2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayy geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin inş. aynı şeyi bende yaşamıştımm çok kötü bi duyguu... iyi bari yakalanmışlar.size bişey olmamış ya önemli olan o..

karnım fazla yok yatınca da yayıldı

çok geçmiş olsun canım rahat rahat anlatmışsın bravo boşver canını sıkmamak en iyisi :) cana gelmesin hemde yakalanmışlar allah razı gelmemiş işte.

benim göbüşün yayılcak yeride yok

tşk ederim canim , dün eve gittiğimde benim dışımda annem ve babam sonradan eve gelen eşim hepsi panikti onlari sakinleştirmek bana düştü

ververgin tskler cnm , sanada gecmiş olsun , haşlanmiş patates'in faydasi oldugunu biliyorum bende. ama gecmezse ihmal etme dr'unu ara cunki salgin var bu aralar.

geçmiş olsun canım. bende üşütmüşüm galiba ..hapşırıp burun akıntısı,ishal bende de var biraz..ben ıhlamur falan yapıcam inş iyi gelirr.

Günaydınnnn Çok geçmiş olsun canım neyseki yakalanmışlar ama sanada iş çıkmış

Ben 1 saat sonra kontrole ve rapor almaya gidiyorum.Gelişmeleri paylaşırım

Canım verilmiş sadakanız varmış iyi bari yakalanmışlar...
bir igne bile olsa insanın canı yanıyoorrr
bide o evde gezindikleri psikolojisi yiyo insanıı
bizim eve de girmişti 2 sene önce çok zor atlatmıştım ben ....

bunlarınne gecesi var ne gündüzü yaa ne yüzsüz insanlar Allah içlerine iman versin....

günaydın seaside
32. haftanda cıkıyosun demekki iyi yapıyosun bende bu hafta cıkıcam ama gercekten devlet 32. hafta demekle iyi etmiş ondan sonra baya bi zorlanıyo insan... 37. haftaya kadar calışmak cok zor özellikle ev işlerinide kendi yapmak zorunda olan kişiler için...
bide direk iş stresinden cık bebek bak insan kendini yıpratıyoooo

ama calışmak zorunda olanlar mecbur artık....

hadi bakalım kaç kiloymuş bebişin ögren bakalım
kesin nst ye sokarlar seniii

ayy geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin inş. aynı şeyi bende yaşamıştımm çok kötü bi duyguu... iyi bari yakalanmışlar.size bişey olmamış ya önemli olan o..

tşkler canlar ,

verilmis sadakamiz vardi ne malimiza ne canimiza geldi çok şkür geçti bitti ,

evide topladik akşam yıkadık kıyafetlerimizi sabah astik ,

napalim Allah kimseye yasatmasin cok sukur bu gunumuze ,

facebokk ta 2013 temmuz annelri var. orda kızın biri karnının resmini koymuşş. karnı küçük olduğu için kızla dalga geçtiler resmen ..ben üzüldüm valla ..... hey allahım ya kendileri de hamile ..bilmiyorlar mi ki herkesin hamilelği farklı olurr...

Banyodan sonra pilim bitti galiba yemek yapmıycam:):):)

ben de öyleyim üç gün önce bir dolu sebze aldım yemek yapacağım diye üç gündr de iş dönüşü popomu kaldırıp yapamıyorum enerjim uçup gidiyor, kimse de yemek hazırlayayım veryeim demiyor ( zavallı kcam birşeyler yapmaya çalışıor (

ya bana da kuafördeki kız doğuma yakın ağdayla alalım dedi ama ben cesaret edemiyorum.. jiletten de korkuyorum sanırım olduğu gibi kalacak 3 cm falan ppp

oo ilk kez nst görüyorummm

bu da ilginçmiş ama benim ilk deneyimim sanırım jiletti yine de fokur fokur yanlış mı hatırlıyorum acabaa

Hu huuuuuu
2080 gram bilmem kaç cm olmuşuz..
doktor herşey güzel gidiyo dedi
nst ye soktu .. Hiç bi şey yok.. Aderin devam dedi..
sadece cok kilo almışsın dedi.. Kızdı..
ya niye kızıyorlar ki bu kadar ????

maaşallah minnoşuna... ya dr lar işte herşey yolunda gidince kızacak şey olarak kiloları görüyorlar.. aslında bir yerde haklı olabilirler ama ne edelim biz ister miyiz o kadar kilo almayı

15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...

oyy maaşallah bizim kuşun güldüğünü göremedik hiç hep somurtuk hep somurtuk zaten şimdiye kadar da iki kere gösterdi yüzünü

hoşgeldin canımm
maşallah bebişineee
kiloya takan dr lara gıcık olyuorum ne yani açmı kalalım

he valla yaa

Bence dolunay epilasyon yapın.. Brnim hiç bi yerimde çıkmıyor artık..

ya evet ilginçmiş.. ama haziran ayı için uymuyor ki bana pek haziran ayında 6sı ya da 24ü demiş, 6sı belki erken olur ama ben doğuma hazırlık olsun diye 15i gibi düşünüyordum 24ünü bekleyip yapamadan doğurmak var, keşke daha önce aklımıza gelseydi...
bir de birilerinden her ayın ilk salısı mı son salısı mı ne diye birşey duymuştum
, o da etkişliymiş :)))

oh ne güzel

off bizimki de artmasa bariii

zaten artık çok geçç miniklerimizi kucağımıza alacağız ve alışaağız onlara onlar da bize inş..

amin canım inş.

benim de aklımda bir terlik var şimdi

benimkide sen bilirsin der surekli , bu sefer soyledi uzun zaman sonra benimkide :) sanirim hep kendime gore yemekler yapiyorum :)

:)) bizimki bi yılda bir iki fasulye ister annesinde her gün yiyordu ya ondan

çok çok geçmiş olsun ve gözün aydın

canım benimki de öyle yapmışıtı bir kez sanırım onlar da babalık heyecanındalar, tez zamanda gönlünü kazanması dileğiyle

canım bilmem ki ne kadar sürerse zararlı olur hiç bilmiyorum

ben doğumdan sonra lazer düşünüyodum ama sağlığımı da riske atmaktan korkuyodum... o zaman bunu denemekte fayda var... bu aydan geçti artık...

Kızlar EPİLASYONN yaptırmak hayatınızda yaptığınız en iyi şey olucak buna emin oalbilirsiniz.. ki ben 8 seans anlaşmıştım hamile kalınca 3 seansım emzirme dönemim sonrasına aktarttım,, 5 seans bile tüm vücudumdaki tüyleri yok denecek kadar azalttı heleki şu hamilelik döneminde hiç tüylerimle uğraşmadım sadece 3 kere falan erkeklerin fualllerini falan kısalttığı aletle 2 cm falan kökünden alınmaması gerek daha seanslarım bitmediği için güçlenmemesi için,, okadar rahat ettimki ama sizlere önemli bir şey söyliycem herhangi bir kuaförde yada güzellik salonunda yaptırmadım epilasyonumu ANKARA MEDİCANA HASTANESİ- KOZMOTOLOJİ bölümünde doktorlar gözetiminde ALEXANDRITE epilasyon yönetmiyle yaptırdım,, banada diyen oldu yok kolaltı ter bezlerin tıkanıyomuş,yok çocuğun olmaz şuydu buydu yine bilir bilmez duyan herkes yorum yaptı 11 aylık evliyim 8 aylık hamileyim.. seanlarım daha bitmeden hamile kaldımki oraya gidip 10 dakka otursan oradaki yoğunlukdan riskli bişey olmadığını anlarsınız,, 80 yaşında teyzelerde geliyo 15 yaşında teenage lerde epilasyondan önce hayatımın %70ini tüylerle uğraşarak geçiriyomuşum hayatıma baya bi boşluk geldi.. düşünmeden doğum sonrası gidin derimm.. ^^__^^

iyi yakalandıklarına sevindim canım geçmiş olsun inş bir daha tekrarlamaz canım olsun toplarsın başka birşey olmasında

tşk ederim canim

bende bi kaç gündür halsizim , havalardan saniyorumki ,

ama firsat buldukca ve halim oldukca sebzeleri hazırlayıp buzluga atiyorum , ıspanak , semizotu ozellikle .

sonra pişirmek kolay oluyo.

benim dr ishalim için erik çok yiyorsan o yapıyordur dedi canım

benim de ayıma göre karnım küçük :))) benle dalga gecseler bak onları mahvederimmm
önemli olan bebeğin saglıgı karnım olmamasına ragmen bebeğimin kilosu haftasına göre önde bilee
salaklar dogumdan sonra o kız fit olucak onlar göbekli kalsınlarda görsünlerrr

ay nerde giriyip döşemek istiyorum
kapalı grup görünüyor ama ?

Günaydın herkese
Hırsız giren arkadaşa geçmiş olsun.Kazasız belasız yakalanmış şükürler olsun.
grip olan arkadaşlar ıhlamur için ve tavuk suyuna çorba.Bu ikisi gribin tek ilacı.
İshal olan arkadaşlar bol bol su.3 litre mutlaka.Ama hala devam ediyorsa enfeksiyon olabilir.Doktora mutlaka gidin.
Hamilelik belki bizi biraz bencil yapıyor.Herkesin bizi anlamasını özelliklede eşlerimizin bizi her şekilde tahammül etmesini bekliyoruz.Ama 9 ay o kadar da kısa değil aslında.Bazen sabretmek zor olabiliyor.sonuçta biz içimizde var olan hissettiğimiz bir varlığa hazırlanırken eşlerimizinde aynı şekilde hazırlandığını unutuyoruz.Onlarda bir sürü süreçten geçiyor aslında ama biz sadece kendimizi zannediyoruz.Onun için karşılıklı sabretmeye çalışalım.Az kaldı.Yakında ufaklık gelince onu anlamak için uğraşırken kimsenin birbiri ile uğraşmaya vakti kalmayacak:))
Birde bizi sürekli strese sokmaya çalışan sözde bizi çok seven yakınlarımız varki onlar bir ömür törpüsü zaten.Asla memnun olmazlar.Her durumda bir felaket bulurlar.Ben 7 yıl çocuk istemedim.Neler neler söylediler.Çocuk iyidir evin neşesidir problem mi var olmuyor mu gibi...Bu yıl hamileyim simdide neler neler söylüyorlar.Yok iyi uyu yok cok gez .yakında eşinle başbaşa olamayacaksın.Ama içten içe sevine sevine.Ama onlar gibi sureklı dert yanan biri olmadım hıc ve her zaman bu tip insanlara karsı söyleyecek sozum oldu ve bu umursamazlığım onları daha da uyuz etti.
Her yasın her donemın guzellıgı zorluğu farklı.kucucuk bır çocukken tek derdımız sokaktan gec eve gırmek büyüdükçe derdımız artarken sabrımız ve olgunlumuzda artıyor.Yanı o gücü veriyor allah bize.Bekarlık kolay evlende gor gununu dediler.Evlendım ama bır sorunum yok yada ınsanların sorun dedıgı bana gore hayatın guzellıgı.çSımdıde aynı seyı çocuk ıcın soyluyorlar ve ben yınede umursamıyorum.Sonra nasıl bu kadar rahat olabılıyorsun dıyorlar:))evet uykusuz gece kısıtlı gezme ama sadece bır surelıgıne kızlar bunlar hep bebek kalacak degıl ya.
Onun için hiç çevrenize kulak asmayın.Rahat olun.kıskanc ınsan cok maalesef.ve kıskanç ınsanların dışa vurumu bazen cok can yakıcı olabılır kı sızde ona bır darbe atın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…