2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sağol canım ama cok tuhaf oluyor ısını yapıyorsun karsındakı fark edıyor utanıyorum :26::26::26::26::26:bıran

sizin kızınıza olan sevgınız zaten cok hosuma gıdıyordu ınsallh doğduktan sonrada sımdıkınden daha mutlu eder sızı butun hamıs annelerı bende arada kzıyorum ogluma yan yatırmıor tekmelıor babası karnıma sarılınca onunda koluna vuruyor sımdıden afakanlıklara baslamıslar

bendede oluyo canım oyle titreme karnımda deprem oluyo sanıyorum ama herkeste oluyor anladıgım kadarıyla normal zannedersem

Allah biranönce kızını kavuştursun size cnm;dualarımız sizinle olsun..üzme sende kendini bol bol dua et minik yavruşa :))

Evet pek tekmelemiyor artık. Ben sanki karnıma sığmıyormuş da içerden dışarıya doğru ittiriyormuş gibi hissediyorum:))

Bende de oluyor canım ilk başta bu ne böyle dedim ama demek ki normalmiş:)

bende 10 parca takım aldım emınonunden ıkı tane ıkı tanede 5 lı aldım emınonunden 50tl 5lilerie 35 di sanırım bıde jujubeden 5lı aldım battanıyesıde var ıcınde canım

oh izne ayrıldın işte ne güzel,gözünaydın.burası bağımlılık yapıyor canım bence ne yapar ne eder girersin.

ben de sabahtan beri hep bunlara bakıyorum.bakalım birinden birini alıcam artık.

canım hayırlı olsun kızın vede dogumun ınsallha mınıgımız bır an once toparlar evınıze gıdersınız canım

en kısa zamanda kavuşursun inşallah dualarımız senle allah hayırlı evlatlardan etsin

ben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??

canım bence içine ne siniyosa onu yap ben oda yapmayı çok istedim ama kiracı olmam ve ekonomik nedenlerden dolayı olmadı eşik aldım sadece b

Aynen senin gibi 32.haftada çalışabilir raporu almıştım ama bugün 35+2 de iznimi başlattım sordum onaylayan hemşireye sadece fotokopisini işyerine vericekmişiz sonra aslına doğum olunca işleticekmişiz bu kadarmış sanırım ondan sonrada izin bitince kapattırıcaz bana bu şekilde söylendi umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım ben oda yapmamaya karar versım zaen 3 kapılı dolabım vardı bı besık aldım bıde halı ıle perde alacam yeerlı zaten bebegım yanımda olacak bır yıl

Biz geldik güzel haberlerle bizi bekleyen teyzelerimize iyi haberler getirdik.. Bugün kontrolümüz vardı 35+2 olduk 2.700 gr, 48 cm boyundayız tahmin ettiğim üzere oğlum dönmüş, suyu normal, böbreğimizde sevindirdi bizi daha fazla büyümemiş.. İlk nst ye girdik hiç sancımız çıkmadı kalp atışlarımızda normal şükürler olsun Rabbime ne mutlu.. Yüzümüzü göremedik ölçüldük biçildik raporumuzu başlattık ilaçlarımızı yazdırık geldik yorucu oldu doktorumuz acil ameliyata girince tam 3 saat hastanede kaldık ve resmen yorulduk şimdi babamız geldi yemeğimizi yiyelim geçmişi sonra okuyalım yine çok kaynatmışsınız merak ediyoruz.. Bugün bizimle birlikte kontrolü olup güzel heber almış olan annişlerinde gözü aydın Allahım sağlıkla kavuştursun bizi..

Ay maşallah sana! Tombik görmesek yutturacaksın tombiğim diye kız..

Canım ömürlü olsun bebeğin.. İnş bir an evvel kavuşursun meleğine.. Dualarımız seninle..

Canım ben de kızımın odasını leylak rengine boyattım. mobilyalarını da genç odası takımının dolabını ve şifonyerini aldım. beşik olarak da park yatak aldım. çünkü lila rengi beşik bulamadım daha doğrusu içime hiç sinmedi. park yatağını 4-5 yaşına kadar kullanır, sonra da bazası var onu kullanacak kızım. böylesi daha mantıklı geldi bana.

İşte teyzeleri benim cimcimemin odası.. Daha tamamlanmadı, park yatağı da gelmedi daha, süslemeler de yapılmadı çıplak hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…