2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Beni çok iyi anlamoşsın kardeşim
asla köyü bi niyetle söylemedim. Ama bizler anadan önce insanız ... Herşey insanlar için.. Canımı veririm oğlum için. Ölürüm.. Ama zor iste bazen.. Uyumak uykusuzluk değil anlatmak istediğim.. Sen beni anlamışsın zaten gayet net

merhabalr hnm larr ıı fasla cosmamızsınız gecmıs cabuk bıttı

sımdı mısafırler gıtıt pc acıktı hemen namazı kılmadan otrudum ne var ne yok dıyee sukurkı bu meyeklı mısafır trafıgınıde bıtırıdık paşamlaa paşam kıpır kıpır canımı yakıyor ma olsun yaaaaaaaaa
cumaya az kaldı dr gıdecegız yaa
hakımızda hayırlsıı yengem kg hıc almamıssın ya dıyor top gıbın karnın var o kaaaaaaaa
sevındırık oldumm
Banyodan sonra pilim bitti galiba yemek yapmıycam:):):)

Hadi canım allah kolaylık versin sana güç versin:):) Gerçi sende fazlasıyla var ama maşallah
ben o ka yemek yaptımmm suur oglumun batmaları dısında superımmama ılık bır dusa asla hayrr dememmmmmmmmmmmmmmmmm
bu durumda ama artık benımde enerhjım bıtıyr tatlımm tmsılık camı eltım sılcek kapıyı esım boyuyacakk koltuklar temsı halılarda temıss kısa dogru vercem yıkamaya mutfak dolaplarınıda yakın zmanda sıldm okaaa amaesıme dıyorum cuma dr donusu odayı bır elden gecırelımm gardorap ustu fılan toz alalaım yerlestıreelım dıp kose halıları kaldıralımm yazlık pas pas serelımmm pöf ıste böle baskda ısım yokkkkkkk
ayys orma ya p.den berı bende oglenlerı yatyrmm gercı vucud alıstı p tesı yyttm her gun yatmak ıstıyorum artıkkkkkkkkkk

Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii
yok ya ne gerek var dokuluyr zatenn bır de jıletten sonra dık dık cıkarsa gorurusunuzzzzzzzzzzzzz

oyy bende ıstıyorum bole bır possssssssssssss

genelındemı sızınkındemı oyksaaa:44:

alıstırma evrelerı cnm onlarrr normal yanı ben 1 aydır ancılarınıyorrmmm dr normal dedı dunden sancım tututu gectı yatınca bgnde geldı ama hemen gıtıt bgnkıler kasık ve beldenn

yahu huysuz bebek olmaz olurmu tabiiki var... önemli olan ilk 40 gün... en zor dönem o zaman... o dönemde de bebeğini tanıyosun ona alışıyosun derken zaten adaptasyon süreci tamamlanır... herşey mükemmel olucak diye bişey yok... biz de huysuzduk... belki de çok uslu... ne değişti... bak analarımız büyüttü adam etti... farketmiyo huylu huysuz yani onlar bize verilen bir lütuf... Allah sahip olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah sağlıkla...

amin cnm amin. bıraz bakımlada alakalı tabıkde . bız ınsallah blınclı olcaz bu konuda

cnm okdunmu bılmyorm ama ben senın degn kremı alamya gttm eczanaye silinmesi gerekıyo yalnız fılan dedı adam bende yoo dedım arkdasma doktoru soylemıs dedım hyr bak dedı sıteden baan sılnmesı grkyo dıye okudu mustela dedı sılnmıyo tavsye edrm dedı. bende tam arstrym ozaman oyle gelym dedım anlamdm bıısı

okudum okudum teşekkür ederim ama eczacı da aynı şeyi söyledi bana.. silmeye gerek yok dedi.... aman ne biliyim...

kızlaaarr bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda sayılır. nst'ye bağladılar kalp atışı sancı durumu vs gayet iyi. ama bebişim 2200 gr. 1 hafta geriden geliyor ama gerilik olarak algılama dedi doktor. bir önceki kontrolde 4 gündü gerileme şimdi 7 gün olmuş. ama çok şükür başka sorun görünmedi herşey yolunda. bir de çok şaşırdığım birşey olmuş bebişim dönmüş kafası aşağıda . şaşırdım çünkü son 2.5 aydır hep aynı yerdeydi makat gelişti sol tarafımda oturuyodu :) çünkü sağda 7 cm bir miyomum var ve plasenta da sağda. doktor da "belli olmaz ama dönecek gibi gelmiyor bana" diyordu hep. 10 günde dönmüş sıpam. şimdi muallakta kaldım ben kendimi sezaryene hazırlamıştım hem miyom var hem de makat geliş diye. şimdi naparım bilmiyorum hayırlısı. miyomu olup normal doğum yapan var mı kızlar çevrenizde?

kızlar soyle bı eksık lısteme goz gezdryormda sanırım pek bsı kalmadı soyle yazıyor

bıkac oyuncak
donence
guvenli yan yatma yastıgı
cerceve ve resimlik
bebek bezi ıslak mendili
bebek deterjan yumusatısı
bıde bebek bakım cantası bubhen dusnuyorm ztaen
kendime korse bıde lohusa tacı
BİTMİŞ:)))))
bunlar alınması cok bast seylerD:
en son bebk skerleri bunnla ılglı bısı merak edyorm ınternetten aldgnz bebek sekerlerne ısım ve dogum tarıhını nasıl yazdryosnuz?

hangi hastaneye gidiyosun ki canım? özel hastane ücretleri artçakmış zaten püff :18:
anne olmak zor cidden ama bunu ne siz bize anlatabilirsiniz nede biz yaşamadan anlayabiliriz
bize şuan herşey tospembe gözüküyor inanki
bebekler bitek ağlamayı biliyorlar canım ağlıcaklar elbette.
bana nedense hep kolik bi bebeğim olcakmış gibi geliyor. kendimi ona hazırlıyorum. ne kadar hazırlayabilirisem
kucağa birde ayakta sallamaya alıştırmayın en çok duyduğum sözler sanırım. bakalım biz nasıl şeyler yaşıcaz kuzucuklarımzla :18:
ben anlamıyorum çevremizdeki insanları yaa. herkes motivasyonu bozmak için yanımızda sanki.
böyle heyecanlyız bebişlerimizi bekliyor sevinçle çevremdekilerde sanki rahatsız bu durumdan.
herkes panik olalım korkalım zor günler bizi bekliyor diye oturup karalar bağlayalım istiyorlar sanki.
hayatımız değişicek elbette. Rabbim sağlıklarını aratmasın bebekleirmizin inşallah.

oohh bitmiş ya eksikler artık. bende doğum çantama koyacağım kıyafetleirni hazırladım bugün oğlumun. yarında ütülerim
blgn nin doğumundan çok etkilendim ben. heran doğurabiliriz aslında temkinli olmakta fayda var.
senin odanda hazırdı dimi ?

Bebek yumuşatıcısı kullanma. Çok zararlı. Eğer bildirirsen isim ve doğum tarihi yazılıyor.İsim önceden belli olabilir ama doğum tarihi belli dğil.Onun için ya sadece isim yazdıracaksın ya da doğumdan sonra sipariş vereceksin:)

canım bende seni çok iyi anladım merak etme
bende şimdiden oğlumla tatil hayalleri kuruyorum ama eğer gidersem yanımda kv annem kardeşim falanda olsun istiyorum ki. onlarda araba oğlumla ilgilenirken bende dinlenebileyim diye.
şimdiden bol bol dinleniyorum. elimi fazla bir işe sürmüyorum açıkçası. nasıl olsa çok yorulcam şimdiden kendimi yormaya gerek yok
Ben normalde çok sinirli bir insandım hamileliğimde çok sakinleştim.daha rahat bi insan oldum.inşallah oğlum gelincede aynı sabrım sakinliğim devam eder

cnm sanırım sennle ben uyymadık bı anda kalkdm bakdm olmcak gerı grdm...
odam hazır tatlım ısde resım cerceve susleme yapmak ıstyorm okdr.. oda benm odann ıcınde ama ayrı bı alan gıbı oldu ıcıme sndı valla ıyı fazla masrafda kalmadı. benıde cok etkiledi blgn08 ın dogumu hemen deterjan alıp yıkayp utulme ıslemı yapıp cantayı hzrlamak ıstyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…