Canım bu bayan jiletleri dediğin özelmi satılıyor jeli felanda var demişin nerden alabilirim sadece göbişinemi kullandın faydası varmı bende alacağım malum bölgeyi jiletle napim mecburrrr
jıletlemıııı ????? kız yazmeleklerı ne yaptın sennnnn. jılet maffeder cnm alma sakın ben de cımbızla ıkı kılımı kopardm sımsıyah cıktılar valla sen tut kendını tatlım bnde pışman oldum aldgm ıcın
:) Valla göbekte jilet denemedim ama şöyle bişey anlatayım size. Genç kızlığa ilk adım attığımız zamanlarda hani bacaklarımızı alırız ya, o zaman benim üstlerde pek yoktu, sadece alt bacak almaya başladım. öyle baya bi süre devam ettim, sonra kızkardeşimin bi arkadaşı dedikii keşke hiç ağdayla almasaydın, ilk baştan itibaren jiletle alınca hiç tüyler canlanmıyo, ilk haliyle kalıyo, ama eğer ağda yapmaya başladıktan sonra jiletle alırsan o zaman çok kötü oluyo demişti. sonra daha büyüyünce onun dediği aklıma geldi, dedim denemekten zarar çıkmaz, bacaklarımın üst kısmını da almaya başlayayım dedim, ama bu sefer hiç ağda epilasyon aleti filan başlamadan jilet denedim, o gün bugündür üst kısma başka şey yapmam ve hiç de canlanmıyo. ama alt tarafa sıkıyosa sür şimdi jilet :)
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 723865
kızlarr yaa benim gittiğim hastane 10 hazirandan sonra hastane fiyatları artıyormuşşdoktor artık 3 hafta sonra çağırdı 19 haziranda bir daha ki kontrolüm alttan muayene edecekmiş gittiğimde sonra haftada bir çağıracağım dedi
oww bakalm bızm hastanede ne olcak...
cnm dogumun yaklasdı sıkma canını 3hafta sonrasnda zaten bısı klamcak haftada bı gorcen bebegını sonra gelcekD:
bugün paşamızı görmeye gittik 2078gr 44cm olmuşeşimle gezdik lcw den elbise üzerine hırka aldım kendime şimdi yemek yicez gelir gelmez yazayım dedim öptüm sizleriii
Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????
iyi akşamlar kızlar.daha yeni oturuyorum pc başına.nasılsınız bakalım.bugün doktor değiştirmek için hastaneye gittim.yeni doktorun odasındayım burcu hanımla konuşacağım.benim kendi doktorum gelmez mi(korktuğum başıma geldi anlayacağınız.)başımı eğdim kimsenin yüzüne bakamadım.burcu hanım sizinle özel konuşacaktım;muayene odasında görüşebilir miyiz dedim.burcu hanım kabul etti.konuştum kendisiyle doktor değiştirme talebim kabul etti.pazartesi günü gideceğim bakalım.inş sorun çımaz.
Çıkmaz çıkmaz doktor değiştirmek senim en doğal hakkın.. Hiç eğme basınıiyi akşamlar kızlar.daha yeni oturuyorum pc başına.nasılsınız bakalım.bugün doktor değiştirmek için hastaneye gittim.yeni doktorun odasındayım burcu hanımla konuşacağım.benim kendi doktorum gelmez mi(korktuğum başıma geldi anlayacağınız.)başımı eğdim kimsenin yüzüne bakamadım.burcu hanım sizinle özel konuşacaktım;muayene odasında görüşebilir miyiz dedim.burcu hanım kabul etti.konuştum kendisiyle doktor değiştirme talebim kabul etti.pazartesi günü gideceğim bakalım.inş sorun çımaz.
İstersen bütün doktorları gez.. Bazıları 40 hafta özele gidiyo , doguma devlete gidiyo.. Mecbur degilsin yani.. Dogum olayı içinin ısınmasına bağlı. Doktoruna maddi manevi güvencen elektrik alcan ki kendini teslim et ona.. O yüzden hiiiiççç sıkılma
buarada survivorda da duygu elendi çok sevindim; oğlumda çok sevindi tepikleyip duruyo benii galiba sevinçten takla atıyooo :)))
herkese iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli temizlik v.s. derken zaman bayağı geçmiş 34. haftamıza gelmişiz bi arkadaş doğum yapmış herhalde yanlış hatırlamıyorsam beni iyice korku sardı dünden beri karnımın yan taraflarına kasıklarıma sanki bıçak saplanıyo gibi ağrım var belimide sanki zor hissediyorum acaba doğum belirtisi mi daha çok erken korkuyorum bana bi cevap yazın içimi rahatlatın lütfen
allah allah doktor niye bunu söylememişki.inşallah hiçbirşey olmamıştır bebeğine canım.ne olur canını da sıkma rahat ol.bebğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak.Ay ben artık çıldırıcam kızlar. Taa 2'li test zamanından beri nerdeyse her kontrolumde bi sorun cikiyor, yok seker yok diyetle dusmemis bi daha tahlil bi daha bi daha.. Ben 1 ay once hastane ve doktor degistirdim. Ama her ihtimale karsi onceki doktoruma da devam ediyorum. Dun kontrolum vardi yeni doktorum taa ilk tahlillerime bile baktı ve dedi ki toxoplasma cikmis ilac kullandin mi? Hayir dedim. Hemenn baslayalim dedi bebek icin tehlikeli olabiliyormus gorme problemi zihinsel engel vs sebep olabiliyomus. Ya sinirda olan sekerimden bile pimpiriklenip beni diyetisyene yonlendiren doktor bunu nasıl atlar? Off. Allahim yardim etsin artik bu saatten sonra elden gelen bisey yok, dilerim bebegim zarar gormemistir
haklısın bu saatten sonra doktor değiştirmek zor.zaten normal doğum olsa doktorun yapacağı birşey yok.inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın.tevekkül edip dua ediyim demişsin doğru en iyisi bu.sadece seni sezaryene zorlayacak olursa dikkatli ol en azından.Est. Hiç kızmıyorum hatta teşekkür ederim, çünkü önceden bilmek lazım. Hatta diyorum daha önceden duysaydım o zaman kesin değiştirirdim doktoru, bu kadar az zaman kala değiştirmekte zor geliyo, birini bulup hemen gitmem gerekiyo, öncesinde olsa bi kaç doktora bakabilirdim, daha net araştırabilirdim, şimdilik güler hanımdan çok memnunum, muayeneye yine devam etsem, doğumu mu başka yerde yapsam ki diyorum :) Kafam çok karışık. Sonra da diyorum ki tevekkül edip dua ediyim, hayırlısı olur inş. diyorum, çünkü doktor konusu çok zor hiç kimsenin yüzde yüz iyi dediği bi doktor duymadım, birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo, eskiden herkes evde doğum yapıyomuş, ben de başladım artık devam etsem mi diyorum. Bakalım haziranın altısında net kararımı vericem...
Bunları bizzat bilip yaşayıp 2. Ye hamile oldum. .. Eeeee diceksin??? Pişman mısın nesin?? Duyguların nedir?? Cevap ceremicem... Uykusuz bi gecenin yorgun günlerin ardından, kendini unutmuş bi anne olarak cevap veremicem...
Bu mutlu hamişlerin hepsi uyuyor simdi.. Baslarına geleceklerden habersiz)
Taçla, pijamayla, benek şekeri, granül sabunla, oda süsüyle falan ilgileniyorlar..
Ben onların yerinde olsam sadece KENDİMLE ilgilenirdim...
Saygı duyuyorum tabiki.. Uzaktan tebessümle okuyorum yazılanları... Önemli olan an itibari ile mutlu olmak..
Hepsi cok mutlu görünüyor burdan....
yazdıklarınızı okuyunca benim de aklımdan neler neler geçti.gerçekten özellikle ilk hamilelik çok keyifli.bebğini heyecanla bekliyorsun,hazırlıkllar falan.doğunca işler değişiyor tabi.şimdi biz böyle şeyler yazınca yanlış anlaşılıyor ama anlatabilmek de zor tabi.kızım benim en değerli şeyim bu hayatta.onun için herşeyi yaparım,yapıyorum.ama eski hayatını da özlüyor musun desen tabiki yinede özlüyorum.bazen derim oh ne rahattım.istediğimde gezerdim,istediğimde uyur istediğimde kalkardım.sabaha kadar deliksiz uyumak...bir sürü şey.bunlardan şikayet etmek ,kzımı az sevmek falan değil.happymother in dediği gibi,öylesine anne olsan herşey daha kolay.öyle herşeyi vereyim yesin diyemedim.herşeyi özel hazırla,özel yap.ıslak mendil kullanıvereyim kolay olsun diyemedim.tek tek aklıma gelmiyor ama herşeyde bir çaba içinde oldum.gerçekten ben de çok yoruldum.şimdi 2. geliyor yine aynı olucam ben.ben ayrıca herkessin böyle açık olduğuna inanmıyorum.bazıları şikayetlerini söyleyemiyor.sanırım çocuklarını sevmediklerinin falan düşünüleceğinden mi korkuyorlar bilmiyorum.öyle konuşuyorlar ki herşey mükemmel.ben şaşkın şaşkın bakıyorum.kendimden şüphe ediyorum acaba ben mi beceriksizim çocuk bakamıyorum diye.ama tekrar söylüyorum evlat sevgisinden güzel birşey yok.o okadar önemli oluyor ki birazcık üzülmesine kıyamıyorsun.allaha binlerce kez şükürler olsun tabiki evlet sahibi olmak için ne uğraşanlar var.ama işte böyle karışık işler yaşayınca anlaşılır ancak.Asla komik gelmiyor bu yaptıklarınız. Aksine böyle istekli anne ve babaları gördükçe bu toplum adam olacak diyesin geliyor ... Sadece tebessüm ediyorum .. Su an ikinci cocuğuma değil pembe taç bulmak lohusa şekeri bile yaptırmadım.. Çünkü farklı oluyo hersey.. Öncelikler.. Öntmsenen seyler ... Hersey yerinde zamanında güzel. Hatta 2. Cocuğum kız olmasına rağmen oğlumun hastane çıkışını giydirecem.. Bundan 2 sene önce böyle bi şey deselerdi bana bende sasırırdım.. Zor ... Hakkıyla anne baba olmak hele bi de eğitimli isen ve hele bi de öükemmeliyetçi isen cok emek istiyor.. Cok yoruyor adamı.. Canımın sıkılmasını özleyeceğim bi anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
pişman değilim ama yorgunum.. Bedenen zihnen.. Bu olayı bu kadar öntmsemesem veririm çocuğu bakıcıya gider çalışırım kafa dağıtırım ... Ama kimseye bi saniye bile bırakamam.. Aysa 6-7 bin kazanan meslektaşlarım ben 2 sene izin alınca sasıp kaldı ne gerek var diye..emek vermek tel tel eksiltiyor sacı.. Su son saltanat günlerinizde doyasıya yasayın bence kendiniz olmayı.. Sen olmayı..
allah allah doktor niye bunu söylememişki.inşallah hiçbirşey olmamıştır bebeğine canım.ne olur canını da sıkma rahat ol.bebğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak.
yazdıklarınızı okuyunca benim de aklımdan neler neler geçti.gerçekten özellikle ilk hamilelik çok keyifli.bebğini heyecanla bekliyorsun,hazırlıkllar falan.doğunca işler değişiyor tabi.şimdi biz böyle şeyler yazınca yanlış anlaşılıyor ama anlatabilmek de zor tabi.kızım benim en değerli şeyim bu hayatta.onun için herşeyi yaparım,yapıyorum.ama eski hayatını da özlüyor musun desen tabiki yinede özlüyorum.bazen derim oh ne rahattım.istediğimde gezerdim,istediğimde uyur istediğimde kalkardım.sabaha kadar deliksiz uyumak...bir sürü şey.bunlardan şikayet etmek ,kzımı az sevmek falan değil.happymother in dediği gibi,öylesine anne olsan herşey daha kolay.öyle herşeyi vereyim yesin diyemedim.herşeyi özel hazırla,özel yap.ıslak mendil kullanıvereyim kolay olsun diyemedim.tek tek aklıma gelmiyor ama herşeyde bir çaba içinde oldum.gerçekten ben de çok yoruldum.şimdi 2. geliyor yine aynı olucam ben.ben ayrıca herkessin böyle açık olduğuna inanmıyorum.bazıları şikayetlerini söyleyemiyor.sanırım çocuklarını sevmediklerinin falan düşünüleceğinden mi korkuyorlar bilmiyorum.öyle konuşuyorlar ki herşey mükemmel.ben şaşkın şaşkın bakıyorum.kendimden şüphe ediyorum acaba ben mi beceriksizim çocuk bakamıyorum diye.ama tekrar söylüyorum evlat sevgisinden güzel birşey yok.o okadar önemli oluyor ki birazcık üzülmesine kıyamıyorsun.allaha binlerce kez şükürler olsun tabiki evlet sahibi olmak için ne uğraşanlar var.ama işte böyle karışık işler yaşayınca anlaşılır ancak.
sizin üçüncü çocuğunuz olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama bir şeyler sormak ve söylemek istiyorum. Benim ilk çocuğum olacak. Çocuklu arkadaşlarımızla görüştüğümüzde filan herkes ne kadar da zor olduğundan, geceleri hiç uyumadıklarından, ikinci çocuğu asladüşünmediklerinden, artıkeskisi gibi tatillerde dinlenemediklerinden vs vs bir sürü şeyden bahsediyorlar. Allah bana sağlıklı bir çocuk verirse eğer şahsen her gün şükredeceğimi biliorum. Her zaman bir kızım olmasını istemiştim, kocam da çocuk istememesine rağmen olursa kızımız olsun diyordu.Şimdiyse rabbimiz bize bir kız çocuk veriyor inşallah. Ama tüm yaşadığım bu sevinç, heyecan ve hevesin yanında biraz da korkuyorum. Hayatım artık eskisi gibi olmayacak mı? Kendime hiç vakit ayıramayacak mıyım? Eşimle aramız soğuyacak mı? Gittiğimiz tatillerden bir şey anlayamayacak mıyız? Bakımsız saçı başı dağınık bir kadın olmak zorunda mı kalacağım? Siz çok deneyimlisiniz. Belki biraz içimesu serpersiniz diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın tekrar söylğüyorum. Kızımı şimdiden deliler gibi seviyorum. Olmasaydı diye bir isteğim ya da fikrim tek an bile olmadı. Canım yavrum hamileliğim süresince beni hiç üzmedi, karnımda hareketlerini bile kibar kibar yaptı. Ama beni herkes doğumdan sonrası için çok korkuttu... Gerçekten kabus dolu günler bizleri mi bekliyor?
canım cok dogru yazmıssın o bıraz ustune tııtremekle alakalı kendnı yıpratyosun annelik duygusu herseyın en ıysıı olcak dıye. aslnda braz daha rahtmı olmak gerekyo tabıkıde hıjjenınne yemesne ıcmesne dkkat edceksn ama kendı hayatınıda goz ardı etmemeyı basarbilsek.. benim ilik bebegım sankı ben makyajımı yapp bebegmıde susleyp avmlerde flan gezermısım gııbıme gliyor aileden brne bundan bahsettgmde bana glyorlar bıkez bıle bnmcek bebek arabasna ne dsrı cıkması unut bunları fılan...
korkuyorm acıkcası
ya yapmasınlar Allah aşkına... durumu bu kadar vahimleştirmenin mânâsı ne acaba bende bunu anlamıyorum... elbette gezebilirsin... bu tamamen senin kendinde bulduğun güçle alakalı bence... hem bebeğini süsleyip hemde kendini süslemek evet ciddi zaman istiycek, bütün bunlara sabrın ve vaktin varsa elbette gezersin ne yani çocuğu olanlar kendini eve mi kapatıyor... biz tatile bile gitmeyi düşünüyoruz kızımızla... ailemizin yeni ferdiyle zaman geçirmeye alışmamız lazım... o kadar kritik değil durum yani korkma... bugün bi arkadaşım da aradı, doğum ne ki doğuma kadar olan ağrılar ne ki?... asıl iş ondan sonra başlıyo dedi... hey Allah'ım biri de motive etsin yaa... ben bi evlat sahibi olmayı çok istiyorum Rabbim aratmadı şükürler olsun... şimdilerde ise tek düşüncem sağlıkla meleğimizi kucağımıza alabilmek... gerisi kolay Rabbim herşeyin sabrını kolaylığını verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?