2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. Biz geldik cimcimemle! Kızımla mozart dinliyoruz aman ne hareketler, ne hareketler. Müzik dinlemeye bayılıyor ya. Bugün evi silip süpürme günü. Yavaş yavaş yapalım yine, tabi totoyu kaldırabilirsek.

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice 50 li 60 lı senelere inş..

Hadi gözünaydın tatlım. Özlemini gidermişsindir bir nebze olsun. benim kuzenimin de öyleydi 4 kilo 400 gr doğdu ama zamanında doğdu ileri gidiyordu haftası hep ama erken doğurmadı yani. doktorlar niye böyle konuşuyor ya sinir ediyorlar insanı. Maşallah oğluşuna takma sen doktoru.

Canım arada böyle düşüncesiz davranabiliyor eşler zaten rüyanda 2 dk da harcamışsın eşini kv ye gelince ah şuram ağrıyo ah sancı girdi deyip deyip elindeki işleri yaptır işe yarasın biraz.

Canım emzik ve biberon koy sen ne olur ne olmaz diye. inş ihtiyacımız olmaz da yine de bulunsun çantada.

biberonla veriyorlar canim .

canlar,, listemde tek kalan şey ped ki.. onuda bir kaç markete baktım bulamadım orkid ler hep ince en kalınlarda biraz kalitesiz duruyo sanki hiç kullanmadığım markalar.. bu işi nasıl hallettiniz.. birde şu kullan at iç çamaşırları biraz basit geldi bana kullanışlı oluyomuki bilginiz varmı.. ha kızlar yazmışken birde terlik bulamadım koca ankarada sosyetelere falan baktım hani çeşit çok oluyo hiç şöyle biraz fiyonklu falan lohusa pijamalarıma uysun diye krem renkde hemde rahat olsun diyorum ondanmı bulamadım nasıl bişey aldınız.. polaris twigy falanda bulamadımm.. yalnayak doğuracam

Ewt var cnm bn aldım ilk günlerde rahat olur die düşündüm hastane çantasınada bn emzik kullanmasını istediğim için koydum hatta bızım sulalede maalsef bebekler emzık tutmadıgı için emziğin her çeşidinden aldım hepsını kaynattım koydum bıberon almadım cunku ilk gunlerde emmeyı beceremıo olabılıomus bebekler veya süt gelmeye biliomus ama genede ilk gunler bıberon kullanmayın dıolar bıberonun agzı genıs oldugundan rahat oluomus bu yuzden meme tutmayabılıolarmıs cay kasıgıyla verın dıolar hatta bn bıberon bıle almadım hayırlısıyla doğsun ihtiyac olursa sonra alırımm

canım peki kuzenin normal doğummu yaptı sezeryanmı ???böle durumlarda sezeryan oluyormuş

kıyafet anlamında tamam sayılır ama perde almak istiyorum kruvaze model mi alsam beyaz keten katlamalı perde mi alsam karar veremedim hastane çantası hazırlıyorum bi de araştırdım ama bazıları çok gereksiz geliyor bana siz nasıl yaptınız

canım peki kuzenin normal doğummu yaptı sezeryanmı ???böle durumlarda sezeryan oluyormuş

sorma tatlım sezeryan olması gerektiği yerde normal doğum yaptı akıllı illa normal doğurcam diye. 8 tane dikişi vardı zor kalkabildi yataktan 15 gün falan yatmak zorunda kaldı.

Bebek için 1 hastane cıkışı 2 tane 5lı takım bı kac tane corap agız bezi emzik bez 1 tane ince penye battanıye 1 tane kalın kundak seklınde battanıye aldım kendıme 1 gecelk 2 pıjama ped çorap terlık falan koydum bılındık ıhtıyac olabılecek seyler nette bayagı ayrıntıya grılmış bnm normal olacagı ıcın hastanede çok kalmam dıe dusunuorm ondan cok ince detaylara grmeden hazırladm cantayı

Wee Mini Bardak Seti Bebek beslenme aksesuarlar - Bardaklar biberon.com.tr Kaliteli rnlerin Hesapl Adresi ben bundan koydum nolur nolmaz die birde çay kaşığı çünkü ilk biberon vermiyorlar sanırım emzikde koydum emmesini istiyorum açıkçası büyük rahatlıkmış. hasta bezide hastaneden veriyorlar sanırım almayacağım ben
tşk ederim canimmm :))))

dün akşam birde bana diyor ki sizin forumda yazmiyomu hamileler 1 aşeriyosa eşleri, 3 aşerirmiş diye öğğ dedim o zaman senden 3 tane cıkmasi lazim

ben koteksin gecesinden aldım bir paket kullan atdan bende gördüm hem basit hem pahalı geldi bimin 3 lü siliplerinden aldım 42 beden onları kullanıp atacam terlik bende almadım ama 40 numara falan almayı düşünüyorum 38 giysemde ayaklarım çok şiş şimdiden

sorma tatlım sezeryan olması gerektiği yerde normal doğum yaptı akıllı illa normal doğurcam diye. 8 tane dikişi vardı zor kalkabildi yataktan 15 gün falan yatmak zorunda kaldı.

anamm benim ablam gibi. oda 2011 de 5 kilo doğurdu özel hastanedeki doktoru sezeryan demiş sırf öle dedi ilkini normal doğurdum bunuda doğururum diye doğum hastanesinde 3 günde doğurdu dilişi çok yoktu sanırım

ben aldım canım kadınlar ıcın olanı var bana cokda kullanıslı geldı al at cantana bence

ya bizimki de aynı,, yardım edeyim diye gelip bir işe yarmadan her yeri karıştıranlardan... ben kaçamadım ama temizlikçi kadının başında duracağım diye mutfak dolapları baza ne var ne yok indirip koymuş salak kafasının ne işe yaradıını bilmediği şeyleri atmış...kapı stopperı misal...ve çemkirmeme rağmen tık yok kocama sorsan bize yardım ediyor sesini niye çıkartıyorsun oluyorr.... off ya biz de böyle mi olacağız kv oluncaaa (

o terlik derdi beni de aldı, birken alayım diyorum onun da çorapla giyinmek için parmakarası olmuyor diğer modellerini de eşim beğenmiyor erkek modeli diye..ya hastane saboları alacağız ya da ceyodan beğendim bir tane bakalım siz ne dersiniz?

9872-1 ZENNE 35-41

çiçekli olan

ben kaçırmısım bu kısmı 4.400 müü abowwww :18::18::18::18::18::18::18:

nasil cıktı o yaaaa

Hem de normal doğumla çıkarttı yavrum. Tosun gibi bi kız bebek. Ama tabi doğurana kadar da canı çıktı, bir daha ki çocuğum 2 kilo da olsa sezeryan olurum diyo şimdi

kocanmi giycek :)))) ayyy bu kocalara uyuz oluyorum ben herseye sokuyolar burunlarini bide benimki laz sormayin gitsin

ben ümr den aldim canim koca ayak oldugum için 38 mi 39 mu ne normalde 36 giyyodum :))7 tl ye üstü çiçekli fiyonklu krem rengi , hastanede giyip atıcam sonucta ,

ayrica brikenlerinde var orda satılanlari gayette uygun , o kadar para vermeye gerek yok bence , tabi yine tercih meselesii

canım güzel bence bu çiçekli olan,, ama ben böyle fiyonklu sevimli bişey istiyorum geceliğimin falan dirsek kısımlarında fiyonk var acaba uyan bişey bulabilirmiyim diye bakıyorum ama parmak arası da zor olur üşüycez çorap patik giydircekler üşümesek bile.. nettende almak istemiyorum bu son haftam değişmesi falan gerekir evde netim yok.. gezdikce biraz avm bakarım artık.. bulursakda haber edelim birbirimize..

ben akşam benim terliklerin resmini çekip atayım begenirseniz ben alir gönderirim kargo ile hiç sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…