2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bol bol dua et sende cnm hamilenin duası kabul olur derler.Allah yardımcısı olsun

kızlar gecmısı okumak ne mumkun.bu haftasonu dogum yapan falan yoktur umarım.cok erken daha. bende dogumum ankarada olcak dıe gecmıstım annemlere tekrar evıme dondum.22 hazıranda tekrar gıtcem.kociş evı bıraktıgım gıbı bırakmamıs ama pısde olsa ozlemısım evımı.kocişide ozlemışım kızamadım.yol cok yordu benı ama :/ bırde sey sorcam kızlar.ben 53le hamıle kaldım 29 haftalıkken 60 kıloydom 33 hafta oldum hala kılom aynı.ama gobegım sıvrıldı baya umarım kızım kılo alıyodur.doktorada haftaya gıdıcem cok merak edıyorum

kalça kemiklerin açılıyordur yavaş yavaş cnm çok normalmış böyle ağrılar doktrum demişti.çatın genişliyor demekki.normal doğum istiyorsan iyi bişey bu genişleme

canım bence gerilik dedikleri şey minyonluk senin haftanda benimki de 1500 kilo 38cm idi doktor minyon dedi iki hafta geri ama sorun yok dedi

hg din canim , almiştir inş bebişin , yeşillik ye bol bol cnm

Kız neren tombik eğer yanındaki eşinse tombik asıl olan o
Maşallah canım benim

yanimdaki eşim canimm :)) oo 40 haftayı tamamladi sonra dogurmama karari aldi canim yillardir böle geziyo arada tekmeliyomuş vs

ben cok parcali aldim hatirlamiyorum kaç parça oldugunu battaniyesi iç zıbını herseyi var ,

50-60 arasi bişeydi.

ayyy maşşallah ne kadr güzel poz wermiş prenses benim oğlum hiç göstermiyo yüzünü çok heyecanladım bebişin resmini görünce benim yaramaz oğlumda gösterir kendisini inş

benimkide uzun bir zaman hiç göstermedi yüzünü cnm bu ilk:) ama suyum azmış oyle dedi doktor ondan bebek çok göstermiyormuş

alıyordur canım merak etme 5 6 7 kilo alanlar var burada evasude aklıma gelen birde 5 kiilo alan vardı hatırlayamadım bebekleri gayet sağlıklı

canım ben 2 takım aldım daha yeni .aziz bebinin 10 lu takımını aldım 100 tlye.birde idil baby nin 5li takımını aldım 45 tlye ama benim öncedende aldığım hastane çıkışları wardı ben 3 takım koydum hastaneye benim sezaryen olcak doğumum fazla fazla koydum çantama lazım olur die sen normal doğum yapcaksan bi onlu bi beşli takım koy fazlasıyla yeter sana

canım yerleri daralıyor atık eskisi gibi aktif hareketler olmuyor bende dedalga dalga hep kayma şeklinde arada elini ayağını minik top gibi çıkartıyor ama sert tekme yok :)

29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba

canım bana 30+0dan beri iki hafta geri diyo 30+0da 1250 idi, 32+0de 1500 34+1de 1900idi doktor iki haftada iki hafta büyümüş sorun yok dedi gelişim geriliği olsa hiç kilo almazmış

merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…