günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
karnım fazla yokyatınca da yayıldı
çok geçmiş olsun canım rahat rahat anlatmışsın bravo boşver canını sıkmamak en iyisi :) cana gelmesin hemde yakalanmışlar allah razı gelmemiş işte.
Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin.....
Kızlar dün akşam başlayan bir karın ağrısı ve sancıyla ishal oldum sabaha kadar susuz kalmayayım diye saatimi iki saate bir kurdum bol bol su içtim gece boyu. Şimdi tuzlu ayran içtim pirinç haşlıyorum yoğurtla yicem başka ne yapayım kızlar. Bebeğe bir zarar verir mi acaba. İshal olup doktoruna soran oldu mu hiç. Moralim bozuldu
slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
hiç anlamıyor bu erkekler hamile kadının psikolojisinden.şurda altı üstü 9 ay sabredecek. varya kendileri bizim durumumuz da olsalar nazların dan geçilmez. canım kafana takma bebeğini düşün onu da üzme bunlar gelip geçici şeyler düzelir yinee.zaten diyosun pişman da olmuş.hatasını anlamış. sen kendini ve bebeğini düşün şimdi...
Kızlar dün akşam başlayan bir karın ağrısı ve sancıyla ishal oldum sabaha kadar susuz kalmayayım diye saatimi iki saate bir kurdum bol bol su içtim gece boyu. Şimdi tuzlu ayran içtim pirinç haşlıyorum yoğurtla yicem başka ne yapayım kızlar. Bebeğe bir zarar verir mi acaba. İshal olup doktoruna soran oldu mu hiç. Moralim bozuldu
günaydin canlar ,
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
Günaydınnnn Çok geçmiş olsun canım neyseki yakalanmışlar ama sanada iş çıkmış
Ben 1 saat sonra kontrole ve rapor almaya gidiyorum.Gelişmeleri paylaşırım
ayy geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin inş. aynı şeyi bende yaşamıştımm çok kötü bi duyguu... iyi bari yakalanmışlar.size bişey olmamış ya önemli olan o..
Günaydınnnn Çok geçmiş olsun canım neyseki yakalanmışlar ama sanada iş çıkmış
Ben 1 saat sonra kontrole ve rapor almaya gidiyorum.Gelişmeleri paylaşırım
Canım verilmiş sadakanız varmış iyi bari yakalanmışlar...
bir igne bile olsa insanın canı yanıyoorrr
bide o evde gezindikleri psikolojisi yiyo insanıı
bizim eve de girmişti 2 sene önce çok zor atlatmıştım ben ....
bunlarınne gecesi var ne gündüzü yaa ne yüzsüz insanlar Allah içlerine iman versin....
bebeğim 32 haftalık mardinden katılıyorum aranıza çok heyecanlıyım ayyy ne yazacağımı şaşırdım:)))
bebeğim 32 haftalık mardinden katılıyorum aranıza çok heyecanlıyım ayyy ne yazacağımı şaşırdım:)))
Banyodan sonra pilim bitti galiba yemek yapmıycam:):):)
cnm artma olmyor zten ınce tuyler . bayan jıletlerı okdr arttrmyo ozel jelı fılanda var. bı sorun yasamadm. baska hıcbı bolgemde kullanmyorm ama sadece agda dger bolgelerde. napem anam ben cekyom bodyı adam kaldryor bakdm basedmcemD: aldm bende devam edyorm 3 aydr flanD:
:) Valla göbekte jilet denemedim ama şöyle bişey anlatayım size. Genç kızlığa ilk adım attığımız zamanlarda hani bacaklarımızı alırız ya, o zaman benim üstlerde pek yoktu, sadece alt bacak almaya başladım. öyle baya bi süre devam ettim, sonra kızkardeşimin bi arkadaşı dedikii keşke hiç ağdayla almasaydın, ilk baştan itibaren jiletle alınca hiç tüyler canlanmıyo, ilk haliyle kalıyo, ama eğer ağda yapmaya başladıktan sonra jiletle alırsan o zaman çok kötü oluyo demişti. sonra daha büyüyünce onun dediği aklıma geldi, dedim denemekten zarar çıkmaz, bacaklarımın üst kısmını da almaya başlayayım dedim, ama bu sefer hiç ağda epilasyon aleti filan başlamadan jilet denedim, o gün bugündür üst kısma başka şey yapmam ve hiç de canlanmıyo. ama alt tarafa sıkıyosa sür şimdi jilet :)
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 723865
Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????
15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...
hoşgeldin canımm
maşallah bebişineee
kiloya takan dr lara gıcık olyuorumne yani açmı kalalım
Bence dolunay epilasyon yapın.. Brnim hiç bi yerimde çıkmıyor artık..
Vallahi o bayan bana dolunay epilasyon tanıttığından beri bu sitede hayatım değişti. 2 ay da bir o tarihlerde aldırıyorum. Kuaför para almaya utanıyo .. O kadar az çıkıyor ki anlatamam kızlar.. İnanın mükemmel ... Mucize.. Allah ın nimeti bence.tüm bacağımda saysan 10 tane tüy yoktur
kızlarr yaa benim gittiğim hastane 10 hazirandan sonra hastane fiyatları artıyormuşşdoktor artık 3 hafta sonra çağırdı 19 haziranda bir daha ki kontrolüm alttan muayene edecekmiş gittiğimde sonra haftada bir çağıracağım dedi
ya yapmasınlar Allah aşkına... durumu bu kadar vahimleştirmenin mânâsı ne acaba bende bunu anlamıyorum... elbette gezebilirsin... bu tamamen senin kendinde bulduğun güçle alakalı bence... hem bebeğini süsleyip hemde kendini süslemek evet ciddi zaman istiycek, bütün bunlara sabrın ve vaktin varsa elbette gezersin ne yani çocuğu olanlar kendini eve mi kapatıyor... biz tatile bile gitmeyi düşünüyoruz kızımızla... ailemizin yeni ferdiyle zaman geçirmeye alışmamız lazım... o kadar kritik değil durum yani korkma... bugün bi arkadaşım da aradı, doğum ne ki doğuma kadar olan ağrılar ne ki?... asıl iş ondan sonra başlıyo dedi... hey Allah'ım biri de motive etsin yaa... ben bi evlat sahibi olmayı çok istiyorum Rabbim aratmadı şükürler olsun... şimdilerde ise tek düşüncem sağlıkla meleğimizi kucağımıza alabilmek... gerisi kolay Rabbim herşeyin sabrını kolaylığını verir...
ayrıca hayatımız %100 değişicek zaten bunun da bilincindeyiz ama ürkütmenin de bi alemi yok dimi ama...
yahu huysuz bebek olmaz olurmu tabiiki var... önemli olan ilk 40 gün... en zor dönem o zaman... o dönemde de bebeğini tanıyosun ona alışıyosun derken zaten adaptasyon süreci tamamlanır... herşey mükemmel olucak diye bişey yok... biz de huysuzduk... belki de çok uslu... ne değişti... bak analarımız büyüttü adam etti... farketmiyo huylu huysuz yani onlar bize verilen bir lütuf... Allah sahip olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah sağlıkla...
kızlar soyle bı eksık lısteme goz gezdryormda sanırım pek bsı kalmadı soyle yazıyor
bıkac oyuncak
donence
guvenli yan yatma yastıgı
cerceve ve resimlik
bebek bezi ıslak mendili
bebek deterjan yumusatısı
bıde bebek bakım cantası bubhen dusnuyorm ztaen
kendime korse bıde lohusa tacı
BİTMİŞ:)))))
bunlar alınması cok bast seylerD:
en son bebk skerleri bunnla ılglı bısı merak edyorm ınternetten aldgnz bebek sekerlerne ısım ve dogum tarıhını nasıl yazdryosnuz?
benimkide sen bilirsin der surekli , bu sefer soyledi uzun zaman sonra benimkide :) sanirim hep kendime gore yemekler yapiyorum :)
günaydin canlar ,
slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullan
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artık
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlık
aaaaa hırsızmı????çok geçmiş olsun canım allah seni korumuş yaa ya evde olsaydın aman allahım ...yakalandığınada çok sevindim bi güzel sopayı hakediyolar....
sen nasıl öğrendin peki 10 hazirandan sonra olacağını? acaba sorsam söylerler mi? :44::44:
ben doğumdan sonra lazer düşünüyodum ama sağlığımı da riske atmaktan korkuyodum... o zaman bunu denemekte fayda var... bu aydan geçti artık...
günaydin canlar ,
ben de öyleyim üç gün önce bir dolu sebze aldım yemek yapacağım diye üç gündr de iş dönüşü popomu kaldırıp yapamıyorum enerjim uçup gidiyor, kimse de yemek hazırlayayım veryeim demiyor( zavallı kcam birşeyler yapmaya çalışıor (
ya bana da kuafördeki kız doğuma yakın ağdayla alalım dedi ama ben cesaret edemiyorum.. jiletten de korkuyorum sanırım olduğu gibi kalacak 3 cm falanppp
oo ilk kez nst görüyorummm
bu da ilginçmiş ama benim ilk deneyimim sanırım jiletti yine de fokur fokur yanlış mı hatırlıyorum acabaa
maaşallah minnoşuna... ya dr lar işte herşey yolunda gidince kızacak şey olarak kiloları görüyorlar.. aslında bir yerde haklı olabilirler ama ne edelim biz ister miyiz o kadar kilo almayı
oyy maaşallah bizim kuşun güldüğünü göremedik hiç hep somurtuk hep somurtuk zaten şimdiye kadar da iki kere gösterdi yüzünü
he valla yaa
ya evet ilginçmiş.. ama haziran ayı için uymuyor ki bana pek haziran ayında 6sı ya da 24ü demiş, 6sı belki erken olur ama ben doğuma hazırlık olsun diye 15i gibi düşünüyordum 24ünü bekleyip yapamadan doğurmak var, keşke daha önce aklımıza gelseydi...
bir de birilerinden her ayın ilk salısı mı son salısı mı ne diye birşey duymuştum
, o da etkişliymiş :)))
oh ne güzel
off bizimki de artmasa bariii
zaten artık çok geçç miniklerimizi kucağımıza alacağız ve alışaağız onlara onlar da bize inş..
amin canım inş.
benim de aklımda bir terlik var şimdi
:)) bizimki bi yılda bir iki fasulye ister annesinde her gün yiyordu ya ondan
çok çok geçmiş olsun ve gözün aydın
canım benimki de öyle yapmışıtı bir kez sanırım onlar da babalık heyecanındalar, tez zamanda gönlünü kazanması dileğiyle
canım bilmem ki ne kadar sürerse zararlı olur hiç bilmiyorum
iyi yakalandıklarına sevindim canım geçmiş olsun inş bir daha tekrarlamaz canım olsun toplarsın başka birşey olmasında
facebokk ta 2013 temmuz annelri var. orda kızın biri karnının resmini koymuşş. karnı küçük olduğu için kızla dalga geçtiler resmen ..ben üzüldüm valla ..... hey allahım ya kendileri de hamile ..bilmiyorlar mi ki herkesin hamilelği farklı olurr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?