Sabah kahvaltıya çağırdığım misafirlerimi ağırladım ,dinlendim ve şimdi banyoya gider benAkşama ne yemek yapıcaksınız acaba??Hİçbişe bulamıyorumm
ya bizim kalabalık bide en az 50 kişi gelir. bide kararsız kalmamdaki nokta sanki gelin takı takın der gibimi oluo acaba? benim kendi tarafım yapmadı mevlid fln .kv tarafı yapıo.bide anneme kıyamıorum çalışıo kadın . en basiti yeni ewim badana boya oldu.kw elinde çay sigara bütün gün millete emir werdi. yazık annemin canı çıktı. öle olursa bu sefer cinnet geçirrim heralde. bu sebeplerden dolayı kararsızım yoksa bende istiorum kuran okutmak iyi olur ewde.sen nasıl yapmayı düşünüosun yemek mi werceksin yoksa poğaça börek flnmı ?
Ben domatesli bulgur pilavı yapıcam...yanına ev yogurdundan ayran...içine parça et ya da tavuk konulabilir Allah ne verdiyse.
veya içine koymayıp yanında yapılabilir yemek gibi.. birde domates salatalık ya da yeşil salata
hem sordunuz diye yazdım hem de alınamayacak pahalı yemekler olmadığı içingönül rahatlığıyla yazdım... bulgur da hamilelere cok faydalıymış ya :)
canım özelden mesaj yazamadım nedense .mamaro normalde sıfırları suan 550 600 arası biz 350 diyoruz.
Herkese merhabalar,
ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
E senin düşünecek bişeyin kalmamış,,
Ben yardımcı alayım diye düşünmüştüm de dün almamaya karar verdim,halıları vercem zaten kuru temizlemeye,koltukları yıkattırcam,e geriye bişey kalmıyo zaten camları eşime sildiririm,süpürmeyide yapar ,perdelerimi yıkamıycam 4 5 ay önce yıkadım ama evde petek olmadığı için kirlenmiyo zaten..
benim doktorum GARMASTAN POMAD önerdi, onu aldım... sürdükten sonra temizlemeye gerek kalmıyormuş... 29 tl
kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
Ayyy göbüşümdeki kıllar çok arttı,eşim bebişi severken utanıyorumAçmamaya özen gösteriyorum genelde atletin üzerinden falan gösteriyorum :):)
biz yaz sezonuna gectik ,
benim kıl mı kıl yemek problemli esimin yedigi 3 cesit sebze sayilan yemek var zaten :)
biz bu aksam makarna ve tonbalikli salata yiyecekmişiz ,
siparişimiz bu :)
Ben domatesli bulgur pilavı yapıcam...yanına ev yogurdundan ayran...içine parça et ya da tavuk konulabilir Allah ne verdiyse.
veya içine koymayıp yanında yapılabilir yemek gibi.. birde domates salatalık ya da yeşil salata
hem sordunuz diye yazdım hem de alınamayacak pahalı yemekler olmadığı içingönül rahatlığıyla yazdım... bulgur da hamilelere cok faydalıymış ya :)
bebeim 33+1de 2000 gr dı bende bu gün itibarı ile16 kg aldımdoktorum doğuma kadar sadece 1 kg daha hakkın var dedi aşarsam o kiloyu yandım eşim zaten taktı kiloya onunla doktora gitmek istem,yorum hiç tartıyorlar orda kilomu görünce karalar bağlıyor.ama kadınlar kulübünde doğum sonrası ile ilgili bir sürü logusanın yazdıklarını okudum içim rahatladı.çogu logusa ilk 30 günde hemen hemen 10 kg kaybetmiş.inşllh bizlerde öyle oluruz kızlar kalanıda aralığa kadar her ay 2 kg olacak şekilde versem tamamdır diyorum kısmetse:)
Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin.Zamn yaklaştıkça heyecan, korku artıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
misafirim var......yemekliii
listeyı yazardım ama ark.canı ceker fılannn
taze fasulye buaara favori yemeğim sık yapıyorum yiyorum onu yapabilirsin. buarada bi haftadır rahatım kayınvalidem sana kıyamıyorum artık akşamları geçerken yemeğini al öyle git evde uğraşma dediyakın oturuyoruz buda faydası yani.. allah razı olsun çalışıp bide akşam yorulmak zor gelio artık.
bencede halltmssın herseyı:))
benım halılar saggy cırıpılması lazm onda ben yapamcam ama temız halılar yıkmaya vermcem acıkcası perdelerımde yenı ama yıne yıkanır esım asar onuda camları kıme sıldırcem onu blmıyrm ben ya esım yorgun halde bıde sılmez kesın ben yınede kadın alcam camları mutfak dolaplarını banyoyu falan gcırlar dıye dusnuyorm. koltklarımda kose takımı mınderlerı cıkıyor yıkayıp takrm. aslnda bısı yok yaplcak ama yınede son hafta nasip olursa alym dıyorm sonra korurum temızlıgını..
tatlım senın dedgın markyı almaya gttm ısmını soledm bana eczacı bunun sılnmesı gerekıyo yalnız bılglendrym dedı yoo dedm ark sılnmesı gerekmyo dedı onada doktor demıs dedım hayır dedı sıteden bakdı sılınmelı dıyo bakın dedı. esımde kullandı sıldk bız artı bı ıse yaramdı flan dynce ben braz daha arstrym dedım cnm doktora bıdaha sor ıstersen
masallah cnm nekdr guzel ondeymus bebgın. rıske atma derım cnm ben eger duzelmesse sezeryan olabilrisin zaten ırıde bı bebek:)zorlar senı:)
bende aynı sekılde cnm ama her banyoda bayan jıletle alyorm artma olmuyo jıletten dolayı ozel bı urun cnku. her dkka sevmek ıstyo adam napym alyorm bende
benım esımde ymek mevzusundan kıldır saolsun. bole sulu sebzelı yemekelr cok yapamam evde yemıyo cnku patates kızrtyo ekmek arsna koyup oonu yyo cocuk gıbı yemek secyo bende aksamları o olmadgı gunler kendme yapp yyorm napym
cnm nasıl yapıyosn plavı tarıf yazarmsn buraya yada ozele. kolay bısı hemde canım ckedı:))))
bende onun hayalıyıle yasıyorm. gozumun onune bı an kendım gelıyo. bbeek uyumus ben terleme esofmanlarımı gymısım kosu bandı ustunde kos kos kossonra bebk aglaync aver emmeyı tekrar koos sanırm boyle olcam
bize musadee az tv ızleyıpp keyıf yapıp sonra mutfaga dalıcazzz malum mısafır hazırlık fılannmuck sızlereeeeeeeeeeeeeeeeeee:13:
Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?