2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ALEN ismini beğenmiştim kızlar ama ermenice olduğu için vazgeçtik. aslında tam olarak ermenice mi değil mi bilmiorum. bazı kaynaklarda alenen den geliyor türkçe deniliyor ama eşim sıcak bakmadı. saygın başarılı demekmiş.
sonra acaba AREN mi olsun dedim oda farsça olduğu için eşim yine sıcak bakmadı aren de kum tanesi demek. bu isim mevzusu çok iç daraltıcı ya

gözünüz aydın... geçmişler olsun...
Allah'ım hayırlısıya en kısa zamanda evladınızı size kavuştursun... dualarım sizinle...

bi takım var kayınvalidem almış sanırım 10 parça atlet kilot filan var içinde küçük zıbınlarımızdanda çok var ama sanırım önden bağlamalı olması hastane çıkışı yada dogum anı için daha kullanıslı olur suan için normal dogum gibi gozukuo şu iki takımı alsam bunlar uzun kollu

☞ Chicco Tenis Club 3 Para Hastane k Seti,Col020 Keseli : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
☞ Chicco Rugby Team 6 Para Hastane k Seti,Col095 Kutulu : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

zıbınlarımız kısa kollu bide kayınvalıdenin aldıgıyla fazlasıyla yeterli olur sanırım

geçmiş olsun ,

inş kısa surede kavusursunuz , Allah size bagislasin inş.

evet bide haftasonu biraz temizlik yaptik babamizla , üstüne gece cok sıcakti cami actik geri yattik , ondan daha kotu oldum sanirim

canım geçmiş olsun dikkat et kendine ben de cam açık uyumuşum ik i gün mide bulantısı çekti,m çıkardım falan ama ben şanslıyım sadece bulantı ve kusma ile atlattım

çok sevindim canım her şey gönlünce olsun

canım geçmiş olsun dikkat et kendine ben de cam açık uyumuşum ik i gün mide bulantısı çekti,m çıkardım falan ama ben şanslıyım sadece bulantı ve kusma ile atlattım

tşkler cnm,

sende dikkat et , yeni dogmus bebek gibimiyiz sanki , havadan nem kapıyoruz :26:

gözünüz aydın. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur evinize götürmek nasip olur
temmuz bebeişleri mayısta başladı doğmaya hayırlısı artık:18::18::18::18:
sabahtan beri şeker bakıyorum bendebunada bakmıştım hoşuma gitmişti birmaksdan tektek alıp kendimmi yapsam dedim karar veremedim. pöff ne zor iş

Güzel anneler ve onların melekleri

Malum yarın son günümdü iş yerimde ama gelemeyeceğim yarım çarşamba doğum iznimi alıp geleceğim ve iş arkadaşlarımla vedaşlaşıp evimde dinlenmeye çekilceğim kızımı bekleyeceğim hayırlısıyla

Şimdiden allah herkesin yardımcısı olsun meleklerinizi sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş benimde tabi tek temennim buuu

Belki uzun bir süre giremeyebilirim ama girdikçe yazmaya çalışacağım hepinizi şimdiden öpüyorun
Kuzucuklarınızıda öptüm kozaman allaha emanet olun

Ama çok fena oldum şimdi ben yaaa aklım hep sizde olacakkk :2::2::2::2::2::2::2::2:

Sevgilerimle kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn :2::2::2::2::2::2::2::2:

Yoğunluktan geç yazıyorum canım:) ıhlamur fazla demlenmezmiş kaynamış suda 10 dk bekletilmiş 1 fincan ıhlamura 1 çay kaşığı toz zencefil,yarım limon sıkılacak,karıştırılacak.ılındıktan sonra bal 2 tatlı kaşığı eklenecek ve şifa niyetine içilecek.Çok sıcak yada çok soğuk olmasın.Çünkü bal çok sıcak sıvıda etkisini yitirirmiş.Ben bu şekilde sabah akşam yaptım 1 günde öksürüğümü kesti umarım sanada şifa olur.Çok geçmiş olsun

canım inşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz,allah yardımcınız olsun.
alma zaten... sıcakta uzun kollu pişer çocuk...
ay ne bileyim ben ilk zamanlar kısa kollu giydirmeyeceğimi düşünüyorum.bebek yeni doğduğunda yine de üşür ya.badi üzerine uzun kollu zıbın iyidir bence.zaten doktorlar sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diyorlar.gerçi bayrama büyüyecekler o zamana kısa kolluya geçermiyiz bilmemki.

benim almayı düşündüklerimden biri.ben de alabilirim bunu güzel bence.ben isim etiketine ne yazcağımızı meajla bildirin diyor ya onu anlamadım nasıl yapcaz ki

maşallah canım bence boyu kilosu çok güzel annesi

benim uşağın hali gibi

ismini ve ne yazilmasini istedigini hoş geldin bebegim vs özelden msj atiyosun , onu dio cnm

çok saol canm , akşam mutlaka yapicam inş. şifa olur

keyfini cıkar canim , bizde özlüycez seni

bende birmax'a baktim , hazirmi alsam ugrassam mi karar veremedim :26::26:

100 tane çok canım bana ama 3.linkteki olabilir. :)

teşekkür ederim canım

ben kendime begendim onlari kıs sakin alma kıskanır benim tosuncuk oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…