2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Maşallah Allah esirgesin koca kız olmuş Ece'miz:))

Allah hayırlısıyla zamanında sağlıklı bir doğum nasip etsin dualarımızdasın. Tabi dışardan konuşmak kolay olacak ama güçlü durmaya çalış ki bebeğin etkilenmesin canım Allah şifa versin

sabahtan beri ağzıma acı su geliyor midem kötü değilmiş gibi bugun gittiğim yerde kıtlıktan çıkmış camış gibi yediğim için hepten kötü oldum burda bir arkadaş söylemişti soğuk süt diye bana acaip gaz yapıyor içine şeker koyup içtim inş iyi gelir ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

geçmiş olsun inş geçer iyi geceler

tşk ederim canimm

İşte 33 haftalık kızım Lena ve ben <3

maşallah ikinizedeee

günaydinnnn kızlar ve kuzulari ,

biz yine öksürükle geldik işe , kahvalti yapicaz inş.

idare eder durumdayiz , ne çok iyi ne çok kötü :26::26:

sizler nasilsiniz ?

admen naptin canim kontrol nasil gecti haberler neeee

bugün biz açalım topikimizi..
nasılsınız bakalım.

maşallah annesi. kız göbüşü böle olurmuşş benimkide kız ama sanki sivri gibi hep erkekmi die tereddüt var ama geçen hafta tekrar kız dedi doktor

anamm burun farkıyla kaçırdım
günaydın canım dünki formülleri denemedinmi

ben de kuzenlerimle çok yakınımdır canım.inşallah bulursun gönlüne göre birşey
ben de bir ara bunu düşünmüştüm ne yapsam ya dün gün boyu bebek şekerlerine bakmaktan başım döndü.bugün kesin karar verip alcam artık

geçmiş olsun canım benim de geçen baya olmuştu.inşallah sabah rahatlamışsındır.

resim gözükmüyor canım

günaydın kızlar bugün de okula geldim dün raporluydum,tatil güzel geldi valla.dün en sonunda doğum çantasını da hazırladım gerçi koyulacaklar var.şimdilik,kendime bir pijama koydum.bir tane de annem almıştı da onlarda o.onu da sonra koyarım.kendime iki çorap terlik.lohusa tacı.bu durumda kendime koyulacaklardan eksikler:
iç çamaşırı,hasta bezi.
bebeğime de,bir 10 lu hastane çıkışı,bir beşli hastane çıkışı,badi zıbın patikli alt,bir tane daha aynı şekilde takım koydum.2 tane daha penye battaniye koydum.hastane çıkışında da 1 tane var penye battaniye.bu durumda 4 badi olmuş oldu.olmazsa bir tane daha eklerim.ona da bir kaç şey daha eklenecek

canım yaa ben ne yürüyüşler yapıyorum bir bilsen ama yinde banamısın demiyo bugün tam 5 gündür çok şiddetli ağrıyo oturduğum zman kalkamıyorum((
maşallah sana çok tatlıymışsın canım.....
kalça kemiklerin açılıyordur yavaş yavaş cnm çok normalmış böyle ağrılar doktrum demişti.çatın genişliyor demekki.normal doğum istiyorsan iyi bişey bu genişleme
kalça kemiğinin ağrısı çatıylamı alakalıymış ??inşallah öledirde en aznından boşuna acı çekmemiş oluruz :)))yaa benim gıcık doktorum bunları hiç sölemiyo sinir şeyyyy
ben 3 takım götürücem en beğenerek aldığım kaliteli takımı hastaneden çıkınca giydiricem evimize dönerken inşallah...doğumhaneye vereceğim çok kaliteli bişey olmıcak 5 li takım var yine çok beğenerek aldığım onu vericem...1 tanede neolur ne olmaz diye yedek kalacak...
canım inşallah bi an önce kızını alırsın kollarına...allah yardımcınız olsun
canım eğer kendi evinse yap odanı içine sine sine...banada herkes ne gerek var daha küçük tek yatmaz dediler ama ben dinlemedim hiçkimseyi ilk çocuğum ve kendi evim durumumda ii herşeyini eksiksiz yapmak istedim ve yaptım...etrafa kulak asma derim ben içinden ne geliyosa öle yap

çok güzel olmuş....güle güle kullan

anamm burun farkıyla kaçırdım
günaydın canım dünki formülleri denemedinmi

burun farkıyla kaçırman normal ben karadenizliyim

denedim denedimmmmn , ama halen ayniyim , sanirim tek seferde iyileşmiyor , birde benim ilk 3 -4 ay çektigim miğde bulantilarim geri döndüü , o yuzden dahada kötü oluyorum , ama geçicek inş.

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.

Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.

Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))

Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.

günaydin canimmm ,

ben body , onluk , eldiven , ayakli alt biraz fazla koydum nolur nolmaz diye.

bebek sekeri konusunda ben fikir degiştirdim yine
ben kavanoz almiştim mevlut için , onlara tül alicam , kurdele alicam , paketler 100 lük , almişken ahşap figür , magnet ve lavantada alayim diyorum :)

bunlarin hepsi 30- 40 tl buluyor , zaten aldigim tüller ve kurdele artıcak , böyle degerlendirmiş olurum :27

günaydin canim

kv'lere uyuz oluyorum
zam olayin iyi olmuş gözün aydin , bebeişin kısmeti

nice nice uzun mutlu yillara inşallahh diyelimmm

Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var ((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....

kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....

yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....

herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))

Kız sen hala çalışıyor musun? Anam 37 haftana gelmişsin be böyle giderse iş yerinde doğuracan a benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…