gözünüz aydın... geçmişler olsun...merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
canım ben 2 takım aldım daha yeni .aziz bebinin 10 lu takımını aldım 100 tlye.birde idil baby nin 5li takımını aldım 45 tlye ama benim öncedende aldığım hastane çıkışları wardı ben 3 takım koydum hastaneye benim sezaryen olcak doğumum fazla fazla koydum çantama lazım olur die sen normal doğum yapcaksan bi onlu bi beşli takım koy fazlasıyla yeter sana
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
evet bide haftasonu biraz temizlik yaptik babamizla , üstüne gece cok sıcakti cami actik geri yattik , ondan daha kotu oldum sanirim
KAMPANYA 50 ADET EN GÜZEL XL BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 86387785 nasıl sizce model kızlar
Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğimizden güzel haberler alıyoruz. giderek iyileşiyormuş çok şükürler olsun Rabbime. Veryergin in söylediğini ben diyecektim size hanımlar. dün merhaba bebek i izlerken kodu yazın dedi yazdım 40 tl indirim aldım eşime de dedim sen de yap kodu gönder bana dedim. hemen girdim e-bebek e. kızımın bütün eksiklerini aldım 80 tl indirim de yaptılar. süper oluyor. her hafta yapıyorlar haberiniz olsun.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ben de cam açık uyumuşum ik i gün mide bulantısı çekti,m çıkardım falan ama ben şanslıyım sadece bulantı ve kusma ile atlattım
gözünüz aydın. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur evinize götürmek nasip olurmerhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
sabahtan beri şeker bakıyorum bendeKAMPANYA 50 ADET EN GÜZEL XL BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 86387785 nasıl sizce model kızlar
ayy canim cok iyi bu , akşam yapayim peki bişey sorucam , ıhlamuru kaynattıktan sonrami zencefili ekliyoruz ,
yoksa ıhlamuru bardaga koyuncami içine zencefil ekliyoruz ,? ne kadar zencefil koyyoruz bunlarida sölersen cok sevinirim
canım inşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz,allah yardımcınız olsun.merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
ay ne bileyim ben ilk zamanlar kısa kollu giydirmeyeceğimi düşünüyorum.bebek yeni doğduğunda yine de üşür ya.badi üzerine uzun kollu zıbın iyidir bence.zaten doktorlar sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diyorlar.gerçi bayrama büyüyecekler o zamana kısa kolluya geçermiyiz bilmemki.alma zaten... sıcakta uzun kollu pişer çocuk...
KAMPANYA 50 ADET EN GÜZEL XL BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 86387785 nasıl sizce model kızlar
biz geldik kızlar...
doktora gittik... 12 günlük tansiyon takibimizi gösterdik... çok şükür korkulucak bişey yok... kızımızın tüm ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun görülmüyor... gelişimi gayet iyi... malumunuz bilen bilir, bacak boyumuz geriden geliyo bizim ama doktorumuz bunun yüksek ihtimal ölçümden kaynaklandığını düşünüyor... çünkü 10 gün önce gittiğimizde 31+6 çıkmıştı bacak boyu bugün 33+4 çıkıyor... yani bu demek oluyor ki, uzama mevcut... ama çok takılacak bişey olmadığını söylüyo doktorum... bizde ona çok güveniyoruz sağlıklı sıhhatli olsun kısa boylu olsun napalım... başından beri zaten mızmız bi kız hep aynı şeyi söylüyo doktorumuz, karın çevresi biraz minik... yani zayıf bişey olucak hanımefendi... ama bu da gelişiminin olumsuz olduğu anlamında değil elbette... suyu-bebek eşi-kan akımı herşey yolunda çok şükürhenüz kanala inmemiş, dolayısıyla bu günlerde doğmasını beklemiyoruz bugün yapılan kontrole göre normal doğumun olmaması için bir sebep yok, bundan sonra haftada bir görmek istedi doktorumuz, önümüzdeki haftaki randevumuzda alttan muayene yapıcakmış, o zaman daha da netleşir doğum şeklimiz, duruma göre kararını verirsin ve normal için son haftaya kadar bekleriz dedi doktorumuz... kilomuz yaklaşık 2500 gr boyumuz da yaklaşık 46 cm civarında... bizden haberler bu kadar....
çok tatlı olmus bunlarr canim ,
eline emegine saglik süperlerrrrr
güle güle kullan canim
valla hiç belli olmuyo canim , bzen tekme atıyo bazen saga sola dönüp duruyo , göbek deligimin oraya sanirim poposunu dayıyo ittiriyoo ama en cokta ayaklalri ile sag tarafimdan yukarı yukarı ittiriyo sıpa nefes aldirmiyo bana
canım inşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz,allah yardımcınız olsun.
ay ne bileyim ben ilk zamanlar kısa kollu giydirmeyeceğimi düşünüyorum.bebek yeni doğduğunda yine de üşür ya.badi üzerine uzun kollu zıbın iyidir bence.zaten doktorlar sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diyorlar.gerçi bayrama büyüyecekler o zamana kısa kolluya geçermiyiz bilmemki.
benim almayı düşündüklerimden biri.ben de alabilirim bunu güzel bence.ben isim etiketine ne yazcağımızı meajla bildirin diyor ya onu anlamadım nasıl yapcaz ki
Yoğunluktan geç yazıyorum canım:) ıhlamur fazla demlenmezmiş kaynamış suda 10 dk bekletilmiş 1 fincan ıhlamura 1 çay kaşığı toz zencefil,yarım limon sıkılacak,karıştırılacak.ılındıktan sonra bal 2 tatlı kaşığı eklenecek ve şifa niyetine içilecek.Çok sıcak yada çok soğuk olmasın.Çünkü bal çok sıcak sıvıda etkisini yitirirmiş.Ben bu şekilde sabah akşam yaptım 1 günde öksürüğümü kesti umarım sanada şifa olur.Çok geçmiş olsun
Güzel anneler ve onların melekleri
Malum yarın son günümdü iş yerimde ama gelemeyeceğim yarım çarşamba doğum iznimi alıp geleceğim ve iş arkadaşlarımla vedaşlaşıp evimde dinlenmeye çekilceğim kızımı bekleyeceğim hayırlısıyla
Şimdiden allah herkesin yardımcısı olsun meleklerinizi sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş benimde tabi tek temennim buuu
Belki uzun bir süre giremeyebilirim ama girdikçe yazmaya çalışacağım hepinizi şimdiden öpüyorun
Kuzucuklarınızıda öptüm kozaman allaha emanet olun
Ama çok fena oldum şimdi ben yaaa aklım hep sizde olacakkk :2::2::2::2::2::2::2::2:
Sevgilerimle kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn :2::2::2::2::2::2::2::2:
gözünüz aydın. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur evinize götürmek nasip olur
temmuz bebeişleri mayısta başladı doğmaya hayırlısı artık:18::18::18::18:
sabahtan beri şeker bakıyorum bendebunada bakmıştım hoşuma gitmişti birmaksdan tektek alıp kendimmi yapsam dedim karar veremedim. pöff ne zor iş
100 tane çok canım bana ama 3.linkteki olabilir. :)
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?