benimki öyle saat takan biri değil canım yaa
oglusuma sorayım bır duru yu ne ka beyenecekk anneısnı beynedıkdeehaydı kız anası naslanın bakalımm 7 kg cıkmıı bıs 11 oldukdaa olsun cnm
Eki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
Eki Görüntüle 728330
yine gece olacak
adiyef slm canım
bende ahşap şeker aldım ama linkteki gibi düz renk degil ben begenmedim birde buna bak tavsiye ederim fiyat aynı sonuçta pembeside mavisi de vartül rengide pembe ya da mavi olabiliyor
Eki Görüntüle 728333
Hanımlar bakın e-bebek de gezinirken ne buldum.. Wallaboo Kundak Battaniye Light Grey - e-bebek.com Bayıldım ben buna yaa..
canım bu alttaki resim senin aldıkların mı?ben gittigidiyordaki resimde tülleri düzgün değil diye düşünmüştüm ama alttaki resimde düzgün aslında bu da düşünülebilir
erkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,
benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs
canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
benimki öyle saat takan biri değil canım yaa
tüh bulamadın mı canım ya biraz da trendyol gibi sitelere bak bakalım,orda da denk geliyor.
Eki Görüntüle 728330
yine gece olacak
internetten alışveriş yapıyomusunuz bilmiyorum ama şurda güzel şeyler var bence...
ELBİSE | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
canim sen tesetturlumuydun ?
kızlar kan testindeki MXD% ne anlama geliyor bilen varmi acaba ??
rapor alınca doğum izninden düşüyor diyorlardı araştırdınız mı doğru muymuş?
biz geldık tosun paşa m laaa
aksma yemegıne ark.lar vardıı ark yenı hamıs mıde buantıları yusunden mutfga gıremıyor esıde esımın kankası aradı c.tesıde gelmıslerdı yemege bgnde geldıeler hemde paşamın yatagını getırdılerryemek yedık az once gıttıler ıkısıde calıstıgı ıcın yemek hayal onlara bu aralar kızmutfaga gıremedıgındenn
graf---sancımı cıktı kıs ALLAH sneı benımde 10 gundur var gunluk de nts de cıkmadı kı dr bırsey demdı neysekı evıne cıkmssın cnm artıkd on aramısaa ılk sayfamısa dogum sayfamısın lınkını,kıyafet topıgınımızn lınkını fılan eklersen bulmamız daha kolay olurr::26:rıca etsek tabimmm
blgn---gecmıseı okuyamadımda hast.cıkmasınza sevındım bebeıgmızın resmını atarsann dahada sevıncemm kı paşamın akrarnını gormek benı dahada heyecanlandıracak ınsll
sezerandada doguma gırmeden surun yıkayın tatlım cunku cıkınca 1 st den fılan emzırme surecı baslyor normal dogumdada sancı basladıgnda ara ara surun yıkayınn yada sılın su lu pecete ıle ıslak mendıl fılan surmee
normal dogumda bence evde cekıp gıtmek de sorun yoksakı ben dayanabıldıgım kdr evde cekmeyı duusnuyorumm aksı bırsey olmassa ınsll o zamn surmeye baslıcamm ınsl sancılardan aklıma gelırsee
:18:
ayy banada gonder kötüü gelinnn:13:tberıklerolmak lazım arada tatlımmmm hemserımı fasla yormadaa
dr ıcıne sınmesıne sevndım cnm tebrıklerrr bendede az ıltahap cıkmıs dr esıme recete kodu vermıs daha almadım amaa:44:
wwuuuuuuuuuuuu super sınız yawyuuuuugöbiş daha gusel tabii
hadi gözün aydin , içine sindi dr ? çok sevindim cnmm
aynen canım sag tarafım bı ınıp bı kalkıyor helekı gerlesınce cok komuk olyor
amin canım ınsallah bekler zamanını pasa
ay bende kackez saat aldım ve fyatalrı 1000tlnnın uzerydı takmdı benmkıde. takım elbseler ındırmde varsa ıhtyacı dusneblrsn yada pantoln gomlek flan yaz zıcın
cnm cogu alısverısmı netten yapıyorm zaten smdı ona bkıyorm 1saattr bısı denk gelmdı ama
ay bu ne guzellık:) masallah
bakdım canım orayada basıt geldı sankı abıyesı
yok bebem acıgım ben.
bole straplez ust oturan alt bol uzun duz ozelliklede beyaz ıstyorm ınsallah bulurum
hc duymadm tatlım daha once
canım doner merak etmeeee benım paşam dondu bakkk 34 haftalıkdı dr donerde donmesde dedıı sımdı ıse cok hareketı dedı bısde 2-3 hatadr he r aksam hızlı skeılde 20 dk dınlerenerek tam 1 st yuruduk esımle cuma dr donmus dedı cok hareketlı bır daha donmesse dedı kı ınsl donmess sende bol yuru bol su ıc ınsl doner merak etme son dk sancı ıle doneneler bılem varrr saglık ocagındakı nerden bılcek o ka ayrıntıyıııslm kızlar bebeğim ters olduğu için doktor bol bol yürü ve bol su iç dedi. yürümeye yürüyorum ama bol su içmekten neredeyse boğulacağmsağlık ocağındaki hemşire artık dönmez dedi. bu çabalarım boşuna çıkmasa bari. :26: :))))))))))
artık gerılıyor sureklı tekme degıl bır hıckırıyor bır gerılıyor paşamm arada bır topukları yada omuzu nu cıkartıryor o skeılde artıkkkızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
oh ana kız kavgalar baslamıs benım de esım kızıyor oglum ıkı dk rahat ver anne ne dıyo ben esım esıtem eettgım ıcn oda paşamıza asıtem edıyorr sonra soz dınleyıp yer degıstırıryro askımın askıııTekmeden ziyade hıçkırıklar ben de mevcut.Sabah hıçkırıklarıyla uyanıyorum
sürekli saat gibi pıt pıt pıtonra gerilme hareketleri göbüş bir sağ bir sol
Sonra içimde kayıyor resmen.Zaten bu haftalarda en çok dönme ve kayma hareketlerini
yapıyorlarmış.Sağ tarafıma koyuyor sert uzuvlarını ittir babam ittir
GEçen eşim en sonunda DURU'ya kızdıYeter be annem dedi bu ne bu kadar
anacığına yazı değil mi?Bayağı güçlü ittiriyorlar Dün akşam da
ana kız ilk kavgamızı yaptık.Annem ve kardeşim o kadar çok güldüler ki.
Yatarak tv izliyoruz zaten dün sıkıntılıydım.Sol tarafımı bir kere sallattı deprem sandım yine
neyse sonra bir daha bir daha derken 10 kere aynı hareketi yaptı.Kal dermişcesine
Kalkar kalkmaz ''yeter be Duru'm ben de insanım bu kadar da olmaz ki''deyiverdim
göbüşe bakarak konuşmalar,ses tonu gayet yumuşakAnnem ''kızım anneliğe
çoktan geçiş yapmışsın baksana ana_kız kavganızı da ettiniz.Hoşgeldin dedi''O an
bir garip oldum ki anlatamam.İçimden birşeyler aktı,kalbim hızlandı,elim ayağım ateş ateş
oldu''Sonra da bir kahkaha deyiverdim kendi kendime ''kızçemmmm seninle herşeye varım ben''
Sağlıkla gel de yeter bana
wuuu supersınız bebegınle cnm benım kg ler halt etmıs yanınıdaa
hamıslıgın ılk aylarını yasarmısınız sok aydada onlardan olmasın c nmkızlar yaaa hiççalışasım yok.. aslında biraz çalışasım vardı ama biriki uyuzluk sonrası hevesim kalmadı hafif başım ağrıyor gözlerim yanıyor midem de bulanıyor gibi.. uyumak istiyorum ayaklarım bir tuhaf... yaaa ne oluyor banaa
ınsl zammanı gesınde doguralım da totolarından ısıralım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Siz büyüyün biz paşanın yanında çıtı pıtı kalalım.
Ayyyyy kızzzzz doğurcaz mı biz şimdi:18::18:
kundak guselmı ama bızmkı daha da gusell aaaa ben sızle paylasmadımmıııı ısledıgımız apleren yazılı kundagımızı yaaaaaaaaaaa ama sımdı valızden alamamkı kocıs uyuduu yarın ınsl aklıma getırınde paylasıyımmmEki Görüntüle 728356
kundaklı bir bebek resmi...
bizimki degil o daha annesinin göbüşünde keyfi yerinde
Üç tane arkadaşım zapp xtra kullanıyor çok çok memnunlarya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim
Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube
quinnyzapp in araba koltugu bu
Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com
maclareninse bir üst modeli var
Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com
hangini alsam ya
Çooook güzelsiniz Duru ve sen:))Eki Görüntüle 728330
yine gece olacak
selam kızlar,ara ara girip bakıyorum ne kaynatıyosunuz diye;
bi temizlik yapıyorumm iki dinleniyorum modundayım ,bugünde koltuk kılıflarımı yıkadım,akşamda eşim gelince ona geçirttirdim,çünkü biraz güç gerekiyo koca minderleri kılıfa sokmak:) dedim o yapıversin :))
yarında kayınvalideme gidicem; kapı süsü yaptırıcaz; onların orda biyer varmış daha önce benim kına tepsimi falan yaptırmış,gel burda yaptıralım dedi,hazır onu yaptırırken bebek şekeri yapıyosalar bakıcam ,belki onuda aradan çıkarttırırm kayınvalideme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?