2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Veee en sonunda bu güne de geldiiiik nddcımız izne çıktıııı. Hadi hayırlı olsun canım. Ay inşallah hayatındaki en güzel izinlerden biri olsun. Yeni ev aileye aile yapan bebiş Hadi kız hayat kitapinde en güzel sayıfalar açılıyor inşaallah ay sanki beni başıma gelmiş gibi sevindim a
Çalışan bayanlar darısı başınızaaa :)

Son düzenleme:

maşallah canım ecemize

cnm ben bu modeli kesinlikle çok beğeniyorum oğluşuma alıcaktım hatta ama oğluş kelebek olurmu ki falan dediler vazgeçtim o yuzden

süper süper süper

oğlusuma olmaz dıe vazgectım bnde guzel bnce :)

bizde begendik cnmm

karar vermek ne zormuş yaa.. neyse yarın ben bunun siparişini vereyim daha da başka şeylere bakarsam iyice kafam karışacak.. Teşekkürler canlar.

[/QUOTE]Glowworn limonlu ihlamur denedin mi?

içtim canım bol bol ama ateşim fena yuksek augmentınde ıse yaramadıparolda dusurmuyor[/QUOTE]

Anaaam kız ateşin yüksek ve düşmuyorsa doktora git aciiiiil. Bu şaka maka bi şey değil ciddiy sonuçlar getirebilir (

kuzum gercekden masallah kızına kılsou fılan super. tosuncuk kızce olcak

1. ve 4. hosuma gıttı sekerım almısken set olsun dıyorm

çoook güzel güle güle kullanın..

oy oy oyyyyyyy... 41 kere maşallahh Ece'ye...
makat gelişli olmasına da takılma güzel annesi... zaten bu kiloyla normal doğması biraz zor... minik prenses sağlıkla gelsin o yeter...

evet kapı susu ben 50den baslayan gordum hep burda pahalı galiba sepette bı 50desen bence toplu almak daha mantklı dedgnz gııbı

Hanımlar bize müsade babamız gelecek yarım saate. Yemek için hazırlık yapalım. Size keyifli sohbetler!! İyi akşamlar hepinize..

canım sen nasıl bısı sparıs verdın tek sekermı yoksa sepetli yastıklı fılan takmmı hangııs daha mantıklı olur.?

benim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...
KESE OLARAK BU TÜL KULLANILICAK - GÜPÜR ŞERİTLE BİRLİKTE
BADEM ŞEKERİ VEYA LAVANTA İSTEMEDİĞİMİZDEN KESE İÇİNE BU SABUNUN DAHA KÜÇÜK BOYU BEYAZ OLARAK KULLANILICAK
BU DA ORTASINDA KULLANILACAK ŞİRİN BİBLO
SEPET OLARAK BU METAL PUSET KULLANILACAK FAKAT SÜSLEMESİ BEBEK ŞEKERİ TÜL VE GÜPÜRLERİNDEN YAPILACAK
TAKI YASTIĞI OLARAK İKİSİNDEN BİRİ OLUCAK

50 ADET SABUNLU (MAGNET) BEBEK ŞEKERİ
1 ADET BEBEK ŞEKERİ SEPETİ (PUSET)
1 ADET TAKI YASTIĞI

HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)

Son düzenleme:
satıcıya mail at kısımından sanırım ben attım şimdi cevap gelirse senle paylaşırım.

walla cicim ben park yatakdan nefret ediyordum kafayı büyüyen beşiğe takmıştım odasında dolap olduğu için de tek şifonyer alacaktım. sonra arkadaşlarımdan çocuk park yatağın çok kullanışlı olduğunu büyüyen karyolaların daha sonra bebek büyüyünce beğenmeyebileceğini yeniden masraf yapılacağını büyümeyen karyolanında yer kapladığını maddi olarak zarara uğrattığını felan söyelediler. ama hala aklım büyüyen tiplerde bende kiracı olduğum için park yatak aldım yatsın ondan büyüyünce kendi istediği tarzda bir yatak odası takımı alırım dedim. ama evin müsatise maddi durumun uygunsa olsu büyüyen beşiği beğenmezse atarım yenisini alırım diyorsan içinden geçeni al derim ben canım

maşallah canım ya kızına nazar değmesin Allah korusun. seninle aynı haftadayız benim oğlum 34.haftasında en son 2550 gr 46cm di küçük kaldı demekki bakalım inşallah büyümüştür. dönememesini sakın takma kafana zaten böyle giderse normal doğum zor olur canım Allah sağlık versin tekrar tekrar yazıyorum Allah nazarlardan korusun bebeişini nazar değmesin 41 kere maşallah :)

slm kızlar
bugun arkadaşıma oturmaya gittim geliş gidiş yürüme yolu vardı birazda sıcak cok fena oldum
canım bilgileri kopyaladım çok sağol iyiki varsın :) aman dikkat et yürümek iyi de sıcakta zor malum hem ağırız hemde bebişten dolayı tansiyonumuz terelelli :)

walla 4. benimde favorim canım ama 2. de hoşuma gitti düşünebilirim :)

canım cok sanslısın gercekden cok guzel ve zevklı secımler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…