- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
dogrudur bende koydum lıstede var de ama , lohusa muhabbetıne dıye dusundum
ayağımız üşürmüş,biz gazlanırsak bebek de gazlanırmış.incecik de olsa giydiriyorlar.ben doktordan duymadım ama kocaman kocaman hatunlardan duydum
İki tane Duru annesi var burda:)) ben çok beğendim. Aslında kavanoz yapmıştım ya, içine böyle minik sabunlar koymak da güzel olur.
tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
Merhabalar; öncelikle Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben kendim için değilde ablam için bi kaç soru sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Ablam 32. haftasına yeni girdi. Egopolde Nezahat hanıma gidiyordu. Çokta memnunduk fakat Nezahat hanım geçen ay sağlık sorunları nedeniyle 1 senelik rapor almak zorunda kaldı ablamda çok stres yaptı.
Sonra egopolde başka bi doktora yönlendirdiler o doktor kontrolde ablamı pek tatmin etmemiş hatta gebelik şekeri var ablamda sonuçlara tam bakmadan insülin iğnesi vurdurmasını söylemiş. Ablamda şikayet edip başka bir doktor talep etmiş.
Bugün Dilek hanıma gittiler. Bebeğin 45 cm ve 1900 kg. olduğunu söylemiş ve makatta açılma varmış. Ters duruyormuş 5 hafta içinde düzelmesi gerekiyomuş yoksa sezeryan olursun demiş. Yüzünü de göstermemiş bebeğin. Ablam haliyle çok stres yapıyor ve aynı durumda bizde öyleyiz ne kadar belli etmemeye çalışsakta.
Kuruntu yapıyoruz belki ama ben ve annemin aklına gelende bebekte bi sorun var da başka hastaneye gitsin diye mi bu tarz ilgisiz davranıyolar? Ablama söylemiyoruz ama bizde endişeliyiz.
Ablam şuana kadar 10 kilo aldı. Şeker için diyet listesi aldığı diyetisyende çok kilo almışsın demiş. Şekerinde doğumdan sonra kalıcı olabileceğini söylemiş.
Şimdi bi kaç doktor daha var onları araştırıyoruz. Biri Ahmet Kılyar diğeri Reşat Bozoklar. Hem hamileliğinde bu tarz sorunlar yaşayan var mı hemde hamileliği boyunca bu doktorlara giden var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
İki tane Duru annesi var burda:)) ben çok beğendim. Aslında kavanoz yapmıştım ya, içine böyle minik sabunlar koymak da güzel olur.
Benimki de ters. Bugün 34+0 olduk. Ben sezaryene alıştırdım kendimi:)
durularin anneleri diyelim o zaman :))
sabunlar cok guzel ama canim , çok pahali ( 4-5 tl normaller isimlilieer daha pahalidir. ) henüz kaynaigni bulamadim arastirmalarim devam ediyor.
kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
O zaman vazgeçtim 100 tane kavanozum var 100 tane bunlardan alayım dersem evin yolunu şaşırırız artık:)) badem şkeri neyimize yetmiyo:)))
Benimki de ters. Bugün 34+0 olduk. Ben sezaryene alıştırdım kendimi:)
kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
durularin anneleri diyelim o zaman :))
sabunlar cok guzel ama canim , çok pahali ( 4-5 tl normaller isimlilieer daha pahalidir. ) henüz kaynaigni bulamadim arastirmalarim devam ediyor.
canim cok geçmiş olsun , gecen haftada benim evime hırsız girdi , Allah ıslah etsin onlari
bizim hırsızlar yakaladindi ama geri salinmiş
annen içinde çok geçmiş olsun , ama hemen enidşelenme , menapozda , şeker hast vs gibi durumlardada rahim duvarinda kalınlaşmalar olabiliyormuş , hayirli haberler inş canim ,
Dualarimiz seninle
Aynen bende 32.haftamdayken yani geçen hafta milletin bana şu hastaneye git bak çok güzel diye diye türkye hastanesine gidiyorum normalde doktorum şimdiye kadar herşeyim çok normal olduğunu her defasında söylüyordu zaten başka hastaneye gittim cumartesi nerden gttim.zayıf tamam onu anladım normal 2000 olması gerekirken benimki 1600 çıktı e kilo aldıramamışım napim sonra bana demesinmi bıu bebek 2 yada 3 hafta geri allah allah sancın varmı baksınlar dedi bide bebek dönmemiş sezeryan allahım dedim al sana nerden gittim şimdi yeni doktorlar bilmiyolar gidişatı bizimkiler bildiği için farklı gözle bakıyolar bence çok dikkate almayın başka bi doktor bulun derim.ben kendi doktorumla devam etme kararı aldım çünkü.
canim cok geçmiş olsun , gecen haftada benim evime hırsız girdi , Allah ıslah etsin onlari
bizim hırsızlar yakaladindi ama geri salinmiş
annen içinde çok geçmiş olsun , ama hemen enidşelenme , menapozda , şeker hast vs gibi durumlardada rahim duvarinda kalınlaşmalar olabiliyormuş , hayirli haberler inş canim ,
Dualarimiz seninle
ben de öyle istiyorum ama ucuz bulabilir miyiz ki
canım geçmiş olsun allah korusun sizi
olmadı bir sabuncu mu açsak
geri mi salınmış?? yuhh
neyse canlar bugünlük müsade mucxxx
Zaman ayırıp cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim anlamadığım, 32. hafta da gebelikte yaşananlara bakıyorum. Daha duygusal ve stresli olunabiliyormuş.Doktorlar da bunun farkındadırlar. Ben hamile olmadığım halde stres yaparken sizlerin stres yapması çok çok normal ve neden bunu bilipte daha ılımlı yaklaşmayan doktorlar var ki? Hepsi bir değil tabi ki ama insan böyle şeyleri duyunca gerçekten çok üzülüyor.
Bizde ablam doktoru değiştikten sonra gittiği doktoru şikayet etti çünkü odasına almadan, kapıdan içeride yanında bulunan hemşire test kağıdını uzatıp insülin vurdurması gerektiğini söylemiş. Ablamlarda bu yapılan muameleye sinir oldukları için şikayet etmişler. Acaba şimdi gittiği doktor bu durumu bilipte cephe almış olabilir mi?
Ki şimdi ki gittiği doktoru araştırdığımızda sert mizaçlı ama gayet başarılı bir doktor olduğunu okumuştuk. Bilmiyorum belki de biz stres yağtığımız için bu şekilde düşünüyoruz ama inanın gerçekten zor bir süreç doktorun değişmesi.
Rabbim hepinizin Yar ve Yardımcısı olsun.
[/QUOTE
Bence diğer doktora gidin sonuçta hamile bi kadın tabiki memnun kalmaz şikayette eder doktorlar bunu anlayabilir kadın doktorlar anlar daha çoğunlukta hiç bişey olmaz sıkmayın canınızı bende ağlamıştım baya bi 3 hafta gerilik nedir ama bilmiyolar sürekli takip etmedikleri iin kendi doktorlarınız daha iyi biliyor.neyse diğer doktora başlayın bence.hiç bişey olmaz allahın izniyle sınama dünyası herşeyin hayırlısı inş....
Zaman ayırıp cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim anlamadığım, 32. hafta da gebelikte yaşananlara bakıyorum. Daha duygusal ve stresli olunabiliyormuş.Doktorlar da bunun farkındadırlar. Ben hamile olmadığım halde stres yaparken sizlerin stres yapması çok çok normal ve neden bunu bilipte daha ılımlı yaklaşmayan doktorlar var ki? Hepsi bir değil tabi ki ama insan böyle şeyleri duyunca gerçekten çok üzülüyor.
Bizde ablam doktoru değiştikten sonra gittiği doktoru şikayet etti çünkü odasına almadan, kapıdan içeride yanında bulunan hemşire test kağıdını uzatıp insülin vurdurması gerektiğini söylemiş. Ablamlarda bu yapılan muameleye sinir oldukları için şikayet etmişler. Acaba şimdi gittiği doktor bu durumu bilipte cephe almış olabilir mi?
Ki şimdi ki gittiği doktoru araştırdığımızda sert mizaçlı ama gayet başarılı bir doktor olduğunu okumuştuk. Bilmiyorum belki de biz stres yağtığımız için bu şekilde düşünüyoruz ama inanın gerçekten zor bir süreç doktorun değişmesi.
zaten annemde şeker var cnm inşallah kötü birşeye çevirmez.tamda doğuma yakın çok moralim bozuldu Allah beterinden saklasın tabiki yinede
[/QUOTE
Bence diğer doktora gidin sonuçta hamile bi kadın tabiki memnun kalmaz şikayette eder doktorlar bunu anlayabilir kadın doktorlar anlar daha çoğunlukta hiç bişey olmaz sıkmayın canınızı bende ağlamıştım baya bi 3 hafta gerilik nedir ama bilmiyolar sürekli takip etmedikleri iin kendi doktorlarınız daha iyi biliyor.neyse diğer doktora başlayın bence.hiç bişey olmaz allahın izniyle sınama dünyası herşeyin hayırlısı inş....
Amin. Haklısınız belki de tam bilemediği için bu şekilde davrandı. Rapor alıp giden doktoru bayandı, ikiz bebekleri vardı ve gerçekten çok ılımlı motive eden biriydi. Her konuda rahatlatıcı konuşuyodu düşünün benim ablam normal doğumdan çok korkan biriydi ama o kadar güzel motive etti ki sezeryan fikrini değiştirdi.Ki şimdi ki doktoru bebek ters duruyor sezeryan olma ihtimali var dedi diye çok üzüldü ablam.
Bugün yeni doktordan randevu alıcaz inşAllah bu sefer memnun kalırız. Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
evet insan hamileyken bazen kendini tanıyomu , ben öyleyim en azından , bazen cok azimli , cok sert duruşlu kendinden emin , bazende çok aciz , savunmasiz , mızıl mızıl sulu göz .. duygu karmaşalari oluyor çok fazla.
bende 3 doktor degiştirdim , en son tavsiye uzerine gittim ve cok memnunum ,
doktor sert mizacli ama işini cok iyi yapiyo kısmı beni cok ilgilendirmiyo , doktor hem pozitif hem işini yapan olmali ,
normal süreçler değil yaşadigimiz sagligimiz , bebegimiz , genel değişimimiz , bize öyle yaklaşmaliki bizi motive etmeli ,
hersey doktorda bitiyo , ben doktoruma gidiyorum iki güler yüz iki espri yapiyo soracagim sorulari bile unutup geliyorum ... odasindan cikan herkes yüzünde tebebbüsle çıkıyor.
bence hastane ve doktor degiştirin , tedbili mekanda ferahlik vardir , ben dogumuna 10 gun kala dr degiştiren biliyorum , kendinizi fazlada yıpratmadan yeni bir doktor ve hstane seçmelisiniz.
Evet haklısınız. Zaten bu gittiğimiz hastanede şöyle bi durum da var mesela gece sancınız tuttu ve doğuma aldılar. 9 ay boyunca gittiğiniz doktorun eğer o gece nöbeti yoksa gelmiyor ve kim nöbetçiyse o doktor doğumu gerçekleştiriyor. Ki özel bi hastane ama sistemleri bu şekilde. Ablam haliyle bunun stresinide yaşıyor. Çok zor bi durum bu tarz şeyler yaşamak zorunda olanlara Allah sabır versin.
Bu yazdıklarınızı akşam ablama okutacağım desteğiniz için teşekkür ederim. Eminim okuduktan sonra ablam da rahatlıyacaktır.
Merhabalar; öncelikle Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben kendim için değilde ablam için bi kaç soru sormak istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Ablam 32. haftasına yeni girdi. Egopolde Nezahat hanıma gidiyordu. Çokta memnunduk fakat Nezahat hanım geçen ay sağlık sorunları nedeniyle 1 senelik rapor almak zorunda kaldı ablamda çok stres yaptı.
Sonra egopolde başka bi doktora yönlendirdiler o doktor kontrolde ablamı pek tatmin etmemiş hatta gebelik şekeri var ablamda sonuçlara tam bakmadan insülin iğnesi vurdurmasını söylemiş. Ablamda şikayet edip başka bir doktor talep etmiş.
Bugün Dilek hanıma gittiler. Bebeğin 45 cm ve 1900 kg. olduğunu söylemiş ve makatta açılma varmış. Ters duruyormuş 5 hafta içinde düzelmesi gerekiyomuş yoksa sezeryan olursun demiş. Yüzünü de göstermemiş bebeğin. Ablam haliyle çok stres yapıyor ve aynı durumda bizde öyleyiz ne kadar belli etmemeye çalışsakta.
Kuruntu yapıyoruz belki ama ben ve annemin aklına gelende bebekte bi sorun var da başka hastaneye gitsin diye mi bu tarz ilgisiz davranıyolar? Ablama söylemiyoruz ama bizde endişeliyiz.
Ablam şuana kadar 10 kilo aldı. Şeker için diyet listesi aldığı diyetisyende çok kilo almışsın demiş. Şekerinde doğumdan sonra kalıcı olabileceğini söylemiş.
Şimdi bi kaç doktor daha var onları araştırıyoruz. Biri Ahmet Kılyar diğeri Reşat Bozoklar. Hem hamileliğinde bu tarz sorunlar yaşayan var mı hemde hamileliği boyunca bu doktorlara giden var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?