2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Çok çok geçmiş olsun canım (( İnan yüksek tansiyon ne olduğunu çok iyi bilirim. Beni de yatıracaktılar ben yatmadım hastanaya çünkü ordaki ortam beni tansiyonimi yine da artıracaktı. Canım doktor neler önerdi? tuz 0, yürüme, süt yoğurt ve 0 stress çok rahat hayat iyi gelir bildiğim kadariyle. Hep pozitiv düşün canını sıkma bu da fırlatır tansiyonu. İnşaallah Allahım yardımcın olsun bebeğini sağlıklı kucağına alman nasip olsun.

bence de ilki daha güzel...

Birincisi daha güzel ama acenunun buldukları da çok güzel. Karar vermek zor:)
Kaburga ağrısı aaaah aaaaahhh beni mahvediyor. İki hafta önceki kontrolde doktora sordum "normal artık rahim çok büyük baskı yapıyor hatta bu çok şiddetli olur nefes bile aldırmaz" dedi. "Özellikle de sağ tarafın daha çok ağrır orda diyafram da var kaburgan daha da çok sıkışır" dedi. Benim aynen öyle oluyor dalga dalga ağrı giriyor ilk seferinde kalp krizi falan geçiriyorum sandım şehadet getirdim valla:)) neyseki çok şükür hayattayım hala:)))

admen---

senı merak etmıstımm alıntılardan okudm dr soledıgınııı bosverrrr tii ye alma bence benım oglumda 2,5 hafta onden gelıyor dr sordumm erkenemı alınıyr dogum dıye ebege baglı dedı gelısımın once tamamlayıpa dogabılır gununu bekleyıpde yanı RABBIM ın cık emrıne baglı ınsll korkma cnm dr bosverr son ayd kg alımı yavaslıyor zatenn sen dr pımpırıkı sanırım bnm kı cok rahtt sagolsunn benıde öle yapıyorrr tmm tatlımm bne dogum 17 hazıran cıktı bu son kontrolde bebgıme gore ama regl de 5 temmuz yusden 5 kdr beklemedeyıs ben o yusden 5 aldım tahmını dogumu genedee tmm cnm

hoş geldin canimmm

aman erken dogurmayin sakinnn , herkes tutsun bebelerini karninda

şimdiden iyi eglenceler ,
ınsl cnm belesın de buyusun ler yafff hos buldukk yenı eve geldım 7 kdr bakıcam sonrad amutfaga dalıcam yemekkk malummm kocıs 7,5 da gelırrr
slm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?
canım kuru sogan yazmısım burda okumadın sanırm o korkun olmasıns ancı cekerken kuru soganı kesın gogusune sur hem yara olmasını engellıyor hemde sutunu cogaltıp gelemsını saglıyromus bıs denedık yenı dogum yapan ark..da ve cok etkısını gordu ben de valısıme koydum bılemmtavsıye ederımmm
ben kullandım gebelıgın basında ama ncm benımm erken gelemsın dıyedır kıı kg sıı ıı sukurrr catını dar olup olmadıgı dogum zamnn da attan muayene ıle bellı olur tatlım
koöpu ıcın erken tatalımm cunku bbekler 6 aydan sonra oturabılıyor larr oyun nedır anlayama ya calısyorlarr o yusden sımdı gerek oyk bennce de sen bılırsın genedee

benm pasa da 34 haftalıkken hala tersdı gecen cuma gıtıtkkk 36 lardaydııı ve donmus tuu doner cnm en az 1 st gunluk hızlı hızlı yuruyus yappp yanı 20 dk bır dınlen ama hızlı yuru bıs esımle 2 hafta boyunca her aksam yuruduk donmesını saglıyormus ve pşamda donmus ınsl tekrar donmessedr cok hareketlı donmesse normal dogum dedıı
cok tatlı sagoasın cnm

Ben pazar gününü beklesem mi acaba diyorum merhaba bebek den 40-50 tl indirim çeki kazanıp da mı alsak? o zamana kampanya biter mi bilemedim.

zaten şu son dakka indirimleri filan yokmu ben şimdi alamıcam ki kırmızısı daha bi hosuma gitti olmazsa pazarı bekleyelim nasipte varsa bizimdir burda olmadı başka bi siteden denk getirriz umarım indirimli ama gerçekten cokta kullanıslı bebek arabasına monte olmasıda çok hoş iç sevmem öle battaniyeye sarıpsarmalayı

Ya arkadaş ben bu doktorları hiiiç anlamıyorum. Moral verme yerine iyice moralını bozuyorlar. Kız niye yemicen canın istediğini ye ya. Kilosu da boyu da çok yerinde bence. Akıllı kadınsın hiç aldırma canım amaaaan konuşsun sen ye sonra bebeğin bir yerinde kusuru olursa Allah korusun o mu cevap verecek ye kız yarasın tombişine olmaz o kadar bence çok da abartmış.

Afferin kız yaptır ona işini yapsın madem yardım etmeye gelmişken yapsın. Arada sırada rol oyna ' belim ağrıyor, başım ağrıyor' diye inan faydası oluyor bazen

ya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim

Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube

quinnyzapp in araba koltugu bu

Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com

maclareninse bir üst modeli var

Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com

hangini alsam ya

Suzan bu soğan işi çok aklıma yattı sayende de acaba sezeryan olursa hangi aşamada sürsek?? ameliyattan çıktıktan ,bebeği getirmeden mi sürsek?? sonra emzirirken silices herhalde dimi

heyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyor benden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktı çeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck

evt tatlm ama bna ıste o e posta gelmedı puff ne guzl msn vardı yha
gereksizlerdemi acaba veya geçmi gelecek

ohh ii olmuş vallaaa

canım su sepet hedilyeliler varya onlardan alsana ?? daha uygun fiyatlari , bu ahsaplilarin

cnm ben ilk linktekini beğendim ama acenu'n da dediği doğru sen bilirsin

ben ince naylon süslü çorap aldım bir kaç tane

ben zapp olan modeli beğendim cnm

Suzan bu soğan işi çok aklıma yattı sayende de acaba sezeryan olursa hangi aşamada sürsek?? ameliyattan çıktıktan ,bebeği getirmeden mi sürsek?? sonra emzirirken silices herhalde dimi

çok can alıcı sorular sormuşsun heycanla cevapları bekliyorum bende

:13:

canım ben ılk bebekmarabası bakmaya cıkıp peg prego aldım o kadarda para kosuldum travel sıstem ama onu almamıs olsaydım qunny zapp alırdım kesınlıkle cok begenıyorum o arabaları arastırmadan aldım surusu cok rahat dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…