2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

görmemiştir canım merak etme rabbim koruyo onları yengemde de çkmıştı bebeişimizi hiç etkilememişti

Canım bu bayan jiletleri dediğin özelmi satılıyor jeli felanda var demişin nerden alabilirim sadece göbişinemi kullandın faydası varmı bende alacağım malum bölgeyi jiletle napim mecburrrr

evet bende aldım.. bi yerde daha baktım 8 lira falandı.gayet uygundu bim de bence

Evt ya bende aldım bim den dün 4,25 di sanırım 1 paket aldım dünde butikbebede bakmıştım aynı marka 5,95mi neydi gayet iyi geldi fiyatı acaba bi tane dahamı alsam kızlar :44::44::44::44::44::44:

maşallah bebeişine

benim doktorum GARMASTAN POMAD önerdi, onu aldım... sürdükten sonra temizlemeye gerek kalmıyormuş... 29 tl

Evt ya bende aldım bim den dün 4,25 di sanırım 1 paket aldım dünde butikbebede bakmıştım aynı marka 5,95mi neydi gayet iyi geldi fiyatı acaba bi tane dahamı alsam kızlar :44::44::44::44::44::44:

almayı düşünüyorsan al. fiyatı da uygun

Herkese ii akşamlar mesaimiz bitti
yarın sabahtan doktor kontrolümüz var raporumuzuda alacağız öptük hepinizi

canım ben 30. haftada gittim 1250 idi 2 hafta geri kalmıştı iki hafta sonra çağırdı bu arada ben ve eşim çok minyon tipleriz iki hafta sonra 1500 kilo oldu bebeiş o zaman senin yapından dedi doktor 34de de 1900 oldu senin o kreçlenme mi nedir o nedir halledilince kilo alır merak etme ben çok araştırmıştım o kireçlenmeden dolayı olmuştur bi de bebişlerin işi belli olmuyo bi hiç almıyo sonraki hafta birden atak yapıyo

rabbim sağlık versin bende 29+5 gittim bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyomuş daha önce 12 gün önce devlet hastanesinde herşeyi normal demişti doktor kilosu 1100 dedi 12 gün sonra özeldeki doktor 1 kilo dedi 2 hafta sonra gel bidaha bakıcaz karın çevresine dedi doblerle kan akışına baktı sıkıntı yok dedi senin gibi bende merakla bekliyorum salı günü acaba nolcak diye rabbim hepimizin yardımcıı olsun

Allah yardımcın olsun canım ....o kötü bişey olcak mı şüphesi insanı yiyip bitiyorr ...ama içini ferah tut inş güzel haberlerini bekliyoz.

aynen cnm bnde mevlıd yapmak ıstıorum ıns da yapıcam 40 cıktıktan sonra. hem evde okutmak guzel olur

Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii

jıletlemıııı ????? kız yazmeleklerı ne yaptın sennnnn. jılet maffeder cnm alma sakın ben de cımbızla ıkı kılımı kopardm sımsıyah cıktılar valla sen tut kendını tatlım bnde pışman oldum aldgm ıcın

Allah yardımcın olsun canım ....o kötü bişey olcak mı şüphesi insanı yiyip bitiyorr ...ama içini ferah tut inş güzel haberlerini bekliyoz.

amin canım allah razı olsun şuan tek tesellim rabbime sığınmak elimden gelen hiçbirşey yok rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin

:) Valla göbekte jilet denemedim ama şöyle bişey anlatayım size. Genç kızlığa ilk adım attığımız zamanlarda hani bacaklarımızı alırız ya, o zaman benim üstlerde pek yoktu, sadece alt bacak almaya başladım. öyle baya bi süre devam ettim, sonra kızkardeşimin bi arkadaşı dedikii keşke hiç ağdayla almasaydın, ilk baştan itibaren jiletle alınca hiç tüyler canlanmıyo, ilk haliyle kalıyo, ama eğer ağda yapmaya başladıktan sonra jiletle alırsan o zaman çok kötü oluyo demişti. sonra daha büyüyünce onun dediği aklıma geldi, dedim denemekten zarar çıkmaz, bacaklarımın üst kısmını da almaya başlayayım dedim, ama bu sefer hiç ağda epilasyon aleti filan başlamadan jilet denedim, o gün bugündür üst kısma başka şey yapmam ve hiç de canlanmıyo. ama alt tarafa sıkıyosa sür şimdi jilet :)

RNA TASARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…