Merhaba anneler duvar kağıdına ve halıya ihtiyacım var eksiklerimi kararsızlığım ve kolay beğenemediğim için bir türlü bitiremiyorum yeşil tonlarında duvar kağıdına ihtiyacım var bebişimin odasında tek duvara uygulayacağız istanbulda nerden alabilirim çocuklara özel olması gerekmiyor bakmadığım site kalmadı bauhause, koçtaş, praktiker hepsine gittik kocam bıktı usandı benden :) bi de desensiz yeşil halı düşünüyorum nasıl olur bebeğimin karyolası ve dolabı beyaz fikirlerinize ihtiyacım var eksikler bitsin fotoğrafları foruma koyucam.şimdiden teşekkürler.
slm kızlar
bende oğluşuma kesin bir isim bulamadım en son alperen seçeneğimiz var erkek çocuk ismi ne zor yaa
aslında ben
gurur
rüzgar
onur utku beğeniyorum eşimde bu isimleri beğenmiyor onunkileride ben beğenmiyorum tek ortak noktamız alperen
kanunlara karşı dava hakkımız yok ancak muhalefet anayasa mahkemesine falan götürebilir her zaman yaptığı gibi doğum izninde olanlarda yararlanır ibaresi geçse yeter bizim için aslında geçmesede yararlanabilmemiz lazım devam eden bir durum var sonuçta.hahahhaaa aşerdi mi ki seninle beraber??
yaaa çıkartmazlarsa ya da bizi kapsamazsa karşı dava açabilir miyiz ya da kazaır mıyız
canım haftalık ablamız vardı şimdi daha sık gelebilecek birilerine bakıoruz
inşaallah biran önce onaylanır ve mümkün oldukça çok insan faydalanır bu izinden
canım ben çilekte yeşil halı gördüm yanlış hatırlamıosam war. mutlaka oraya bak . bende çocuk odası halımı kidboodan aldım onun sitesindede güzel halılar war düz yeşil yok ama belki hoşuna giden model bulabilirsin
ooo elindeki ne seninn
kanunlara karşı dava hakkımız yok ancak muhalefet anayasa mahkemesine falan götürebilir her zaman yaptığı gibi doğum izninde olanlarda yararlanır ibaresi geçse yeter bizim için aslında geçmesede yararlanabilmemiz lazım devam eden bir durum var sonuçta.
Yok kız içtiğimden diil,tipi çok komik bunun:):):)
kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
kızlar dogum cntam ıcın eksık kalan son hazrlıklarımı tamamlamak ıstyorum eczanedn ılacımı alırken gogus kremımı de alym dıyorm nedır onerınız acıl cvp verrsenız sevnrm cıckam bırazdan:))
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
lansinoh aldım canım ben
bence yok ama belli olmuyorki işlerine. bir an önce çıksada yararlansak ama umut yok gibi her ay biri çıkıo bişi dio 1 ay sonra tekrar pöfffoff yaa ne hallere düştük neler düşünüyorumm.... inş. doğum izninde olanları da kapsar.. kapsamaması için bir neden var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?