güzelmiş ben de beğendim.burası kredi kartıyla ödeme alıyor heralde.kkarti ile alicam canim , baska çözüm yok malesef( şimdi malzeme satan yerlere bakıyorumda bunu begendim nedense ? bi tül,lavanta,magnet nasil olurki ?
bebeksekermalzemesi
kaşıkla veriyorlar canım.mümkünse biberon hiç kullanma zaten.Ben emzik biberon falan koyacam emzik vermek istiyorum baştan da alıştırayım istiyorum. İlk günden vericem inşallah alır. Biberon da lazım olabilir belki. Sütümüz gelmezse mama verecekler ya, onu kaşıkla mı biberonla mı veriyorlar onu bilmiyorum.
çok güzel bir terlik düşünebilirsin.ya bizimki de aynı,, yardım edeyim diye gelip bir işe yarmadan her yeri karıştıranlardan... ben kaçamadım ama temizlikçi kadının başında duracağım diye mutfak dolapları baza ne var ne yok indirip koymuş salak kafasının ne işe yaradıını bilmediği şeyleri atmış...kapı stopperı misal...ve çemkirmeme rağmen tık yok kocama sorsan bize yardım ediyor sesini niye çıkartıyorsun oluyorr.... off ya biz de böyle mi olacağız kv oluncaaa(
o terlik derdi beni de aldı, birken alayım diyorum onun da çorapla giyinmek için parmakarası olmuyor diğer modellerini de eşim beğenmiyor erkek modeli diye..ya hastane saboları alacağız ya da ceyodan beğendim bir tane bakalım siz ne dersiniz?
9872-1 ZENNE 35-41
çiçekli olan
aynı şikayetler bende de var biraz fazla ayakta dursam sanki aşağı asılıyor düşecek gibi hemen oturuyorum.hayırlısı olsun canım normal olcak mı olmayacak mı falan diye kafana takma hiç.selam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor((
bence boşver canım ne gerek var.bence böyle şeyler vücutlarına zararlı.ben zaten şampuanların falan bebek için dese bile içeriklerine çok güvenmiyorum.kızımın vücudunu ben hep saf yeşil sabunla yıkadım.şampuanı saçına sürüyorum bari vucuduna değmesin dedim.duş jeli gibi düşün canım o maksatla aalacaktım..şampuan aldım ama ayrıyetten vücudu içinde bişey alayım diyordum..1-2 gündür acaba gerek yokmu diye düşünüyorum..
zzaten misler gibi kokacaklar hoş
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
geçmiş olsun canım erken olmaz inşallah doktorlar gereken şeyleri yapıyorlar hastanede geciktiriyorlar bir şekilde.