50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
canlarr bugün iznimin ilk günüü.
sabah kocişle beraber kalktım bişiler atıştırdım sonra pc başına yine uyumuşum
az öncede kociş aradı. hadi kalk hazırlan süslen öğlen yemeği birlikte yiyelim dediii. eşimin işi eve çok yakın.
ben bu izinli olma işini çok sevdim yaa.
acenu admen nisayy şuan aklıma gemleyen diğer çalışan annişler darıcı başınıza inşallah. biran önce izinleriniz başlasın sizde birazcık dinlenip keyif yapın evinizde. hem ev işlerinizi de halledersiniz. hemde artık keyif yaparak beklersiniz bebeciklerinizi
ben şimdi kalkayım hazırlanayım. bankaya markete ordan kocişin yanına yemeğeee
bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
cnm ben bu modeli kesinlikle çok beğeniyorum oğluşuma alıcaktım hatta ama oğluş kelebek olurmu ki falan dediler vazgeçtim o yuzden
süper süper süper
oğlusuma olmaz dıe vazgectım bnde guzel bnce :)
bizde begendik cnmm
50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
bunlar gözüme çarpanlar..
50 adet bebek şekeri + sepet + kapı süsü +yastık GittiGidiyor'da 83403931
75 ADET BEBEK ŞEKERİ +SEPET ŞOK FİYAT 66.90TL GittiGidiyor'da 86757916
100 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82462016
BEBEK ŞEKERİ +KAPI SÜSÜ+SEPET+ PATİK KARGO 93 TL GittiGidiyor'da 85189383
25 ADET BEBEK ŞEKERİ-DOĞUM GÜNÜ ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84884248
ŞEKERLİ EKONOMİK SET RENK TERCİHİ VARDIR GittiGidiyor'da 79278818
çoook güzel güle güle kullanın..İşte teyzeleri benim cimcimemin odası.. Daha tamamlanmadı, park yatağı da gelmedi daha, süslemeler de yapılmadı çıplak hali
Eki Görüntüle 727415 Eki Görüntüle 727416 Eki Görüntüle 727417
sağol canımoh izne ayrıldın işte ne güzel,gözünaydın.burası bağımlılık yapıyor canım bence ne yapar ne eder girersin.
ben de sabahtan beri hep bunlara bakıyorum.bakalım birinden birini alıcam artık.
cnm satıcıya sor die bişey var sag tarafta ordan ozel msj atıyosun
nazar:bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh ece nin maşallahı var.ne kadar güzel haberler almışsın canım.dönmezse de sezaryen olur,ona takılma bence.
güzelmiş beğendim ben50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
slm kızlar
bugun arkadaşıma oturmaya gittim geliş gidiş yürüme yolu vardı birazda sıcak cok fena oldum
evet ya sıcaktı baya burası da.ben de bugün sağlık ocağına rapor almaya gittim.öldüm sıcaktan
harikaa.... bayıldım... ben siparişimi vermemiş olsaydım kesin bende bunlardan sipariş verirdim
bunlar gözüme çarpanlar..
50 adet bebek şekeri + sepet + kapı süsü +yastık GittiGidiyor'da 83403931
75 ADET BEBEK ŞEKERİ +SEPET ŞOK FİYAT 66.90TL GittiGidiyor'da 86757916
100 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82462016
BEBEK ŞEKERİ +KAPI SÜSÜ+SEPET+ PATİK KARGO 93 TL GittiGidiyor'da 85189383
25 ADET BEBEK ŞEKERİ-DOĞUM GÜNÜ ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84884248
ŞEKERLİ EKONOMİK SET RENK TERCİHİ VARDIR GittiGidiyor'da 79278818
canım sen nasıl bısı sparıs verdın tek sekermı yoksa sepetli yastıklı fılan takmmı hangııs daha mantıklı olur.?
canım sen nasıl bısı sparıs verdın tek sekermı yoksa sepetli yastıklı fılan takmmı hangııs daha mantıklı olur.?
satıcıya mail at kısımından sanırım ben attım şimdi cevap gelirse senle paylaşırım.canım inşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz,allah yardımcınız olsun.
ay ne bileyim ben ilk zamanlar kısa kollu giydirmeyeceğimi düşünüyorum.bebek yeni doğduğunda yine de üşür ya.badi üzerine uzun kollu zıbın iyidir bence.zaten doktorlar sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diyorlar.gerçi bayrama büyüyecekler o zamana kısa kolluya geçermiyiz bilmemki.
benim almayı düşündüklerimden biri.ben de alabilirim bunu güzel bence.ben isim etiketine ne yazcağımızı meajla bildirin diyor ya onu anlamadım nasıl yapcaz ki
walla cicim ben park yatakdan nefret ediyordum kafayı büyüyen beşiğe takmıştım odasında dolap olduğu için de tek şifonyer alacaktım. sonra arkadaşlarımdan çocuk park yatağın çok kullanışlı olduğunu büyüyen karyolaların daha sonra bebek büyüyünce beğenmeyebileceğini yeniden masraf yapılacağını büyümeyen karyolanında yer kapladığını maddi olarak zarara uğrattığını felan söyelediler. ama hala aklım büyüyen tiplerde bende kiracı olduğum için park yatak aldım yatsın ondan büyüyünce kendi istediği tarzda bir yatak odası takımı alırım dedim. ama evin müsatise maddi durumun uygunsa olsu büyüyen beşiği beğenmezse atarım yenisini alırım diyorsan içinden geçeni al derim ben canımben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
maşallah canım ya kızına nazar değmesin Allah korusun. seninle aynı haftadayız benim oğlum 34.haftasında en son 2550 gr 46cm di küçük kaldı demekki bakalım inşallah büyümüştür. dönememesini sakın takma kafana zaten böyle giderse normal doğum zor olur canım Allah sağlık versin tekrar tekrar yazıyorum Allah nazarlardan korusun bebeişini nazar değmesin 41 kere maşallah :)bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
canım bilgileri kopyaladım çok sağol iyiki varsın :) aman dikkat et yürümek iyi de sıcakta zor malum hem ağırız hemde bebişten dolayı tansiyonumuz terelelli :)slm kızlar
bugun arkadaşıma oturmaya gittim geliş gidiş yürüme yolu vardı birazda sıcak cok fena oldum
bende bunları begendım AHŞAP PUSETLİ BADEM ŞEKERLİ GÜZEL BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 82960683
FİYONK BEBEK ŞEKERİ 50 ADET 44 TL KARGO DAHİL GittiGidiyor'da 85080723
KAMPANYALI EKONOMİK 50 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 82688475
UCUZ50 ADET AHŞAP XL BEBEK ŞEKERi+SEPET+KAPI SÜS GittiGidiyor'da 83358249
benim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...
Eki Görüntüle 727490 KESE OLARAK BU TÜL KULLANILICAK - GÜPÜR ŞERİTLE BİRLİKTE
Eki Görüntüle 727491 BADEM ŞEKERİ VEYA LAVANTA İSTEMEDİĞİMİZDEN KESE İÇİNE BU SABUNUN DAHA KÜÇÜK BOYU BEYAZ OLARAK KULLANILICAK
Eki Görüntüle 727492 BU DA ORTASINDA KULLANILACAK ŞİRİN BİBLO
Eki Görüntüle 727493 SEPET OLARAK BU METAL PUSET KULLANILACAK FAKAT SÜSLEMESİ BEBEK ŞEKERİ TÜL VE GÜPÜRLERİNDEN YAPILACAK
Eki Görüntüle 727495 Eki Görüntüle 727496 TAKI YASTIĞI OLARAK İKİSİNDEN BİRİ OLUCAK
50 ADET SABUNLU (MAGNET) BEBEK ŞEKERİ
1 ADET BEBEK ŞEKERİ SEPETİ (PUSET)
1 ADET TAKI YASTIĞI
HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?