evet cnm bafrada yasıorum
genelde yats halınde ol ve sancın oldugun anladıgın anlarda ılık soguga yakın dus al sancıyı ertele cnm bırgun bır gundur ınslll erken gelmes bebegınn gununu bekler bır zahmet ıcerısı rahat nede olsaa
geçmiş olsun canım. allahtan yokmuşsun evde.günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
oyy canım üzme kendini. bazen oluyor gerçekten nazarda değiyor farkediyorum bende. inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
facebokk ta 2013 temmuz annelri var. orda kızın biri karnının resmini koymuşş. karnı küçük olduğu için kızla dalga geçtiler resmen ..ben üzüldüm valla ..... hey allahım ya kendileri de hamile ..bilmiyorlar mi ki herkesin hamilelği farklı olurr...
aleykümselam...selamun aleykum kızlar
nasılsınız bakalım. biz iyiymişiz şükürrr 2 haftada 250 gram almış bebişim 2.050 olmuş boyumuzda 45 cmraporumuzuda aldık verdik imiye ohh bakalım ne zamana kadar çalışabileceuk. 4 temmuz yazıyor normalde. yüzünü yine göstermedi yine önden önden gidiyoruz şükür. 3 hafta sonraya gün verdi nstden bahsetmedi bile. epidurali sordum aneztezi uzmanıyla görüştürdü beni. sorular sordu uygun yapılabilir dedi uzman. ama çok sancılanmadan yapılacak sonradan olursa olmaz dedi. doğum fiyatlarınıda sordum normal 500 sezeryan 750 miş epidural sezeryanda fiyat değişmiyormuşda normalde değişiyormuş ama ne kadar bilmiyorlar nasıl işse
geçmiş olsun canım. allahtan yokmuşsun evde.
oyy canım üzme kendini. bazen oluyor gerçekten nazarda değiyor farkediyorum bende. inşallah en kısa zamanda düzelir aranız..
maşallah aylize nasıl poz vermiş
aleykümselam...
kızlarr herkes ler bu aralar bebegın dogumundan sonrakı halıne merak salmıss ve tabıkıde zor olucak tabıkıde uyku keyfınde,dusenlı yemek yemeden,gezmelerden,rahat rahat alısverısyapmakdan,kocısle ayrı zaman gecırmekden,sosyal hayattan beli bır zaman uzak kalacagız ıster ıstemes bısde ıstemıcez bbegım tek rahat uyusun rahat gaz cıkarsın rahat emsın dıye ortamlara dahı cıkmaz ıstemıcez ama onun bır gulusu onun bır goz goze gelısımız hepsını yok edıcerek sımdıen kendınıze negatıf enerjı vermeyn lutfen kaldıkı bıs bılınclı annelrız her seylerımız elımızın altında cok sukrukı eslerımı z cogu anlayıslıı coksukur:))
nedne sımdıen kafanızı bunla mesgul edıyorsunu bebegını ve onun cennet ko-kusunu hayal edınn lutfennn aldıklarınız cıcıler susleronu kucgaınıza alınca hıc gelecek sıze ınananınn sonrdan ne gerke vardabunu yaptıysam bıle dıceksınız cunku sızın ıcın hattan enn onemlı sey onun varlıgının olması oldugunu anlıcaksınızzzzz sahsen benn aldım paşama gusel gusel seyler ama eksıklerde var kafama tammıyorumm cunku bır kundan olsun paşam gelsın saglıcakal hast.evımıse gelelımd ehepsı olurrr:))
cok sukur rabbım bıse bagısladı paşamızıı sneelr sonra yuzumuz gulduu kendılıgınden geldı paşamızz sımdı kafanızı uykusuzlugu emmyı bırakmamayıı gaz cıkarmamayı fılan atınn onu hayal edın beynınıze pozıtıf enerjı yollayın kı dogumunuz da kolay olsun cücüklerınız gelınce hayatınızda kolay olsunnn olurmuu cunku bu yasadıklarımız mucizenın bırer parcasııı ve o kadar bu durumda olmak ısteyenler varkiii bende 9 ay oncesıne kadar bunlardan biriydimmm çok uzun yazdım ama içimden gelenler bunlar ters bırsey yazdıysam affola
saygılar ben banyo fırcalamaya gıdıyorum gelınce gorusuruzzzz
aynen öle cnm ınsan oglu bencılız yaaa:26:varken sorunlarindan,zorlugundan yokkende yoklugundan dertleniriz ,
Allah olmayanlarada nasip etsin canim
bi haftasonu arkadasımı cagirayimda birlikte yufkadan börek, kurabiye yapayim koyayım diyorum ,
ani biri gelse elim ayagima dolaniyo bu sefer.
kızlar 2013 mayıs annelerinin paylaşım alanını okudum biraz da valla hepsi isyanlarda yaauykusuzluktan, bebeklerinin memeyi bir türlü bırakmadıklarından, sütün yetmediğinden, bazıları gaz sancısından, dikiş ağrısından vs... okuyum da kendimi alıştırıym demiştim ama birden hepsinin okuyunca derin düşüncelere daldım
kızlarr herkes ler bu aralar bebegın dogumundan sonrakı halıne merak salmıss ve tabıkıde zor olucak tabıkıde uyku keyfınde,dusenlı yemek yemeden,gezmelerden,rahat rahat alısverısyapmakdan,kocısle ayrı zaman gecırmekden,sosyal hayattan beli bır zaman uzak kalacagız ıster ıstemes bısde ıstemıcez bbegım tek rahat uyusun rahat gaz cıkarsın rahat emsın dıye ortamlara dahı cıkmaz ıstemıcez ama onun bır gulusu onun bır goz goze gelısımız hepsını yok edıcerek sımdıen kendınıze negatıf enerjı vermeyn lutfen kaldıkı bıs bılınclı annelrız her seylerımız elımızın altında cok sukrukı eslerımı z cogu anlayıslıı coksukur:))
nedne sımdıen kafanızı bunla mesgul edıyorsunu bebegını ve onun cennet ko-kusunu hayal edınn lutfennn aldıklarınız cıcıler susleronu kucgaınıza alınca hıc gelecek sıze ınananınn sonrdan ne gerke vardabunu yaptıysam bıle dıceksınız cunku sızın ıcın hattan enn onemlı sey onun varlıgının olması oldugunu anlıcaksınızzzzz sahsen benn aldım paşama gusel gusel seyler ama eksıklerde var kafama tammıyorumm cunku bır kundan olsun paşam gelsın saglıcakal hast.evımıse gelelımd ehepsı olurrr:))
cok sukur rabbım bıse bagısladı paşamızıı sneelr sonra yuzumuz gulduu kendılıgınden geldı paşamızz sımdı kafanızı uykusuzlugu emmyı bırakmamayıı gaz cıkarmamayı fılan atınn onu hayal edın beynınıze pozıtıf enerjı yollayın kı dogumunuz da kolay olsun cücüklerınız gelınce hayatınızda kolay olsunnn olurmuu cunku bu yasadıklarımız mucizenın bırer parcasııı ve o kadar bu durumda olmak ısteyenler varkiii bende 9 ay oncesıne kadar bunlardan biriydimmm çok uzun yazdım ama içimden gelenler bunlar ters bırsey yazdıysam affola
saygılar ben banyo fırcalamaya gıdıyorum gelınce gorusuruzzzz
teşekkür ederim canim ,
benimde eşim aldi bugun raporumu 3 temmuz'a kadar
bende epudiral normal istiyorumm, bakalim ne olcak , hayirlisi inş.
yok tatlım nıe kısıyım ama temısık olması gerek yafff ben abartmıyrum benım ark.var sız onu gorsenıs bırdeeee oooooooo sımdı banyoyu camasır suyu ıle fırcalayıp kactımmm kokusu dagılsın durulayıp kurulucamm heheheoh ne güzel öyle bir arkadaşım bile yok, ama pişmiş kurabiye kalır mı deepfreeze de acaba
canım benim annelik kolay olsaydı herkes en az 11 çocuk yapardı ama düşün ki birkaç ay sonra mucizeyle hayatımızın daha da renklendigini dusunecegiz
hijyen abla desem kızar mısın suziii
benim dr de çok öneriyor epidurali ama ben korkuyorum sen nasıl ikna oldunn??
Aaa doktor kim var orda bayan doktor yok yaa benimde annem orda gel burda doğum yap diyor ama kararsızım
oh ne güzel öyle bir arkadaşım bile yok, ama pişmiş kurabiye kalır mı deepfreeze de acaba
canım benim annelik kolay olsaydı herkes en az 11 çocuk yapardı ama düşün ki birkaç ay sonra mucizeyle hayatımızın daha da renklendigini dusunecegiz
hijyen abla desem kızar mısın suziii
benim dr de çok öneriyor epidurali ama ben korkuyorum sen nasıl ikna oldunn??
yok tatlım nıe kısıyım ama temısık olması gerek yafff ben abartmıyrum benım ark.var sız onu gorsenıs bırdeeee oooooooo sımdı banyoyu camasır suyu ıle fırcalayıp kactımmm kokusu dagılsın durulayıp kurulucamm hehehe
sonrada wc yııı
acenu tatlım gemcısler olsundemedım heralde sana ben yaa ALLAH beterınden korusun tatlımm
günaydin canlar ,
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
Tünaydın hanımlar ve onların tosbaaları..geçmişi okuduk geldik kızımla. Bugün çok işimiz var süpürge tutcaz, yerleri silcez, toz alcaz, yemek yapcaz.. Tabi biz bunlara şimdi başlarsak akşam üzerine anca bitiririz dinlene dinlene Bugün sabah sağlık ocağından aradılar kan vermeniz gerekiyor hem de doğumla ilgili bilgi vereceğiz size dediler. Sizi de arayan var mı böyle?
Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin Allah korumuş seni..
Canım üzme kendini, hele hele ağlama ama yaa hem kendine hem bebeciğine oluyor olan..
kurabıye fasla kamıyormus cunku bende yapamdım daha dogum gunu yakasınca yapıcammm yaprak mantı ve tuzlu sımıt yaptımm bır pogoca ıle kurabıye kaldıı onuda yaprsak ok dırrr
Dışarı çıkarken sütümü sağıp biberona koyup çıkıcamYok artık elbetteki dışarı çıkılıyo, geziliyo sadece şimdiki gibi sadece keyif olmuyo, iki kat yoruluyosun, ilk dışarı çıktığımız zamanları hatırlıyorum da emzirme alt değiştirme odasına girip çıkmaktan 2 dükkana zor girerdik alışveriş için gittiğimiz avm de :) Tabi bizim kızımız kolikti herkesinki öyle huysuz olacak diye bişey yok :)Bazen de kalabalık günlerde o odanın önündeki sıra bitmez bi türlü :) eheh evet annecikler artık o emzirme odaları sizi de bekler hiç bu açıdan bakmışmıydınız? :)
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
Eki Görüntüle 724128 Eki Görüntüle 724129
günaydin canlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?