2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben aldim ama cok da luzum gibi gelmiyo, niye aldiysam zaten kirlenmez ki onlar vucutlarindan sampuanli su aksa yeter :)

canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin

ay cok gecmiş olsun cnm yaaa (

şimdi nasılsınız ???:18::18::18:

bende 33.haftadayım görsen kafası resmen göbeğimin üstünde duruyo inmiyo doktor dedi dönmesse sezeryan ama son haftada dönende var dedi hayırlısı olsun bence sıkma canını

benimde ayni sekilde mideme acaip baski yapiyor tikanip kaliyorum dr bana bebek gibi emekle donmesine yardimci olur diyor ama ben kendime gulmekten yapamiyorum ki

yaaa bak bi erkek belirtisi daha hem göbek sivri hem sağda duruyor yoksa ben erkekmidoğuracam

geçmiş olsun canım. az daha bekler annesi üzülme sen

ay cok gecmiş olsun cnm yaaa (

şimdi nasılsınız ???:18::18::18:

ben ıyııyım canım oglum da ıyı ılgınc olanı ben sancı hıssemtıyorum hıc nts de cıkıyor sımdı serum falan yıyınce dustu hıc yok agrı verıyor
bakalım sımdı cıkıyoruz
doktorumda gordu benı nete gırerkekn kk ya gırıyorsun dımı dıyor
bılıyor valla burayı

Çok gecmıs olsun tatlım dkkat et kendıne ve bebeıne

yaaa bak bi erkek belirtisi daha hem göbek sivri hem sağda duruyor yoksa ben erkekmidoğuracam

Geçmiş olsun canım. Az daha bekler annesi üzülme sen

:))) valla bilmem ,

ben hep severken kızım dıyesım gelıyo ama gecen gun yıne baktı erkek dedı

canım aynı şikayetler bendede var. çatı kemiği ağrısı kasılmalar karnımın sertleşmesi. dr normal demişti bana.

cnm çok geçmiş olsun daha dün aklıma geldin hiç gelmiyorsun artık diye konu sahibi yazısını görünce. az daha beklesin kuzucuğun canım dinlen evde ilacını iç o ilaçtan bi ark. kullanıyor erken doğum tehlikesi için.

Çok gecmıs olsun tatlım dkkat et kendıne ve bebeıne

cok tesekkur ederım ben edıyorumda bu senekı bebekler bıraz sabırsız sanırım herkes erken dogum
vaktınde gelsenıze be kuzucuklar nedır bu telas tamam bızde cok ozledık cok merak edıyos senı bebebgım ama herseyın bı zamanı var

saol canım benım ıste gıremedım kı hıc yasaktı ya ıste bundan sonra sızleyım ınsallah

ıyı barı gecmıs olsun canım
Bilmezlermi , banada gecen gun diyor , forumlarda kafanızı bulandirmayın fazla die

Benim doktorumda öyle diyo ama ben son ana kadar beklemek istiyorum, dönenler oluyomuş, bi de zaten bişey olsa hemen sezeryana almıyolar mı benim de öyle olsun, niye erkenden alınsın..

Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:

Benim cimcime de sağ tarafta duruyor canım. ama benimki kız yaw..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine tabi meleğine de..

Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:

ben ne tarafta olduğunu bile bilmiyorum

Ben de terliğimi bambiden aldım, çok beğendim, baktığımda da bir sürü çeşit vardı..

aa seninkinin modeli nasıl ki

güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…