2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef ( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?

bebeksekermalzemesi
güzelmiş ben de beğendim.burası kredi kartıyla ödeme alıyor heralde.
kaşıkla veriyorlar canım.mümkünse biberon hiç kullanma zaten.

çok güzel bir terlik düşünebilirsin.

aynı şikayetler bende de var biraz fazla ayakta dursam sanki aşağı asılıyor düşecek gibi hemen oturuyorum.hayırlısı olsun canım normal olcak mı olmayacak mı falan diye kafana takma hiç.
bence boşver canım ne gerek var.bence böyle şeyler vücutlarına zararlı.ben zaten şampuanların falan bebek için dese bile içeriklerine çok güvenmiyorum.kızımın vücudunu ben hep saf yeşil sabunla yıkadım.şampuanı saçına sürüyorum bari vucuduna değmesin dedim.

geçmiş olsun canım erken olmaz inşallah doktorlar gereken şeyleri yapıyorlar hastanede geciktiriyorlar bir şekilde.

geçmiş olsun :18:
hayırlısı olsun canım doktor kontrolünde fark edilmesi iyi bence.
erken teşhis,erken takibe alınması iyi olmuş.
sağlıkla,vaktinde gelsinler kuzular.

Hatunlar biz geldik cimcimemle.. Temizliğimizi yaptık, yemeğimizi yedik dinleniyoruz şimdi. Sonra babamızın kıyafetleri var onları ütüleyeceğiz. Ardından ılık bir duş alıp dinleniriz artıkım.. Ya terlik konusuna değinmişsiniz terlik almayı unuttum ben yaw.. hep parmak arası terliklerim çorapla olmaz yenisini almak lazım demi!! off bitmiyor akideş bu eksikler.. :122::122:

Hepsi çok güzel

ne güzel sadece terliğe kaldıysan.benim daha hiç bişeyim hazır değil :18: hem de hiç birşey.bir tek gecelik almış annem onu yıkadım geçende.onunla dolaşırım artık hey Allah ım.

geçmişi hepsini okuyamadım gözlerimm döndü valla

ohh gayet iyisin canım

çok güzel canım güle güle kullanın inş.

kontrole giden anneler bebeklerinize maşşallahhh özellikkle eceye çok şaşırdım Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi ......

ne güzel sadece terliğe kaldıysan.benim daha hiç bişeyim hazır değil :18: hem de hiç birşey.bir tek gecelik almış annem onu yıkadım geçende.onunla dolaşırım artık hey Allah ım.

Evet canım ben herkesten önce aldım sanırım korkudan. erken doğum dedi doktor o korkuyla herşeyimizi hazırladık biz. rahat ol sen 1-2 günde halledersin eksikleri alma işini..

gecmis olsun guzelim dikkat et oglusunla kendine

geçmiş olsun... inş vaktinde dogar bebeğin....

çorapmi nieki bu sıcakta ?

alınıyo sanırım cnm

Merhabalar; öncelikle Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben kendim için değilde ablam için bi kaç soru sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Ablam 32. haftasına yeni girdi. Egopolde Nezahat hanıma gidiyordu. Çokta memnunduk fakat Nezahat hanım geçen ay sağlık sorunları nedeniyle 1 senelik rapor almak zorunda kaldı ablamda çok stres yaptı.

Sonra egopolde başka bi doktora yönlendirdiler o doktor kontrolde ablamı pek tatmin etmemiş hatta gebelik şekeri var ablamda sonuçlara tam bakmadan insülin iğnesi vurdurmasını söylemiş. Ablamda şikayet edip başka bir doktor talep etmiş.

Bugün Dilek hanıma gittiler. Bebeğin 45 cm ve 1900 kg. olduğunu söylemiş ve makatta açılma varmış. Ters duruyormuş 5 hafta içinde düzelmesi gerekiyomuş yoksa sezeryan olursun demiş. Yüzünü de göstermemiş bebeğin. Ablam haliyle çok stres yapıyor ve aynı durumda bizde öyleyiz ne kadar belli etmemeye çalışsakta.

Kuruntu yapıyoruz belki ama ben ve annemin aklına gelende bebekte bi sorun var da başka hastaneye gitsin diye mi bu tarz ilgisiz davranıyolar? Ablama söylemiyoruz ama bizde endişeliyiz.

Ablam şuana kadar 10 kilo aldı. Şeker için diyet listesi aldığı diyetisyende çok kilo almışsın demiş. Şekerinde doğumdan sonra kalıcı olabileceğini söylemiş.

Şimdi bi kaç doktor daha var onları araştırıyoruz. Biri Ahmet Kılyar diğeri Reşat Bozoklar. Hem hamileliğinde bu tarz sorunlar yaşayan var mı hemde hamileliği boyunca bu doktorlara giden var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

aa bunlar da çok kokoşmuş güle güle giyin canım

canım geçmiş olsun benim de tanıdığım bir ablam 8. ayında dr değiştirdiğinde biraz sorun yaşamıştı ama her dr aynı olacak diye birşey yok sonrasında süper bir dr ye denk geldi, etik yemin hiçbirşey dinlemiyor dr.ler bence sıkmayın canınızı allah bir mani vermesin sağlıkla doğar elbet minnoşunuz

öncelikle geçmiş olsun ,

nerede ikamet ediyorsunuz ?

ne bileyim canım ben yaa herkes tutturmuş çorap al yanına diye. Ameliyattan sonra üşüyorsun çorap giyersin dediler. Doktor da ööle dedi. Sıcağın böğründe nasıl olcak o iş bakalım.

dogrudur bende koydum lıstede var de ama , lohusa muhabbetıne dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…