2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydin canimmm

Oluyor canım arada bende de. Başta şaşırmıştım hayırdır diye baktım ki normalmış sonra alıştım :) Ama hep düşünüyorum acaba içeride ne yapıyor diye :))

şekerlere kaarar verince bizimlede paylaşırmısın dünde benim içim dışım şeker oldu
ayy güldürdün beni karadenizlisin demek mide bulantısı için içtiğimiz metpamid falan vardıya onlardan içsen ii gelir sankim
kaynanalaaarrr kıskanç şeyler... dünde rüyamda gördüm bebeişim doğmuş kucağına alma beşikte uyumaya alışsın diyorum sonradan kavgaya başlıyoruz eşimle kaynanayı bebeişin odasından kovuyorum defolun diyorumkapıyıda çarpıyorum arkalarından gerçek gibiydi

yaa bebeişin ilerde olsa laf sölüolar geride olsa laf sölüolar anlamıyorum. benimkide hep ilerden gidiyor doktorum bişi demiyor kafa ölçüsü dahada ilerde çıkıyor hep sadece onun için böl egiderse normalde zorlayabilir deibenim arkadaş vardı hep önden gidiyordu 40. haftasını doldurdu doğmadı bebeiş ne sancı ne bişi sezeryonla aldırdı beklemek istemedi. diyetmi yapacakmışın bebek kilo almasın diye. hiç düşünme erken geç hayırlı doğumlar nasip etsin allahım hepimize

Günaydın tatlımmm iiz bizde...
canımm allaha şükürler olsun ii geçti gördük oğlumuzu bize şebeklik yapıp durdu:)) işte doktor biraz sinirdi zaten bi sindiremedim o doktoru napcaz bilmiyorum...
günaydın canım iiz biz mersiiii:)))
günaydın canım ii fazla bişey kalmamış...bende çantamı artık hazırlasam ii olacak

kv demi dedi biri ........gıcık oluyorum bunlara gıcık...hele kocalarımıza ne demeli evlendikten sonra kıymetli oluyolar nedense...benim eşim bekarken tek kalıyordu ne anası gelir nede o giderdi haftada bir konuşurlardı bazende ben zorlardım ne karışıyosun ki bırak aramasın...ama şimdi her allahın günü arıyolar birbirlerini...ben hamileyim beni arayıp soracağına oğlunu arıyo....doğuma gelecekmiş allah yukardaya bişey çıksada gelmese diye dua ediyorum..
canım sıkma kendini boşuna yine olan sana olur....sen boşver onları kendini ve yavrunu düşün

Aaaa bu kadar erken doğum duymamıştım :26: Gözün aydın canım. Allahım analı babalı mütlü mesut buyütmek nasip etsin. Dualarımız sizinle canım inşaallah Allahım en yakın zamanda bebişine kavuşmak ve buyütmek nasip etsin

kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
bugün hazırlık temzilik yapıcaz annemle. 10-15kişi olur çoluk çocuk.
sen tut benim öküzcan gecenin 11 inde kv. ve görümceki al gel.
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffff akşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam

BuRcu canım rabbim şifalar versin inş. hiç üzülme en sağlıklı şeklde yavrunu hayırlısıyla alırsın kucağına artık sende dualarımdasın

pc_ogretmeni ben belisin yatağını aldım gayette memnunum karyolasıda belisin zaten. annem üzerine çok ince yünden bi şilte köpüdü,
şilteyi kışın sericem alezide var zaten ben beğendim tabi karar senin şeker

aman canim yaaa ,

bu öküzcükler böle işte malesef kocalari degilde kv leri boşamak lazim

yapcak bişey yoksa , sende tarif et kv ye sunu yap bunu yap die , madem yardim edecekmiş kullan gitsin üzülme , gerilme aglama boşverr

arada kocalar yapıyo öle aslında yaptıranada ağzının payını vermek lazım ya neyse boşver bişi dersede altta kalmazsın lafını sölersin olur biter sağsalim atlatırsın bugünüde inşallahh

ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.
yazık benim annemde uyandı kalktı o saatte gecenin biyarısı çay yaptı bunlara hizmet etti beni sakinleştrmeye çalıştı bide.
kadının beli koptu zaten bütün gün.
eminönünden b.çekmeceye eve otobüslerle geldik üstelik..
kv. görümcekide çalıştırııcaaamm geldiğine pişman edicem onu, görür o

çalıştır tabi ,

dun cok yorulduk , şu lazim bu lazim kek börek neyse işte ev süpürülcek hepsini söle

dahada gelmezler zaten

İnşallh canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde önemli olan bu.

eşinle sorun olmuyorsa kayınvaldeyi takma boşver,evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum bu arada.zam için de gözün aydın canım.

ben de havaleyle ödeme var diye almadım netten malzeme.yoksa ben de düşünmüştüm.tül,ahşap figür falan.bankaya gidip ödemeyle falan uğraşamam.senin tül kurdele falan arttıysa iyi olur biraz da ondan yaparsın.

güzel şeyler duymuşsun canım bence.o zamanlar da gelse sağlık sorunu olmaz heralde.maşallah yiğit alpe.

inşallah bugün alırsam yüklerim canım.

rüyanda boşadın öyle mi ay güldürdün beni.ama haklısın sinir olmakta. kesin annesi gelcem demiştir ,eşin de gelme diyememiş getirmiştir.

kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef ( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?

bebeksekermalzemesi

ayy dün kızımın gelişiminin çok güzel olduğunu öğrendim, tospikim diye sevdim hep
gittik gezdim şeker malzemelerini aldım, moralim gayet güzeldi,
yani içine etmeyi nası güzel bi anda beceriyolar büyyüüük başarı tebrik etmek lazım
bana bugün dua ediin kızlar sağ sağlim atlatayım inş. bu akşam giderler böle dua edicem aartıkın

inş giderler canim ,

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.

acenu sen mi tombiksin?

alt taraf gözükmüyor pek o tarafı bilemem ama görünen kısmıyla süpersin,fıstık gibisin
benim de üst taraf da birşey yok da alt taraf aldı başını gidiyor.
göbekle totom yarışıyor.son zamanlarda göbek solladı totoyu ama her an yakalayabilir

aman boşver o doktoru.ablamın 2 oğlu da hep öndeydi.vıdı vıdı konuştu doktorlar hep.sezeryan oldu zaten 10 gün önce olacaktı.doktor yurt dışına çıkacağı için dha erken oldu.maşallah hiç de sorunları yoktu.bebek sağlıklı olsun ,erken geç doğmuş çok da önemli değil.

valla onu ben de geçirdim içimden.doğumda burda olmasa da gelmese diye
boş boş konuşacak,düşünmek bile istemiyorum

canım çok güzel haberler almışsın maşallah Ece ye.
aldığın sevinçle güzel alışverişte yapmışsın.içine sindirsin rabbim.
kv olayına ben de gıcık oldum gerçekten.hele ki ben uykudan uyandırılınca hulk a dönüşüyoruum.bir sinir bir sinir anlatamam5 dk öyle geçiyor.doktora bile sormuştuk neden sinirli oluyorum uyandırılınca diye
benim gibi olacakmışsın ki korkup kaçardı herhalde
bozma hiç sinirini bütün gün sakinliğin ikoru ver işi yapsın görümceyle kv.
hiç strese girme Ece yi de sokma.

yürü bee kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…