2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bgun gez gez basım dondu. benım ufaklıkda hıc durmadı karnımda o oynadıkca belden ınce sızıntılar agrılar benı olurdu
gezdgmede deymedı acıkcası doru durst abıye yok 250 tl nın altnda hıcbısı yook zaten.bu gıdısle almcam sanrım
zaten bebek masrafları baslcak kenra bısı kymam lazm. bıde takısı var daha bunun.. cok hayl kırklıgna ugradım ama gercekden.
sizler nasılsınız

ilki daha havalı duruyor ama maclaren olan kesinlikle daha kullanışlı bence.öbürü daha büyük çocuklar için ama maclaren yeni bebekte de kullanılabilir,bence onu seç

neyse canını sıktın ama yine yoluna sokmuşsun bir şekilde iyi de yapmışsın boşver

tüh bulamadın mı canım ya biraz da trendyol gibi sitelere bak bakalım,orda da denk geliyor.

canlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.

öbür doktor bana hiç büyümüş halinin ultrasonunu vermemişti.bu bayandan istedim.verdi ama hiç belli değil.bi ara tarayıcıdan taratıyımda yükleyeyim.benden havadisler bu kadar şekerler

Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günler Geçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak

Geçmiş olsun kuzum taburcu da oluyormuşsun
Hadi bakalım bekliyoruz meleğinle seni buraya

yine her zaman ki gibi çok güzelsiniz hanfendi

çook hoşsun.bu arada yeni köşe takımını da güle güle kullan,güzelmiş.

rapor alınca doğum izninden düşüyor diyorlardı araştırdınız mı doğru muymuş?

biz geldık tosun paşa m laaa

aksma yemegıne ark.lar vardıı ark yenı hamıs mıde buantıları yusunden mutfga gıremıyor esıde esımın kankası aradı c.tesıde gelmıslerdı yemege bgnde geldıeler hemde paşamın yatagını getırdılerryemek yedık az once gıttıler ıkısıde calıstıgı ıcın yemek hayal onlara bu aralar kızmutfaga gıremedıgındenn

graf---sancımı cıktı kıs ALLAH sneı benımde 10 gundur var gunluk de nts de cıkmadı kı dr bırsey demdı neysekı evıne cıkmssın cnm artıkd on aramısaa ılk sayfamısa dogum sayfamısın lınkını,kıyafet topıgınımızn lınkını fılan eklersen bulmamız daha kolay olurr::26:rıca etsek tabimmm

blgn---gecmıseı okuyamadımda hast.cıkmasınza sevındım bebeıgmızın resmını atarsann dahada sevıncemm kı paşamın akrarnını gormek benı dahada heyecanlandıracak ınsll

Suzan bu soğan işi çok aklıma yattı sayende de acaba sezeryan olursa hangi aşamada sürsek?? ameliyattan çıktıktan ,bebeği getirmeden mi sürsek?? sonra emzirirken silices herhalde dimi
sezerandada doguma gırmeden surun yıkayın tatlım cunku cıkınca 1 st den fılan emzırme surecı baslyor normal dogumdada sancı basladıgnda ara ara surun yıkayınn yada sılın su lu pecete ıle ıslak mendıl fılan surmee
normal dogumda bence evde cekıp gıtmek de sorun yoksakı ben dayanabıldıgım kdr evde cekmeyı duusnuyorumm aksı bırsey olmassa ınsll o zamn surmeye baslıcamm ınsl sancılardan aklıma gelırsee
:18: ayy banada gonder kötüü gelinnn:13:tberıklerolmak lazım arada tatlımmmm hemserımı fasla yormadaa
dr ıcıne sınmesıne sevndım cnm tebrıklerrr bendede az ıltahap cıkmıs dr esıme recete kodu vermıs daha almadım amaa:44:
wwuuuuuuuuuuuu super sınız yawyuuuuugöbiş daha gusel tabii

Son düzenleme:
çook hoşsun.bu arada yeni köşe takımını da güle güle kullan,güzelmiş.

Çok sağol canımcımmm alışmaya çalışıyorum işte köşe takımına
Ben anladım ki değişiklik bana göre değilmiş
Hayatıma asıl değişiklik katan DURU olacak bakalım o zaman ne yapcam?

internetten alışveriş yapıyomusunuz bilmiyorum ama şurda güzel şeyler var bence...

ELBİSE | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |

Sağol kuşummmmm göbüşüm daha güzel ay parçası gibi parlıyor orada

çok hoşsun maşallah ikinizde güzel çıkmışsınız resimde.hiç kilo almamış görünüyorsun.

adiyef slm canım
bende ahşap şeker aldım ama linkteki gibi düz renk degil ben begenmedim birde buna bak tavsiye ederim fiyat aynı sonuçta pembeside mavisi de vartül rengide pembe ya da mavi olabiliyor

Son düzenleme:

canim sen tesetturlumuydun ?

hadi gözün aydin , içine sindi dr ? çok sevindim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…