2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bence renkli olanlar daha hoş. telefon numarası varsa veya maille ulaşabiliyorsan sorsana tülünüde renkli yapabilirmisiniz die.

canım benimkide yaklaştı ne alıcam diye düşüncelerdeyim ilk evlilik yıl dönümümüz olucak
Evet 20 günün kalmış senin de benimkide bu ayın 19unda,güsel bişiler de yapmak istiyorum ama hiçte şöyle orjinal bi fikir bulamadım şimdiye kadar,bu dördüncüsü olcak kısmetse.Genelde güzel bi masa hazırlıyorum ama hediye işinde hiç marjinal olamadım

world le yapıodum cnm herseyı doldurdm ettım en sonnda yapıkredı bankası ddı bda kart num. arkadakı sıfre bde kartn sifresını ıstedı almadım braktım cantada bu canm

Stylo Anne Bebek Bakım Çantası S12.115 GittiGidiyor'da 84396727

çorapmi nieki bu sıcakta ?
lohusayken sıcak da olsa çorap giymek lazım canım.bir gazlanırsan çok zor olur hem de lohusayken insan çok hassas oluyor vucudu iyi korumak lazım.
çok geçmiş olsun hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah birşey çıkmaz dua edelim.ama tabi her ihtimale karşı parça alınıyor.zaten şeker hastalığı var demişsin onlarda olabilen birşey bu.
Ben de az önce baktım da ilkini çok beğendim ,sen buna karar verirde alırsan ,bana haber ver olurmu gerçekten burda göründüğü kadar canlı ve güzelmi die:):):)
tamam alıcam zaten bugün artık.
canım su sepet hedilyeliler varya onlardan alsana ?? daha uygun fiyatlari , bu ahsaplilarin

aslında tek tek de bakılmıyor çok fazla şey var ya.hem beğenip hem de sepet hediyeli pek denk getiremedim.genelde kapı süsü hediyeli.ya da 50 lilerde var.2 tane alsam 100 olsa fazla gelecek.bana 75 iyi fazla gibi hatta.

ılk olanı canmmm...

Ne bileyim canım ben yaa herkes tutturmuş çorap al yanına diye. ameliyattan sonra üşüyorsun çorap giyersin dediler. doktor da ööle dedi. sıcağın böğründe nasıl olcak o iş bakalım.

Kızlar bende geçen yaz düşük yapmış ve kürtaj olmuştum maalesef.ameliyathane soğuk oluyo,ameliyathaneden çıktıktan sonra beni bir üşümek aldı anlatamam.tir tir titredim titremekten konuşamıyorum hatta kendi kendime acaba başka bişeyimi var diye düşünmüştüm üzerime battaniye falan örtmüşlerdi o yüzden mutlaka yanımıza kalın bir şal çorap alın bence.

öyle yüksek fiyatta birşey de bakamam ama bulamadım da heralde şık bi masa olur heralde senin gibi inş evde 3. kişi olmazda güzell güzell kutlarız

ben buldum sana canim , daha uygun bak fiyatlar , umarim işini görür canim

50 adet bebek şekeri+sepet+kapı süsü+kargo GittiGidiyor'da 85235919

KELEBEKLİ VE BİBLOLU 50AD RENKLİ VE ŞIK ŞEKER GittiGidiyor'da 85089000

75 ADET BEBEK ŞEKERİ +SEPET ŞOK FİYAT 66.90TL GittiGidiyor'da 86757916

50 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82871791

50 ADET BEBEK ŞEKERİ+SEPET+YASTIK+KARGO BİZDEN GittiGidiyor'da 82462105

50 ADET YAKIŞIKLI OĞLUM BEBEK ŞEKERİ+SEPET+KARGO GittiGidiyor'da 86629711

geçmiş olsun canım

bence renkli olanlar daha hoş. telefon numarası varsa veya maille ulaşabiliyorsan sorsana tülünüde renkli yapabilirmisiniz die.
sorsammıki acaba olmazsa denerim

çok teşekkürler canım.50lileri zaten düşünmüyorum da 75lik olan fena karıştırdı kafamı.ne yapsam o da avantajlıymış baya.benim aslında kızımdan kalma bir sepet var beyaz.köşesinde kız bebek figürü var.aslında onu çıkarıp mavili erkek bebek figürü koysam hallolacak.ama o konuda da kararsızım bunu alıp kurtulsammı sepet işinden.bu ahşap figürleri de sevdim aslında da bunlar sanki diğerlerinden daha küçük

sen bilirsin canim ,

bizden tecrubelisin , bizimkiler sadece fikir

hıım enteresan yıllardır internetten alışveriş yapıyorum hiç böyle bi durumla karsılaşmadım başka sitelerde muhakkak vardı aradıgın canta bende dün bu çantayı aldım
OKIEDOG DAHOMA SUMO BİG BAG BEBEK BAKIM ÇANTASI KIRMIZI :: Kavurga

kızlar hastane için pijama takımı yada gecelikk almadıysanız Magic Formdan şu ürünleri aldım çok rahatlar

Magic Form Gecelik - Gecelik - İç Giyim

Magic Form Pijama Takımı

geceliğim alttaki turkuaz renginde pijamasınıda beyaz almdım çok ince düğmeli olmasıda emzirmek için kullanıslı olu dıe dusundum almayı düşünürseniz kalıpları biraz buyuk sanırım yada gece rahatolsun die böyle yapmışlar ben small alldım 60 kilolu biri dahi giyebilir small bilginize

yha kızlar sıze bse daha sorucam bu skype var yha ona gelen msjlara nerden bakıoruz bn bulmdm yha offff cok mu cahılım ne anlamdmkı

yha kızlar sıze bse daha sorucam bu skype var yha ona gelen msjlara nerden bakıoruz bn bulmdm yha offff cok mu cahılım ne anlamdmkı

estafurullah canım skype hesabını açtığında sana gelen msjlarını görebilirsin yada mailinden görebilirsin sanırım sarı yuvarlak bi uyarı oluo genelde yada kişilerin sayfasını açıp görebilirsin bilmem yardımcı olabildim mi

cnm ben sımdık gttıgdyor a uye oldum bde bole denım ddm canta almayı gttogdyorda bna msj atmıs e postama ordan onylamm lazımmıs ama bn onylayamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…