bence renkli olanlar daha hoş. telefon numarası varsa veya maille ulaşabiliyorsan sorsana tülünüde renkli yapabilirmisiniz die.AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
Evet 20 günün kalmış senin de benimkide bu ayın 19unda,güsel bişiler de yapmak istiyorum ama hiçte şöyle orjinal bi fikir bulamadım şimdiye kadar,bu dördüncüsü olcak kısmetse.Genelde güzel bi masa hazırlıyorum ama hediye işinde hiç marjinal olamadımcanım benimkide yaklaştı ne alıcam diye düşüncelerdeyim ilk evlilik yıl dönümümüz olucak
canım kart şifresı istemiyor orda misal axess ise kartın telefonuna alışverişi onayladıgına dair msj geliyo orda şifre var onu girdikten sonra banka senın alışerısı onaylıo büyük ihtimal sende ki durumda bu şekildedir hepsiburdadan gittigidiyor ve birçok siteden ben cok alışverıs yaptım kart şifresi istenmez kart no son kullanda tarıhı ve arkadası cv no istenir bu arada hangı cantayı alacaksın???
lohusayken sıcak da olsa çorap giymek lazım canım.bir gazlanırsan çok zor olur hem de lohusayken insan çok hassas oluyor vucudu iyi korumak lazım.çorapmi nieki bu sıcakta ?
çok geçmiş olsun hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah birşey çıkmaz dua edelim.ama tabi her ihtimale karşı parça alınıyor.zaten şeker hastalığı var demişsin onlarda olabilen birşey bu.kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
tamam alıcam zaten bugün artık.Ben de az önce baktım da ilkini çok beğendim ,sen buna karar verirde alırsan ,bana haber ver olurmu gerçekten burda göründüğü kadar canlı ve güzelmi die:):):)
canım su sepet hedilyeliler varya onlardan alsana ?? daha uygun fiyatlari , bu ahsaplilarin
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
Ne bileyim canım ben yaa herkes tutturmuş çorap al yanına diye. ameliyattan sonra üşüyorsun çorap giyersin dediler. doktor da ööle dedi. sıcağın böğründe nasıl olcak o iş bakalım.
Evet 20 günün kalmış senin de benimkide bu ayın 19unda,güsel bişiler de yapmak istiyorum ama hiçte şöyle orjinal bi fikir bulamadım şimdiye kadar,bu dördüncüsü olcak kısmetse.Genelde güzel bi masa hazırlıyorum ama hediye işinde hiç marjinal olamadım
lohusayken sıcak da olsa çorap giymek lazım canım.bir gazlanırsan çok zor olur hem de lohusayken insan çok hassas oluyor vucudu iyi korumak lazım.
çok geçmiş olsun hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah birşey çıkmaz dua edelim.ama tabi her ihtimale karşı parça alınıyor.zaten şeker hastalığı var demişsin onlarda olabilen birşey bu.
tamam alıcam zaten bugün artık.
aslında tek tek de bakılmıyor çok fazla şey var ya.hem beğenip hem de sepet hediyeli pek denk getiremedim.genelde kapı süsü hediyeli.ya da 50 lilerde var.2 tane alsam 100 olsa fazla gelecek.bana 75 iyi fazla gibi hatta.
kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
canım benimkide yaklaştı ne alıcam diye düşüncelerdeyim ilk evlilik yıl dönümümüz olucak
sorsammıki acaba olmazsa denerimbence renkli olanlar daha hoş. telefon numarası varsa veya maille ulaşabiliyorsan sorsana tülünüde renkli yapabilirmisiniz die.
çok teşekkürler canım.50lileri zaten düşünmüyorum da 75lik olan fena karıştırdı kafamı.ne yapsam o da avantajlıymış baya.benim aslında kızımdan kalma bir sepet var beyaz.köşesinde kız bebek figürü var.aslında onu çıkarıp mavili erkek bebek figürü koysam hallolacak.ama o konuda da kararsızım bunu alıp kurtulsammı sepet işinden.bu ahşap figürleri de sevdim aslında da bunlar sanki diğerlerinden daha küçükben buldum sana canim , daha uygun bak fiyatlar , umarim işini görür canim
50 adet bebek şekeri+sepet+kapı süsü+kargo GittiGidiyor'da 85235919
KELEBEKLİ VE BİBLOLU 50AD RENKLİ VE ŞIK ŞEKER GittiGidiyor'da 85089000
75 ADET BEBEK ŞEKERİ +SEPET ŞOK FİYAT 66.90TL GittiGidiyor'da 86757916
50 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82871791
50 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82462105
50 ADET YAKIŞIKLI OĞLUM BEBEK ŞEKERİ+SEPET+KARGO GittiGidiyor'da 86629711
sorsammıki acaba olmazsa denerim
çok teşekkürler canım.50lileri zaten düşünmüyorum da 75lik olan fena karıştırdı kafamı.ne yapsam o da avantajlıymış baya.benim aslında kızımdan kalma bir sepet var beyaz.köşesinde kız bebek figürü var.aslında onu çıkarıp mavili erkek bebek figürü koysam hallolacak.ama o konuda da kararsızım bunu alıp kurtulsammı sepet işinden.bu ahşap figürleri de sevdim aslında da bunlar sanki diğerlerinden daha küçük
world le yapıodum cnm herseyı doldurdm ettım en sonnda yapıkredı bankası ddı bda kart num. arkadakı sıfre bde kartn sifresını ıstedı almadım braktım cantada bu canm
Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S12.115 GittiGidiyor'da 84396727
hıım enteresan yıllardır internetten alışveriş yapıyorum hiç böyle bi durumla karsılaşmadım başka sitelerde muhakkak vardı aradıgın canta bende dün bu çantayı aldım
OKIEDOG DAHOMA SUMO BİG BAG BEBEK BAKIM ÇANTASI KIRMIZI :: Kavurga
sen bilirsin canim ,
bizden tecrubelisin , bizimkiler sadece fikir
yha kızlar sıze bse daha sorucam bu skype var yha ona gelen msjlara nerden bakıoruz bn bulmdm yha offff cok mu cahılım ne anlamdmkı
fikirleriniz de benim için çok önemli işte.karasızımdır zaten baya,kaç gündür bir kara veremedim.
estafurullah canım skype hesabını açtığında sana gelen msjlarını görebilirsin yada mailinden görebilirsin sanırım sarı yuvarlak bi uyarı oluo genelde yada kişilerin sayfasını açıp görebilirsin bilmem yardımcı olabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?