2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Daha durun o kıyafetler 2 günde bir elinizden geçicek, kusmuklar kakalar çişler derken... habire yıka bakalım ütüle bakalım :)

Anamm kız bu süpermiş yaa :) denemeye değer :)

Yok artık elbetteki dışarı çıkılıyo, geziliyo sadece şimdiki gibi sadece keyif olmuyo, iki kat yoruluyosun, ilk dışarı çıktığımız zamanları hatırlıyorum da emzirme alt değiştirme odasına girip çıkmaktan 2 dükkana zor girerdik alışveriş için gittiğimiz avm de :) Tabi bizim kızımız kolikti herkesinki öyle huysuz olacak diye bişey yok :)Bazen de kalabalık günlerde o odanın önündeki sıra bitmez bi türlü :) eheh evet annecikler artık o emzirme odaları sizi de bekler hiç bu açıdan bakmışmıydınız? :)

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Bence doğum tarihi herkesin elinde kayıtlı olmasada olur, hatta belki olmasa daha iyi olur. ya da sadece yıl yazılabilir. hoşgeldin uras 2013 mesela... ya da örnek olarak söylüyorum benim küçük prensler için hoşgeldin küçük prens uras 2013 :) ya da bazıları sadece yakınlarına özel yaptırıyor o zaman doğum tarihi de olabilir. anneanne babaanneye teyzeye dayıya özel olursa daha özel şeyler de yazılabilir. mesela bebeğin ağzından ''Anneanne&dede artık ben de dünyadayım uras 17-07-2013'' gibi...

Aman allah korusun kız kolik molik deme şimdiden ben yaşadım çok zor allah herkesin bebeğini koliklikten, herkesi de kolik bebeklerden korusun :) en keyifli geçirilcek günler yani nasıl desem de demotive etmeden söylesem diyorum ama bunun bi yolu yok heralde :) baya zor bişey yani :)

eheh ben de öyle hep kucağa, ayakta sallamaya alıştırmama taraftarıydım, ne oldu peki? 3. haftasında hepsini denedim, bi amuda kalkıp sallamadım heralde ama bu sefer de hiçbiri işe yaramadı, varsa yoksa meme meme meme yapcak bişey yok bizimki de ona alıştı ve hala da emmeden uyutamıyorum. her bebeğin değişik değişik huyları da oluyo yaa inkar etmemek lazım. Geçenlerde arkadaşlarla toplandık, bi çift de vardı yeni bebekli, bi gece hepbirlikte arkadaşlarda kaldık, Allahım dedim yaa ''kızım ne olurdu sen de böyle huzurlu bi bebek olaydın da o güzelim cağnım günleri böyle huzuuuur içinde geçireydik'' :) şimdi böyle deyince hemen kızımdan şikayet ediyorum gibi algılamayın canlar,sonuçta onun da bi derdi vardı ki ağlıyodu

ama gerçekten o kadar hasretle beklediği bebeğine yeni kavuştuğu günleri hiçkimse istese de, bilse de kötü hayal edemiyo ki :) o kadar hayalden sonra huzursuz bi bebek olunca da afallatıyo insanı, bi de acaba neyi var, kötü bişeyimi var diye üzülüyosunuz..Bütün kalbimle hepinizin o günkü bebek gibi huzurlu bebekleri olmasını diliyorum..ve tabiki sağlıklı..

Ben şimdi düşündüm de kadınlar kulübüne ilk girdiğim zamanlar benim hamile olduğum zamanlardı, pek fazla yazmazdım, ama deneyimleri takip ederdim okurdum,sonra kızım doğdu onunla ilgili şeyleri araştırmak için baktım, sonra uzunca bir süre giremedim.hatta kullanıcı adımı filan unuttum :) sonra bebek şekerleri yapmaya başladım sadece blogumu tanıtayım diye girip çıkıcaktım ama bağımlı gibi oldum :) hamilelik ve doğum anılarını ben hamile ya da yeni doğum yapmış olmadan dışarıdan takip etmek farklı bi keyifmiş. Herkesin tek tek doğum anılarını paylaştığı günleri heyecanla bekliyorum. Bebeklerinizle ilgili güzel anılarınızı ya da sorunlarınızı okuyacağımız günleri düşündüm de...Merak etmeyin burda veya yanınızda daha önce aynı şeyleri yaşayan bir sürü anne size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıcak, ben de dahil :) deneye deneye siz de herşeyi öğreniceksiniz...

üf 2 gündür yarasa gibi oldum ya saat sabahın 4 ü olmuş hala ayaktayım :) herkese iyi sabahlar...

Son düzenleme:
uykusuz anne adayından merhabalar...
3 haftadır namazdan sonra böyleyim dalamıyorum uykuya en az 2 saat
uykusuzluk gerçekten zor yazmak istemezdim ama uyuyobiliyorken uyuyun :)
yanımdaki beşikte kızımı pışpışladığımı hayal ediyorum şimdi kızaran gözlerle
sevimli yüzüne bakmak herşeye değecek inş.
ama uyusaydım iyiydi :) happymother ve adiyef haklı anlayacağınız.

istediğin saat yat-kalk olayı bitecek ve bünye şimdiden beni buna hazırlıyor hamdolsun.

bugün paşamızı görmeye gittik 2078gr 44cm olmuş eşimle gezdik lcw den elbise üzerine hırka aldım kendime şimdi yemek yicez gelir gelmez yazayım dedim öptüm sizleriii

Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????

maşallah bebişlerinize

benimkide sen bilirsin der surekli , bu sefer soyledi uzun zaman sonra benimkide :) sanirim hep kendime gore yemekler yapiyorum :)

günaydin canlar ,

dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,

laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)

kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,

sizler napiyosunuz nasilsiniz ?

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş ya evde olsaydın.

Canımm çok geçmiş olsun, bereket sen evde değilmişsin o an, Allah korusun, Allah bi daha göstermesin.

ben pilav et tatli o sekilde dusunuyorum , hem bebegin kurbanini kesicem ins o kurban etiylede mecludunu yapicam cnm .

benimde annem kosturur kv de kosturur ama annem kadar degil , bende annemi en son getiriyorum eve , yada ben hazirliyorum herseyi , kv yede su eksik diyorum zorda kalirsam , kalmazsam ondanda istemiyorum bişey.

bende patates kofte tavuk ,

yakında gıdaklıycammm

Yaz melekleri... Alıyorum demişsinya jiletle göbüşteki kılları,kız iyi cesaret etmişsin alınca dökülmez falan diyolar oysaki sen bide jiletle almışsın,Benim de çok alasım var zor tutyorum kendimiii

dokotr bana dokunma dökülür dedi

slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullan
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artık
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...
iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi. çok heyecanlııı
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlık

aaaaa hırsızmı????çok geçmiş olsun canım allah seni korumuş yaa ya evde olsaydın aman allahım ...yakalandığınada çok sevindim bi güzel sopayı hakediyolar....

tşk ederim canim ,

neden üzdü seni bu kadar eşin ? paylaşmak istermisin belki yardimci oluruz

hirsizlar girdiginde cok sukur yoktum evde , hemen yakalandilar dha gencecik cocuklar yazik Allah Islah etsin , Allah hepimize hayirli evlatlar versin

çok geçmiş olsun canım rahat rahat anlatmışsın bravo boşver canını sıkmamak en iyisi :) cana gelmesin hemde yakalanmışlar allah razı gelmemiş işte.

Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin.....
Kızlar dün akşam başlayan bir karın ağrısı ve sancıyla ishal oldum sabaha kadar susuz kalmayayım diye saatimi iki saate bir kurdum bol bol su içtim gece boyu. Şimdi tuzlu ayran içtim pirinç haşlıyorum yoğurtla yicem başka ne yapayım kızlar. Bebeğe bir zarar verir mi acaba. İshal olup doktoruna soran oldu mu hiç. Moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…