2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım Allah yardımcınız olsun inşAllah hepiniz rahat ve sağlıklı doğumlar geçirirsiniz. Biz senelerdir İzmir'de olduğumuz halde doktor seçimi yapamıyoruz sizin durumunuz daha zor olsa gerek. Neyse ki bulmuşsunuz sevindim sizin adınıza. Akşam ablam geldiğinde Mert bey'ide söylerim.

Araştırmaya başlıyorum aklıma takılan birşeyler olursa rahatsız ederim sizi tekrardan :)Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:

Benimkide hep solda,poposu falan,sadece uzantılarını sağda hissediyorum bazen eli kolu bacağıdır herhalde,bööyyllleee sıkasım geliyo onu sevgiden:):):)Çoğunluğu solda ama neden sağ kaburgam batıyo onu da anlamıyorum:)

Bende İzmir de Kahraman Kolday'a gidiyordum 33 haftalık hamileliğime kadar. Kentte olacaktı doğumum . Bana 5000 -6000 tlye mal olacaktı .Ama Gazi hastanesinde sezeryan doğum 580 tlymiş .Herkes ne gerek var deyince maalesef doktorumu değiştirdim Doktor değiştirmek kötü bişey ben doktorumdan memnundum

ayaklarını dayıyor benim ki sağ kaburgama.bazen ittirdikçe ittiriyor o sıra ağrıdan çıldırıyorum resmen.

ayaklarını dayıyor benim ki sağ kaburgama.bazen ittirdikçe ittiriyor o sıra ağrıdan çıldırıyorum resmen.

Ya benimki hiç sağ kaburgama baskı yapmıyo aslında,anlamıoyurm,acaba geceleri ben uyurken yapıyo da anlamıyomuyum? çünkü sabah uyandığımda çok acımış olarak uyanıyorum son günlerde,yaramaz bunlar yaa:):)

Ben de az önce baktım da ilkini çok beğendim ,sen buna karar verirde alırsan ,bana haber ver olurmu gerçekten burda göründüğü kadar canlı ve güzelmi die:):):)

canım su sepet hedilyeliler varya onlardan alsana ?? daha uygun fiyatlari , bu ahsaplilarin

Karabiberim evlilik yıldönümün kutlu olsun...Hediye falan ,özel bişey düşündünmü akşama?? Benim yıldönümüme de çok az kaldıda şimdiden düşünüyorum şöyle güsel bi sürpriz

şuan varya sanki sagimda ayaklari ile ittiriyo solumda elleri ile içten içe gıdıklıyo beni , nefes aldirmiyo sıpaaa

ilki daha güzel canım

ama benimki kız karnım da sivri gören erkek diyo üç doktor da kız dedi

Karabiberim evlilik yıldönümün kutlu olsun...Hediye falan ,özel bişey düşündünmü akşama?? Benim yıldönümüme de çok az kaldıda şimdiden düşünüyorum şöyle güsel bi sürpriz

teşekkür ederim canım
ben hediye almadım eşim almış sağolsun.
özel birşey düşünmeye fırsat vermiyorlar ki eşim mesaiye kalıyor bu akşam.
senede 1 gün patronda bu günü bulur işte.şans.
başka bir gün kutlarız muhtemelen.

geçmiş olsun canım inşalah vaktinde gelir bebiş

canım benimkide yaklaştı ne alıcam diye düşüncelerdeyim ilk evlilik yıl dönümümüz olucak

Şansa bak yaf,hep böyle olur zaten:):)mesaiye kalcam deyip sana sürpriz yapıcaktır belki diye geçti aklımdan ama adam hediyesini bile almış :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…