- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
ayağımız üşürmüş,biz gazlanırsak bebek de gazlanırmış.incecik de olsa giydiriyorlar.ben doktordan duymadım ama kocaman kocaman hatunlardan duydum
Canım bende izmirdeyim.düşük tehlıkelı bır hamılelıgım oldugı ıcın bız tercıhımızı profesörden yana kullandık.ege tıp fakultesınde Mert Kazandı.Begenmezsem degıstırırım dıye gıttım bende.Ilk yılım ızmırde.Kımseyı tanımıyoruz.Boyle bır durumda kadın doğumcu seçmek benım ıcın cok zor oldu.ama cok memnun kaldık.Rahat sakın guleryuzlu bırı.her soruna cevap verıyor.Takıbını güzelce yapıyor.fiyatı 200TL.Pahalı bulmazsanız düşünebilirsiniz.doğumuda özel hastane de yaptırabılıyor.Bilgi istersen özelden sorabilirsin.
Amin. Haklısınız belki de tam bilemediği için bu şekilde davrandı. Rapor alıp giden doktoru bayandı, ikiz bebekleri vardı ve gerçekten çok ılımlı motive eden biriydi. Her konuda rahatlatıcı konuşuyodu düşünün benim ablam normal doğumdan çok korkan biriydi ama o kadar güzel motive etti ki sezeryan fikrini değiştirdi.Ki şimdi ki doktoru bebek ters duruyor sezeryan olma ihtimali var dedi diye çok üzüldü ablam.
Bugün yeni doktordan randevu alıcaz inşAllah bu sefer memnun kalırız. Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Evet haklısınız. Zaten bu gittiğimiz hastanede şöyle bi durum da var mesela gece sancınız tuttu ve doğuma aldılar. 9 ay boyunca gittiğiniz doktorun eğer o gece nöbeti yoksa gelmiyor ve kim nöbetçiyse o doktor doğumu gerçekleştiriyor. Ki özel bi hastane ama sistemleri bu şekilde. Ablam haliyle bunun stresinide yaşıyor. Çok zor bi durum bu tarz şeyler yaşamak zorunda olanlara Allah sabır versin.
Bu yazdıklarınızı akşam ablama okutacağım desteğiniz için teşekkür ederim. Eminim okuduktan sonra ablam da rahatlıyacaktır.
benim hastanem o konuda cok iyi dr gece gunduz geliyor , bence adrenalinww'in dedigi gibi fakulte hast daha iyi olabilir , hem seker vs takibi icin daha egitimli doktorlar.
hayirlisi hakkinizda inş.
Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:
ayaklarını dayıyor benim ki sağ kaburgama.bazen ittirdikçe ittiriyor o sıra ağrıdan çıldırıyorum resmen.Benimkide hep solda,poposu falan,sadece uzantılarını sağda hissediyorum bazen eli kolu bacağıdır herhalde,bööyyllleee sıkasım geliyo onu sevgiden:):):)Çoğunluğu solda ama neden sağ kaburgam batıyo onu da anlamıyorum:)
benim hastanem o konuda cok iyi dr gece gunduz geliyor , bence adrenalinww'in dedigi gibi fakulte hast daha iyi olabilir , hem seker vs takibi icin daha egitimli doktorlar.
hayirlisi hakkinizda inş.
Amin canım. Evet saolsun adrenalinww'in dediği doktoru da araştırıcam şimdi umarım bizde sizler gibi memnun kalacağımız doktor ve hastaneyi buluruz.
ayaklarını dayıyor benim ki sağ kaburgama.bazen ittirdikçe ittiriyor o sıra ağrıdan çıldırıyorum resmen.
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
Ya benimki hiç sağ kaburgama baskı yapmıyo aslında,anlamıoyurm,acaba geceleri ben uyurken yapıyo da anlamıyomuyum? çünkü sabah uyandığımda çok acımış olarak uyanıyorum son günlerde,yaramaz bunlar yaa:):)
Kızlar benim oğlum sadece sağ tarafımda duruyor.sola gitmiyor sizdede böle olan varmı :26:
erkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,
benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs
Karabiberim evlilik yıldönümün kutlu olsun...Hediye falan ,özel bişey düşündünmü akşama?? Benim yıldönümüme de çok az kaldıda şimdiden düşünüyorum şöyle güsel bi sürpriz
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
teşekkür ederim canım
ben hediye almadım eşim almış sağolsun.
özel birşey düşünmeye fırsat vermiyorlar ki eşim mesaiye kalıyor bu akşam.
senede 1 gün patronda bu günü bulur işte.şans.
başka bir gün kutlarız muhtemelen.
teşekkür ederim canım
ben hediye almadım eşim almış sağolsun.
özel birşey düşünmeye fırsat vermiyorlar ki eşim mesaiye kalıyor bu akşam.
senede 1 gün patronda bu günü bulur işte.şans.
başka bir gün kutlarız muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?