kocanmi giycek :)))) ayyy bu kocalara uyuz oluyorum ben herseye sokuyolar burunlarini bide benimki laz sormayin gitsin
ben ümr den aldim canim koca ayak oldugum için 38 mi 39 mu ne normalde 36 giyyodum :))7 tl ye üstü çiçekli fiyonklu krem rengi , hastanede giyip atıcam sonucta ,
ayrica brikenlerinde var orda satılanlari gayette uygun , o kadar para vermeye gerek yok bence , tabi yine tercih meselesii
canım güzel bence bu çiçekli olan,, ama ben böyle fiyonklu sevimli bişey istiyorum geceliğimin falan dirsek kısımlarında fiyonk var acaba uyan bişey bulabilirmiyim diye bakıyorum ama parmak arası da zor olur üşüycez çorap patik giydircekler üşümesek bile.. nettende almak istemiyorum bu son haftam değişmesi falan gerekir evde netim yok.. gezdikce biraz avm bakarım artık.. bulursakda haber edelim birbirimize..
kızlar şu hasta bezi nıyetıne cıkan depend tek kullanımlık varya dun markette gordum ama erkekler ıcın yazıyodu bayanlara goresıde varmı acaba...birde bebek hastane cantasına emzık bıberon falan koydunuzmu ben son eklemelerı yapıp kapatıcam cantayı artık
hahahahaaa.. benimki laz değil ama has be has rizeli burnunu da iki kere yaptırmış :))) ümraniyeden nereden aldın ki? olmadı ctesi bakayım ben de.. ya olur da banyo yaparsak suya dayanıklı olsun istiyorum ondan yoksa kapalılar çok cici.. benim de 38-39
ya kış olsa bahsettiğin fiyonklu modellerden çok var ama yazın piyasada bulamadım, haftasonu capitol ve optimuma baktım birkaç ayakkabıcıya boynere falan ama nedense bulamadım yaz sezonu ya terlik deyince direkt plaj terliği var reyonlarda..( keşke önceden alsaymışız
bende 3900 dogmusum , ama hiç sormadim anneme kolaymı zormu olmuşum die
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
ben akşam benim terliklerin resmini çekip atayım begenirseniz ben alir gönderirim kargo ile hiç sorun degil
Merhaba
hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .
Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.
Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin
Eki Görüntüle 727989
canlar,, listemde tek kalan şey ped ki.. onuda bir kaç markete baktım bulamadım orkid ler hep ince en kalınlarda biraz kalitesiz duruyo sanki hiç kullanmadığım markalar.. bu işi nasıl hallettiniz.. birde şu kullan at iç çamaşırları biraz basit geldi bana kullanışlı oluyomuki bilginiz varmı.. ha kızlar yazmışken birde terlik bulamadım koca ankarada sosyetelere falan baktım hani çeşit çok oluyo hiç şöyle biraz fiyonklu falan lohusa pijamalarıma uysun diye krem renkde hemde rahat olsun diyorum ondanmı bulamadım nasıl bişey aldınız.. polaris twigy falanda bulamadımm.. yalnayak doğuracam
sorma tatlım sezeryan olması gerektiği yerde normal doğum yaptı akıllı illa normal doğurcam diye. 8 tane dikişi vardı zor kalkabildi yataktan 15 gün falan yatmak zorunda kaldı.
benimkide rizeliiiben samsunluyum , eşimin burnu okka gibi benimki kemerli
söylerim cnm c.tesi yerini :))
ooooo yaa niye okadar zorladıki....? yazık yaa
ben halis mulis urfalıyım onun da burnu amelşyatlı ama ikimizi de gören hala karadenizli misiniz diyor :)))
nasılsnız bakalım bıs cok sukurıyıyızz
dun gece o kadar gusel bır ortamdıkı anlatamamm o kadar farklı dıl-dın den ınsanlar hatta cocuklarr hepsı bır yurek turkceyle bulusmuslarr hayran kaldım o kadar gusel turkıyeyı temsıclen danslar turkuler sarkılar soyledıler kı dedım benım oglumda ınsallah bunu n ıcn cabalıcakkk
Allah o cocukları bu konuma getırenlerden razı olsun ınsllllkem gözlerden dıs ınsanlardan korusun onlarııııı
olımpıyatlardan geldık dırek dusa gırdık namaımızı kıldık hopp yatgaa ablam dıyorkıs senn ne ısın var statdaa ordamı dogurucann dedım olurr ortam guselldogurcada ısmını olımpıyat koyarım dedimm ama dogurmadımm daha var canımm
bu ardaa catlıyorum yaaaaaaaaaaaaacanım cok yanıyorr kı sormayınn az once baktım catlıyormuym dıye kızıl bır damar cıkmıs meydana tırnak kdr gerısı gelıcek zarrrrrrrrrrrrrr:26::26:
sımdı kahvaltımızı yapcaz paşamla bu st dee
sonra sıze bakıcaz namazı kılıp parka gıdecegız eltımlerın okul pıknıgı varmıs orayaaaaz dogurana kdr gezelım dımı amaa bıs yemek yemege gıdıyoruz baş başş bu arada ruyamda paşamı gorudm o ka gusel emıyordukıııı kurban olurum onu bıse bagıslayanaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar size iki soru sorucam birincisi dün çalışabilir raporumu aldım bugünde merkeze faksladım evrağı istemediler bende kalacak...bundan başa işlem yapılıyormu bilen varmı???sgk ya falan şimdi bişey göndermiyoruz dimi şirket hallediyor??
Ikinci sorumda şu dün hastanenin muhasebesiylede görüştük doğum ücretleri hakkında eğer keyfi sırf sancı çekmemek için sezeryan istenirse 2.400 dedi...normal doktor insifiyatinde olursa yani bebekte bi sorun olduğunda yada annede hemen sezeryan yapılması gereken durumlarda 1.275 tl dedi....şimdi ben son ana kadar beklicem eğer bir sorun görürse sezeryan olunca 1.275 tl ödicem dimi...ayyy bu işler ne karışıkmış anlatırken bile karıştırdım sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?