2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tatlım bende 30 haftalık gttıgımde bebegımın kılosu 1250 ıdı doktor normal dedı kı doktorum ankaranın ısım yapmış doktorlarndandır cok guvenıyorum kendısıne gerılık var dıe sadece kıloya bakarak mı soylenıyor

bugün paşamızı görmeye gittik 2078gr 44cm olmuş eşimle gezdik lcw den elbise üzerine hırka aldım kendime şimdi yemek yicez gelir gelmez yazayım dedim öptüm sizleriii

Tatlı telaş :)
Doğum yapan arkadaşları duyunca dün aldığım bebek giysilerini yıkadım.Eşim sabah kurutucuda görünce çok şaşırdı.Alışık değiliz tabi bebek kıyafetini askıda görmeye:) Bugün bir kısmını ütüledim.Etiketlerini kestim.Hiçbir sey almadığımı sanıyordum.Meğer ne çokmuş:)Yarısını ancak ütüledim.Havlu takımıda geldi bugün.Çok tatlı.Eğer almayan varsa ecocotton markayı tavsiye ederim.Gerçekten çok kaliteliymiş.Piiyasadakiler çok inceydi.Bu resmen havlu gibi:) Dün ayrıca park yatağıda sipariş ettim.Bakalım bu hafta içinde gelir herhalde.Cumayada bebek arabası geliyormuş.Kargocunun biri geliyor biri gidiyor:)Sadece iç yatak kaldı.Onuda bir dahaki aya alıcam artık.Param bitti yahu:)Minicik kıyafetleri ütülemek ne zormuş.Elimde kayboluyor.İnşallah giydiği günleride görürüz.

Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????

Hu huuuuuu

masallah tatlım bebsne :)) amannn kıloya kızssn onlar bosver :)) bebslermz saglıklı olsundaaa

:)) bnde baslıcm yıkmya dahaca besgnn korumalıklarını yıkadım :)) tatlı telaş vallahı ama yorucu yavas yavas yapmak lazmm helede utu işini puffff ama yerleştrnce mis gbı olurlarr :)))bse kalmams btmıs eksıklerı

15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...

15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...

oğluşm saolsun elı hep yuznde :) takla attgnı gorduk bızde esnedıgını fln zorla dr salladı ettı ole gordk:)bnmde 2 haftada bır bnkı daha almams yha dr solemedı sordgmda daha erken ddı bna dgm pozısyonu için

Son düzenleme:
Daha 7 hafta var.. Dayar kafasını yakında aşağıya ... Maşallah ona da.. Mucksssss

Çok sevimdim canım. Hadi hayırlı uğuelu olsun inşaallah. Güle güle oturub bebişini buyütmek nasip olsun
çok sağol canım inşallah
maşallah canım kocaman olmuş bebişin. inşallah sıkıntı yaşamadan doğumun olur. artık doğumlar iyice yaklaştı.
Çok sevindim canım beğenmene. İçine sine sine oturursun inşallah evinde canım.
inşallah canımmm
nddd sen sormuştun galiba.
kavanoza etiket yapıştıracak mısın diye?
evet canım yapıştıracağım ama daha isim net olmadığı için beklemede

amin canım amin
evet canım ben sormuştum. bende acaba tarih için bekletsem mi diyorum daha karar verebilmiş değilim.

Hu huuuuuu
hoşgeldin canımm
maşallah bebişineee
kiloya takan dr lara gıcık olyuorum ne yani açmı kalalım

Raneki.. jiletle ilgili söylediğin şey çok ilginç geldi yafDenemeye cesaret ediceğim el değmemiş biyerim yok ama,bi göbüş var işte ama bende cesaret yok:):)

vay canına... gerçekten etkilimi?... bi de ne kadar zamanda bitti.... yani kaç kere yaptın bu dönemlerde ağda?

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html
Vallahi o bayan bana dolunay epilasyon tanıttığından beri bu sitede hayatım değişti. 2 ay da bir o tarihlerde aldırıyorum. Kuaför para almaya utanıyo .. O kadar az çıkıyor ki anlatamam kızlar.. İnanın mükemmel ... Mucize.. Allah ın nimeti bence.tüm bacağımda saysan 10 tane tüy yoktur

ben doğumdan sonra lazer düşünüyodum ama sağlığımı da riske atmaktan korkuyodum... o zaman bunu denemekte fayda var... bu aydan geçti artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…