2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

teşekkur ederım canım tavsıyelerın ıcın..
bende genelde hep yatıs halındeyım..
Hakkımızda hayırlısı tabıkı ama zamanını beklese ıyı olurdu .. :)

nasılsınız bakalım. biz iyiymişiz şükürrr 2 haftada 250 gram almış bebişim 2.050 olmuş boyumuzda 45 cm raporumuzuda aldık verdik imiye ohh bakalım ne zamana kadar çalışabileceuk. 4 temmuz yazıyor normalde. yüzünü yine göstermedi yine önden önden gidiyoruz şükür. 3 hafta sonraya gün verdi nstden bahsetmedi bile. epidurali sordum aneztezi uzmanıyla görüştürdü beni. sorular sordu uygun yapılabilir dedi uzman. ama çok sancılanmadan yapılacak sonradan olursa olmaz dedi. doğum fiyatlarınıda sordum normal 500 sezeryan 750 miş epidural sezeryanda fiyat değişmiyormuşda normalde değişiyormuş ama ne kadar bilmiyorlar nasıl işse
geçmiş olsun canım. allahtan yokmuşsun evde.
oyy canım üzme kendini. bazen oluyor gerçekten nazarda değiyor farkediyorum bende. inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..

bu da bizim nst ve serum maceramızdan
Eki Görüntüle 724231
maşallah aylize nasıl poz vermiş
selamun aleykum kızlar
aleykümselam...

kızlarr herkes ler bu aralar bebegın dogumundan sonrakı halıne merak salmıss ve tabıkıde zor olucak tabıkıde uyku keyfınde,dusenlı yemek yemeden,gezmelerden,rahat rahat alısverısyapmakdan,kocısle ayrı zaman gecırmekden,sosyal hayattan beli bır zaman uzak kalacagız ıster ıstemes bısde ıstemıcez bbegım tek rahat uyusun rahat gaz cıkarsın rahat emsın dıye ortamlara dahı cıkmaz ıstemıcez ama onun bır gulusu onun bır goz goze gelısımız hepsını yok edıcerek sımdıen kendınıze negatıf enerjı vermeyn lutfen kaldıkı bıs bılınclı annelrız her seylerımız elımızın altında cok sukrukı eslerımı z cogu anlayıslıı coksukur:))
nedne sımdıen kafanızı bunla mesgul edıyorsunu bebegını ve onun cennet ko-kusunu hayal edınn lutfennn aldıklarınız cıcıler susleronu kucgaınıza alınca hıc gelecek sıze ınananınn sonrdan ne gerke vardabunu yaptıysam bıle dıceksınız cunku sızın ıcın hattan enn onemlı sey onun varlıgının olması oldugunu anlıcaksınızzzzz sahsen benn aldım paşama gusel gusel seyler ama eksıklerde var kafama tammıyorumm cunku bır kundan olsun paşam gelsın saglıcakal hast.evımıse gelelımd ehepsı olurrr:))
cok sukur rabbım bıse bagısladı paşamızıı sneelr sonra yuzumuz gulduu kendılıgınden geldı paşamızz sımdı kafanızı uykusuzlugu emmyı bırakmamayıı gaz cıkarmamayı fılan atınn onu hayal edın beynınıze pozıtıf enerjı yollayın kı dogumunuz da kolay olsun cücüklerınız gelınce hayatınızda kolay olsunnn olurmuu cunku bu yasadıklarımız mucizenın bırer parcasııı ve o kadar bu durumda olmak ısteyenler varkiii bende 9 ay oncesıne kadar bunlardan biriydimmm çok uzun yazdım ama içimden gelenler bunlar ters bırsey yazdıysam affola
saygılar ben banyo fırcalamaya gıdıyorum gelınce gorusuruzzzz

teşekkür ederim canim ,

benimde eşim aldi bugun raporumu 3 temmuz'a kadar
bende epudiral normal istiyorumm, bakalim ne olcak , hayirlisi inş.

varken sorunlarindan,zorlugundan yokkende yoklugundan dertleniriz ,
Allah olmayanlarada nasip etsin canim

bi haftasonu arkadasımı cagirayimda birlikte yufkadan börek, kurabiye yapayim koyayım diyorum ,

ani biri gelse elim ayagima dolaniyo bu sefer.

oh ne güzel öyle bir arkadaşım bile yok, ama pişmiş kurabiye kalır mı deepfreeze de acaba

canım benim annelik kolay olsaydı herkes en az 11 çocuk yapardı ama düşün ki birkaç ay sonra mucizeyle hayatımızın daha da renklendigini dusunecegiz

hijyen abla desem kızar mısın suziii

teşekkür ederim canim ,

benimde eşim aldi bugun raporumu 3 temmuz'a kadar
bende epudiral normal istiyorumm, bakalim ne olcak , hayirlisi inş.

benim dr de çok öneriyor epidurali ama ben korkuyorum sen nasıl ikna oldunn??

yok tatlım nıe kısıyım ama temısık olması gerek yafff ben abartmıyrum benım ark.var sız onu gorsenıs bırdeeee oooooooo sımdı banyoyu camasır suyu ıle fırcalayıp kactımmm kokusu dagılsın durulayıp kurulucamm hehehe
sonrada wc yııı

acenu tatlım gemcısler olsundemedım heralde sana ben yaa ALLAH beterınden korusun tatlımm

kurabıye fasla kamıyormus cunku bende yapamdım daha dogum gunu yakasınca yapıcammm yaprak mantı ve tuzlu sımıt yaptımm bır pogoca ıle kurabıye kaldıı onuda yaprsak ok dırrr

Merhaba 2013 temmuzunun güzel anneleri ;

Canım oğlum Egemle birlikteliğimizin 35.haftasındayız.Heyecanla karışık merak ve endişe dolu normal doğumla onu dünyaya getirmeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum.Netten pozitif normal doğum hikayelerini araştırıyorum,canım da çok kıymetli olmadığı için başarabileceğime kendimi inandırmak istiyorum ama itiraf da etmeliyim ki her gece yattığımda da neler yasayacağımın endişelerini kurguluyorum.Forumu neredeyse hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama yazmak,sizlerle duygularımı ve durumumu paylaşmak bugüne kısmetmiş.
Özel bir şirkette orta düzey yönetici olarak çalışıyorum ve pc başında oturarak çalışmak artık beni çok zorlamaya başladığı için 36.haftaya kadar dayanma hedefim sanırım 35.hafta sonunda başarısızlıkla sonuçlanacak.Sabırla ve ağzım sulana sulana yasanın çıkmasını bekliyorum ve umarım bu dönemin çalışan anneleri olarak bu konuda yüzümüzün güleceğine inanıyorum.
Yoğun araştırmalar sonucu 34.haftam itibariyle hergün 1 adet medine hurması ve hergün işten gelip yaklaşık 30dk site çevresi yürüyüşümün ardından aldığım duş sonrası işimi şansa bırakmamak için göğüslerime ve özellikle uçlara "lansinoh lanolin göğüs kremini" sürüyorum.Yine araştırmalar sonucu "Grup B Streptokok Enfeksiyon Testi" diye birşey olduğunu ve normal doğum yapmak isteyen annelerin doktor söylemese dahi doktoruna bu testi yaptırmak istediğini söylemesi gerekiyormuş.Özellikle 35-37.haftalarda yapılıyormuş.Bende olan bilgileri paylaşmak istedim.Sizlere ve minnoşlarınıza ben ve oğlumdan sevgilerle..

ben geleyim canim :)

kurabiye falan ben yapmadim becerememde ama annem yapar koyar freeze'e elmali vs sonra cikarir kullanir , çörekelr börek falanda pişmiş koyar mesela.

doktorumla konusmadim hiç epudirali .

epudiral anestezi icat edilmeseydi ben cocuk yapmazdim .

birde annem 3-4 ay once ameliyat oldu epudiral ile , hiç hissetmedi çok kısa surdu anestezi kısmı , o yuzden birazda rahatım. o dogum sancilarini sezeryandan ayılma narkozlarini yaşayacagima 3-5 saniye suren epudiral ignesinin acisini cekerim daha iyi sanki

saol canim tşkür ederimm

Tünaydın hanımlar ve onların tosbaaları.. geçmişi okuduk geldik kızımla. Bugün çok işimiz var süpürge tutcaz, yerleri silcez, toz alcaz, yemek yapcaz.. Tabi biz bunlara şimdi başlarsak akşam üzerine anca bitiririz dinlene dinlene Bugün sabah sağlık ocağından aradılar kan vermeniz gerekiyor hem de doğumla ilgili bilgi vereceğiz size dediler. Sizi de arayan var mı böyle?

Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin Allah korumuş seni..

Canım üzme kendini, hele hele ağlama ama yaa hem kendine hem bebeciğine oluyor olan..

günaydin canimm ,

çok teşekkür ederiz , şükürler olsun biz yoktuk.

beni saglik ocagindan arayan soran yok , telde arada arayıp bilig alıyorlar sadece ,

iş yerimle evim uzak oldugu için gelemem demiştim en basta belki o yuzden aramıyorlar , tam bilmiyorum .

kurabıye fasla kamıyormus cunku bende yapamdım daha dogum gunu yakasınca yapıcammm yaprak mantı ve tuzlu sımıt yaptımm bır pogoca ıle kurabıye kaldıı onuda yaprsak ok dırrr

sen yaparsın masallah sana zaten :))) valla bnm ole bı derdm yok teysem ablam annem hepsı burdalar onlar yaparlar en guzelnden bnm belım agrdgndan sureklı oturamıorum ayakta duramıorum yemeklermı anca yapıorum bırazda rahatlık var sımdı yapıcak kısı oldgndan :)))

Dışarı çıkarken sütümü sağıp biberona koyup çıkıcam

dün giremedim benimki evdeydi birasda ders çalışıyım dedim
hoş! pek verimli bir gün olmadı ama napıyım artık olduğu kadar?
herkes iyidir umarımdünden beri yine maşallahınız var çeneler düşmüş nerdeyse 50 sayfa olmuş
ben şimdi okumaya başlasam anca biter
bu aradaaaa yarın sabah annem geliyo kayserideeennnn
yarın gecede kız kardeşim geliyooooo:81::119::119::118::118:
biz çok mutluyuz o yüsdeeeennn

Çok çok çookk geçmiş olsun ..Nasıl öyle hemen yakalandılar yaf iyi olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…