2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

neyi bekliyon canim :)) yoksa sende benim gibi dogurmaktan vazmı geçtin

Oh ne kv ler var temızlıkler vs

Benimki nanayy

ay seninkide iyiymiş kv'ye ev nasıl temizletilir ya.. dibini köşeni döküntünü saçıntını ne biliyim çok şaşırdım şimdi.. ben bizdeyken bulaşıkları makineye yerleştirirken bile bi eğreti oluyorum allah var evlerimiz çok yakın olamsına rağmen 1 yılda belkide 10 kere gelmiştir dip köşe karıştırmayı sevmez ama ne biliyim yani adı üstünde KVKVKVKVKV

canım allah yardımcın olsun sağlıkla inşallah.

aman hep aynı şey canım sen bakma onlara. ben 32. haftamda gittim bu bebek 32 değil 33-34 dedi. hatta 34 dedi 2 hafta önden dedi boyu uzun dedi erken doğabilir dedi. hatta bende 35 de memlekete gelmeyi planlarken apar topar 33 de geldim. sonra 34. haftamda doktora gittim gelişim resmen durmuş bebeğim ileriden gitmiyor normal gidiyor dedi. yani 34 haftalıkmış halbuki 32 de bana 34 haftalık demişti 34 de onun hesabına göre 36 olması lazımken değildi 34 haftalıktı. hatta hiç uzamamış boyu 2 -3 haftada. o yüzden bu mevzu biraz karışık duradabilir gelişim hızlanadabilir. ama bana hiç erken dğum yapacak mışım gibi gelmiyor. hatta tahmini doğum tarihi 3 temmuz doktor bana sen 15 hazirandan sonra hazırl ol dedi ama nedense bana 3 temmuzda da olmayacak sezeryan yada suni sancı ile alacaklar gibi geliyor :)

sakin baby sen sinirlendikçe ecemizde sinirleniyor :)
koymadim canim , ama koyucam ,

ben hasta bezi almadim yaa

almakta istemiyorum sanki
bende almadım acil lazım olursa hastaneden verirler dediler annem ve kv de biz 2 doğum yaptık hiç lazım olmadı orkid yeter dedi almadım ama alsam mı diyede geçiriyorum aklımdan hastane vermezse artık gidip alsınlar

canım benim yengem yeni doğum yaptı ve ona sordum hasta bezi gereklimi diye oda çocuğun bezlerinden kullanırsın dedi bantlı yerlerını kesersin ben öyle yaptım dedi ordaki hemşirelerde öyle demiş canım bende öyle yapıcam büyük numara çocuk bezi alıcam kulladığım kadarını kullanıp sonrasını bebişime bırakırım

neyi bekliyon canim :)) yoksa sende benim gibi dogurmaktan vazmı geçtin

Oh ne kv ler var temızlıkler vs

Benimki nanayy

benim kv temizlik için gelmek istedi ama eşim istemedi eşim ben yaparım diyor bende gelmesinler zaten haziranın sonu gelecekler ev büyük olsa tamam ama minnak ev eşim yapıyo sağolsun bu akşamda ütümü yapacak

ohhh böle koca düşman başına :))) maşallah diyelimde nazar değmesin kuzum...

selammmm canlarimmm, nehayet uzun bir aradan sonra araniza katila bildimmmm, bu gun 34+0 oldukkk oglusumlaaa...sizin bebisler nasil??

selammmm canlarimmm, nehayet uzun bir aradan sonra araniza katila bildimmmm, bu gun 34+0 oldukkk oglusumlaaa...sizin bebisler nasil??

As canım sele tahmını doğum tarıhımız aynıymışş benım hayırlısıyla kızım olacak snn bebişin cınsıyetı ne

slm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?

slm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?

Gelir inş cnm dert etmee bıraz tuhaf ama bnım 23. Haftadan beri gelmeye basladı beyaz sıvı akıo ağız sutu dedıklerı bnde cok korkuom cok vıtamınlıymıs akıp duruo ya bebışm onun vıtamınını alamazsa dıe

kendi eşyalarımı hazırladım sıra bebiş inkilere geldi yani dediğin gibi normal olduktan sonra otele gitmiyoruz ya 1 günd eçıkıcaz inş. bir durum olmazsa Allah hepimize kolaylık versin ..

tey teyyy :))))))

:)) tilililiilii p

keyfi sezeryan fiyatı ayrı.. çok komik

canım kız tarafı erkek tarafı farketmez kim uygunsa o alsın bence

aynı korku ben de de var 32 haftanın içindeyim ne bir büyüme var ne de akıntı ne olacak bilemiyorum

selam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor ((

selam kızlarrr..

bende gecen hafta raporumu aldım..oğluşum 42 cm kilosuda 1.746 gr olmuş

terlikten bahsetmişsiniz gezerin gonca serisinden bir terlik aldım 7 tl çok iyiydi..evdede aynısı kullandıgımdan yine ondan aldım..

okadar ucuk paralar vermenize gerek yok bence

bu arada bebeği için banyo köpüğü alan varmı ben almak istiyorum ama acaba çok gereksizmi diye düşünüyorum bugünde

hg canim , gözün aydin ,

progestan ben ilk 4 ay kullandimnm, düşük tehlikem için , gebelik hormonu , erken dogum olmasin diye vermiştir , benimde karnimda sertleşme ve acima oluyo bendedemi var acaba

hg canm ,

köpük ne içinki ? bebek biraz büyüyünce olabilr , oynayabilir vs ama şimdi gereksiz geliyo bana.

duş jeli gibi düşün canım o maksatla aalacaktım..şampuan aldım ama ayrıyetten vücudu içinde bişey alayım diyordum..1-2 gündür acaba gerek yokmu diye düşünüyorum..

zzaten misler gibi kokacaklar hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…