ben ilkinde çok şık bir saat almıştım.
koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti.
ilki daha havalı duruyor ama maclaren olan kesinlikle daha kullanışlı bence.öbürü daha büyük çocuklar için ama maclaren yeni bebekte de kullanılabilir,bence onu seçya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim
Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube
quinnyzapp in araba koltugu bu
Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com
maclareninse bir üst modeli var
Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com
hangini alsam ya
neyse canını sıktın ama yine yoluna sokmuşsun bir şekilde iyi de yapmışsın boşverheyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
tüh bulamadın mı canım ya biraz da trendyol gibi sitelere bak bakalım,orda da denk geliyor.kızlar bgun gez gez basım dondu. benım ufaklıkda hıc durmadı karnımda o oynadıkca belden ınce sızıntılar agrılar benı olurdu
gezdgmede deymedı acıkcası doru durst abıye yok 250 tl nın altnda hıcbısı yook zaten.bu gıdısle almcam sanrım
zaten bebek masrafları baslcak kenra bısı kymam lazm. bıde takısı var daha bunun.. cok hayl kırklıgna ugradım ama gercekden.
sizler nasılsınız
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
Eki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
Eki Görüntüle 728330
yine gece olacak
canlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.
öbür doktor bana hiç büyümüş halinin ultrasonunu vermemişti.bu bayandan istedim.verdi ama hiç belli değil.bi ara tarayıcıdan taratıyımda yükleyeyim.benden havadisler bu kadar şekerler
yine her zaman ki gibi çok güzelsiniz hanfendi
sezerandada doguma gırmeden surun yıkayın tatlım cunku cıkınca 1 st den fılan emzırme surecı baslyor normal dogumdada sancı basladıgnda ara ara surun yıkayınn yada sılın su lu pecete ıle ıslak mendıl fılan surmeeSuzan bu soğan işi çok aklıma yattı sayende de acaba sezeryan olursa hangi aşamada sürsek?? ameliyattan çıktıktan ,bebeği getirmeden mi sürsek?? sonra emzirirken silices herhalde dimi
ayy banada gonder kötüü gelinnn:13:tberıklerolmak lazım arada tatlımmmm hemserımı fasla yormadaaheyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
dr ıcıne sınmesıne sevndım cnm tebrıklerrr bendede az ıltahap cıkmıs dr esıme recete kodu vermıs daha almadım amaa:44:canlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.
öbür doktor bana hiç büyümüş halinin ultrasonunu vermemişti.bu bayandan istedim.verdi ama hiç belli değil.bi ara tarayıcıdan taratıyımda yükleyeyim.benden havadisler bu kadar şekerler
wwuuuuuuuuuuuu super sınız yawyuuuuuEki Görüntüle 728330
yine gece olacak
çook hoşsun.bu arada yeni köşe takımını da güle güle kullan,güzelmiş.
kızlar bgun gez gez basım dondu. benım ufaklıkda hıc durmadı karnımda o oynadıkca belden ınce sızıntılar agrılar benı olurdu
gezdgmede deymedı acıkcası doru durst abıye yok 250 tl nın altnda hıcbısı yook zaten.bu gıdısle almcam sanrım
zaten bebek masrafları baslcak kenra bısı kymam lazm. bıde takısı var daha bunun.. cok hayl kırklıgna ugradım ama gercekden.
sizler nasılsınız
biz geldık tosun paşa m laaa
aksma yemegıne ark.lar vardıı ark yenı hamıs mıde buantıları yusunden mutfga gıremıyor esıde esımın kankası aradı c.tesıde gelmıslerdı yemege bgnde geldıeler hemde paşamın yatagını getırdılerryemek yedık az once gıttıler ıkısıde calıstıgı ıcın yemek hayal onlara bu aralar kızmutfaga gıremedıgındenn
graf---sancımı cıktı kıs ALLAH sneı benımde 10 gundur var gunluk de nts de cıkmadı kı dr bırsey demdı neysekı evıne cıkmssın cnm artıkd on aramısaa ılk sayfamısa dogum sayfamısın lınkını,kıyafet topıgınımızn lınkını fılan eklersen bulmamız daha kolay olurr::26:rıca etsek tabimmm
blgn---gecmıseı okuyamadımda hast.cıkmasınza sevındım bebeıgmızın resmını atarsann dahada sevıncemm kı paşamın akrarnını gormek benı dahada heyecanlandıracak ınsll
sezerandada doguma gırmeden surun yıkayın tatlım cunku cıkınca 1 st den fılan emzırme surecı baslyor normal dogumdada sancı basladıgnda ara ara surun yıkayınn yada sılın su lu pecete ıle ıslak mendıl fılan surmee
normal dogumda bence evde cekıp gıtmek de sorun yoksakı ben dayanabıldıgım kdr evde cekmeyı duusnuyorumm aksı bırsey olmassa ınsll o zamn surmeye baslıcamm ınsl sancılardan aklıma gelırsee
:18:
ayy banada gonder kötüü gelinnn:13:tberıklerolmak lazım arada tatlımmmm hemserımı fasla yormadaa
dr ıcıne sınmesıne sevndım cnm tebrıklerrr bendede az ıltahap cıkmıs dr esıme recete kodu vermıs daha almadım amaa:44:
wwuuuuuuuuuuuu super sınız yawyuuuuugöbiş daha gusel tabii
Eki Görüntüle 728330
yine gece olacak
çok hoşsun maşallah ikinizde güzel çıkmışsınız resimde.hiç kilo almamış görünüyorsun.
Sağol kuşummmmm göbüşüm daha güzel ay parçası gibi parlıyor orada
oglusuma sorayım bır duru yu ne ka beyenecekk anneısnı beynedıkdee
Teşekkür ederim kuzum 7 kg aldım bu zamana kadar
kızlar bgun gez gez basım dondu. benım ufaklıkda hıc durmadı karnımda o oynadıkca belden ınce sızıntılar agrılar benı olurdu
sizler nasılsınız
canlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?