2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oglusuma sorayım bır duru yu ne ka beyenecekk anneısnı beynedıkdeehaydı kız anası naslanın bakalımm 7 kg cıkmıı bıs 11 oldukdaaolsun cnm

Siz büyüyün biz paşanın yanında çıtı pıtı kalalım.
Ayyyyy kızzzzz doğurcaz mı biz şimdi:18::18:

hg cnm ,

maşallah sizeee

maşallah cnm ana kız çok güzelsiniz

kundaklı bir bebek resmi...

bizimki degil o daha annesinin göbüşünde keyfi yerinde

canım bu alttaki resim senin aldıkların mı?ben gittigidiyordaki resimde tülleri düzgün değil diye düşünmüştüm ama alttaki resimde düzgün aslında bu da düşünülebilir

evet canım benim aldıklarım böyle.mevlütte falan dağıtacağım set halinde aldım ayrıca sadece linkteki gibi şeker satılıyor.ben şeker yazımıda da özel istedim kırmadılar yazdılar.
pembeside böyle .seçenek çok fazla ben pişman olmadım

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/50-adet-bez-figurlu-bebek-sekeri-kargo-86616612

Son düzenleme:

aynen canım sag tarafım bı ınıp bı kalkıyor helekı gerlesınce cok komuk olyor

amin canım ınsallah bekler zamanını pasa

benimki öyle saat takan biri değil canım yaa

ay bende kackez saat aldım ve fyatalrı 1000tlnnın uzerydı takmdı benmkıde. takım elbseler ındırmde varsa ıhtyacı dusneblrsn yada pantoln gomlek flan yaz zıcın

tüh bulamadın mı canım ya biraz da trendyol gibi sitelere bak bakalım,orda da denk geliyor.

cnm cogu alısverısmı netten yapıyorm zaten smdı ona bkıyorm 1saattr bısı denk gelmdı ama

ay bu ne guzellık:) masallah

internetten alışveriş yapıyomusunuz bilmiyorum ama şurda güzel şeyler var bence...

ELBİSE | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |

bakdım canım orayada basıt geldı sankı abıyesı

canim sen tesetturlumuydun ?

kızlar kan testindeki MXD% ne anlama geliyor bilen varmi acaba ??

yok bebem acıgım ben.
bole straplez ust oturan alt bol uzun duz ozelliklede beyaz ıstyorm ınsallah bulurum

hc duymadm tatlım daha once

rapor alınca doğum izninden düşüyor diyorlardı araştırdınız mı doğru muymuş?

canım sordum kimi düşmez dedi kimisi düşer dedi.ama ben yolu okulu çekemeyeceğim artık.ya yolda doğuracam ya da okulda :))))ister düşürsünler ister düşürmesinler.evde olmak pek güzelimiş :)))

hadi gözün aydin , içine sindi dr ? çok sevindim cnmm

evet canlarım doktor içime sindi.öbürü soğuk nevale soru sormaya çekiniyordum.doktorla aramda iletişim bozukluğu vardı.

hamile abiye elbise

ben bu tarzlari begeniyorum , bizim olsa dugun vs boyle bişey alirdim.

canım doner merak etmeeee benım paşam dondu bakkk 34 haftalıkdı dr donerde donmesde dedıı sımdı ıse cok hareketı dedı bısde 2-3 hatadr he r aksam hızlı skeılde 20 dk dınlerenerek tam 1 st yuruduk esımle cuma dr donmus dedı cok hareketlı bır daha donmesse dedı kı ınsl donmess sende bol yuru bol su ıc ınsl doner merak etme son dk sancı ıle doneneler bılem varrr saglık ocagındakı nerden bılcek o ka ayrıntıyııı

artık gerılıyor sureklı tekme degıl bır hıckırıyor bır gerılıyor paşamm arada bır topukları yada omuzu nu cıkartıryor o skeılde artıkk

oh ana kız kavgalar baslamıs benım de esım kızıyor oglum ıkı dk rahat ver anne ne dıyo ben esım esıtem eettgım ıcn oda paşamıza asıtem edıyorr sonra soz dınleyıp yer degıstırıryro askımın askııı

wuuu supersınız bebegınle cnm benım kg ler halt etmıs yanınıdaa

hamıslıgın ılk aylarını yasarmısınız sok aydada onlardan olmasın c nm

Siz büyüyün biz paşanın yanında çıtı pıtı kalalım.
Ayyyyy kızzzzz doğurcaz mı biz şimdi:18::18:
ınsl zammanı gesınde doguralım da totolarından ısıralım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 728356

kundaklı bir bebek resmi...

bizimki degil o daha annesinin göbüşünde keyfi yerinde
kundak guselmı ama bızmkı daha da gusell aaaa ben sızle paylasmadımmıııı ısledıgımız apleren yazılı kundagımızı yaaaaaaaaaaa ama sımdı valızden alamamkı kocıs uyuduu yarın ınsl aklıma getırınde paylasıyımmm

selam kızlar,ara ara girip bakıyorum ne kaynatıyosunuz diye;
bi temizlik yapıyorumm iki dinleniyorum modundayım ,bugünde koltuk kılıflarımı yıkadım,akşamda eşim gelince ona geçirttirdim,çünkü biraz güç gerekiyo koca minderleri kılıfa sokmak:) dedim o yapıversin :))
yarında kayınvalideme gidicem; kapı süsü yaptırıcaz; onların orda biyer varmış daha önce benim kına tepsimi falan yaptırmış,gel burda yaptıralım dedi,hazır onu yaptırırken bebek şekeri yapıyosalar bakıcam ,belki onuda aradan çıkarttırırm kayınvalideme :)))

Üç tane arkadaşım zapp xtra kullanıyor çok çok memnunlar
Çooook güzelsiniz Duru ve sen:))

gecen bende onu yaptm koltuk kılıflarını tek tek gecrdı sagolsun kocacık.
yapıyolarsa kacırma cnm madem ole dedı demmkkı kendısı yaptrcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…