cnm ben sımdık gttıgdyor a uye oldum bde bole denım ddm canta almayı gttogdyorda bna msj atmıs e postama ordan onylamm lazımmıs ama bn onylayamadım(
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
Hanımlar bakın e-bebek de gezinirken ne buldum.. Wallaboo Kundak Battaniye Light Grey - e-bebek.com Bayıldım ben buna yaa..
gelen e postada link vardır onay için ona tıklamalısın hesabını açmak için
evet ya sepeti ben öyle halledeyim.bir sepet daha yer kaplamasın şimdicnm spetını tekrar kullnabılırsın pembe magnetı koparıp aldıgın magnetlerle suslersın
Hanımlar bakın e-bebek de gezinirken ne buldum.. Wallaboo Kundak Battaniye Light Grey - e-bebek.com Bayıldım ben buna yaa..
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
bende bayıldım kundagımız eksikti şimdi ona bi 65 lira bayalım bakalım :)))
Birincisi daha güzel ama acenunun buldukları da çok güzel. Karar vermek zor:)AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
Kaburga ağrısı aaaah aaaaahhh beni mahvediyor. İki hafta önceki kontrolde doktora sordum "normal artık rahim çok büyük baskı yapıyor hatta bu çok şiddetli olur nefes bile aldırmaz" dedi. "Özellikle de sağ tarafın daha çok ağrır orda diyafram da var kaburgan daha da çok sıkışır" dedi. Benim aynen öyle oluyor dalga dalga ağrı giriyor ilk seferinde kalp krizi falan geçiriyorum sandım şehadet getirdim valla:)) neyseki çok şükür hayattayım hala:)))Ya benimki hiç sağ kaburgama baskı yapmıyo aslında,anlamıoyurm,acaba geceleri ben uyurken yapıyo da anlamıyomuyum? çünkü sabah uyandığımda çok acımış olarak uyanıyorum son günlerde,yaramaz bunlar yaa:):)
ınsl cnm belesın de buyusun ler yafff hos buldukk yenı eve geldım 7 kdr bakıcam sonrad amutfaga dalıcam yemekkk malummm kocıs 7,5 da gelırrrhoş geldin canimmm
aman erken dogurmayin sakinnn , herkes tutsun bebelerini karninda
şimdiden iyi eglenceler ,
canım kuru sogan yazmısım burda okumadın sanırm o korkun olmasıns ancı cekerken kuru soganı kesın gogusune sur hem yara olmasını engellıyor hemde sutunu cogaltıp gelemsını saglıyromus bıs denedık yenı dogum yapan ark..da ve cok etkısını gordu ben de valısıme koydum bılemmslm anneler yaa bende bi korku başladı ya doğumdan sonra sütüm gelmezse diye saçma mı bilmiyorum.bebeğimi beslemeyi çok istiyorum.. sizde var mı böle bi korku?
ben kullandım gebelıgın basında ama ncm benımm erken gelemsın dıyedır kıı kg sıı ıı sukurrr catını dar olup olmadıgı dogum zamnn da attan muayene ıle bellı olur tatlımselam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor((
koöpu ıcın erken tatalımm cunku bbekler 6 aydan sonra oturabılıyor larr oyun nedır anlayama ya calısyorlarr o yusden sımdı gerek oyk bennce de sen bılırsın genedeeselam kızlarrr..
bende gecen hafta raporumu aldım..oğluşum 42 cm kilosuda 1.746 gr olmuş
terlikten bahsetmişsiniz gezerin gonca serisinden bir terlik aldım 7 tl çok iyiydi..evdede aynısı kullandıgımdan yine ondan aldım..
okadar ucuk paralar vermenize gerek yok bence
bu arada bebeği için banyo köpüğü alan varmı ben almak istiyorum ama acaba çok gereksizmi diye düşünüyorum bugünde
benm pasa da 34 haftalıkken hala tersdı gecen cuma gıtıtkkk 36 lardaydııı ve donmus tuu doner cnm en az 1 st gunluk hızlı hızlı yuruyus yappp yanı 20 dk bır dınlen ama hızlı yuru bıs esımle 2 hafta boyunca her aksam yuruduk donmesını saglıyormus ve pşamda donmus ınsl tekrar donmessetombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
cok tatlı sagoasın cnm
Ben pazar gününü beklesem mi acaba diyorum merhaba bebek den 40-50 tl indirim çeki kazanıp da mı alsak? o zamana kampanya biter mi bilemedim.
Günaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
kızlar geceden beri öyle sinirlerim bozukki anlatamam. dün biliyosunuz çok yorgundum cerrahpaşa eminönü alışveriş derken pertimiz çıktı anneminde kardeşiminde, saat10 da yemeği yiiyip hepimiz bi yere bayılmışız. yarında komşu günüm bende,
bugün hazırlık temzilik yapıcaz annemle. 10-15kişi olur çoluk çocuk.
sen tut benim öküzcan gecenin 11 inde kv. ve görümceki al gel.
ne bi bana arayıp sormak ne bişi?? hepimiz uyuyoruz, annemi görmek istemişmiş. gitmezde kalır bi kaç gün.
ya ben dedimki şu günümü atlatayım perş.cuma görüşelim annenle ya o gelsin ya biz gideriz yaparız bişiler.
ben sanki hiç konuşmamışım onunla. şimdi g.t kadar evde 5kişi temizlik hazırlıkmı yapıcaz? beni strese sokuyosun zaten dünya kadar insan gelicek dedim. ben kimle uğraşıyım? çenesi durmaz herşeye karışır komşularıma abuk sabuk konuşur, ooooffffff:14 ağladım sinirden akşam
ya bişeyimide kafama göre yapamazmıyım ben yaa* bana sormadan evime yatılı insan getirmek ne demek yaa?
bu kadar telaşım var üstelik? cevabı ne oldu biliyomusunuz? 'akşam aradım uyuyodun? yardım eder işte annemde.' evet dedim 5 aydır annen hep bana yardım ediyor zaten, ocak ayında annem burdayken 1 defa geldi ve şimdide bu gelişi işte
ooofffffffakşamdan beri sakinleşemiyorum yaaaa rüyamdada kocişi boşadım zaten nası sinir olduysam
ya ben eşiimin bana olan tavrına sinir oluyorum aslında. beni üzmeye strese sokmaya ne hakkı var gelmiş akşam yalakalık yapıyo bide.
yazık benim annemde uyandı kalktı o saatte gecenin biyarısı çay yaptı bunlara hizmet ettibeni sakinleştrmeye çalıştı bide.
kadının beli koptu zaten bütün gün.
eminönünden b.çekmeceye eve otobüslerle geldik üstelik..
kv. görümcekide çalıştırııcaaamm geldiğine pişman edicem onu, görür o
gereksizlerdemi acaba veya geçmi gelecekevt tatlm ama bna ıste o e posta gelmedıpuff ne guzl msn vardı yha
heyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
canım su sepet hedilyeliler varya onlardan alsana ?? daha uygun fiyatlari , bu ahsaplilarin
Kızlar bende geçen yaz düşük yapmış ve kürtaj olmuştum maalesef.ameliyathane soğuk oluyo,ameliyathaneden çıktıktan sonra beni bir üşümek aldı anlatamam.tir tir titredim titremekten konuşamıyorum hatta kendi kendime acaba başka bişeyimi var diye düşünmüştüm üzerime battaniye falan örtmüşlerdi o yüzden mutlaka yanımıza kalın bir şal çorap alın bence.
ya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim
Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube
quinnyzapp in araba koltugu bu
Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com
maclareninse bir üst modeli var
Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com
hangini alsam ya
Suzan bu soğan işi çok aklıma yattı sayende de acaba sezeryan olursa hangi aşamada sürsek?? ameliyattan çıktıktan ,bebeği getirmeden mi sürsek?? sonra emzirirken silices herhalde dimi
heyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
ya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim
Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube
quinnyzapp in araba koltugu bu
Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com
maclareninse bir üst modeli var
Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com
hangini alsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?