2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

eşim istikbalden alize yatak siparişi vermiş canım 165 tl ye

alt tarafı kamufle ediyorum canim :)))

ama göbegim o kadar büyüdüki popom küçük görünüyo artık tabi yandan bakınca

Günaydınlarrrrrr biz geldikkkk kızçemle
Nasılsınız bakıyım?Bzi çok iyiyiz şükürler olsun Rabbime.Direnişlere katılamasakta
iyiyiz Dünkü koltuk beğenmeme lüksünü de atlattık.Eşim 18.00
gibi gelip bir güzel yerleştirdi sonra silip süpürdü bayıldım yeni odama
İçim çok rahatladı sanki DURU'yu doğurmuşum o kadar sevindim
Akşama annemlere gittik eşimin halı saha maçı vardı.Annemlerle güzel vakit geçirdik
Gece yarısı dışarı çıkıp gezdik eşimle çok serindi harika bir hava vardı.....
Şimdi eşliğinde kahvaltımızı yapıyoruz sonra çamaşırdı,şuydu
buydu derken akşamı edeceğiz.Ben geçmişi okuyaymım siz durun burda

günaydin canim hoş geldin ....

Geçmiş olsun canımmmmm ALLAH'ım bir an önce kucağına almayı nasip etsin,
kokusunu duymayı,anneciğine kavuştursun.Dualarımız seninle bitanem.Zeynep'e
bak hele cimcimem benimmmmmTeyzeleri ve melekleri onunla

almıştır canım tabi sıkıntı yapma

hg din canim , almiştir inş bebişin , yeşillik ye bol bol cnm

yanimdaki eşim canimm :)) oo 40 haftayı tamamladi sonra dogurmama karari aldi canim yillardir böle geziyo arada tekmeliyomuş vs

hahahahaa doğurmama kararı süper, benim kocşi de göndereyim size beraber doğuracaız sanıyor doğuramazsa depresyona girmesin barii

kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745

kumaşı sanki kötü gibi geldi bana ama modeli süper

canım hem gözün aydın hem de inşaallah tez zamanda miniğin sağlığına kavuşur ve sağlıcakla kucağına alırsın :))

iyi tatiiller kendinize iyi bakın

ben pusetliyi beğendim

canım biz oda takımı aldık, görümcemlerden de gördüğüm kadarıyla çocuk en az 8-9 yşına kadar kullanabiliyor oda takımını, dolayısıyla eğer sıkıntınız yoksa iki kere birşeyler alacağınıza bir kerede işin içinden çıkmak mantıklı olabilir.. mobilyada da kızlar için çok güzel kremli kabartmalı şeyler var hatta aksesuar olarak kadife yatak başı vs yapıyorlar böylece lila yaptırır uydurmuş da olabilirsin...

maaşallah canım

oy maaşallah benim bıcırık doğsa bile 3500 olamaz sanrım :)) dr ancak 3000 ya da 3100 doğar dedi :)

kız bebekler için çok cici olabilir

yarimciğim sorabilir misin sadece sabun almak istesek maliyeti ne olur ve de başka sabun modelleri var mıdır acaba?

canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

İşte 33 haftalık kızım Lena ve ben <3

çok şekersiniz siz

canım gözün aydın belki patron da bebek hediyesi diye düşünmüştür...bundan sonra harcayacak yerin hala olacak üzülme sen

benimki de gelişimi geriden geldiğinden hemen doğmayabilir demişti

Kız sen hala çalışıyor musun? Anam 37 haftana gelmişsin be böyle giderse iş yerinde doğuracan a benden söylemesi

canım aynenn şile yolllarında işe gelir giderken doğurmazsam iyi... ama inş. son haftam valla sersem gibiyim yapacak bir sürü iş var ama bilgisayar sistemi bozuk kaldırılması gereken en az 60 dosyayı nasıl kaldıracağım bilmiyorum.. bir de onun dışında raporlamalar vs var yoğun bir son hafta ama ben kk okuyorum işte :))))

ay bukadarmı benzer kv sendromları.. tatlım şunu anlamıyo kocalarımız biz onların gelinleriyiz kızı değilizki açığımızı kirimizi pasımızı görsün lafını etmesin.. ne demek kv temizliğe yardım edecek ne münasebet yani.. erkekler detaylı düşünemediği için nekadar iyi kv de olsa biyerde bi açığını görse sana olmasada arkandan birine lafını edebilir kendi annen değilki bu.. bende evlenirken baza almamıştım yeni aldık neymiş kv gelip bazamı yerleştirmeye yardım edecekmiş ay saolsun hamileyim yorulmayım diye düşünüyo ama o baza yerleşirken ev savaş alanına dönücek neden görsün benim sağımı solumu.. birde hazıra gelsin yani her fırsatta adın gelin oluyoya bukadar samimiyete gerek yok siyah çizgiyi hep çekin kızlar,, sende şimdi tatlım sabret saygıda kusur etme bir annenden istiyosan bir kerede ondan bir şey iste annen arayı kapatır nasılsa.. nede olsa kocişini doğurmuş 2 anne hakkıda bir lafla hareketle onu tedirgin etme sadece eşinin bu ayrımların farkına varmasını sağla .. "" ben annenin kızı değil geliniyim TEORİSİ "" muck şekerim üzme kendini bebişini kasma inan herkesin yaşadığı bir sendrom bununla kalmış olsun insanlar ne olaylar yaşıyo ..

Ben de ağustosta doğum yapıcam ama doktorum oğlun erkenci temmuzda doğum yaparsın diyo hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyo ama hala eksikler bitmiyo siz neler aldınız

kızlar şu hasta bezi nıyetıne cıkan depend tek kullanımlık varya dun markette gordum ama erkekler ıcın yazıyodu bayanlara goresıde varmı acaba...birde bebek hastane cantasına emzık bıberon falan koydunuzmu ben son eklemelerı yapıp kapatıcam cantayı artık

Çok teşekkür ederiz teyzesiiiii kızçem foto manyağı olacak
Her anını çekeceğim garibim benim
Amin canım ALLAH'ım bize üzerlerinde görmeyi nasip etsinamin)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereee:)
günaydin canim,

teşekkür ederizzz
Acenu cnm dünden beri yazacam yazacam yazamadım çok tatlı görünüyorsun hani hamilelik yakışmış derler ya, öyle olmuş işte:)) benim kocam da böyle göbekli göbek yarıştırıyoruz ben hala kazanamadım:)))
Oyy maşallah kuzuya Allah hep sağlık versin. Ama bu kadar erken gelebileceğini söylemesi şaşırttı beni. Burda birçok kişinin bebeği önden gidiyor ama kimseye böyle birşey denmedi bildiğim kadarıyla.
Canım ya üzme kendini acenunun dediği gibi madem yardıma geliyormuş yardım etsin o zaman. Neyseki kaç ayda bir geliyormuş şanslısın:))

Ben de ağustosta doğum yapıcam ama doktorum oğlun erkenci temmuzda doğum yaparsın diyo hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyo ama hala eksikler bitmiyo siz neler aldınız

Allah yardımcın olsun tatlım yanı sırada bizlere inşALLAH.. neler almadıkki.. hangi kısmını soruyosun bebek içinmi kıyafetmi,bakımmı yoksa kendin için mi ?? Liste kabarık 8 aydır al all all hala al yani.. bitmez ÜÇNOKTA

Ben emzik biberon falan koyacam emzik vermek istiyorum baştan da alıştırayım istiyorum. İlk günden vericem inşallah alır. Biberon da lazım olabilir belki. Sütümüz gelmezse mama verecekler ya, onu kaşıkla mı biberonla mı veriyorlar onu bilmiyorum.

koymadim canim , ama koyucam ,

ben hasta bezi almadim yaa

almakta istemiyorum sanki

tşk ederim canimmm :))))

dün akşam birde bana diyor ki sizin forumda yazmiyomu hamileler 1 aşeriyosa eşleri, 3 aşerirmiş diye öğğ dedim o zaman senden 3 tane cıkmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…