benim de ayıma göre karnım küçük :))) benle dalga gecseler bak onları mahvederimmm
önemli olan bebeğin saglıgı karnım olmamasına ragmen bebeğimin kilosu haftasına göre önde bilee
salaklar dogumdan sonra o kız fit olucak onlar göbekli kalsınlarda görsünlerrr
ay nerde giriyip döşemek istiyorum
kapalı grup görünüyor ama ?
Günaydın herkese
Hırsız giren arkadaşa geçmiş olsun.Kazasız belasız yakalanmış şükürler olsun.
grip olan arkadaşlar ıhlamur için ve tavuk suyuna çorba.Bu ikisi gribin tek ilacı.
İshal olan arkadaşlar bol bol su.3 litre mutlaka.Ama hala devam ediyorsa enfeksiyon olabilir.Doktora mutlaka gidin.
Hamilelik belki bizi biraz bencil yapıyor.Herkesin bizi anlamasını özelliklede eşlerimizin bizi her şekilde tahammül etmesini bekliyoruz.Ama 9 ay o kadar da kısa değil aslında.Bazen sabretmek zor olabiliyor.sonuçta biz içimizde var olan hissettiğimiz bir varlığa hazırlanırken eşlerimizinde aynı şekilde hazırlandığını unutuyoruz.Onlarda bir sürü süreçten geçiyor aslında ama biz sadece kendimizi zannediyoruz.Onun için karşılıklı sabretmeye çalışalım.Az kaldı.Yakında ufaklık gelince onu anlamak için uğraşırken kimsenin birbiri ile uğraşmaya vakti kalmayacak:))
Birde bizi sürekli strese sokmaya çalışan sözde bizi çok seven yakınlarımız varki onlar bir ömür törpüsü zaten.Asla memnun olmazlar.Her durumda bir felaket bulurlar.Ben 7 yıl çocuk istemedim.Neler neler söylediler.Çocuk iyidir evin neşesidir problem mi var olmuyor mu gibi...Bu yıl hamileyim simdide neler neler söylüyorlar.Yok iyi uyu yok cok gez .yakında eşinle başbaşa olamayacaksın.Ama içten içe sevine sevine.Ama onlar gibi sureklı dert yanan biri olmadım hıc ve her zaman bu tip insanlara karsı söyleyecek sozum oldu ve bu umursamazlığım onları daha da uyuz etti.
Her yasın her donemın guzellıgı zorluğu farklı.kucucuk bır çocukken tek derdımız sokaktan gec eve gırmek büyüdükçe derdımız artarken sabrımız ve olgunlumuzda artıyor.Yanı o gücü veriyor allah bize.Bekarlık kolay evlende gor gununu dediler.Evlendım ama bır sorunum yok yada ınsanların sorun dedıgı bana gore hayatın guzellıgı.çSımdıde aynı seyı çocuk ıcın soyluyorlar ve ben yınede umursamıyorum.Sonra nasıl bu kadar rahat olabılıyorsun dıyorlar:))evet uykusuz gece kısıtlı gezme ama sadece bır surelıgıne kızlar bunlar hep bebek kalacak degıl ya.
Onun için hiç çevrenize kulak asmayın.Rahat olun.kıskanc ınsan cok maalesef.ve kıskanç ınsanların dışa vurumu bazen cok can yakıcı olabılır kı sızde ona bır darbe atın:))
Asla komik gelmiyor bu yaptıklarınız. Aksine böyle istekli anne ve babaları gördükçe bu toplum adam olacak diyesin geliyor ... Sadece tebessüm ediyorum .. Su an ikinci cocuğuma değil pembe taç bulmak lohusa şekeri bile yaptırmadım.. Çünkü farklı oluyo hersey.. Öncelikler.. Öntmsenen seyler ... Hersey yerinde zamanında güzel. Hatta 2. Cocuğum kız olmasına rağmen oğlumun hastane çıkışını giydirecem.. Bundan 2 sene önce böyle bi şey deselerdi bana bende sasırırdım.. Zor ... Hakkıyla anne baba olmak hele bi de eğitimli isen ve hele bi de öükemmeliyetçi isen cok emek istiyor.. Cok yoruyor adamı.. Canımın sıkılmasını özleyeceğim bi anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
pişman değilim ama yorgunum.. Bedenen zihnen.. Bu olayı bu kadar öntmsemesem veririm çocuğu bakıcıya gider çalışırım kafa dağıtırım ... Ama kimseye bi saniye bile bırakamam.. Aysa 6-7 bin kazanan meslektaşlarım ben 2 sene izin alınca sasıp kaldı ne gerek var diye..emek vermek tel tel eksiltiyor sacı.. Su son saltanat günlerinizde doyasıya yasayın bence kendiniz olmayı.. Sen olmayı..
Günaydın herkese
Hırsız giren arkadaşa geçmiş olsun.Kazasız belasız yakalanmış şükürler olsun.
grip olan arkadaşlar ıhlamur için ve tavuk suyuna çorba.Bu ikisi gribin tek ilacı.
İshal olan arkadaşlar bol bol su.3 litre mutlaka.Ama hala devam ediyorsa enfeksiyon olabilir.Doktora mutlaka gidin.
Hamilelik belki bizi biraz bencil yapıyor.Herkesin bizi anlamasını özelliklede eşlerimizin bizi her şekilde tahammül etmesini bekliyoruz.Ama 9 ay o kadar da kısa değil aslında.Bazen sabretmek zor olabiliyor.sonuçta biz içimizde var olan hissettiğimiz bir varlığa hazırlanırken eşlerimizinde aynı şekilde hazırlandığını unutuyoruz.Onlarda bir sürü süreçten geçiyor aslında ama biz sadece kendimizi zannediyoruz.Onun için karşılıklı sabretmeye çalışalım.Az kaldı.Yakında ufaklık gelince onu anlamak için uğraşırken kimsenin birbiri ile uğraşmaya vakti kalmayacak:))
Birde bizi sürekli strese sokmaya çalışan sözde bizi çok seven yakınlarımız varki onlar bir ömür törpüsü zaten.Asla memnun olmazlar.Her durumda bir felaket bulurlar.Ben 7 yıl çocuk istemedim.Neler neler söylediler.Çocuk iyidir evin neşesidir problem mi var olmuyor mu gibi...Bu yıl hamileyim simdide neler neler söylüyorlar.Yok iyi uyu yok cok gez .yakında eşinle başbaşa olamayacaksın.Ama içten içe sevine sevine.Ama onlar gibi sureklı dert yanan biri olmadım hıc ve her zaman bu tip insanlara karsı söyleyecek sozum oldu ve bu umursamazlığım onları daha da uyuz etti.
Her yasın her donemın guzellıgı zorluğu farklı.kucucuk bır çocukken tek derdımız sokaktan gec eve gırmek büyüdükçe derdımız artarken sabrımız ve olgunlumuzda artıyor.Yanı o gücü veriyor allah bize.Bekarlık kolay evlende gor gununu dediler.Evlendım ama bır sorunum yok yada ınsanların sorun dedıgı bana gore hayatın guzellıgı.çSımdıde aynı seyı çocuk ıcın soyluyorlar ve ben yınede umursamıyorum.Sonra nasıl bu kadar rahat olabılıyorsun dıyorlar:))evet uykusuz gece kısıtlı gezme ama sadece bır surelıgıne kızlar bunlar hep bebek kalacak degıl ya.
Onun için hiç çevrenize kulak asmayın.Rahat olun.kıskanc ınsan cok maalesef.ve kıskanç ınsanların dışa vurumu bazen cok can yakıcı olabılır kı sızde ona bır darbe atın:))
Günaydınlar anneciklerimiz ve melekleri
Biz geldik kızçemle
Geçmişi okuyupta geldik hemen
Babamızla kahvaltı yaptık şimdi miskin miskin
yuvarlanıyoruz evi süpürmem lazım,ütü var,sonra
duş alıp,Kuran okurum,yemek derken yine bitti gün
Zaten istediğim de bu günü bitirmek.Kızçeme bir adım daha yaklaşmak
Allah'a emeant olun kızçeler,biraz sağ tarafımızda bel ağrısı var
Geçmiş olsun kuzum iyiki evde değilmişsin
Allah yardımcın olsun canım
maşallah Ayliz'imize kocaman olmus annesi
facebokk ta 2013 temmuz annelri var. orda kızın biri karnının resmini koymuşş. karnı küçük olduğu için kızla dalga geçtiler resmen ..ben üzüldüm valla ..... hey allahım ya kendileri de hamile ..bilmiyorlar mi ki herkesin hamilelği farklı olurr...
Kızlar EPİLASYONN yaptırmak hayatınızda yaptığınız en iyi şey olucak buna emin oalbilirsiniz.. ki ben 8 seans anlaşmıştım hamile kalınca 3 seansım emzirme dönemim sonrasına aktarttım,, 5 seans bile tüm vücudumdaki tüyleri yok denecek kadar azalttı heleki şu hamilelik döneminde hiç tüylerimle uğraşmadım sadece 3 kere falan erkeklerin fualllerini falan kısalttığı aletle 2 cm falan kökünden alınmaması gerek daha seanslarım bitmediği için güçlenmemesi için,, okadar rahat ettimki ama sizlere önemli bir şey söyliycem herhangi bir kuaförde yada güzellik salonunda yaptırmadım epilasyonumu ANKARA MEDİCANA HASTANESİ- KOZMOTOLOJİ bölümünde doktorlar gözetiminde ALEXANDRITE epilasyon yönetmiyle yaptırdım,, banada diyen oldu yok kolaltı ter bezlerin tıkanıyomuş,yok çocuğun olmaz şuydu buydu yine bilir bilmez duyan herkes yorum yaptı 11 aylık evliyim 8 aylık hamileyim.. seanlarım daha bitmeden hamile kaldımki oraya gidip 10 dakka otursan oradaki yoğunlukdan riskli bişey olmadığını anlarsınız,, 80 yaşında teyzelerde geliyo 15 yaşında teenage lerdeepilasyondan önce hayatımın %70ini tüylerle uğraşarak geçiriyomuşum hayatıma baya bi boşluk geldi.. düşünmeden doğum sonrası gidin derimm.. ^^__^^
tşk ederim canim
bende bi kaç gündür halsizim , havalardan saniyorumki ,
ama firsat buldukca ve halim oldukca sebzeleri hazırlayıp buzluga atiyorum , ıspanak , semizotu ozellikle .
sonra pişirmek kolay oluyo.
gerçekten mi?? hani belki şaka yapmaya çalışmışlardır ama dilerim çok üzerine gitmemişlerdir.. hayat ya kilo alsan aldın olur almasan almadın :))
ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım ama umarım yan etkisi yoktur emin olmak lazım
ya gönlümden neler geçiyor yapıp buzluğa atmalık ama icraat yok , yoksa ah yufka alayım hamur yapayım da doğuma gelenlere hazırl olsun diye bile düşünüyorum...
oo nst maceraları hayırlı olsun ben henüz tanışmadım o cihazla benim dr de hiç bahsetmedi :)))
selamun aleykum kızlar
ayy ıns genelınde olmaz yaaaaaaaaabilmiyorum canım ben hastaneye sordum artma varmı diye 10 hazirandan sonra olucak dedi
muhım degıl gerıden yada ılerden olamsı tatlım gelısımı normal olsunda ınsl sorun olmaz sutun ıle beslersınn ınslll da yarar ve kg lı doganalra gore daha ıı olur ınsll:13:kızlaaarr bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda sayılır. nst'ye bağladılar kalp atışı sancı durumu vs gayet iyi. ama bebişim 2200 gr. 1 hafta geriden geliyor ama gerilik olarak algılama dedi doktor. bir önceki kontrolde 4 gündü gerileme şimdi 7 gün olmuş. ama çok şükür başka sorun görünmedi herşey yolunda. bir de çok şaşırdığım birşey olmuş bebişim dönmüş kafası aşağıda . şaşırdım çünkü son 2.5 aydır hep aynı yerdeydi makat gelişti sol tarafımda oturuyodu :) çünkü sağda 7 cm bir miyomum var ve plasenta da sağda. doktor da "belli olmaz ama dönecek gibi gelmiyor bana" diyordu hep. 10 günde dönmüş sıpam. şimdi muallakta kaldım ben kendimi sezaryene hazırlamıştım hem miyom var hem de makat geliş diye. şimdi naparım bilmiyorum hayırlısı. miyomu olup normal doğum yapan var mı kızlar çevrenizde?
ee uykuya hazırlıyor rabbım ne kdr gusel bır sekıl yaradılıs gercegı her seyı ona gore ucudu hazırlıyor hamdalsun bısı cok ama cok dusunuyorrruykusuz anne adayından merhabalar...
3 haftadır namazdan sonra böyleyim dalamıyorum uykuya en az 2 saat
uykusuzluk gerçekten zor yazmak istemezdim ama uyuyobiliyorken uyuyun :)
yanımdaki beşikte kızımı pışpışladığımı hayal ediyorum şimdi kızaran gözlerle
sevimli yüzüne bakmak herşeye değecek inş.
ama uyusaydım iyiydi :) happymother ve adiyef haklı anlayacağınız.
istediğin saat yat-kalk olayı bitecek ve bünye şimdiden beni buna hazırlıyor hamdolsun.
ayy cnaım benım ınsl aranıs duselır hatasını anlamıs ama ınsl senn kırgınlıgında gecerrr onlarda sabır torbası olması gerekk tabı 9 ay sabretsnler dıyoruz ama onlarda ıs de guce aıle de ne yasıyorlar kım bılır admeen cım hatasını anlamıs zaten fasladakus durma olurmu bebegın etkıenmesın annesiii cücügünü dusun ınsllslmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullan
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artık
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlık
aaaaa hırsızmı????çok geçmiş olsun canım allah seni korumuş yaa ya evde olsaydın aman allahım ...yakalandığınada çok sevindim bi güzel sopayı hakediyolar....
wuu supersınız tatlımmm gobıs kocamannnnnn maaslah subahananllahhhhhhh
gunaydın cnm benımGünaydınlar anneciklerimiz ve melekleri
Biz geldik kızçemle
Geçmişi okuyupta geldik hemen
Babamızla kahvaltı yaptık şimdi miskin miskin
yuvarlanıyoruz evi süpürmem lazım,ütü var,sonra
duş alıp,Kuran okurum,yemek derken yine bitti gün
Zaten istediğim de bu günü bitirmek.Kızçeme bir adım daha yaklaşmak
Allah'a emeant olun kızçeler,biraz sağ tarafımızda bel ağrısı var
genelde yats halınde ol ve sancın oldugun anladıgın anlarda ılık soguga yakın dus al sancıyı ertele cnm bırgun bır gundur ınslll erken gelmes bebegınn gununu bekler bır zahmet ıcerısı rahat nede olsaakızlar bizde cok şukur 32. haftayı bıtırdık 33'e gırdık ..doktorum erken gelebılır dedı bebek..
baş aşağı pozısyondaymıs..ve hafıf sancılar varmıs dedı..
gecen karnıma cok şıddetli bır agrı gırdı, karnımın sol tarafına.. nst,ye bagladılar sancı yokmus dendı ama agrının nedenını anlayamadılar..bıçak sokması gıbıydı.. ama doktorum karnımı elıyle muayene ettı..erken dogum sancısı var hafıf hafıf dedı.. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?