2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynen bende öyle dedim kıza .... https://www...................../2013temmuzanneleri/576675019021639/?notif_t=group_comment_reply bu sayfa

helal beeeeeeeeeeee

Walla kusura bakmayın ama annelik bu demek oluyor zaten sorumluluk, uykusuzluk,sabır,evlilik,eğitim herşey anne demek bence hamile kalmak zaten herşeyi göze almak demek cennet anne ayağına serilecek kadar kıymetli bişeyse onu haketmekte bir okadar zordur bu bilmeyen yoktur heralde..Bir hasta başındada uykusuz kalabilrsin ama o sana bir bebek,bir melek başında uyskusuz kalmak kadar zevk ve huzur vermez değilmi? Hazırlıklar,hevesler de farklı şeylerdir.. Bu ne karamsarlık bune bezginliktir...

tşkler canim,

Günaydınlar anneciklerimiz ve melekleri
Biz geldik kızçemle
Geçmişi okuyupta geldik hemen
Babamızla kahvaltı yaptık şimdi miskin miskin
yuvarlanıyoruz evi süpürmem lazım,ütü var,sonra
duş alıp,Kuran okurum,yemek derken yine bitti gün
Zaten istediğim de bu günü bitirmek.Kızçeme bir adım daha yaklaşmak
Allah'a emeant olun kızçeler,biraz sağ tarafımızda bel ağrısı var

hg diniz canimmm

gerçekten mi?? hani belki şaka yapmaya çalışmışlardır ama dilerim çok üzerine gitmemişlerdir.. hayat ya kilo alsan aldın olur almasan almadın :))

ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım ama umarım yan etkisi yoktur emin olmak lazım

tşk ederim canim

bende bi kaç gündür halsizim , havalardan saniyorumki ,

ama firsat buldukca ve halim oldukca sebzeleri hazırlayıp buzluga atiyorum , ıspanak , semizotu ozellikle .

sonra pişirmek kolay oluyo.

ya gönlümden neler geçiyor yapıp buzluğa atmalık ama icraat yok , yoksa ah yufka alayım hamur yapayım da doğuma gelenlere hazırl olsun diye bile düşünüyorum...

bu da bizim nst ve serum maceramızdan
Eki Görüntüle 724231

oo nst maceraları hayırlı olsun ben henüz tanışmadım o cihazla benim dr de hiç bahsetmedi :)))

kızlar bu arada bugun grupfonide dogum fotocusu indirimi var, fiyat iyi ama albümsüz.. genelde albümsüz paketler 400tlden baslıyordu yine de ilginizi çekerse bakabilirsiniz

bi haftasonu arkadasımı cagirayimda birlikte yufkadan börek, kurabiye yapayim koyayım diyorum ,

ani biri gelse elim ayagima dolaniyo bu sefer.

günaydınlar hayırlı gunlerr hanımlar ve kuzucuklarıı gece gec yattık ama babamızı gonderdık gerı yattık her zamankı gıbımm kahaltıyı yaptık sıze bakıp cıkıcaz buugn banyo ve wv duvarların yıkayıp sılcemm ve kafamda rahatlıcak sonrakı ıslerde muhımm degılll sonrada kmsuda KUR AN okumaya ıncezzz
ee yarındr gıdıyoruz oglendeee paşam ne ka kg aldı bakalım boyu ac oldu donsumu acabaa bana dondu gıbım gelıyor cunku dr geldımızden berı seklı degıstı kanrım eskıden hep solda dı kafası mıdede sımdı ıse saga kayıyor vucudu bır sola kafa yukarda olsa onu yapamaz mantıkne ınsl donmustur kuzucummmm

bilmiyorum canım ben hastaneye sordum artma varmı diye 10 hazirandan sonra olucak dedi
ayy ıns genelınde olmaz yaaaaaaaaa

muhım degıl gerıden yada ılerden olamsı tatlım gelısımı normal olsunda ınsl sorun olmaz sutun ıle beslersınn ınslll da yarar ve kg lı doganalra gore daha ıı olur ınsll:13:
dondugune sevındım ınsl benımkıde donmusturrrrr
ee uykuya hazırlıyor rabbım ne kdr gusel bır sekıl yaradılıs gercegı her seyı ona gore ucudu hazırlıyor hamdalsun bısı cok ama cok dusunuyorrrherseylerı bebeklere gore ayara edecegız ıns
ayy cnaım benım ınsl aranıs duselır hatasını anlamıs ama ınsl senn kırgınlıgında gecerrr onlarda sabır torbası olması gerekk tabı 9 ay sabretsnler dıyoruz ama onlarda ıs de guce aıle de ne yasıyorlar kım bılır admeen cım hatasını anlamıs zaten fasladakus durma olurmu bebegın etkıenmesın annesiii cücügünü dusun ınsll

bu da bizim nst ve serum maceramızdan
Eki Görüntüle 724231
wuu supersınız tatlımmm gobıs kocamannnnnn maaslah subahananllahhhhhhh
gunaydın cnm benım

kızlar 2013 mayıs annelerinin paylaşım alanını okudum biraz da valla hepsi isyanlarda yaa uykusuzluktan, bebeklerinin memeyi bir türlü bırakmadıklarından, sütün yetmediğinden, bazıları gaz sancısından, dikiş ağrısından vs... okuyum da kendimi alıştırıym demiştim ama birden hepsinin okuyunca derin düşüncelere daldım

kızlar bizde cok şukur 32. haftayı bıtırdık 33'e gırdık ..doktorum erken gelebılır dedı bebek..
baş aşağı pozısyondaymıs..ve hafıf sancılar varmıs dedı..
gecen karnıma cok şıddetli bır agrı gırdı, karnımın sol tarafına.. nst,ye bagladılar sancı yokmus dendı ama agrının nedenını anlayamadılar..bıçak sokması gıbıydı.. ama doktorum karnımı elıyle muayene ettı..erken dogum sancısı var hafıf hafıf dedı.. ...

genelde yats halınde ol ve sancın oldugun anladıgın anlarda ılık soguga yakın dus al sancıyı ertele cnm bırgun bır gundur ınslll erken gelmes bebegınn gununu bekler bır zahmet ıcerısı rahat nede olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…