2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben besik aldim sadece , hem kiraciyim hemde yanimda yaticak , annem bakicak oda masrafi olmasin istedikm vs vs bi cok sebep var ama icine ne siniyosa ve imkanlarin neyse o sekilde yap derim . ayrica besik ve dolap alınca nerdeyse oda almiş oluyosun bi sifonyer eksik kaliyo sanki.

hadi gözün aydin canim :)) darisi bizlereee inşallahh

cnm gayet ıyı gorunuyosun masallah.

bende de var canım aynı tıtreme deprem gıbı:)

ben flodan sandalet almısdım cok rahat bısı sanırım onu koycam baska nasl bı terlik olur bılemedım bole suslu fılan bısımı olcak?

kalça kemiklerin açılıyordur yavaş yavaş cnm çok normalmış böyle ağrılar doktrum demişti.çatın genişliyor demekki.normal doğum istiyorsan iyi bişey bu genişleme

saol canım. ama bu daha cok belden asagya ınen sızı gıbı. yurudukce canm acyor yana dogru bı acılma deigl yanı

kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745

cok tatlı cnm bayıldım

canım Allah kavustursun acıl sıfalar dılıyorum

sanırım artık bende bakmaya baslamalym bunlara..

50tane daha yeterli gibi geldı bana fıyatlarıda uygun guzel canım bende alcam en kısa zamanda

ay kızlar esıme geldı apartopar fırladım bende kv lere gttık gelmıs akrabalar bı kalabalık amaan..
smdi onlar bzede gelcekler aklma geldıkce tansyonm dusyor napcam ben aksam yemege dgelde gunduz cay borege gelseler sankı daha az yorulcam. ole teklif edcem bakalım.

yarın aksamda esımın kardesnn dogum gunu var hersene gelenegımız esım lunaparka goturur hepmızı yarın cumbur cemaaat lunaparkdayız ama ben bseye bncmcem tabı yoksa talan ederm ben tum tehlikeli seylere bınerdım:)

esımı ıse yolladm smdı geece gelcek yıne bı ev suprym dyorm. hazr evde yokken

çok tatliymiş canimmm , güle güle kullansin cimcime , saglikli gulkerde inşallahh ..

şimdikiler ne kadaer şanslilarrr çok şükür..

Amin canım çok teşekkür ederiz.. Evet çok şanslılar, bizim böyle odamız olmadığı için bu kadar üstünde duruyoruz belki de..

bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr :81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke olduk annemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaa rabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh

Amanın maşşşalllahhh kızına canım yaa.. Okurken gözlerim fırladı yerinden yaw Uzun boylu olacak Ece cik desene, hem de tombik. o yumuk elleri ayakları yerim ben

tşk ederiz canimm

gözün aydin canim

şeker malzemelerini görelim nasil bişiler yapican bi test edelim biz burda , paylaşirsan seviniriz bizim totolar halen oturuyo cocuk dogacak seker yok ortada

bende begendım cnm bnde cok baktım ve onlara karar verdım burda sordum aynsı 1.25 dedı manyakmısn ddım bnde :))) toplu olanları var spetı kapı susu sekerlerı 65 tl ddı ondan alıcam sanırım

slm kızlar
bugun arkadaşıma oturmaya gittim geliş gidiş yürüme yolu vardı birazda sıcak cok fena oldum

Ay kız bu ne güzellik böyle anaaam bayıldııııım. Kız ne olur bir rıcam var inşallah kızına bunları giydir de öyle çek fotografını ve kocaman boncuğu koymaya unutma yanını. Ay yerim ben onu ya ne tatlı bunlar kızzzz İnşaallah canım güle güle giydirib eskitmek nasip olsun

ıyı beslıoruz bebslermızı valla :)))) ecennde boyu uzun olucak :) benm tosba oğlmda ole :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…