bende sana katıldım artık bende hep gezmelerde olucaamm. izinli olmak ne güzel yahuu
o tiny love da çok aklım kaldı ama almadım fiyatından dolayı 100 tl ye yatağın yanına koymaya ufak bi beşik aldım.
sende güle güle kullan tatlım gerçekten çok güzel bişey o
gez cnm benım hak ettın :) okdr calsmanın ustne bende 4 yıldr aralıksız calısmanın ustne bukdr gezdım ohh:) bıde bebsıme bakcam ınsallah sıkntya dusmessek 2 yılda ole sonra tekrar baslarım ıse ıs kacmıyor ya:)
saol cnm bızde cok sevdk gercekden hem gorntu hem konfor super dedım ya ben kendm alsam okdr para vermzdm bızım ısyerı almak ıstedı ondan acdm kesnın agzını.
bu arada tasındınmı hazırlıklra devammı?
Maşallah Allah esirgesin koca kız olmuş Ece'miz:))bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
sabahtan beri ağzıma acı su geliyor midem kötü değilmiş gibi bugun gittiğim yerde kıtlıktan çıkmış camış gibi yediğim için hepten kötü oldum burda bir arkadaş söylemişti soğuk süt diye bana acaip gaz yapıyor içine şeker koyup içtim inş iyi gelir ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
kapı süsü çook tatlımışşş
doğum anı gittikçe yaklaşıyoorrr
bende sana katıldım artık bende hep gezmelerde olucaamm. izinli olmak ne güzel yahuu
o tiny love da çok aklım kaldı ama almadım fiyatından dolayı 100 tl ye yatağın yanına koymaya ufak bi beşik aldım.
sende güle güle kullan tatlım gerçekten çok güzel bişey o
aynen canım sanki içeri sığamıyormuşta yer açmaya çalışıyormuş gibi hareketleri. tekme atabilecekleri çok alanları kalmadı sanırım
aayyy çok tatlısıınnnmaşallah canım sanaaa
günaydinnnn kızlar ve kuzulari ,
biz yine öksürükle geldik işe , kahvalti yapicaz inş.
idare eder durumdayiz , ne çok iyi ne çok kötü :26::26:
sizler nasilsiniz ?
admen naptin canim kontrol nasil gecti haberler neeee
bugün biz açalım topikimizi..
nasılsınız bakalım.
maşallah annesi. kız göbüşü böle olurmuşş benimkide kız ama sanki sivri gibi hep erkekmi die tereddüt var ama geçen hafta tekrar kız dedi doktor
ben de kuzenlerimle çok yakınımdır canım.inşallah bulursun gönlüne göre birşeyevet kuzum kuzenımın ama kuzen dıynce sankı uzakmıs gnı gelyorda 1tane amcam bırtane kuzenım var onun ıcın cok yakınım bırbımızden baska kımsemız yok yanı
dugun sahıbı sayılırz. soyle guzel bısı alym dyorm umarım tuzlu olmaz.
bırı daha vardı dugnu olan o buldmukı acaba abıye
ben de bir ara bunu düşünmüştüm ne yapsam ya dün gün boyu bebek şekerlerine bakmaktan başım döndü.bugün kesin karar verip alcam artıkben almıştım ahşap magnetten gayette kullanışlı.tavsiye ederim.pahalı şeker almaya hiç gerek kalmadı.Eki Görüntüle 727594
ayrıca gittigidiyorda onun mavisi ve pembesi var renk seçeneği.nisa şekerden aldım mıknatıslı memnun kaldım.
50 adet ahşap bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 86397564
başka şeker seçenekleride mevcut.
geçmiş olsun canım benim de geçen baya olmuştu.inşallah sabah rahatlamışsındır.sabahtan beri ağzıma acı su geliyor midem kötü değilmiş gibi bugun gittiğim yerde kıtlıktan çıkmış camış gibi yediğim için hepten kötü oldum burda bir arkadaş söylemişti soğuk süt diye bana acaip gaz yapıyor içine şeker koyup içtim inş iyi gelir ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
canım yaa ben ne yürüyüşler yapıyorum bir bilsen ama yinde banamısın demiyo bugün tam 5 gündür çok şiddetli ağrıyo oturduğum zman kalkamıyorumkızlar merhaba bıraz gecmıse goz attım geldım bebek cantalarından bahsedılmıs bende luıs vuıtton cantalrının bavulun bı lat boyu olan tıpınden aldım hem luıs cantalrına bayılıyorum hemde gezmelıkde kullanabilrim.25 tl bu arada
kalca kemıgı agrım dayanılmaz boyutlarda tobe yarabbım topal gıbı oldum 2gunde. ama bunuda ılacı yurumekden gecyorumus. yuryslerımı arttırcam bıraz bakalım.
oglum kıpır kıpır masallah babasına sarıldgmızda sırtını bıle tekmelemeye basladı:)hersey yolunda cok mutluyuz cok sukur.
tıny love 3in1 anakucagında aldık ılke bebeden 250ye dusmus kurduk cok mutlu olduk:)
2gundur gezıyorm yıne durmam ben bılıyosunuz:)
bugunde esımın akrabalrı gelcek yurt dsından ordayız ama aksam sızınleyımm:)))))))))))
maşallah sana çok tatlıymışsın canım.....
kalça kemiğinin ağrısı çatıylamı alakalıymış ??inşallah öledirde en aznından boşuna acı çekmemiş oluruz :)))yaa benim gıcık doktorum bunları hiç sölemiyo sinir şeyyyykalça kemiklerin açılıyordur yavaş yavaş cnm çok normalmış böyle ağrılar doktrum demişti.çatın genişliyor demekki.normal doğum istiyorsan iyi bişey bu genişleme
ben 3 takım götürücem en beğenerek aldığım kaliteli takımı hastaneden çıkınca giydiricem evimize dönerken inşallah...doğumhaneye vereceğim çok kaliteli bişey olmıcak 5 li takım var yine çok beğenerek aldığım onu vericem...1 tanede neolur ne olmaz diye yedek kalacak...arkadaşlar ilk dogdugunda ve hastane çıkışında giydirmek için hangi markadan kaç parçalı aldınız anneme soruyorum normal bişey al diyor bugün bu ürüne denk geldim fiyatıda kalitesine göre uygun geldi sizce nasıl 6 parçalılar magazada nekadar bilmiyorum
☞ Chicco Rugby Team 6 Para Hastane k Seti,Col095 Kutulu : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
canım inşallah bi an önce kızını alırsın kollarına...allah yardımcınız olsunmerhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
canım eğer kendi evinse yap odanı içine sine sine...banada herkes ne gerek var daha küçük tek yatmaz dediler ama ben dinlemedim hiçkimseyi ilk çocuğum ve kendi evim durumumda ii herşeyini eksiksiz yapmak istedim ve yaptım...etrafa kulak asma derim ben içinden ne geliyosa öle yapben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
İşte teyzeleri benim cimcimemin odası.. Daha tamamlanmadı, park yatağı da gelmedi daha, süslemeler de yapılmadı çıplak hali
Eki Görüntüle 727415 Eki Görüntüle 727416 Eki Görüntüle 727417
anamm burun farkıyla kaçırdım
günaydın canım dünki formülleri denemedinmi
ben de kuzenlerimle çok yakınımdır canım.inşallah bulursun gönlüne göre birşey
ben de bir ara bunu düşünmüştüm ne yapsam ya dün gün boyu bebek şekerlerine bakmaktan başım döndü.bugün kesin karar verip alcam artık
geçmiş olsun canım benim de geçen baya olmuştu.inşallah sabah rahatlamışsındır.
resim gözükmüyor canım
günaydın kızlar bugün de okula geldim dün raporluydum,tatil güzel geldi valla.dün en sonunda doğum çantasını da hazırladım gerçi koyulacaklar var.şimdilik,kendime bir pijama koydum.bir tane de annem almıştı da onlarda o.onu da sonra koyarım.kendime iki çorap terlik.lohusa tacı.bu durumda kendime koyulacaklardan eksikler:
iç çamaşırı,hasta bezi.
bebeğime de,bir 10 lu hastane çıkışı,bir beşli hastane çıkışı,badi zıbın patikli alt,bir tane daha aynı şekilde takım koydum.2 tane daha penye battaniye koydum.hastane çıkışında da 1 tane var penye battaniye.bu durumda 4 badi olmuş oldu.olmazsa bir tane daha eklerim.ona da bir kaç şey daha eklenecek
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
GünaydııınHer zamanki gibi günümüzü sizinle başlıyorum geçmişi okuyarak Nasılsınız bakalım...
Kız hamilelik yakışmış aaa maşallahbu arada bir birinize de yakışmışsınız
kızlar yaaa hiççalışasım yok.. aslında biraz çalışasım vardı ama biriki uyuzluk sonrası hevesim kalmadı hafif başım ağrıyor gözlerim yanıyor midem de bulanıyor gibi.. uyumak istiyorum ayaklarım bir tuhaf... yaaa ne oluyor banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?