2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben çilekte yeşil halı gördüm yanlış hatırlamıosam war. mutlaka oraya bak . bende çocuk odası halımı kidboodan aldım onun sitesindede güzel halılar war düz yeşil yok ama belki hoşuna giden model bulabilirsin

selamlar bıs geldıkk
nasısıız bakalım bıs cok sukur ıyıyızzzz bu st lerdee sbh 11 bucukda kalktıkkheheh sonra tele bır baktım 6 cevapsız malum elı sessıze alıp uyuyorumdaaabim aramıs caldırdım aradı dedı nerdesın sennn:26:dedı aksama sıze gelıyoruzz ev aldık hayırlı olsuna sanırmmm ymeklıler bende kalktım kahvaltımı yaptım evı supurdum toz aldım toplarıdm hopp market gunumduu gıttık pasamla sonrada servısler geldık bir gusel yerlestırdık yedık azcıkdaa sonra namazı kıldık yemek enumuzu belırledık ve sıze bakalım dedıkk
bu ara dun aksam sancım tutu tu kasıklarımdaa dolapndı snra yuruyuse cıktık belıme gectııı:18::18:esıme dedım geliyyyyyyyyyyyyyyyyyama sonra eve dondugumuzde uyudum hemen cemıstııı:26:ki o kadr azdan gelmes paşa zarrrrrr neyse cumaya az kaldıı canımm ınsl donemustur paşamda amelıyatsız dogumum olurrrrrrrrrrrr

ben hep rüzgar bora kaya gibi isimlerin sert miaçlı ya da değişken olduğunu düşüyüroum, kendi oğluşum için anlamlarını beğendğim isimleri listelemeiştim buraya da kopyalayayım öyleyse

AYHAN

BAHADIR

BARBAROS

DENİZHAN

DOĞUHAN

GÖKALP

GÖKAY

HÜRAY

IŞIKHAN

OFLAZ

OMAY

ONAT

ÖGEDAY

ÖKTEN

PAŞA

SARPER

YENAL

Son düzenleme:
kanunlara karşı dava hakkımız yok ancak muhalefet anayasa mahkemesine falan götürebilir her zaman yaptığı gibi doğum izninde olanlarda yararlanır ibaresi geçse yeter bizim için aslında geçmesede yararlanabilmemiz lazım devam eden bir durum var sonuçta.

kidboo nunkiler süper ama bizim oday auyan yok (

off yaa ne hallere düştük neler düşünüyorumm.... inş. doğum izninde olanları da kapsar.. kapsamaması için bir neden var mı acaba

kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...

Kızlar geçmişi okuyamadim daha ama kv uyuzu sinirimi bozdu hic anlasamayiz ben fethiye deyim kv annemler falan ankara da dogumumdarisk var die ankaraya geldim gecen hafta burda olcak dogum esimde yalniz birakmiyor geliyor haftasonlari gelcek yine bu haftasonu demis esime bende geliyim senle gicik oldum bisuru insani toplar artik evime karistrr heryeri ayy ne luzumsuz insan ya cok cok sinirliyim

Ayyy göbüşümdeki kıllar çok arttı,eşim bebişi severken utanıyorumAçmamaya özen gösteriyorum genelde atletin üzerinden falan gösteriyorum :):)

7 ile çarpıyoruz cnm

bangbang

denizhan isminide önerdim onuda beğenmedi

Maşallah canım bebişine fl yi 7 ile çarpıyorduk boyunu veriyordu. seni hemen çağırmış beni 3 hafta sonra çağırdı

fl yi 7 ile çarpıyorsun die biliyorum cnm...ne güzel bebeğin önden önden gidiyo çok sağlıklı olucak

Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım. erken gelme durumu vardı zaten di m? Rabbim meleğini korusun inşaallah....

erkek bebek isimleri konuşulmuş. benim bebeğim erkek olsa ismi hazırdı "DEMİR".
Hatta öle çok konuşmuşum ki kız olursa demire mi koyacaksın diye dalga geçenler olmuştu. iikinciye kısmet belki..

poyraz , ayaz isimleri de çok güzel bence..

off yaa ne hallere düştük neler düşünüyorumm.... inş. doğum izninde olanları da kapsar.. kapsamaması için bir neden var mı acaba
bence yok ama belli olmuyorki işlerine. bir an önce çıksada yararlansak ama umut yok gibi her ay biri çıkıo bişi dio 1 ay sonra tekrar pöfff

buarada dün bim de lansinosh göğüs pedleri 4 tl idi haberiniz ola anneler.. gerçi normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…