2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
dogrudur bende koydum lıstede var de ama , lohusa muhabbetıne dıye dusundum

ayağımız üşürmüş,biz gazlanırsak bebek de gazlanırmış.incecik de olsa giydiriyorlar.ben doktordan duymadım ama kocaman kocaman hatunlardan duydum

İki tane Duru annesi var burda:)) ben çok beğendim. Aslında kavanoz yapmıştım ya, içine böyle minik sabunlar koymak da güzel olur.

Benimki de ters. Bugün 34+0 olduk. Ben sezaryene alıştırdım kendimi:)

kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(

Aynen bende 32.haftamdayken yani geçen hafta milletin bana şu hastaneye git bak çok güzel diye diye türkye hastanesine gidiyorum normalde doktorum şimdiye kadar herşeyim çok normal olduğunu her defasında söylüyordu zaten başka hastaneye gittim cumartesi nerden gttim.zayıf tamam onu anladım normal 2000 olması gerekirken benimki 1600 çıktı e kilo aldıramamışım napim sonra bana demesinmi bıu bebek 2 yada 3 hafta geri allah allah sancın varmı baksınlar dedi bide bebek dönmemiş sezeryan allahım dedim al sana nerden gittim şimdi yeni doktorlar bilmiyolar gidişatı bizimkiler bildiği için farklı gözle bakıyolar bence çok dikkate almayın başka bi doktor bulun derim.ben kendi doktorumla devam etme kararı aldım çünkü.

İki tane Duru annesi var burda:)) ben çok beğendim. Aslında kavanoz yapmıştım ya, içine böyle minik sabunlar koymak da güzel olur.

Benimki de ters. Bugün 34+0 olduk. Ben sezaryene alıştırdım kendimi:)

durularin anneleri diyelim o zaman :))

sabunlar cok guzel ama canim , çok pahali ( 4-5 tl normaller isimlilieer daha pahalidir. ) henüz kaynaigni bulamadim arastirmalarim devam ediyor.

Son düzenleme:

sabunlar cok guzel ama canim , çok pahali ( 4-5 tl normaller isimlilieer daha pahalidir. ) henüz kaynaigni bulamadim arastirmalarim devam ediyor.

O zaman vazgeçtim 100 tane kavanozum var 100 tane bunlardan alayım dersem evin yolunu şaşırırız artık:)) badem şkeri neyimize yetmiyo:)))

canim cok geçmiş olsun , gecen haftada benim evime hırsız girdi , Allah ıslah etsin onlari

bizim hırsızlar yakaladindi ama geri salinmiş

annen içinde çok geçmiş olsun , ama hemen enidşelenme , menapozda , şeker hast vs gibi durumlardada rahim duvarinda kalınlaşmalar olabiliyormuş , hayirli haberler inş canim ,

Dualarimiz seninle

ben de öyle istiyorum ama ucuz bulabilir miyiz ki

canım geçmiş olsun allah korusun sizi

olmadı bir sabuncu mu açsak

geri mi salınmış?? yuhh

neyse canlar bugünlük müsade mucxxx

Zaman ayırıp cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim anlamadığım, 32. hafta da gebelikte yaşananlara bakıyorum. Daha duygusal ve stresli olunabiliyormuş.Doktorlar da bunun farkındadırlar. Ben hamile olmadığım halde stres yaparken sizlerin stres yapması çok çok normal ve neden bunu bilipte daha ılımlı yaklaşmayan doktorlar var ki? Hepsi bir değil tabi ki ama insan böyle şeyleri duyunca gerçekten çok üzülüyor.

Bizde ablam doktoru değiştikten sonra gittiği doktoru şikayet etti çünkü odasına almadan, kapıdan içeride yanında bulunan hemşire test kağıdını uzatıp insülin vurdurması gerektiğini söylemiş. Ablamlarda bu yapılan muameleye sinir oldukları için şikayet etmişler. Acaba şimdi gittiği doktor bu durumu bilipte cephe almış olabilir mi?

Ki şimdi ki gittiği doktoru araştırdığımızda sert mizaçlı ama gayet başarılı bir doktor olduğunu okumuştuk. Bilmiyorum belki de biz stres yağtığımız için bu şekilde düşünüyoruz ama inanın gerçekten zor bir süreç doktorun değişmesi.

Rabbim hepinizin Yar ve Yardımcısı olsun.

zaten annemde şeker var cnm inşallah kötü birşeye çevirmez.tamda doğuma yakın çok moralim bozuldu Allah beterinden saklasın tabiki yinede

ben de öyle istiyorum ama ucuz bulabilir miyiz ki

canım geçmiş olsun allah korusun sizi

olmadı bir sabuncu mu açsak

geri mi salınmış?? yuhh

neyse canlar bugünlük müsade mucxxx

evt geri salinmiş ş.sizler.
neyse hadi iyi akşamlar cnm görüşür

evet insan hamileyken bazen kendini tanıyomu , ben öyleyim en azından , bazen cok azimli , cok sert duruşlu kendinden emin , bazende çok aciz , savunmasiz , mızıl mızıl sulu göz .. duygu karmaşalari oluyor çok fazla.

bende 3 doktor degiştirdim , en son tavsiye uzerine gittim ve cok memnunum ,

doktor sert mizacli ama işini cok iyi yapiyo kısmı beni cok ilgilendirmiyo , doktor hem pozitif hem işini yapan olmali ,

normal süreçler değil yaşadigimiz sagligimiz , bebegimiz , genel değişimimiz , bize öyle yaklaşmaliki bizi motive etmeli ,

hersey doktorda bitiyo , ben doktoruma gidiyorum iki güler yüz iki espri yapiyo soracagim sorulari bile unutup geliyorum ... odasindan cikan herkes yüzünde tebebbüsle çıkıyor.

bence hastane ve doktor degiştirin , tedbili mekanda ferahlik vardir , ben dogumuna 10 gun kala dr degiştiren biliyorum , kendinizi fazlada yıpratmadan yeni bir doktor ve hstane seçmelisiniz.

Canım çok geçmiş olsun.. Ve Allah acil şifalar versin. hemen moralini bozma, iyi düşün iyi çıksın sonuçlar..

Canım bende izmirdeyim.düşük tehlıkelı bır hamılelıgım oldugı ıcın bız tercıhımızı profesörden yana kullandık.ege tıp fakultesınde Mert Kazandı.Begenmezsem degıstırırım dıye gıttım bende.Ilk yılım ızmırde.Kımseyı tanımıyoruz.Boyle bır durumda kadın doğumcu seçmek benım ıcın cok zor oldu.ama cok memnun kaldık.Rahat sakın guleryuzlu bırı.her soruna cevap verıyor.Takıbını güzelce yapıyor.fiyatı 200TL.Pahalı bulmazsanız düşünebilirsiniz.doğumuda özel hastane de yaptırabılıyor.Bilgi istersen özelden sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…