2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hahahahaaa.. benimki laz değil ama has be has rizeli burnunu da iki kere yaptırmış :))) ümraniyeden nereden aldın ki? olmadı ctesi bakayım ben de.. ya olur da banyo yaparsak suya dayanıklı olsun istiyorum ondan yoksa kapalılar çok cici.. benim de 38-39

ya kış olsa bahsettiğin fiyonklu modellerden çok var ama yazın piyasada bulamadım, haftasonu capitol ve optimuma baktım birkaç ayakkabıcıya boynere falan ama nedense bulamadım yaz sezonu ya terlik deyince direkt plaj terliği var reyonlarda..( keşke önceden alsaymışız

Merhaba

hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .

Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.

Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin
Eki Görüntüle 727989

canım ben biberon koymayacağım.emzik koymayı düşünüyorum.
mamayı ilk günlerde biberonla değil kaşıkla ya da şırıngayla ağzının kenarından sıkarak verdi bizimkiler.

benimkide rizeliii ben samsunluyum , eşimin burnu okka gibi benimki kemerli

söylerim cnm c.tesi yerini :))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allah şifa versin her şey gönlünce olsun doktora kızdım down sendromlu diyene sebebi belli işte kan akımının az olması doğunca alır kilosunu bende tansiyon bi şey yok 15 gün griden gelioyo kiosu da 1900 yani sen düşün dert etme doğunca alır annesi

ben akşam benim terliklerin resmini çekip atayım begenirseniz ben alir gönderirim kargo ile hiç sorun degil

evet evet resmini isterimmm

aa bambiye bakmamıştım süper görünüyor olabilri sanırım suya da dayanıklı

orkid ince ama iyi emiyor bence.başka markaya güvenip alamadım.orkid platinium comfort aldım.önce de onu kullanıyordum.eskilere göre çok çok iyi.

Son düzenleme:
nasılsnız bakalım bıs cok sukurıyıyızz

dun gece o kadar gusel bır ortamdıkı anlatamamm o kadar farklı dıl-dın den ınsanlar hatta cocuklarr hepsı bır yurek turkceyle bulusmuslarr hayran kaldım o kadar gusel turkıyeyı temsıclen danslar turkuler sarkılar soyledıler kı dedım benım oglumda ınsallah bunu n ıcn cabalıcakkk
Allah o cocukları bu konuma getırenlerden razı olsun ınsllllkem gözlerden dıs ınsanlardan korusun onlarııııı
olımpıyatlardan geldık dırek dusa gırdık namaımızı kıldık hopp yatgaa ablam dıyorkıs senn ne ısın var statdaa ordamı dogurucann dedım olurr ortam guselldogurcada ısmını olımpıyat koyarım dedimmama dogurmadımmdaha var canımm

bu ardaa catlıyorum yaaaaaaaaaaaaacanım cok yanıyorr kı sormayınn az once baktım catlıyormuym dıye kızıl bır damar cıkmıs meydana tırnak kdr gerısı gelıcek zarrrrrrrrrrrrrr:26::26:
sımdı kahvaltımızı yapcaz paşamla bu st dee
sonra sıze bakıcaz namazı kılıp parka gıdecegız eltımlerın okul pıknıgı varmıs orayaaaaz dogurana kdr gezelım dımı amaa bıs yemek yemege gıdıyoruz baş başş bu arada ruyamda paşamı gorudm o ka gusel emıyordukıııı kurban olurum onu bıse bagıslayanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hanımlar biz kaçıyoruz temizlik işine girişelim artıkım. Size keyifli sohbetler ara sıra gireriz.. Fazla kaynatmayın haa okuyamıyorum sonra..

kızlar bu arada orkid infinity diye bir ped çıkarmış.yeni gördüm.daha fazla sıvı emiyormuş.
sadece int te satılıyor.bu daha mı iyi iş görür acaba doğumda?var mı bilgisi olan?

hoş geldin canimmm

aman erken dogurmayin sakinnn , herkes tutsun bebelerini karninda

şimdiden iyi eglenceler ,

Kızlar size iki soru sorucam birincisi dün çalışabilir raporumu aldım bugünde merkeze faksladım evrağı istemediler bende kalacak...bundan başa işlem yapılıyormu bilen varmı???sgk ya falan şimdi bişey göndermiyoruz dimi şirket hallediyor??

ikinci sorumda şu dün hastanenin muhasebesiylede görüştük doğum ücretleri hakkında eğer keyfi sırf sancı çekmemek için sezeryan istenirse 2.400 dedi...normal doktor insifiyatinde olursa yani bebekte bi sorun olduğunda yada annede hemen sezeryan yapılması gereken durumlarda 1.275 tl dedi....şimdi ben son ana kadar beklicem eğer bir sorun görürse sezeryan olunca 1.275 tl ödicem dimi...ayyy bu işler ne karışıkmış anlatırken bile karıştırdım sanırım :))

Ay maşallah bi terliğe kalmışsınız.Ben varya inanırmısınız daha ne çanta aldım ne hastane geceliği beşiğini aldım ana kucağı kanguru kıyafetler bide hastane çıkışı dahada hiç bişey almadım :) benim kv hastane için gecelik bide çanta alıcaktı ama ses seda yok annemde diyo biz alıcaz onları bebek için alınması gerekenler kız tarafına aittir.perşembe günü kv ve teyzesi evime temizliğe gelcekler ama dipten köşeden sabahtan akşama kadar ben işteyim zaten burdan yönlendririm :)

sen bişey yapmiyosun canim ,

hastane ve iş yeirn bildiriyo sgk'ya , ben taze hallettim ,

Benim hastanede öle dedi keyfi olursa 3 küsür

Diğer türlü zorunlu olursa yarın yarıya idi sanırım Sormuyorum artık sıkıldım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…