Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?
şekerlere kaarar verince bizimlede paylaşırmısın dünde benim içim dışım şeker olduben de kuzenlerimle çok yakınımdır canım.inşallah bulursun gönlüne göre birşey
ben de bir ara bunu düşünmüştüm ne yapsam ya dün gün boyu bebek şekerlerine bakmaktan başım döndü.bugün kesin karar verip alcam artık
geçmiş olsun canım benim de geçen baya olmuştu.inşallah sabah rahatlamışsındır.
resim gözükmüyor canım
günaydın kızlar bugün de okula geldim dün raporluydum,tatil güzel geldi valla.dün en sonunda doğum çantasını da hazırladım gerçi koyulacaklar var.şimdilik,kendime bir pijama koydum.bir tane de annem almıştı da onlarda o.onu da sonra koyarım.kendime iki çorap terlik.lohusa tacı.bu durumda kendime koyulacaklardan eksikler:
iç çamaşırı,hasta bezi.
bebeğime de,bir 10 lu hastane çıkışı,bir beşli hastane çıkışı,badi zıbın patikli alt,bir tane daha aynı şekilde takım koydum.2 tane daha penye battaniye koydum.hastane çıkışında da 1 tane var penye battaniye.bu durumda 4 badi olmuş oldu.olmazsa bir tane daha eklerim.ona da bir kaç şey daha eklenecek
ayy güldürdün beni karadenizlisin demekburun farkıyla kaçırman normal ben karadenizliyim
denedim denedimmmmn , ama halen ayniyim , sanirim tek seferde iyileşmiyor , birde benim ilk 3 -4 ay çektigim miğde bulantilarim geri döndüü , o yuzden dahada kötü oluyorum , ama geçicek inş.
kaynanalaaarrrSlm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
Günaydın tatlımmm iiz bizde...GünaydııınHer zamanki gibi günümüzü sizinle başlıyorum geçmişi okuyarak Nasılsınız bakalım...
Kız hamilelik yakışmış aaa maşallahbu arada bir birinize de yakışmışsınız
canımm allaha şükürler olsun ii geçti gördük oğlumuzu bize şebeklik yapıp durdu:)) işte doktor biraz sinirdi zaten bi sindiremedim o doktoru napcaz bilmiyorum...günaydinnnn kızlar ve kuzulari ,
biz yine öksürükle geldik işe , kahvalti yapicaz inş.
idare eder durumdayiz , ne çok iyi ne çok kötü :26::26:
sizler nasilsiniz ?
admen naptin canim kontrol nasil gecti haberler neeee
günaydın canım iiz biz mersiiii:)))bugün biz açalım topikimizi..
nasılsınız bakalım.
maşallah annesi. kız göbüşü böle olurmuşş benimkide kız ama sanki sivri gibi hep erkekmi die tereddüt var ama geçen hafta tekrar kız dedi doktor
günaydın canım ii fazla bişey kalmamış...bende çantamı artık hazırlasam ii olacakben de kuzenlerimle çok yakınımdır canım.inşallah bulursun gönlüne göre birşey
ben de bir ara bunu düşünmüştüm ne yapsam ya dün gün boyu bebek şekerlerine bakmaktan başım döndü.bugün kesin karar verip alcam artık
geçmiş olsun canım benim de geçen baya olmuştu.inşallah sabah rahatlamışsındır.
resim gözükmüyor canım
günaydın kızlar bugün de okula geldim dün raporluydum,tatil güzel geldi valla.dün en sonunda doğum çantasını da hazırladım gerçi koyulacaklar var.şimdilik,kendime bir pijama koydum.bir tane de annem almıştı da onlarda o.onu da sonra koyarım.kendime iki çorap terlik.lohusa tacı.bu durumda kendime koyulacaklardan eksikler:
iç çamaşırı,hasta bezi.
bebeğime de,bir 10 lu hastane çıkışı,bir beşli hastane çıkışı,badi zıbın patikli alt,bir tane daha aynı şekilde takım koydum.2 tane daha penye battaniye koydum.hastane çıkışında da 1 tane var penye battaniye.bu durumda 4 badi olmuş oldu.olmazsa bir tane daha eklerim.ona da bir kaç şey daha eklenecek
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
Günaydın tatlımmm iiz bizde...
canımm allaha şükürler olsun ii geçti gördük oğlumuzu bize şebeklik yapıp durdu:)) işte doktor biraz sinirdi zaten bi sindiremedim o doktoru napcaz bilmiyorum...
diyorum sana gel bizim doktora die :))
dogumlarimiz 5 gun arayla nede olsa ayni yerde ayni anda dogururz sen benim kv ' yi ben senin kv 'yi haklariz hastanedesaka bi yana ben çok memnunum tavsiye ederim
bidahaki kontrol ne zaman canim ?
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
bugün hazırlık temzilik yapıcaz annemle. 10-15kişi olur çoluk çocuk.
sen tut benim öküzcan gecenin 11 inde kv. ve görümceki al gel.
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffffakşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam
arada kocalar yapıyo öle aslında yaptıranada ağzının payını vermek lazım ya neysekızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffffakşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam
ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.aman canim yaaa ,
bu öküzcükler böle işte malesefkocalari degilde kv leri boşamak lazim
yapcak bişey yoksa , sende tarif et kv ye sunu yap bunu yap die , madem yardim edecekmiş kullan gitsinüzülme , gerilme aglama boşverr
ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.
yazık benim annemde uyandı kalktı o saatte gecenin biyarısı çay yaptı bunlara hizmet ettibeni sakinleştrmeye çalıştı bide.
kadının beli koptu zaten bütün gün.
eminönünden b.çekmeceye eve otobüslerle geldik üstelik..
kv. görümcekide çalıştırııcaaamm geldiğine pişman edicem onu, görür o
İnşallh canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde önemli olan bu.şekerlere kaarar verince bizimlede paylaşırmısın dünde benim içim dışım şeker oldu
ayy güldürdün beni karadenizlisin demekmide bulantısı için içtiğimiz metpamid falan vardıya onlardan içsen ii gelir sankim
kaynanalaaarrrkıskanç şeyler... dünde rüyamda gördüm bebeişim doğmuş kucağına alma beşikte uyumaya alışsın diyorum sonradan kavgaya başlıyoruz eşimle kaynanayı bebeişin odasından kovuyorum defolun diyorum kapıyıda çarpıyorum arkalarından gerçek gibiydi
yaa bebeişin ilerde olsa laf sölüolar geride olsa laf sölüolar anlamıyorum. benimkide hep ilerden gidiyor doktorum bişi demiyor kafa ölçüsü dahada ilerde çıkıyor hep sadece onun için böl egiderse normalde zorlayabilir dei benim arkadaş vardı hep önden gidiyordu 40. haftasını doldurdu doğmadı bebeiş ne sancı ne bişi sezeryonla aldırdı beklemek istemedi. diyetmi yapacakmışın bebek kilo almasın diye. hiç düşünme erken geç hayırlı doğumlar nasip etsin allahım hepimize
:))) benim kocamda benle birlikte hamile olduğu için o doktoru çok sevdiği için değiştirmek istemiyo hastanede iiymiş doğumlarda...kısmet bakalım...canım 2 hafta sonra çağırdı 35 haftalıkken gitcem...Günaydın tatlımmm iiz bizde...
canımm allaha şükürler olsun ii geçti gördük oğlumuzu bize şebeklik yapıp durdu:)) işte doktor biraz sinirdi zaten bi sindiremedim o doktoru napcaz bilmiyorum...
diyorum sana gel bizim doktora die :))
dogumlarimiz 5 gun arayla nede olsa ayni yerde ayni anda dogururz sen benim kv ' yi ben senin kv 'yi haklariz hastanedesaka bi yana ben çok memnunum tavsiye ederim
bidahaki kontrol ne zaman canim ?
kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
canım sıkma canını bu öküzcanlar hep aynı..sen de yaptır tüm işi kv deye ..otur uzat ayaklarını yorma kendini...inşallh güzel geçer günün...
eşinle sorun olmuyorsa kayınvaldeyi takma boşver,evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum bu arada.zam için de gözün aydın canım.Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
ben de havaleyle ödeme var diye almadım netten malzeme.yoksa ben de düşünmüştüm.tül,ahşap figür falan.bankaya gidip ödemeyle falan uğraşamam.senin tül kurdele falan arttıysa iyi olur biraz da ondan yaparsın.günaydin canimmm ,
ben body , onluk , eldiven , ayakli alt biraz fazla koydum nolur nolmaz diye.
bebek sekeri konusunda ben fikir degiştirdim yine
ben kavanoz almiştim mevlut için , onlara tül alicam , kurdele alicam , paketler 100 lük , almişken ahşap figür , magnet ve lavantada alayim diyorum :)
bunlarin hepsi 30- 40 tl buluyor , zaten aldigim tüller ve kurdele artıcak , böyle degerlendirmiş olurum :27
güzel şeyler duymuşsun canım bence.o zamanlar da gelse sağlık sorunu olmaz heralde.maşallah yiğit alpe.Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
ir dedi....
inşallah bugün alırsam yüklerim canım.şekerlere kaarar verince bizimlede paylaşırmısın dünde benim içim dışım şeker oldu
ayy güldürdün beni karadenizlisin demekmide bulantısı için içtiğimiz metpamid falan vardıya onlardan içsen ii gelir sankim
kaynanalaaarrrkıskanç şeyler... dünde rüyamda gördüm bebeişim doğmuş kucağına alma beşikte uyumaya alışsın diyorum sonradan kavgaya başlıyoruz eşimle kaynanayı bebeişin odasından kovuyorum defolun diyorum kapıyıda çarpıyorum arkalarından gerçek gibiydi
yaa bebeişin ilerde olsa laf sölüolar geride olsa laf sölüolar anlamıyorum. benimkide hep ilerden gidiyor doktorum bişi demiyor kafa ölçüsü dahada ilerde çıkıyor hep sadece onun için böl egiderse normalde zorlayabilir dei benim arkadaş vardı hep önden gidiyordu 40. haftasını doldurdu doğmadı bebeiş ne sancı ne bişi sezeryonla aldırdı beklemek istemedi. diyetmi yapacakmışın bebek kilo almasın diye. hiç düşünme erken geç hayırlı doğumlar nasip etsin allahım hepimize
eşinle sorun olmuyorsa kayınvaldeyi takma boşver,evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum bu arada.zam için de gözün aydın canım.
ben de havaleyle ödeme var diye almadım netten malzeme.yoksa ben de düşünmüştüm.tül,ahşap figür falan.bankaya gidip ödemeyle falan uğraşamam.senin tül kurdele falan arttıysa iyi olur biraz da ondan yaparsın.
güzel şeyler duymuşsun canım bence.o zamanlar da gelse sağlık sorunu olmaz heralde.maşallah yiğit alpe.
inşallah bugün alırsam yüklerim canım.
rüyanda boşadın öyle mi ay güldürdün beni.ama haklısın sinir olmakta. kesin annesi gelcem demiştir ,eşin de gelme diyememiş getirmiştir.
İnşallh canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde önemli olan bu.
:))) benim kocamda benle birlikte hamile olduğu için o doktoru çok sevdiği için değiştirmek istemiyo hastanede iiymiş doğumlarda...kısmet bakalım...canım 2 hafta sonra çağırdı 35 haftalıkken gitcem...
canım sıkma canını bu öküzcanlar hep aynı..sen de yaptır tüm işi kv deye ..otur uzat ayaklarını yorma kendini...inşallh güzel geçer günün...
onlar bizden once doguruyo dogru diosun :)
ben asla kabul etmem istemedigim yeri ben cok ciyak ciyak bi tip oldugum için eşim karışmıyo hiçbizimde 24 haziranda
35 bitiyo 36 ya giriyoruz kontrol zamani , dogurmazsam
ayy dün kızımın gelişiminin çok güzel olduğunu öğrendim, tospikim diye sevdim hep
gittik gezdim şeker malzemelerini aldım, moralim gayet güzeldi,
yani içine etmeyi nası güzel bi anda beceriyolar büyyüüük başarı tebrik etmek lazım
bana bugün dua ediin kızlar sağ sağlim atlatayım inş. bu akşam giderler böle dua edicem aartıkın
İnşallh canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde önemli olan bu.
onlar bizden once doguruyo dogru diosun :)
ben asla kabul etmem istemedigim yeri ben cok ciyak ciyak bi tip oldugum için eşim karışmıyo hiçbizimde 24 haziranda
35 bitiyo 36 ya giriyoruz kontrol zamani , dogurmazsam
:))) yok yok doğurmazsın canım acele etme yaa...zaten doktor beni korkuttu dün eve dönerken diyorum ben 1 aya kalmaz doğururum en iyisi çantamı hazır edeyimde bekleyeyim:)))canım izne çıkalım bi 10 günde keyif yapalım sonra gelsinler..ben oğluma böle diyorum bakalım inşallah annesini dinler :))
artık oğlullarımızı görmek için 1 ay beklemicez 35 den sonra her hafta görücem dedi:)))
ir dedi....
kv demi dedi biri ........gıcık oluyorum bunlara gıcık...hele kocalarımıza ne demeli evlendikten sonra kıymetli oluyolar nedense...benim eşim bekarken tek kalıyordu ne anası gelir nede o giderdi haftada bir konuşurlardı bazende ben zorlardım ne karışıyosun ki bırak aramasın...ama şimdi her allahın günü arıyolar birbirlerini...ben hamileyim beni arayıp soracağına oğlunu arıyo....doğuma gelecekmiş allah yukardaya bişey çıksada gelmese diye dua ediyorum..
canım sıkma kendini boşuna yine olan sana olur....sen boşver onları kendini ve yavrunu düşün
ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.
yazık benim annemde uyandı kalktı o saatte gecenin biyarısı çay yaptı bunlara hizmet ettibeni sakinleştrmeye çalıştı bide.
kadının beli koptu zaten bütün gün.
eminönünden b.çekmeceye eve otobüslerle geldik üstelik..
kv. görümcekide çalıştırııcaaamm geldiğine pişman edicem onu, görür o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?