oh izne ayrıldın işte ne güzel,gözünaydın.burası bağımlılık yapıyor canım bence ne yapar ne eder girersin.
ben de sabahtan beri hep bunlara bakıyorum.bakalım birinden birini alıcam artık.
ismini ve ne yazilmasini istedigini hoş geldin bebegim vs özelden msj atiyosun , onu dio cnm
/QUOTE]
ben de safmıyım ne anlamadığım özelden nereye mesaj atıcaz nasıl atıcaz onu anlamadım.oradaki satıcıya mes.atılacak bir adres birşey varmı ki.
cnm satıcıya sor die bişey var sag tarafta ordan ozel msj atıyosun
ben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
Biz geldik güzel haberlerle bizi bekleyen teyzelerimize iyi haberler getirdik.. Bugün kontrolümüz vardı 35+2 olduk 2.700 gr, 48 cm boyundayız tahmin ettiğim üzere oğlum dönmüş, suyu normal, böbreğimizde sevindirdi bizi daha fazla büyümemiş.. İlk nst ye girdik hiç sancımız çıkmadı kalp atışlarımızda normal şükürler olsun Rabbime ne mutlu.. Yüzümüzü göremedik ölçüldük biçildik raporumuzu başlattık ilaçlarımızı yazdırık geldik yorucu oldu doktorumuz acil ameliyata girince tam 3 saat hastanede kaldık ve resmen yorulduk şimdi babamız geldi yemeğimizi yiyelim geçmişi sonra okuyalım yine çok kaynatmışsınız merak ediyoruz.. Bugün bizimle birlikte kontrolü olup güzel heber almış olan annişlerinde gözü aydın Allahım sağlıkla kavuştursun bizi..
İşte teyzeleri benim cimcimemin odası.. Daha tamamlanmadı, park yatağı da gelmedi daha, süslemeler de yapılmadı çıplak hali
Eki Görüntüle 727415 Eki Görüntüle 727416 Eki Görüntüle 727417
Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?
Maşallah tombik bebek.Daha benimki daha 2 kg.Ama bende minyon tipliyim Muhtemelen bebeişimde öyle olacak dedi doktor:)
Bende aldım izin ama tahlil falan yok 10 dk bile sürmedi işlemler :)
Son dk bile dönene bebekler oluyor.Umudunu yitirme.Doktorun söylediğini yap
Bu arada arkadaşlar terlik arayanlar gezer sabo terlik alın giyin.Hem kaymaz hem ses çıkarmaz.Hem çorapla da giyilebilir. Ne gerek var 2 gun kalıcaz hastanede.Ben oyle yapcam:)
kalça kemiklerin açılıyordur yavaş yavaş cnm çok normalmış böyle ağrılar doktrum demişti.çatın genişliyor demekki.normal doğum istiyorsan iyi bişey bu genişleme
kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
KAMPANYA 50 ADET EN GÜZEL XL BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 86387785 nasıl sizce model kızlar
çok tatliymiş canimmm , güle güle kullansin cimcime , saglikli gulkerde inşallahh ..
şimdikiler ne kadaer şanslilarrr çok şükür..
bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
cnm gayet ıyı gorunuyosun masallah.
bende de var canım aynı tıtreme deprem gıbı:)
ben flodan sandalet almısdım cok rahat bısı sanırım onu koycam baska nasl bı terlik olur bılemedım bole suslu fılan bısımı olcak?
saol canım. ama bu daha cok belden asagya ınen sızı gıbı. yurudukce canm acyor yana dogru bı acılma deigl yanı
cok tatlı cnm bayıldım
canım Allah kavustursun acıl sıfalar dılıyorum
sanırım artık bende bakmaya baslamalym bunlara..
50tane daha yeterli gibi geldı bana fıyatlarıda uygun guzel canım bende alcam en kısa zamanda
bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
Eki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
Kızçeme son aldıklarımmmmm umarım son olur
ıyı beslıoruz bebslermızı valla :))))bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?