- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
32. haftadan sonra hissediceğimiz hareketler tekme şeklinde değil, kayma şeklinde ve karında gerilme olarak hissedilirmiş... bunu doktoruma sormuştum... hareket alanları daraldığından tekme mesafeleri kalmazmış fakat oynarken içimizde kaydığını hissedermişiz... yada totosunu bacağını dayadığında gerilme hissedermişiz... ben bunları uzun zamandır yaşıyorum ondan çok merak etmiştim
Tekmeden ziyade hıçkırıklar ben de mevcut.Sabah hıçkırıklarıyla uyanıyorum
sürekli saat gibi pıt pıt pıtonra gerilme hareketleri göbüş bir sağ bir sol
Sonra içimde kayıyor resmen.Zaten bu haftalarda en çok dönme ve kayma hareketlerini
yapıyorlarmış.Sağ tarafıma koyuyor sert uzuvlarını ittir babam ittir
GEçen eşim en sonunda DURU'ya kızdıYeter be annem dedi bu ne bu kadar
anacığına yazı değil mi?Bayağı güçlü ittiriyorlar Dün akşam da
ana kız ilk kavgamızı yaptık.Annem ve kardeşim o kadar çok güldüler ki.
Yatarak tv izliyoruz zaten dün sıkıntılıydım.Sol tarafımı bir kere sallattı deprem sandım yine
neyse sonra bir daha bir daha derken 10 kere aynı hareketi yaptı.Kal dermişcesine
Kalkar kalkmaz ''yeter be Duru'm ben de insanım bu kadar da olmaz ki''deyiverdim
göbüşe bakarak konuşmalar,ses tonu gayet yumuşakAnnem ''kızım anneliğe
çoktan geçiş yapmışsın baksana ana_kız kavganızı da ettiniz.Hoşgeldin dedi''O an
bir garip oldum ki anlatamam.İçimden birşeyler aktı,kalbim hızlandı,elim ayağım ateş ateş
oldu''Sonra da bir kahkaha deyiverdim kendi kendime ''kızçemmmm seninle herşeye varım ben''
Sağlıkla gel de yeter bana
Aynen canım tekme değil gerim gerim geriliyoruz artık.sanki büyük bir balık dışarı çıkmaya çalışıyor karnımın içinden
Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
Evet pek tekmelemiyor artık. Ben sanki karnıma sığmıyormuş da içerden dışarıya doğru ittiriyormuş gibi hissediyorum:))kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?
arkadaşlar ilk dogdugunda ve hastane çıkışında giydirmek için hangi markadan kaç parçalı aldınız anneme soruyorum normal bişey al diyor bugün bu ürüne denk geldim fiyatıda kalitesine göre uygun geldi sizce nasıl 6 parçalılar magazada nekadar bilmiyorum
☞ Chicco Rugby Team 6 Para Hastane k Seti,Col095 Kutulu : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
oh izne ayrıldın işte ne güzel,gözünaydın.burası bağımlılık yapıyor canım bence ne yapar ne eder girersin.Güzel anneler ve onların melekleri
Malum yarın son günümdü iş yerimde ama gelemeyeceğim yarım çarşamba doğum iznimi alıp geleceğim ve iş arkadaşlarımla vedaşlaşıp evimde dinlenmeye çekilceğim kızımı bekleyeceğim hayırlısıyla
Şimdiden allah herkesin yardımcısı olsun meleklerinizi sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş benimde tabi tek temennim buuu
Belki uzun bir süre giremeyebilirim ama girdikçe yazmaya çalışacağım hepinizi şimdiden öpüyorun
Kuzucuklarınızıda öptüm kozaman allaha emanet olun
Ama çok fena oldum şimdi ben yaaa aklım hep sizde olacakkk :2::2::2::2::2::2::2::2:
Sevgilerimle kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn :2::2::2::2::2::2::2::2:
ben de sabahtan beri hep bunlara bakıyorum.bakalım birinden birini alıcam artık.
ismini ve ne yazilmasini istedigini hoş geldin bebegim vs özelden msj atiyosun , onu dio cnm
/QUOTE]
ben de safmıyım ne anlamadığım özelden nereye mesaj atıcaz nasıl atıcaz onu anlamadım.oradaki satıcıya mes.atılacak bir adres birşey varmı ki.
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
ben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
kızlar selamlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız cok mutlu olurum.ben simdi 32. haftada calısabilir raporunu aldım yalnız 37 ye kadar çalışmak istemiyorum 35 de ayrılmayı dusunuyorum. anladıgım kadarıyla 35. haftada iznimi baslatmak için rapor almam gerekiyor. peki o raporu aldıktan sonra yine 37 de çalışamaz raporuda alıcak mıyım bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa cok sevinirim.....
ben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?