Ben aldim ama cok da luzum gibi gelmiyo, niye aldiysamselam kızlarrr..
bende gecen hafta raporumu aldım..oğluşum 42 cm kilosuda 1.746 gr olmuş
terlikten bahsetmişsiniz gezerin gonca serisinden bir terlik aldım 7 tl çok iyiydi..evdede aynısı kullandıgımdan yine ondan aldım..
okadar ucuk paralar vermenize gerek yok bence
bu arada bebeği için banyo köpüğü alan varmı ben almak istiyorum ama acaba çok gereksizmi diye düşünüyorum bugünde
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
bende 33.haftadayım görsen kafası resmen göbeğimin üstünde duruyo inmiyo doktor dedi dönmesse sezeryan ama son haftada dönende var dedi hayırlısı olsun bence sıkma canını
yaaa bak bi erkek belirtisi daha hem göbek sivri hem sağda duruyor yoksa ben erkekmidoğuracamerkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,
benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
nts ye baglayalım dedı
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
ay cok gecmiş olsun cnm yaaa(
şimdi nasılsınız ???:18::18::18:
evet evet resmini isterimmm
aa bambiye bakmamıştım süper görünüyor olabilri sanırım suya da dayanıklı
canlarrrrr
34+4 duk dun
nts ye baglayalım dedı
doktor yatıs verdı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yaaa bak bi erkek belirtisi daha hem göbek sivri hem sağda duruyor yoksa ben erkekmidoğuracam
Geçmiş olsun canım. Az daha bekler annesi üzülme sen
canım aynı şikayetler bendede var. çatı kemiği ağrısı kasılmalar karnımın sertleşmesi. dr normal demişti bana.selam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor((
cnm çok geçmiş olsun daha dün aklıma geldin hiç gelmiyorsun artık diye konu sahibi yazısını görünce. az daha beklesin kuzucuğun canım dinlen evde ilacını iç o ilaçtan bi ark. kullanıyor erken doğum tehlikesi için.canlarrrrr
34+4 duk dun
nts ye baglayalım dedı
doktor yatıs verdı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
ben ıyııyım canım oglum da ıyı ılgınc olanı ben sancı hıssemtıyorum hıc nts de cıkıyor sımdı serum falan yıyınce dustu hıc yok agrı verıyor
bakalım sımdı cıkıyoruz
doktorumda gordu benı nete gırerkekn kk ya gırıyorsun dımı dıyor
bılıyor valla burayı
Çok gecmıs olsun tatlım dkkat et kendıne ve bebeıne
canım aynı şikayetler bendede var. çatı kemiği ağrısı kasılmalar karnımın sertleşmesi. dr normal demişti bana.
cnm çok geçmiş olsun daha dün aklıma geldin hiç gelmiyorsun artık diye konu sahibi yazısını görünce. az daha beklesin kuzucuğun canım dinlen evde ilacını iç o ilaçtan bi ark. kullanıyor erken doğum tehlikesi için.
ben ıyııyım canım oglum da ıyı ılgınc olanı ben sancı hıssemtıyorum hıc nts de cıkıyor sımdı serum falan yıyınce dustu hıc yok agrı verıyor
bakalım sımdı cıkıyoruz
doktorumda gordu benı nete gırerkekn kk ya gırıyorsun dımı dıyor
bılıyor valla burayı :d
Eki Görüntüle 728074 Eki Görüntüle 728075 Eki Görüntüle 728076
kızlar bunlar hastane için kendime aldıklarm nasıllar
Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:
tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:
canlarrrrr
34+4 duk dun
nts ye baglayalım dedı
doktor yatıs verdı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
Ben de terliğimi bambiden aldım, çok beğendim, baktığımda da bir sürü çeşit vardı..
Eki Görüntüle 728074 Eki Görüntüle 728075 Eki Görüntüle 728076
Kızlar bunlar hastane için kendime aldıklarm nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?