2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim aldığım şampuan hem vücut hem saç için kullanılabiliyor ama ekstra sabun aldım gerekirse diye

ben aaldim canim , dalinin setini , süt mü öle bişey var , onun dısında sampuan ve sabun aldim.

tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktor normal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???

evet evet resmini isterimmm

aa bambiye bakmamıştım süper görünüyor olabilri sanırım suya da dayanıklı

Canım suan trendyolda bambi.Bak istersen. Bambi tatilde bolum unde.

bence gerek yok.İlk zamanlar ne kadar az deterjan o kadar iyi.Bosver.Sampuan yeter vucudunada.

canım inş. gnlüne göre olur mucxx

yaa o sıcakta nasıl kullanacaz koca pedleri felan o kadar cok terlıyorum kı lohusLığı dusunemıyorum bile:18::18::18::18::18::18: Allah nasıp ederse ıkıncı cocugumu kısa yada ılk bahara olsun istiyorum

benim aldığım şampuan hem vücut hem saç için kullanılabiliyor ama ekstra sabun aldım gerekirse diye

benimkinde sadece şampuan yazıyordu heralde akşam bir daha bakayım yinede :) sabun almadım çünkü ne bileyim cildini kurutmuş gibi gelmişti:44:

ben aaldim canim , dalinin setini , süt mü öle bişey var , onun dısında sampuan ve sabun aldim.

benimki set değil işte sadece şampuanını aldım

Canım suan trendyolda bambi.Bak istersen. Bambi tatilde bolum unde.

bence gerek yok.İlk zamanlar ne kadar az deterjan o kadar iyi.Bosver.Sampuan yeter vucudunada.

evet işte 1-2 gündür bende öyle düşünmeye başladım..o zaman listemden çıkarayım bari..lazım olursa sonra alırız nasıl olsa

sende benım gibisin canım benımde hıc bırseyım hazır değil oda canta lohusa pijaması hafta sonu halledecektım eksık lıstem vardı olaylardan dolayı kaldı

geçmiş olsun inş geçer iyi geceler

offf geçmedi cnm yaa çok fena allahtan yarın sabah dr a gidicem

İşte 33 haftalık kızım Lena ve ben <3

şekerler sizi maşallah

nice yıllara cnm

:18: benimde önden gidiyor :18:

kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef ( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?

bebeksekermalzemesi

benim çok hoşuma gitti

allah yardımcın olsun cnm

ay ben daha dokunmadım bile 15 den sonra hazırlamayı düşünüyorum

terliği çok beğendim güle güle kullan cnm

Hanımlar biz kaçıyoruz temizlik işine girişelim artıkım. Size keyifli sohbetler ara sıra gireriz.. Fazla kaynatmayın haa okuyamıyorum sonra..

kolay gelsin cnm

sonu çok güzel

bence gelinden iş bekleyen kv hepsi yaptırılır canım benım kayınvalıdem bekliyodu benden mesela bende herseyı kotu yapıyordum bir daha beklemedı,ama bılerek kotu yapmamıstım becerıksızımdır bıraz:26::26::26: evıme geldımıde hıc bıryerımı karısırmıyor zannedersem herseyım yerlı yerınde bulurum ısten geldıgımde bende onun evıne hıc karısmam herkes kendı evı ıle ılgılensın
ama annem masllh heryere el atar duzeltır toplar annemde bıraz fazla bence ıc camasırlarımı duzeltır cok rahatsız oluyorum bende

slm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?
yaa bana doğurmayacakmışım gibi geliyor sanki hep böyle duracakmış gibio yüzden emzirmek aklıma gelmiyor ama nerdeyse 2 aydır sütüm akıyor sarı sarı az az
ilk öğrendiğimde banada vermişti nette biraz araştırdım çok faydası yok gereksiz şeklinde yorumlar vardı doktorlardan kullanmadım bende bişide olmadıgenelde doktora şikayetlerinizi ilettiğinizde herhangi bişi vermemmiş olmamak için veriliyormuş sonradan bi sorun çıktığında bişi yapılmadı denmesin die yani ne kadar doğru bilmiyorum günde 3 de çok gibi değilmi bana 1 demişti :18::18:...bacak arası ağrısı bende 3. aydan beridir var nerdeyse geçmedi bir türlü doktorum parol vermişti onun içinde
maşallah oğluşaa.. ben sebamedin şampuan ve sabununu aldım

bende 33.haftadayım görsen kafası resmen göbeğimin üstünde duruyo inmiyo doktor dedi dönmesse sezeryan ama son haftada dönende var dedi hayırlısı olsun bence sıkma canını

kurutur belki ama losyonu var ;:)) bizim yeğende bol bol kullandılar mustela :)

çok serseri bu yaa

adrenalinwww teşekkürler canım muhtemelen alırım bunu ben..optum

Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:

kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:

erkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,

benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…