Merhaba bayanlar,
Beşiğini falan aldım ama yatak konusunda kararsızım.
Belis Full ortopedik bebek yatağı var. Normal yaylı bi yatak.(Fiyatı 65 TL)
Bir de Taç'ın yatağı var.
Bu yüksek yoğunluklu sünger ve içinde bonel yay sistemi varmış.
Fiyatı (179TL)
Siz ne aldınız yatak olarak? Beşiğim ahşap olduğu için şilte tarzı olmaz diye düşündüm
:))) yok yok doğurmazsın canım acele etme yaa...zaten doktor beni korkuttu dün eve dönerken diyorum ben 1 aya kalmaz doğururum en iyisi çantamı hazır edeyimde bekleyeyim:)))canım izne çıkalım bi 10 günde keyif yapalım sonra gelsinler..ben oğluma böle diyorum bakalım inşallah annesini dinler :))
artık oğlullarımızı görmek için 1 ay beklemicez 35 den sonra her hafta görücem dedi:)))
çantani haizrla bencede :18::18: nolur nolmaz , ben izne cıkıyorum ramazan basliyo , temizlik var vs vs pöff yanii
inşallah laf dinlerler canim , yoksa totolarini isiririm
sana özel msj atmıstım
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.
acenu sen mi tombiksin?
alt taraf gözükmüyor pek o tarafı bilememama görünen kısmıyla süpersin,fıstık gibisin
benim de üst taraf da birşey yok da alt taraf aldı başını gidiyor.
göbekle totom yarışıyor.son zamanlarda göbek solladı totoyu ama her an yakalayabilir
aman boşver o doktoru.ablamın 2 oğlu da hep öndeydi.vıdı vıdı konuştu doktorlar hep.sezeryan oldu zaten 10 gün önce olacaktı.doktor yurt dışına çıkacağı için dha erken oldu.maşallah hiç de sorunları yoktu.bebek sağlıklı olsun ,erken geç doğmuş çok da önemli değil.
valla onu ben de geçirdim içimden.doğumda burda olmasa da gelmese diye
boş boş konuşacak,düşünmek bile istemiyorum
canım çok güzel haberler almışsın maşallah Ece ye.
aldığın sevinçle güzel alışverişte yapmışsın.içine sindirsin rabbim.
kv olayına ben de gıcık oldum gerçekten.hele ki ben uykudan uyandırılınca hulk a dönüşüyoruum.bir sinir bir sinir anlatamam5 dk öyle geçiyor.doktora bile sormuştuk neden sinirli oluyorum uyandırılınca diye
benim gibi olacakmışsın ki korkup kaçardı herhalde
bozma hiç sinirini bütün gün sakinliğin ikoru ver işi yapsın görümceyle kv.
hiç strese girme Ece yi de sokma.
yürü bee kim tutar seni
Günaydınlarrrrrr biz geldikkkk kızçemle
Nasılsınız bakıyım?Bzi çok iyiyiz şükürler olsun Rabbime.Direnişlere katılamasakta
iyiyizDünkü koltuk beğenmeme lüksünü de atlattık.Eşim 18.00
gibi gelip bir güzel yerleştirdi sonra silip süpürdü bayıldım yeni odama
İçim çok rahatladı sanki DURU'yu doğurmuşum o kadar sevindim
Akşama annemlere gittik eşimin halı saha maçı vardı.Annemlerle güzel vakit geçirdik
Gece yarısı dışarı çıkıp gezdik eşimle çok serindi harika bir hava vardı.....
Şimdieşliğinde kahvaltımızı yapıyoruz sonra çamaşırdı,şuydu
buydu derken akşamı edeceğiz.Ben geçmişi okuyaymım siz durun burda
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
çantani haizrla bencede :18::18: nolur nolmaz , ben izne cıkıyorum ramazan basliyo , temizlik var vs vs pöff yanii
inşallah laf dinlerler canim , yoksa totolarini isiririm
sana özel msj atmıstım
canım görmedim pardon cvp yazdım şimdi:))) yaa sen temizliği niye izne bırakıyosun ki yap çıksın aradan benim bitti çok şükür annem 3 günde halletti dip köşe...izine çıkıncada dinlenirsin ne temizlikle uğraşıcan....
kızlar gecmısı okumak ne mumkun.bu haftasonu dogum yapan falan yoktur umarım.cok erken daha. bende dogumum ankarada olcak dıe gecmıstım annemlere tekrar evıme dondum.22 hazıranda tekrar gıtcem.kociş evı bıraktıgım gıbı bırakmamıs ama pısde olsa ozlemısım evımı.kocişide ozlemışım kızamadım.yol cok yordu benı ama :/ bırde sey sorcam kızlar.ben 53le hamıle kaldım 29 haftalıkken 60 kıloydom 33 hafta oldum hala kılom aynı.ama gobegım sıvrıldı baya umarım kızım kılo alıyodur.doktorada haftaya gıdıcem cok merak edıyorum
hg din canim , almiştir inş bebişin , yeşillik ye bol bol cnm
yanimdaki eşim canimm :)) oo 40 haftayı tamamladi sonra dogurmama karari aldi canim yillardir böle geziyoarada tekmeliyomuş vs
kızlar erkek bebeklere bayramlık buldum.beğendim ama ben şimdi bunun bedenine falan güvenip de alamam
SMOKİN BASKILI BEBEK ÖZEL TULUMLU KIYAFET GittiGidiyor'da 86693745
merhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
Güzel anneler ve onların melekleri
Malum yarın son günümdü iş yerimde ama gelemeyeceğim yarım çarşamba doğum iznimi alıp geleceğim ve iş arkadaşlarımla vedaşlaşıp evimde dinlenmeye çekilceğim kızımı bekleyeceğim hayırlısıyla
Şimdiden allah herkesin yardımcısı olsun meleklerinizi sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş benimde tabi tek temennim buuu
Belki uzun bir süre giremeyebilirim ama girdikçe yazmaya çalışacağım hepinizi şimdiden öpüyorun
Kuzucuklarınızıda öptüm kozaman allaha emanet olun
Ama çok fena oldum şimdi ben yaaa aklım hep sizde olacakkk :2::2::2::2::2::2::2::2:
Sevgilerimle kendinize ve meleklerinize iyi bakınnn :2::2::2::2::2::2::2::2:
ben bi konuda çok kararsızım. Yardımcı olursunuz diye düşünüorum. kızlar ben kızımın odasını lila rengine boyattım. ve mobilyasını da buna uygun alcaktım. Her neyse biçok yere baktım, hala da bakmaya devam ediyorum ama kafama göre bişe bulamadım. Büyüyen beşik, şifonyer ve bi de dolap istiyordum. Bunun dışında ayrıca odadan odaya taşıma sepeti alıyorum. Yalnız bazıları sadece beşik bi de dolap al diyor, yada sadece beşik yada şifonyer al diyor. seni 2-3 sene idare etsin, sonrasında oda takımı alırsın diyor. Çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız ? Odalar hakkında bana fikir verebilir misiniz ??
Biz geldik güzel haberlerle bizi bekleyen teyzelerimize iyi haberler getirdik.. Bugün kontrolümüz vardı 35+2 olduk 2.700 gr, 48 cm boyundayız tahmin ettiğim üzere oğlum dönmüş, suyu normal, böbreğimizde sevindirdi bizi daha fazla büyümemiş.. İlk nst ye girdik hiç sancımız çıkmadı kalp atışlarımızda normal şükürler olsun Rabbime ne mutlu.. Yüzümüzü göremedik ölçüldük biçildik raporumuzu başlattık ilaçlarımızı yazdırık geldik yorucu oldu doktorumuz acil ameliyata girince tam 3 saat hastanede kaldık ve resmen yorulduk şimdi babamız geldi yemeğimizi yiyelim geçmişi sonra okuyalım yine çok kaynatmışsınız merak ediyoruz.. Bugün bizimle birlikte kontrolü olup güzel heber almış olan annişlerinde gözü aydın Allahım sağlıkla kavuştursun bizi..
bi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
50 ADET NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ+KARGO GittiGidiyor'da 84409613 Hatunlar ben de bunu beğendim nasıl sizce? biz kelebekli figürlere takığız daben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum gelicem birazdan yorumlarınızı bekliyorum. vereyim mi acaba siparişini?
benim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...
Eki Görüntüle 727490 KESE OLARAK BU TÜL KULLANILICAK - GÜPÜR ŞERİTLE BİRLİKTE
Eki Görüntüle 727491 BADEM ŞEKERİ VEYA LAVANTA İSTEMEDİĞİMİZDEN KESE İÇİNE BU SABUNUN DAHA KÜÇÜK BOYU BEYAZ OLARAK KULLANILICAK
Eki Görüntüle 727492 BU DA ORTASINDA KULLANILACAK ŞİRİN BİBLO
Eki Görüntüle 727493 SEPET OLARAK BU METAL PUSET KULLANILACAK FAKAT SÜSLEMESİ BEBEK ŞEKERİ TÜL VE GÜPÜRLERİNDEN YAPILACAK
Eki Görüntüle 727495 Eki Görüntüle 727496 TAKI YASTIĞI OLARAK İKİSİNDEN BİRİ OLUCAK
50 ADET SABUNLU (MAGNET) BEBEK ŞEKERİ
1 ADET BEBEK ŞEKERİ SEPETİ (PUSET)
1 ADET TAKI YASTIĞI
HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
sabahtan beri ağzıma acı su geliyor midem kötü değilmiş gibi bugun gittiğim yerde kıtlıktan çıkmış camış gibi yediğim için hepten kötü oldum burda bir arkadaş söylemişti soğuk süt diye bana acaip gaz yapıyor içine şeker koyup içtim inş iyi gelir ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
Kız sen hala çalışıyor musun? Anam 37 haftana gelmişsin be böyle giderse iş yerinde doğuracan abenden söylemesi
Günaydın tatlımmm iiz bizde...
canımm allaha şükürler olsun ii geçti gördük oğlumuzu bize şebeklik yapıp durdu:)) işte doktor biraz sinirdi zaten bi sindiremedim o doktoru napcaz bilmiyorum...
diyorum sana gel bizim doktora die :))
dogumlarimiz 5 gun arayla nede olsa ayni yerde ayni anda dogururz sen benim kv ' yi ben senin kv 'yi haklariz hastanedesaka bi yana ben çok memnunum tavsiye ederim
bidahaki kontrol ne zaman canim ?
oy maaşallah sizinkine bizim oğluş çok cool
kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
bugün hazırlık temzilik yapıcaz annemle. 10-15kişi olur çoluk çocuk.
sen tut benim öküzcan gecenin 11 inde kv. ve görümceki al gel.
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffffakşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam
allahım ya bizimki de ilk zamanlar misafir çağırırdı bir de söylemezdi bir bakardım kapı çalmış o ne? ya anası ya danası... carlaya carlaya gelmeden aramayı hatta zaman zaman izin almayı öğrettim
ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.
yazık benim annemde uyandı kalktı o saatte gecenin biyarısı çay yaptı bunlara hizmet ettibeni sakinleştrmeye çalıştı bide.
kadının beli koptu zaten bütün gün.
eminönünden b.çekmeceye eve otobüslerle geldik üstelik..
kv. görümcekide çalıştırııcaaamm geldiğine pişman edicem onu, görür o
ben de artık hmileliğimde geldiklerinde kılımı kıpırdatmıyorum eşime diyorum çayları doldur.. onlar gelince halim olsa da ay çok halsizim her yerim ağrıyor vs numaraları yapıyorum, neyse canım kolay gelsin sana
kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?
bebeksekermalzemesi
bu modeli görmedim hiç güzelmiş, bir de şu linkte malzemeler var Ahşap Figürler
buradaki figür fiyatlarına göre gittigidiyordakileri kıyaslayabilirsiniz
ayy dün kızımın gelişiminin çok güzel olduğunu öğrendim, tospikim diye sevdim hep
gittik gezdim şeker malzemelerini aldım, moralim gayet güzeldi,
yani içine etmeyi nası güzel bi anda beceriyolar büyyüüük başarı tebrik etmek lazım
bana bugün dua ediin kızlar sağ sağlim atlatayım inş. bu akşam giderler böle dua edicem aartıkın
canım allah kolaylık versinn öptümmm
kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffffakşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam
kızlar yarın abıye bakmaya gdıcem dugun ıcın ay ınsllah ıcıme sınen bııs bulurum. hem hamilelik olmayan hemde hmilyken gyıleblen guzel bısı bulsam ne guzel olur
Ay kız bu ne güzellik böyleanaaam bayıldııııım. Kız ne olur bir rıcam var inşallah kızına bunları giydir de öyle çek fotografını ve kocaman boncuğu koymaya unutma yanını. Ay yerim ben onu ya ne tatlı bunlar kızzzz İnşaallah canım güle güle giydirib eskitmek nasip olsun
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereee:)Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
Acenu cnm dünden beri yazacam yazacam yazamadım çok tatlı görünüyorsun hani hamilelik yakışmış derler ya, öyle olmuş işte:)) benim kocam da böyle göbekli göbek yarıştırıyoruz ben hala kazanamadım:)))günaydin canim,
teşekkür ederizzz
Oyy maşallah kuzuya Allah hep sağlık versin. Ama bu kadar erken gelebileceğini söylemesi şaşırttı beni. Burda birçok kişinin bebeği önden gidiyor ama kimseye böyle birşey denmedi bildiğim kadarıyla.Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
Canım ya üzme kendini acenunun dediği gibi madem yardıma geliyormuş yardım etsin o zaman. Neyseki kaç ayda bir geliyormuş şanslısın:))kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
Ben de ağustosta doğum yapıcam ama doktorum oğlun erkenci temmuzda doğum yaparsın diyo hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyo ama hala eksikler bitmiyo siz neler aldınız
kızlar şu hasta bezi nıyetıne cıkan depend tek kullanımlık varya dun markette gordum ama erkekler ıcın yazıyodu bayanlara goresıde varmı acaba...birde bebek hastane cantasına emzık bıberon falan koydunuzmu ben son eklemelerı yapıp kapatıcam cantayı artık
canım görmedim pardon cvp yazdım şimdi:))) yaa sen temizliği niye izne bırakıyosun ki yap çıksın aradan benim bitti çok şükür annem 3 günde halletti dip köşe...izine çıkıncada dinlenirsin ne temizlikle uğraşıcan....
nie izne bırakıyrum ,
temilzikci gelcek canim , halilar vs yıkancak o yuzden , şimdi erken gibi geliyo bana :) bide malum hırsız girdi eve , iyiki yaptirmamişim diyorum erkenden
kızlar şu hasta bezi nıyetıne cıkan depend tek kullanımlık varya dun markette gordum ama erkekler ıcın yazıyodu bayanlara goresıde varmı acaba...birde bebek hastane cantasına emzık bıberon falan koydunuzmu ben son eklemelerı yapıp kapatıcam cantayı artık
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereee:)
Acenu cnm dünden beri yazacam yazacam yazamadım çok tatlı görünüyorsun hani hamilelik yakışmış derler ya, öyle olmuş işte:)) benim kocam da böyle göbekli göbek yarıştırıyoruz ben hala kazanamadım:)))
Oyy maşallah kuzuya Allah hep sağlık versin. Ama bu kadar erken gelebileceğini söylemesi şaşırttı beni. Burda birçok kişinin bebeği önden gidiyor ama kimseye böyle birşey denmedi bildiğim kadarıyla.
Canım ya üzme kendini acenunun dediği gibi madem yardıma geliyormuş yardım etsin o zaman. Neyseki kaç ayda bir geliyormuş şanslısın:))
almıştır canım tabi sıkıntı yapma
hahahahaa doğurmama kararı süper, benim kocşi de göndereyim size beraber doğuracaız sanıyor doğuramazsa depresyona girmesin barii
kumaşı sanki kötü gibi geldi bana ama modeli süper
canım hem gözün aydın hem de inşaallah tez zamanda miniğin sağlığına kavuşur ve sağlıcakla kucağına alırsın :))
iyi tatiiller kendinize iyi bakın
ben pusetliyi beğendim
canım biz oda takımı aldık, görümcemlerden de gördüğüm kadarıyla çocuk en az 8-9 yşına kadar kullanabiliyor oda takımını, dolayısıyla eğer sıkıntınız yoksa iki kere birşeyler alacağınıza bir kerede işin içinden çıkmak mantıklı olabilir.. mobilyada da kızlar için çok güzel kremli kabartmalı şeyler var hatta aksesuar olarak kadife yatak başı vs yapıyorlar böylece lila yaptırır uydurmuş da olabilirsin...
maaşallah canım
oy maaşallah benim bıcırık doğsa bile 3500 olamaz sanrım :)) dr ancak 3000 ya da 3100 doğar dedi :)
kız bebekler için çok cici olabilir
yarimciğim sorabilir misin sadece sabun almak istesek maliyeti ne olur ve de başka sabun modelleri var mıdır acaba?
canım geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
çok şekersiniz siz
canım gözün aydın belki patron da bebek hediyesi diye düşünmüştür...bundan sonra harcayacak yerin hala olacak üzülme sen
benimki de gelişimi geriden geldiğinden hemen doğmayabilir demişti
canım aynenn şile yolllarında işe gelir giderken doğurmazsam iyi... ama inş. son haftam valla sersem gibiyim yapacak bir sürü iş var ama bilgisayar sistemi bozuk kaldırılması gereken en az 60 dosyayı nasıl kaldıracağım bilmiyorum.. bir de onun dışında raporlamalar vs var yoğun bir son hafta ama ben kk okuyorum işte :))))
oy maaşallah sizinkine bizim oğluş çok cool
bu modeli görmedim hiç güzelmiş, bir de şu linkte malzemeler var Ahşap Figürler
buradaki figür fiyatlarına göre gittigidiyordakileri kıyaslayabilirsiniz
canım allah kolaylık versinn öptümmm
evet canim banada güzel geldi bu kundakli bebiş , dedigin sitedende tülleri ve kurdelesini alayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?