Ay ben artık çıldırıcam kızlar. Taa 2'li test zamanından beri nerdeyse her kontrolumde bi sorun cikiyor, yok seker yok diyetle dusmemis bi daha tahlil bi daha bi daha.. Ben 1 ay once hastane ve doktor degistirdim. Ama her ihtimale karsi onceki doktoruma da devam ediyorum. Dun kontrolum vardi yeni doktorum taa ilk tahlillerime bile baktı ve dedi ki toxoplasma cikmis ilac kullandin mi? Hayir dedim. Hemenn baslayalim dedi bebek icin tehlikeli olabiliyormus gorme problemi zihinsel engel vs sebep olabiliyomus. Ya sinirda olan sekerimden bile pimpiriklenip beni diyetisyene yonlendiren doktor bunu nasıl atlar? Off. Allahim yardim etsin artik bu saatten sonra elden gelen bisey yok, dilerim bebegim zarar gormemistir
buarada dün bim de lansinosh göğüs pedleri 4 tl idi haberiniz ola anneler.. gerçi normal fiyatı ne kadar bilmiyorum ama.
cnm artma olmyor zten ınce tuyler . bayan jıletlerı okdr arttrmyo ozel jelı fılanda var. bı sorun yasamadm. baska hıcbı bolgemde kullanmyorm ama sadece agda dger bolgelerde. napem anam ben cekyom bodyı adam kaldryor bakdm basedmcemD: aldm bende devam edyorm 3 aydr flanD:
evet bende aldım.. bi yerde daha baktım 8 lira falandı.gayet uygundu bim de bence
kızlar doktordan geldik bebişim gayet iyi maşallah 34+0 günlük hamileyim ama ultrasonda 35+6 çıktık kilomuz 2817 gr ama boyu hesaplayamadım fl yi ne ile çarpıyorduk? biraz önde gibiyiz ama kordonumuz boğazımız dolanmış düğümlenmemiş ama normal doğumda küçükte olsa sorun yaratabilir dedi doktor yani sezeryan olabilir bakalım nolcak 12 gün sonra tekrar çağırdı birde 3 hafta sonra belli olcak doğumun nasıl olacağı...
benim doktorum GARMASTAN POMAD önerdi, onu aldım... sürdükten sonra temizlemeye gerek kalmıyormuş... 29 tl
Bana
hep dependi tavsiye ettîler
garmastanı bende kullandım çok memnun kaldım yine ondan alıcam.
Igg geçmiş yani sen daha önce geçîrmişsin hatta iyii bîşey bağışıklığın var demek oluypr, ıgm 'ler pozitf çıkarsa problem..[/QUOT
sagol canım bende araştırdım içim rahatladı.
Evt ya bende aldım bim den dün 4,25 di sanırım 1 paket aldım dünde butikbebede bakmıştım aynı marka 5,95mi neydi gayet iyi geldi fiyatı acaba bi tane dahamı alsam kızlar :44::44::44::44::44::44:
merhaba arkadaşlar.bende 31 haftalık hamileyım inşallah temmuzda anne olacağım bende ama .bi türlü sorunlar bitmiyor önce şeker çıkmıştı dıyet faland erken kontrol altına alındı insülin kullanmıyorum.ama en sondan önce doktora gttgımde bebek 1170 gramdı gecen hftda yanı 30.haftada da 1240 olmuş yanı hıc kılo almamş doğru dürüst 2 haftada geri kalmış .doktorda şüphelendi tabı ayrıntılı ultrasona girdik ve bebege giden damarın birinde kireçlenme varmış coraspirin,balık yagı falan varmış.tabi en kötüleri saydı doktorda raporda verdi işede gidemiyorum nu hafta ıyı bakcam cuma gunu kontrol var eger aynıysa yıne dedı akciger ıgnesi vurcaz böyle gıderse erken alabılırız dedi.sizlerde böyle bi durum yaşayan oldu mu?ınsan stres oluyor tabi haliyle.hayatımda yemedgm kadar et yıyorum bu ara.
canım ben 30. haftada gittim 1250 idi 2 hafta geri kalmıştı iki hafta sonra çağırdı bu arada ben ve eşim çok minyon tipleriz iki hafta sonra 1500 kilo oldu bebeiş o zaman senin yapından dedi doktor 34de de 1900 oldu senin o kreçlenme mi nedir o nedir halledilince kilo alır merak etme ben çok araştırmıştım o kireçlenmeden dolayı olmuştur bi de bebişlerin işi belli olmuyo bi hiç almıyo sonraki hafta birden atak yapıyo
rabbim sağlık versin bende 29+5 gittim bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyomuş daha önce 12 gün önce devlet hastanesinde herşeyi normal demişti doktor kilosu 1100 dedi 12 gün sonra özeldeki doktor 1 kilo dedi 2 hafta sonra gel bidaha bakıcaz karın çevresine dedi doblerle kan akışına baktı sıkıntı yok dedi senin gibi bende merakla bekliyorum salı günü acaba nolcak diye rabbim hepimizin yardımcıı olsun
ayyyy
benim kocişim de çekmişti geçen gün... ama baktım telefonuma yok... sanırım kendi telefonunda kaldı
sende yükle ben çok merak ediyorum hamile resimlerini çok hoşuma gidiyor...ilk defa NST RESMİM OLDU
herkesin sahsi gorusu tabiki ama bana gorede ;
bebegim için 40'inda sonra kendimizi toparlayinca evde kuran okutmak istiyorum , hem bebegm için dua olur hemde bizim adetlerimizde vardır bu . gelebilenler gelir , hem bebek görmeye hem bebek kurani olur , onun dişinda ben calıstıgım için zaten cok gelebilen olmuyor bize , ya anneme ya kv 'ye . ama ben kuran okutulmasindan yanayim , hem evin bereketi için hemde bebegin için.
Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii
Allah yardımcın olsun canım ....o kötü bişey olcak mı şüphesi insanı yiyip bitiyorr ...ama içini ferah tut inş güzel haberlerini bekliyoz.
yükliyciiimmmm... gelsin kocacım çalıyım fotoyu telden
kızıma göstericem diye çekti bide
amin canım allah razı olsun şuan tek tesellim rabbime sığınmak elimden gelen hiçbirşey yok rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin
cnm artma olmyor zten ınce tuyler . bayan jıletlerı okdr arttrmyo ozel jelı fılanda var. bı sorun yasamadm. baska hıcbı bolgemde kullanmyorm ama sadece agda dger bolgelerde. napem anam ben cekyom bodyı adam kaldryor bakdm basedmcemD: aldm bende devam edyorm 3 aydr flanD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?