duş jeli gibi düşün canım o maksatla aalacaktım..şampuan aldım ama ayrıyetten vücudu içinde bişey alayım diyordum..1-2 gündür acaba gerek yokmu diye düşünüyorum..
zzaten misler gibi kokacaklar hoş
duş jeli gibi düşün canım o maksatla aalacaktım..şampuan aldım ama ayrıyetten vücudu içinde bişey alayım diyordum..1-2 gündür acaba gerek yokmu diye düşünüyorum..
evet evet resmini isterimmm
aa bambiye bakmamıştım süper görünüyor olabilri sanırım suya da dayanıklı
tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
canlar,, listemde tek kalan şey ped ki.. onuda bir kaç markete baktım bulamadım orkid ler hep ince en kalınlarda biraz kalitesiz duruyo sanki hiç kullanmadığım markalar.. bu işi nasıl hallettiniz.. birde şu kullan at iç çamaşırları biraz basit geldi bana kullanışlı oluyomuki bilginiz varmı.. ha kızlar yazmışken birde terlik bulamadım koca ankarada sosyetelere falan baktım hani çeşit çok oluyo hiç şöyle biraz fiyonklu falan lohusa pijamalarıma uysun diye krem renkde hemde rahat olsun diyorum ondanmı bulamadım nasıl bişey aldınız.. polaris twigy falanda bulamadımm.. yalnayak doğuracam
benim aldığım şampuan hem vücut hem saç için kullanılabiliyor ama ekstra sabun aldım gerekirse diye
ben aaldim canim , dalinin setini , süt mü öle bişey var , onun dısında sampuan ve sabun aldim.
Canım suan trendyolda bambi.Bak istersen. Bambi tatilde bolum unde.
bence gerek yok.İlk zamanlar ne kadar az deterjan o kadar iyi.Bosver.Sampuan yeter vucudunada.
Ay maşallah bi terliğe kalmışsınız.Ben varya inanırmısınız daha ne çanta aldım ne hastane geceliği beşiğini aldım ana kucağı kanguru kıyafetler bide hastane çıkışı dahada hiç bişey almadım :) benim kv hastane için gecelik bide çanta alıcaktı ama ses seda yokannemde diyo biz alıcaz onları bebek için alınması gerekenler kız tarafına aittir.perşembe günü kv ve teyzesi evime temizliğe gelcekler ama dipten köşeden sabahtan akşama kadar ben işteyim zaten burdan yönlendririm :)
geçmiş olsun inş geçer iyi geceler
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Fotolar paylaşılmış,bebek şekerlerinden bahsedilmiş hepsi çok güzel.Allah sağlıkla sinerle kullanmak nasip etsin.
Kv bunalttı artık eşimle beni.bana birşey demiyor ama çok mız mız eşime söylüyor söyleyeceğini haliyle benim de canım sıkılıyor.
Hatırlarsanız annemin dizi kitlendi diye yazmıştım.doktor üzerine basmayacaksın ev işi yok dedi.annem durmaz.ablam da iş yapmasın diye hergün iş yerine götürdü akşam dönüşte bıraktı.ordada boş oturmamış zaten bebeğe örtü işliyormuş.
Neyse akşamları da sadece 2 akşam o da.ablam ben eşlerimiz hep beraber yemek yedik annemlerde.işlerini yapıp öyle geçtik eve.
Dün eşimi aramış vay efendim kv ye gidiyorsunuz 2-3 gün bana gelmiyorsunuz.eşim de demiş yürüyemiyor yardım etmeye gittik keyfi değil diye.ben de hastayım demiş.
Allah a havale ediyorum dedim eşime.benî hamileliğim boyunca sinir etti ağzımı açıp birşey demedim dedim.Allah a havale dedim.
Özelde çalışınca böyle oluyor demek ki çıkmama ramak kaldı ve ben zam aldım.hiç beklemediğim bir zamanda hem de.Bebeğimin şansı maşallah.
Madem yapacaktın daha önce niye yapmadın,rahat rahat alışveriş yapardım diye burdan sesleniyorum patronuma :))))
Ayrıca bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.Allah nice nice seneler nasip etsin evlatlarımızla birlikte.Amin.
Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?
bebeksekermalzemesi
ayy dün kızımın gelişiminin çok güzel olduğunu öğrendim, tospikim diye sevdim hep
gittik gezdim şeker malzemelerini aldım, moralim gayet güzeldi,
yani içine etmeyi nası güzel bi anda beceriyolar büyyüüük başarı tebrik etmek lazım
bana bugün dua ediin kızlar sağ sağlim atlatayım inş. bu akşam giderler böle dua edicem aartıkın
kızlar şu hasta bezi nıyetıne cıkan depend tek kullanımlık varya dun markette gordum ama erkekler ıcın yazıyodu bayanlara goresıde varmı acaba...birde bebek hastane cantasına emzık bıberon falan koydunuzmu ben son eklemelerı yapıp kapatıcam cantayı artık
Merhaba
hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .
Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.
Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin
Eki Görüntüle 727989
Hanımlar biz kaçıyoruz temizlik işine girişelim artıkım. Size keyifli sohbetlerara sıra gireriz.. Fazla kaynatmayın haa okuyamıyorum sonra..
ay seninkide iyiymiş kv'ye ev nasıl temizletilir ya.. dibini köşeni döküntünü saçıntını ne biliyim çok şaşırdım şimdi.. ben bizdeyken bulaşıkları makineye yerleştirirken bile bi eğreti oluyorum allah var evlerimiz çok yakın olamsına rağmen 1 yılda belkide 10 kere gelmiştir dip köşe karıştırmayı sevmez ama ne biliyim yani adı üstünde KVKVKVKVKV
yaa bana doğurmayacakmışım gibi geliyor sanki hep böyle duracakmış gibislm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?
ilk öğrendiğimde banada vermişti nette biraz araştırdım çok faydası yok gereksiz şeklinde yorumlar vardı doktorlardan kullanmadım bende bişide olmadıselam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor((
selam kızlarrr..
bende gecen hafta raporumu aldım..oğluşum 42 cm kilosuda 1.746 gr olmuş
terlikten bahsetmişsiniz gezerin gonca serisinden bir terlik aldım 7 tl çok iyiydi..evdede aynısı kullandıgımdan yine ondan aldım..
okadar ucuk paralar vermenize gerek yok bence
bu arada bebeği için banyo köpüğü alan varmı ben almak istiyorum ama acaba çok gereksizmi diye düşünüyorum bugünde
slm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?
tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
benimkinde sadece şampuan yazıyordu heralde akşam bir daha bakayım yinede :) sabun almadım çünkü ne bileyim cildini kurutmuş gibi gelmişti:44:
benimki set değil işte sadece şampuanını aldım
evet işte 1-2 gündür bende öyle düşünmeye başladım..o zaman listemden çıkarayım bari..lazım olursa sonra alırız nasıl olsa
kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?