Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
kızlar bende bıkacgundur vardı bu agrı yalnız dun arkdsmla pazara cıkmsdk dolastık sanırım tetikledi smdi cok sızlıyor sankı ııc bosluk gıbı adım atarken canm yanyor. bende dun yazcakdm bıkac arkadas aynı seyden sıkayetcı olmuslar..
doktora bı soralm baklm yoksa bel kalca dıye bı bolum varmı blmıyorum ama onunla ılglenen polıknlgden randevu alcam.
pekı bız nasıl yuryuz yapcaz bole agrmz olunca
Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
kızlar gecmısı okumak ne mumkun.bu haftasonu dogum yapan falan yoktur umarım.cok erken daha. bende dogumum ankarada olcak dıe gecmıstım annemlere tekrar evıme dondum.22 hazıranda tekrar gıtcem.kociş evı bıraktıgım gıbı bırakmamıs ama pısde olsa ozlemısım evımı.kocişide ozlemışım kızamadım.yol cok yordu benı ama :/ bırde sey sorcam kızlar.ben 53le hamıle kaldım 29 haftalıkken 60 kıloydom 33 hafta oldum hala kılom aynı.ama gobegım sıvrıldı baya umarım kızım kılo alıyodur.doktorada haftaya gıdıcem cok merak edıyorum
Kız neren tombik eğer yanındaki eşinse tombik asıl olan o
Maşallah canım benim
arkadaşlar ilk dogdugunda ve hastane çıkışında giydirmek için hangi markadan kaç parçalı aldınız anneme soruyorum normal bişey al diyor bugün bu ürüne denk geldim fiyatıda kalitesine göre uygun geldi sizce nasıl 6 parçalılar magazada nekadar bilmiyorum
☞ Chicco Rugby Team 6 Para Hastane k Seti,Col095 Kutulu : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
ayyy maşşallah ne kadr güzel poz wermiş prensesbenim oğlum hiç göstermiyo yüzünü çok heyecanladım bebişin resmini görünce benim yaramaz oğlumda gösterir kendisini inş
kızlar gecmısı okumak ne mumkun.bu haftasonu dogum yapan falan yoktur umarım.cok erken daha. bende dogumum ankarada olcak dıe gecmıstım annemlere tekrar evıme dondum.22 hazıranda tekrar gıtcem.kociş evı bıraktıgım gıbı bırakmamıs ama pısde olsa ozlemısım evımı.kocişide ozlemışım kızamadım.yol cok yordu benı ama :/ bırde sey sorcam kızlar.ben 53le hamıle kaldım 29 haftalıkken 60 kıloydom 33 hafta oldum hala kılom aynı.ama gobegım sıvrıldı baya umarım kızım kılo alıyodur.doktorada haftaya gıdıcem cok merak edıyorum
arkadaşlar ilk dogdugunda ve hastane çıkışında giydirmek için hangi markadan kaç parçalı aldınız anneme soruyorum normal bişey al diyor bugün bu ürüne denk geldim fiyatıda kalitesine göre uygun geldi sizce nasıl 6 parçalılar magazada nekadar bilmiyorum
☞ Chicco Rugby Team 6 Para Hastane k Seti,Col095 Kutulu : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745
29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba
kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745
ben begendim cok sevimli ,
ama sanki bebek magazasinda daha uygun gördüm bunu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?