanı hıc kılo almamş doğru dürüst 2 haftada geri kalmış .doktorda şüphelendi tabı ayrıntılı ultrasona girdik ve bebege giden damarın birinde kireçlenme varmış coraspirin,balık yagı falan varmış.tabi en kötüleri saydı doktorda raporda verdi işede gidemiyorum nu hafta ıyı bakcam cuma gunu kontrol var eger aynıysa yıne dedı akciger ıgnesi vurcaz böyle gıderse erken alabılırız dedi.sizlerde böyle bi durum yaşayan oldu mu?ınsan stres oluyor tabi haliyle.hayatımda yemedgm kadar et yıyorum bu ara.
herkesin sahsi gorusu tabiki ama bana gorede ;
bebegim için 40'inda sonra kendimizi toparlayinca evde kuran okutmak istiyorum , hem bebegm için dua olur hemde bizim adetlerimizde vardır bu . gelebilenler gelir , hem bebek görmeye hem bebek kurani olur , onun dişinda ben calıstıgım için zaten cok gelebilen olmuyor bize , ya anneme ya kv 'ye . ama ben kuran okutulmasindan yanayim , hem evin bereketi için hemde bebegin için.
slm arkadaşlar az kullanılmış çok temiz mamaromuzu(yeni nesil uyku koltuğu)satıyoruz ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirr
sagolasın cnm benımm bırde severkeneDünyaya gelecek bebekleri bizim seçme şansımız yok elbette ama onlar bizleri seçerek geliyor. inşaallah hayırlı evlatlar bizi seçmiştir.
ve ayrıca habere göre bebişlerimiz biraz daha özel olacaklar inşaallah...
2013 dahi bebeklerin yılı olacak! - DÜNYA Haberleri
Annecikler bir de bebeklerimizi nazardan korumak için bildiğimiz nas, felak, ayetel kürsi gibi kuvvetli sure ve ayetlerin yanında kuranda geçen kalem suresinin son iki ayeti (51-52) nazar için etkili imiş.
51. Ve in yekadulleziyne keferu leyuzlikuneke biebsarihim lemma semi'uzzikre ve yekulune innehu lemecnunun.
52. Ve ma huve illa zikrun lil'alemiyne.
ezberlemesi de kolay bilmeyenlerimiz doğuma kadar ezberleyelim zararı olmaz faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?