gecmiş zamanlarda ben cok alişveriş yaptim ama hatırlamıyorum şifre istedimi , eger verdiysen hemen sifreni deiştir cnm.
kızlar bnaaa acıl cevap verınnnn. bu gttıgdyordan bebek cntası alıcaktım 56 ddı taksıtle alıcaktım kart numarası fln ıı cvc tamm. tamm dedm bda kartın şifresını ıstedı kım alişvers yaptı acaba bu steden off kartla hıcbse almamstım bu zmna kadar
kızlar yarın abıye bakmaya gdıcem dugun ıcın ay ınsllah ıcıme sınen bııs bulurum. hem hamilelik olmayan hemde hmilyken gyıleblen guzel bısı bulsam ne guzel olur
canım kart şifresı istemiyor orda misal axess ise kartın telefonuna alışverişi onayladıgına dair msj geliyo orda şifre var onu girdikten sonra banka senın alışerısı onaylıo büyük ihtimal sende ki durumda bu şekildedir hepsiburdadan ve birçok siteden ben cok alışverıs yaptım kart şifresi istenmez kart no son kullanda tarıhı ve arkadası cv no istenir bu arada hangı cantayı alacaksın???
inş bulursun cnm
ben degil neslihan cnm
KADİFE KAPLI PÜSKÜLLÜ NAR KUTU BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84809107
50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613
50 adet FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ+ kargo GittiGidiyor'da 84689303
kızlar bende bunları beğendim ilkinden 20 kadar yaptırp en yakın akrabalara diğerlerinide doğumda gelenlere kalanınıda mevlütte dağıtmaya alacağım nasıl sizce
kızlar yarın abıye bakmaya gdıcem dugun ıcın ay ınsllah ıcıme sınen bııs bulurum. hem hamilelik olmayan hemde hmilyken gyıleblen guzel bısı bulsam ne guzel olur
maşallah.hamilelik çok yakışmış.hiçde kilolu degil.eşinlede çok yakışmışsınız
ay zor olabilir biraz inşallah bulursun.yakın birinin mi düğünü var
guzeller cnm,
ben su ahsaplari merak ediyorum cokmu ufaklar acaba?
maşallah.hamilelik çok yakışmış.hiçde kilolu degil.eşinlede çok yakışmışsınız
ben almıştım ahşap magnetten gayette kullanışlı.tavsiye ederim.pahalı şeker almaya hiç gerek kalmadı.Eki Görüntüle 727594
ayrıca gittigidiyorda onun mavisi ve pembesi var renk seçeneği.nisa şekerden aldım mıknatıslı memnun kaldım.
50 adet ahşap bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 86397564
başka şeker seçenekleride mevcut.
boyutlarını arayıp sor istersen canımguzeller cnm,
ben su ahsaplari merak ediyorum cokmu ufaklar acaba?
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
boyutlarını arayıp sor istersen canım
bnecede degil cnm. bende aynı sekıldeyım hemen hemen ama hergoren nekdr kılo almıssın dıyolar. bugun esımın yurt dısındakı gakrabalrı geldı drek aynı tepkı sadece onlar degil herkez. 12 kılo aldm haa topı topu. ayrıca almakda normal degılmıkı zaten hamileym:)
bana burdakı hıckımse kılolu gelmıyor cok sıırn gelıyor sadece
ben almıştım ahşap magnetten gayette kullanışlı.tavsiye ederim.pahalı şeker almaya hiç gerek kalmadı.Eki Görüntüle 727594
ayrıca gittigidiyorda onun mavisi ve pembesi var renk seçeneği.nisa şekerden aldım mıknatıslı memnun kaldım.
50 adet ahşap bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 86397564
başka şeker seçenekleride mevcut.
kapı süsü çook tatlımışşş
doğum anı gittikçe yaklaşıyoorrrinşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdir kızlar.. uzun zaman oldu uğramayalı.. annemle temzilik ve hazırlıklarla uğraşmaktan uğrayamadım foruma. geçmiş uçmuş gitmiş tabi :)
37.haftamıza başladık...
bende sana katıldım artık bende hep gezmelerde olucaamm. izinli olmak ne güzel yahuukızlar merhaba bıraz gecmıse goz attım geldım bebek cantalarından bahsedılmıs bende luıs vuıtton cantalrının bavulun bı lat boyu olan tıpınden aldım hem luıs cantalrına bayılıyorum hemde gezmelıkde kullanabilrim.25 tl bu arada
kalca kemıgı agrım dayanılmaz boyutlarda tobe yarabbım topal gıbı oldum 2gunde. ama bunuda ılacı yurumekden gecyorumus. yuryslerımı arttırcam bıraz bakalım.
oglum kıpır kıpır masallah babasına sarıldgmızda sırtını bıle tekmelemeye basladı:)hersey yolunda cok mutluyuz cok sukur.
tıny love 3in1 anakucagında aldık ılke bebeden 250ye dusmus kurduk cok mutlu olduk:)
2gundur gezıyorm yıne durmam ben bılıyosunuz:)
bugunde esımın akrabalrı gelcek yurt dsından ordayız ama aksam sızınleyımm:)))))))))))
aynen canım sanki içeri sığamıyormuşta yer açmaya çalışıyormuş gibi hareketleri. tekme atabilecekleri çok alanları kalmadı sanırımkızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
aayyy çok tatlısıınnn
benim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...
Eki Görüntüle 727490 KESE OLARAK BU TÜL KULLANILICAK - GÜPÜR ŞERİTLE BİRLİKTE
Eki Görüntüle 727491 BADEM ŞEKERİ VEYA LAVANTA İSTEMEDİĞİMİZDEN KESE İÇİNE BU SABUNUN DAHA KÜÇÜK BOYU BEYAZ OLARAK KULLANILICAK
Eki Görüntüle 727492 BU DA ORTASINDA KULLANILACAK ŞİRİN BİBLO
Eki Görüntüle 727493 SEPET OLARAK BU METAL PUSET KULLANILACAK FAKAT SÜSLEMESİ BEBEK ŞEKERİ TÜL VE GÜPÜRLERİNDEN YAPILACAK
Eki Görüntüle 727495 Eki Görüntüle 727496 TAKI YASTIĞI OLARAK İKİSİNDEN BİRİ OLUCAK
50 ADET SABUNLU (MAGNET) BEBEK ŞEKERİ
1 ADET BEBEK ŞEKERİ SEPETİ (PUSET)
1 ADET TAKI YASTIĞI
HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?