2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım cok sanslısın gercekden cok guzel ve zevklı secımler..

çok teşekkür ederim... bende şimdi gittigidiyordakileri görünce pahalımı olucak acaba dedim ama napalım en azından parça parça seçtik her bi parça istediğimiz gibi olucak inşallah... hem aklım kalmıycak oldumu olucakmı diye... hazırladığı zaman vericek kargoya 1 günde elimde kısmetse... isterseniz sizlere de yardımcı olabilirim bu anlamda... sayfa çok aktif değil ama ben bikaç alternetif hazırlatırım sizler için... fiyat olarak da elinden geleni yapar eminim... benim sahip olduğum şansa sahip olabilirsiniz bu sayfada Saadet hanımla irtibata geçerek... ben ona bilgi veririm her türlü yardımcı olur... önemli olan içimize sinmesi...
https://www.facebook.com/pages/CANSA-ORGANİZASYON/457413921007405?fref=ts

fıyat aralıkları yakın bence pahalı degıl kendın secmıssın hersyını daha ıyı olmus. smdı attgın lınkden bakdmda guzel seyler var cıdden ellerıne saglık yapanın bu konuda bıraz daha bakcam ama aklmda bulnabilr gercekden cok guzeller

masallh eceye canım
amin canım hayırlı sağlıklı doğum nasıp etsın bebeklerımızede sağlık sihat versin insallh

mesaj attım sana... istersen herhangi bir inernet sitesinden model bulup (parça parça da olabilir) seçimlerini yapıp gönderirsen o şekilde bile hazırlar...

Glowworn limonlu ihlamur denedin mi?

içtim canım bol bol ama ateşim fena yuksek augmentınde ıse yaramadıparolda dusurmuyor[/QUOTE]

Anaaam kız ateşin yüksek ve düşmuyorsa doktora git aciiiiil. Bu şaka maka bi şey değil ciddiy sonuçlar getirebilir ([/QUOTE]

toparladım canım bıraz aksama kadar yatınca antıbıyotkte 3. dozda ekısını gösterdı sımdı ıyıyım bıraz ,tesekkür ederim

cok güzel olmuslar bende biblolu olanları begenıyorum onlardan yaptıracam ınsalh emınonunde cesıt coktu hafta sonu gıdıp bakacaz esımle ınsallh hem su olaylarda kesılmıs olur bu hafta gıdecektık kaldı

Merhaba bayanlar,
Beşiğini falan aldım ama yatak konusunda kararsızım.

Belis Full ortopedik bebek yatağı var. Normal yaylı bi yatak.(Fiyatı 65 TL)

Bir de Taç'ın yatağı var.
Bu yüksek yoğunluklu sünger ve içinde bonel yay sistemi varmış.
Fiyatı (179TL)

Siz ne aldınız yatak olarak? Beşiğim ahşap olduğu için şilte tarzı olmaz diye düşündüm

herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum

biz odasını beyaz boyadık mobilyalarıda beyaz aldık. dolap şifonyer ve beşik odamızada parkyatak aldıkçok bebeksi olmazsa genç kız oluncaya kadar kullanır die düşünüyorum lila odayada beyaz olabilir mobilya

çok tatlı güle güle büyüsün bebişş...
anammmm 3.5 mu maşallahhh5 doğacak bu gidişle annnesii
eşimle baktık çok beğendik bizde sipariş verelim dedik hatta

çok güzel seçimm

canım yıprtma kendnı doktorda acabamı dıye kendınce bı cozum yolu aramıs evet dengesızc ehrekt etmıs bıraz ama bazen dusunmuyolar ısde. sakın kendını uzme kımse dogmadan bılemez bızde dahil..

ıcını ferah tut saglıklı sıhhatli alcaksın ınsallah bebegını kucagına

kızlar bnaaa acıl cevap verınnnn. bu gttıgdyordan bebek cntası alıcaktım 56 ddı taksıtle alıcaktım kart numarası fln ıı cvc tamm. tamm dedm bda kartın şifresını ıstedı kım alişvers yaptı acaba bu steden off kartla hıcbse almamstım bu zmna kadar

MaşAllah yaaa :) Allahım sağlıkla kavuştursun bebişine güzel, kolay doğumlar nasip etsin..

ne demek canım dertlerimizi sevinçlerimiz burda paylaşıyoruz hep. eminim bebeğinde sağlıklıdır doktorlar hep en kötüsünü pat die söylerler zatenn. akıllı bebişin az daha bekler annesii hayırlı zamanda hayırlı doğumlar diliyorum canım..

ben bebe mağazasından aldım markası falan yok beşiğinde çok yatmayacağı için önemsemedim açıkçası. park yatak içinde viskoleks aldım mojenin

ben bu siteden almadım ama belki 10 siteden alışveriş yapmışımdır hiçbirinde şifre istemedi

Ben alışveriş yaptım daha önce ama şifre istemedi satıcıların farklı olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

aslnda kart sıfresını ıstememesı lazım ne alaka . ama gtti gidyordan da yanlıs cıkcagnı sanmam hıcde bısı almadm cnm yaa bence verme ama sıfreyı

gecmiş zamanlarda ben cok alişveriş yaptim ama hatırlamıyorum şifre istedimi , eger verdiysen hemen sifreni deiştir cnm.

canim kendi daha fazla sıkarsan daha zor seylerle karsılasabilirsin , Allah yardmcin olsun , dualarimiz seninle , sende minik melegin için biraz kendini rahatlatmayi dene , böyle düşmeyen gebelik tansiyonlarinda diş halinde sarımsak yutmayi tavsiye ediyorlar , bir dene istersen canim şifa niyetine , inşallah normale döner.

herşey çok güzel olmuş bayıldım gerçekten
inşallah sorunsuz atlatırsın da hayırlı bir doğum yaparsın canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…