:)) bnde baslıcm yıkmya dahaca besgnn korumalıklarını yıkadım :)) tatlı telaş vallahı ama yorucu yavas yavas yapmak lazmm helede utu işini puffff ama yerleştrnce mis gbı olurlarr :)))bse kalmams btmıs eksıklerı
Vallahi o bayan bana dolunay epilasyon tanıttığından beri bu sitede hayatım değişti. 2 ay da bir o tarihlerde aldırıyorum. Kuaför para almaya utanıyo .. O kadar az çıkıyor ki anlatamam kızlar.. İnanın mükemmel ... Mucize.. Allah ın nimeti bence.tüm bacağımda saysan 10 tane tüy yoktur
canım cok dogru yazmıssın o bıraz ustune tııtremekle alakalı kendnı yıpratyosun annelik duygusu herseyın en ıysıı olcak dıye. aslnda braz daha rahtmı olmak gerekyo tabıkıde hıjjenınne yemesne ıcmesne dkkat edceksn ama kendı hayatınıda goz ardı etmemeyı basarbilsek.. benim ilik bebegım sankı ben makyajımı yapp bebegmıde susleyp avmlerde flan gezermısım gııbıme gliyor aileden brne bundan bahsettgmde bana glyorlar bıkez bıle bnmcek bebek arabasna ne dsrı cıkması unut bunları fılan...
korkuyorm acıkcası
kızlar soyle bı eksık lısteme goz gezdryormda sanırım pek bsı kalmadı soyle yazıyor
bıkac oyuncak
donence
guvenli yan yatma yastıgı
cerceve ve resimlik
bebek bezi ıslak mendili
bebek deterjan yumusatısı
bıde bebek bakım cantası bubhen dusnuyorm ztaen
kendime korse bıde lohusa tacı
BİTMİŞ:)))))
bunlar alınması cok bast seylerD:
en son bebk skerleri bunnla ılglı bısı merak edyorm ınternetten aldgnz bebek sekerlerne ısım ve dogum tarıhını nasıl yazdryosnuz?
hangi hastaneye gidiyosun ki canım? özel hastane ücretleri artçakmış zaten püff:18:
anne olmak zor cidden ama bunu ne siz bize anlatabilirsiniz nede biz yaşamadan anlayabiliriz
bize şuan herşey tospembe gözüküyor inanki
bebekler bitek ağlamayı biliyorlar canım ağlıcaklar elbette.
bana nedense hep kolik bi bebeğim olcakmış gibi geliyor. kendimi ona hazırlıyorum. ne kadar hazırlayabilirisem
kucağa birde ayakta sallamaya alıştırmayın en çok duyduğum sözler sanırım. bakalım biz nasıl şeyler yaşıcaz kuzucuklarımzla :18:
ben anlamıyorum çevremizdeki insanları yaa. herkes motivasyonu bozmak için yanımızda sanki.
böyle heyecanlyız bebişlerimizi bekliyor sevinçle çevremdekilerde sanki rahatsız bu durumdan.
herkes panik olalım korkalım zor günler bizi bekliyor diye oturup karalar bağlayalım istiyorlar sanki.
hayatımız değişicek elbette. Rabbim sağlıklarını aratmasın bebekleirmizin inşallah.
bugün paşamızı görmeye gittik 2078gr 44cm olmuşeşimle gezdik lcw den elbise üzerine hırka aldım kendime şimdi yemek yicez gelir gelmez yazayım dedim öptüm sizleriii
Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????
kızlaaarr bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda sayılır. nst'ye bağladılar kalp atışı sancı durumu vs gayet iyi. ama bebişim 2200 gr. 1 hafta geriden geliyor ama gerilik olarak algılama dedi doktor. bir önceki kontrolde 4 gündü gerileme şimdi 7 gün olmuş. ama çok şükür başka sorun görünmedi herşey yolunda. bir de çok şaşırdığım birşey olmuş bebişim dönmüş kafası aşağıda . şaşırdım çünkü son 2.5 aydır hep aynı yerdeydi makat gelişti sol tarafımda oturuyodu :) çünkü sağda 7 cm bir miyomum var ve plasenta da sağda. doktor da "belli olmaz ama dönecek gibi gelmiyor bana" diyordu hep. 10 günde dönmüş sıpam. şimdi muallakta kaldım ben kendimi sezaryene hazırlamıştım hem miyom var hem de makat geliş diye. şimdi naparım bilmiyorum hayırlısı. miyomu olup normal doğum yapan var mı kızlar çevrenizde?
oo allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin canım sana
ayy o kv virüsü bulaşıcı birşey sanırım hastalık salgın....
ben anlamını çok beğendim ondan yazmıştım denizlerin hanı.. ayhanın da anlamı çok güzel ay gibi güzel han...
offf bu kadar yaklaşmışken çıkmazsa büyük hayal kırıklığı olur... ama bir de çıkarsa sanırım mutluluktan havaya uçarım çok da dua ederiz onaylayanlara
canım mevlit benim için duası kuranı okunsun anlamına geliyor.. eğer bebişinin sağlığı için dua okunsun istiyorsan mevlidi tercihe debilirsin ama amacın sadece eş dost toplansın ise baby shower vb parti kokteyl de olur
yaaa hasret kaldım eşimin yemek sipariş etmesine.. hiç bir gün bana şu yemeği yap demedi.. bir keresinde inadına beyti ve baklava istedi onu da yaptım ee tabi hazır yufkaylaaa
günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
günaydin canlar ,
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
ya bizim kalabalık bide en az 50 kişi gelir. bide kararsız kalmamdaki nokta sanki gelin takı takın der gibimi oluo acaba? benim kendi tarafım yapmadı mevlid fln .kv tarafı yapıo.bide anneme kıyamıorum çalışıo kadın . en basiti yeni ewim badana boya oldu.kw elinde çay sigara bütün gün millete emir werdi. yazık annemin canı çıktı. öle olursa bu sefer cinnet geçirrim heralde. bu sebeplerden dolayı kararsızım yoksa bende istiorum kuran okutmak iyi olur ewde.sen nasıl yapmayı düşünüosun yemek mi werceksin yoksa poğaça börek flnmı ?
Çok geçmiş olsun canım allah korumuş ya evde olsaydın.
Canımm çok geçmiş olsun, bereket sen evde değilmişsin o an, Allah korusun, Allah bi daha göstermesin.
bencede halltmssın herseyı:))
benım halılar saggy cırıpılması lazm onda ben yapamcam ama temız halılar yıkmaya vermcem acıkcası perdelerımde yenı ama yıne yıkanır esım asar onuda camları kıme sıldırcem onu blmıyrm ben ya esım yorgun halde bıde sılmez kesın ben yınede kadın alcam camları mutfak dolaplarını banyoyu falan gcırlar dıye dusnuyorm. koltklarımda kose takımı mınderlerı cıkıyor yıkayıp takrm. aslnda bısı yok yaplcak ama yınede son hafta nasip olursa alym dıyorm sonra korurum temızlıgını..
tatlım senın dedgın markyı almaya gttm ısmını soledm bana eczacı bunun sılnmesı gerekıyo yalnız bılglendrym dedı yoo dedm ark sılnmesı gerekmyo dedı onada doktor demıs dedım hayır dedı sıteden bakdı sılınmelı dıyo bakın dedı. esımde kullandı sıldk bız artı bı ıse yaramdı flan dynce ben braz daha arstrym dedım cnm doktora bıdaha sor ıstersen
masallah cnm nekdr guzel ondeymus bebgın. rıske atma derım cnm ben eger duzelmesse sezeryan olabilrisin zaten ırıde bı bebek:)zorlar senı:)
bende aynı sekılde cnm ama her banyoda bayan jıletle alyorm artma olmuyo jıletten dolayı ozel bı urun cnku. her dkka sevmek ıstyo adam napym alyorm bende
benım esımde ymek mevzusundan kıldır saolsun. bole sulu sebzelı yemekelr cok yapamam evde yemıyo cnku patates kızrtyo ekmek arsna koyup oonu yyo cocuk gıbı yemek secyo bende aksamları o olmadgı gunler kendme yapp yyorm napym
cnm nasıl yapıyosn plavı tarıf yazarmsn buraya yada ozele. kolay bısı hemde canım ckedı:))))
bende onun hayalıyıle yasıyorm. gozumun onune bı an kendım gelıyo. bbeek uyumus ben terleme esofmanlarımı gymısım kosu bandı ustunde kos kos kossonra bebk aglaync aver emmeyı tekrar koos sanırm boyle olcam
Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullangünaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canımtünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artıkannişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...slm kızçeler bugun kontrole gittim
bebiş çok şükür iyi kilosu 2200 gr 1 hafta öndeymiş doğum pozisyonunu almış lakin suyu üst sınırdaymış fazla olması suyun erken gelmesine eşinin bebekten önce ayrılmasına erken doğum gibi olumsuzluklara neden olduğu gibi hiçbir soruna neden olmayabilirmişte kısmet artık nst ye girdim o da normaldi öyle işte tıpış tıpış evimize geldik dinlenim biraz
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi.çok heyecanlııı
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlıkmayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.
kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi
dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .
hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim
haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?
günaydin canlar ,
slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullan
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artık
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlık
aaaaa hırsızmı????çok geçmiş olsun canım allah seni korumuş yaa ya evde olsaydın aman allahım ...yakalandığınada çok sevindim bi güzel sopayı hakediyolar....
günaydin canlar ,
günaydin canlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?