2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar yarın abıye bakmaya gdıcem dugun ıcın ay ınsllah ıcıme sınen bııs bulurum. hem hamilelik olmayan hemde hmilyken gyıleblen guzel bısı bulsam ne guzel olur

gecmiş zamanlarda ben cok alişveriş yaptim ama hatırlamıyorum şifre istedimi , eger verdiysen hemen sifreni deiştir cnm.

canım kart şifresı istemiyor orda misal axess ise kartın telefonuna alışverişi onayladıgına dair msj geliyo orda şifre var onu girdikten sonra banka senın alışerısı onaylıo büyük ihtimal sende ki durumda bu şekildedir hepsiburdadan ve birçok siteden ben cok alışverıs yaptım kart şifresi istenmez kart no son kullanda tarıhı ve arkadası cv no istenir bu arada hangı cantayı alacaksın???

canım kart şifresı istemiyor orda misal axess ise kartın telefonuna alışverişi onayladıgına dair msj geliyo orda şifre var onu girdikten sonra banka senın alışerısı onaylıo büyük ihtimal sende ki durumda bu şekildedir hepsiburdadan gittigidiyor ve birçok siteden ben cok alışverıs yaptım kart şifresi istenmez kart no son kullanda tarıhı ve arkadası cv no istenir bu arada hangı cantayı alacaksın???

kızlar yarın abıye bakmaya gdıcem dugun ıcın ay ınsllah ıcıme sınen bııs bulurum. hem hamilelik olmayan hemde hmilyken gyıleblen guzel bısı bulsam ne guzel olur

inş bulursun cnm

ben degil neslihan cnm

guzeller cnm,

ben su ahsaplari merak ediyorum cokmu ufaklar acaba?

ay zor olabilir biraz inşallah bulursun.yakın birinin mi düğünü var

evet kuzum kuzenımın ama kuzen dıynce sankı uzakmıs gnı gelyorda 1tane amcam bırtane kuzenım var onun ıcın cok yakınım bırbımızden baska kımsemız yok yanı
dugun sahıbı sayılırz. soyle guzel bısı alym dyorm umarım tuzlu olmaz.
bırı daha vardı dugnu olan o buldmukı acaba abıye

maşallah.hamilelik çok yakışmış.hiçde kilolu degil.eşinlede çok yakışmışsınız

bnecede degil cnm. bende aynı sekıldeyım hemen hemen ama hergoren nekdr kılo almıssın dıyolar. bugun esımın yurt dısındakı gakrabalrı geldı drek aynı tepkı sadece onlar degil herkez. 12 kılo aldm haa topı topu. ayrıca almakda normal degılmıkı zaten hamileym:)
bana burdakı hıckımse kılolu gelmıyor cok sıırn gelıyor sadece

bencede guzel bısı cok abartı olmasına gerek yok uygunmusda ama keske sepetıde olaydı tam oclakmıs

canım geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı doğum ve bebek nasip etsin.kendini üzme.drların her dediğine kafayı takma bebişin etkilenir.Allah yardımcıın olsun.

bebeğin inş kuvezden çıkar.geçmiş olsun.Üzülme sütünü sağmaya bak kesilmesin.Rabbim yardımcın olsun.acil şifalar diliyorum.

boyutlarını arayıp sor istersen canım

msj attım bakalim ne cvp gelcek.

22 kilo aldm ben beni görmesinler o zaman

esimde begendi cnm , buna karar vercez sanirim , tskler cnmm

Kızımın kapı süsüvealtın yastığın yastığı acaba becerebildimmi yüklemeyi

Eki Görüntüle 727101
kapı süsü çook tatlımışşş
doğum anı gittikçe yaklaşıyoorrr
bende sana katıldım artık bende hep gezmelerde olucaamm. izinli olmak ne güzel yahuu
o tiny love da çok aklım kaldı ama almadım fiyatından dolayı 100 tl ye yatağın yanına koymaya ufak bi beşik aldım.
sende güle güle kullan tatlım gerçekten çok güzel bişey o
aynen canım sanki içeri sığamıyormuşta yer açmaya çalışıyormuş gibi hareketleri. tekme atabilecekleri çok alanları kalmadı sanırım
aayyy çok tatlısıınnn maşallah canım sanaaa

hepsi çok güzeller
güle güle kullanınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…