gecen bende onu yaptm koltuk kılıflarını tek tek gecrdı sagolsun kocacık.
yapıyolarsa kacırma cnm madem ole dedı demmkkı kendısı yaptrcak
canım benım rabbım ın ıznı ıle bır an one kavusursunınsl melegıne saglıcakal buyutursun sıcacık yuvanızda toparlanmanız halı ıle zor dur zor da olur rabbım kolaylıgını verırı ınslll dua ıleeemerhaba arkadaşlar bende bir temmuz annesi isim ama 30 haftalık erken doğum ile kızım Zeynep Nurumu dünyaya getirdim. bugün 22 günlüğüz hala o hastanede küvözde kavuşamadık ama inşş en kısa zamanda kavuşuruz bol bol dualarınıza ihtiyacımız var kızım bir an önce toparlansın evine anneciğine kavuşsun inşallah
haydı gozunuz aydın olsun cnm cokgusel haberler bunlarrrBiz geldik güzel haberlerle bizi bekleyen teyzelerimize iyi haberler getirdik.. Bugün kontrolümüz vardı 35+2 olduk 2.700 gr, 48 cm boyundayız tahmin ettiğim üzere oğlum dönmüş, suyu normal, böbreğimizde sevindirdi bizi daha fazla büyümemiş.. İlk nst ye girdik hiç sancımız çıkmadı kalp atışlarımızda normal şükürler olsun Rabbime ne mutlu.. Yüzümüzü göremedik ölçüldük biçildik raporumuzu başlattık ilaçlarımızı yazdırık geldik yorucu oldu doktorumuz acil ameliyata girince tam 3 saat hastanede kaldık ve resmen yorulduk şimdi babamız geldi yemeğimizi yiyelim geçmişi sonra okuyalım yine çok kaynatmışsınız merak ediyoruz.. Bugün bizimle birlikte kontrolü olup güzel heber almış olan annişlerinde gözü aydın Allahım sağlıkla kavuştursun bizi..
wuu senn ece bayagı tombıs olucak kıs sanırm sımdıden 3500 se bır ay da en az 800 gr alsa wuuu 4000 kg lerın usutnde dogurursunkı sezeryan donmesıdıgı ıcın degıl dr kg lı oldugu ııcnde onerebılırkı nsl doner de normal yaparsın tatlım cokgusell maasllahh ece cıneeeee ve snaaaaaaaaabi kaç gündür giremedim malumunuz, haftasonu sınavlar bugüne kontrolmüz vardı
geçmişi biraz okuyabildim biz kızımla çok mutlu olduk çünkü teyzelerinin hepsi anneannesinin cicişlerine bayılmışlaarrr:81:
daha güzelleri sizin olsun inşallaaahhhh
havadislerimizde vereyim hemen uzatmıyım
cuma gecesi kızkardeşimde geldi, haftasonu iki gün sınav koşuşturmacasıyla geçti zaten
bu sefer pek iyi geçti sayılmaz çünkü hakkıyla çalışamadım gerçekten artık ne çıkarsa bahtıma modundayım
bugünde eminönünden bebek şekeri malzemelerinide aldım
veeee ECE 'mizide gördük bu sabaaahhhh :119:
nstde bişey çıkmadı çok şükür, ama dönmemiş hala, makat gelişliymiş şuanda.
dr um 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi. ama ani bi durum olursa tabi o zaman bakarız dedi
36. haftadayız biliyosunuz tospikim 3500gr. olmuuuuuşşşş
boyuda tam 50cm teyzoşlarıııı
hepimiz şoke oldukannemin kardeşimin eşimin ve benim tahminler solda sıfır kaldı
maşallah kızımaaaarabbim hepimiznkine sağlık sıhhat versin kolayca kuş gibi doğuralım inşaaalllllaaaaaaahh
aman dıyım tanyonun en ktusu stresden oluyr dıkkat et tatlım strese gırme herseyrabbımden ne olacagını bılemeyıs kucgaımıza alana kdr kı sımdıden bebegını strese sokma her dr bır olmaskıııı
herkeslere merhaba
biz yaklaşık 4 gündür hastanede tedavi olduk
tansiyonumuz kontrol altına alınmıyor
16-10 oluyor bazen ilaca rağmen
hatta bir ara apar topar sezaryen olucaktık
neyse korkudan sanırım 13 lere düştü
günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum bana mısın demiyo
genellikle 15 yada 14 civarı
kan basıncı bozulunca yavruma giden besin ve oksijen
akımı bozuluyormuş bu yüzden kilo alımı neredeyse durdu
gelişimimiz 10 gün kadar geriledi
kilomuz 2 buçuk
hatta bugün down sendromu mu acaba
gelişimi böyle yavaşlatan diye doktor beni çok korkuttu
oysaki başka bir bulgu yok ense burun ölçümleri gayet iyi
başka bir doktora gittik
o da öyle bir şeye rastlamadı
ama tabi bu arada benim tansiyon yine fırladı
ağlamaktan.. zaten günlerdir hastane psikolojisinden
kendimi kötü hissediyordum bu da tuz biber oldu
neyse herkesin heyecanla bebeğini kucağına almayı beklediği
bugünlerde moralinizi bozdum ama yazmaya ihtiyacım vardı...
inanıyorum ki kızım sağlıklı, hareketleri biraz azalıp streste olsada
sağlıkla kucağıma alacağım günleri sayıyorum
canım çok geçmiş olsun yapmasın bebeğin biraz daha beklesin...sık sık konuşuruz ozman izne çıktığına görecanlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
allah acil şifalar versin canım tüm dualar annen için olsun...hırsız içinde allah korumuş valla canlarına bişey olmamışya çok şükür...kızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
sen daha bitirmedinmi kuzum acenuya uyarsan tabi bitiremezsin hatun bi kavanoz aldı hala yapacakta bizede fikir olacakO zaman vazgeçtim 100 tane kavanozum var 100 tane bunlardan alayım dersem evin yolunu şaşırırız artık:)) badem şkeri neyimize yetmiyo:)))
evet canım gittik kontrole şükürler olsun bana görede ii valla o sinir doktor ne derse desin umrumda değiladmen---
senı merak etmıstımm alıntılardan okudm dr soledıgınııı bosverrrr tii ye alma bence benım oglumda 2,5 hafta onden gelıyor dr sordumm erkenemı alınıyr dogum dıye ebege baglı dedı gelısımın once tamamlayıpa dogabılır gununu bekleyıpde yanı RABBIM ın cık emrıne baglı ınsll korkma cnm dr bosverr son ayd kg alımı yavaslıyor zatenn sen dr pımpırıkı sanırım bnm kı cok rahtt sagolsunn benıde öle yapıyorrr tmm tatlımm bne dogum 17 hazıran cıktı bu son kontrolde bebgıme gore ama regl de 5 temmuz yusden 5 kdr beklemedeyıs ben o yusden 5 aldım tahmını dogumu genedeetmm cnm
ınsl cnm belesın de buyusun ler yafff hos buldukk yenı eve geldım 7 kdr bakıcam sonrad amutfaga dalıcam yemekkk malummm kocıs 7,5 da gelırrr
canım kuru sogan yazmısım burda okumadın sanırm o korkun olmasıns ancı cekerken kuru soganı kesın gogusune sur hem yara olmasını engellıyor hemde sutunu cogaltıp gelemsını saglıyromus bıs denedık yenı dogum yapan ark..da ve cok etkısını gordu ben de valısıme koydum bılemmtavsıye ederımmm
ben kullandım gebelıgın basında ama ncm benımm erken gelemsın dıyedır kıı kg sıı ıı sukurrr catını dar olup olmadıgı dogum zamnn da attan muayene ıle bellı olur tatlım
koöpu ıcın erken tatalımm cunku bbekler 6 aydan sonra oturabılıyor larr oyun nedır anlayama ya calısyorlarr o yusden sımdı gerek oyk bennce de sen bılırsın genedee
benm pasa da 34 haftalıkken hala tersdı gecen cuma gıtıtkkk 36 lardaydııı ve donmus tuu doner cnm en az 1 st gunluk hızlı hızlı yuruyus yappp yanı 20 dk bır dınlen ama hızlı yuru bıs esımle 2 hafta boyunca her aksam yuruduk donmesını saglıyormus ve pşamda donmus ınsl tekrar donmessedr cok hareketlı donmesse normal dogum dedıı
cok tatlı sagoasın cnm
yiyim dimi varsın annesi gibi tombik olsun nolcakki yeterki başak sorunlar vermesin allahım....babası diyoki oğlun aynı sana benzemiş şişko olacakYa arkadaş ben bu doktorları hiiiç anlamıyorum. Moral verme yerine iyice moralını bozuyorlar. Kız niye yemicen canın istediğini ye ya. Kilosu da boyu da çok yerinde bence. Akıllı kadınsın hiç aldırma canım amaaaan konuşsun sen yesonra bebeğin bir yerinde kusuru olursa Allah korusun o mu cevap verecek ye kız yarasın tombişine olmaz o kadar bence çok da abartmış.
ohhhh eziyetine sağlık tatlımheyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
bugun alışveriş mağazasında gezerken nike mağazasına girdik.Bir çanta gördüm.Güzel ve ucuz.32 TL.İçide büyük.Rengide hoşuma gitti.Hem yaz hem kış için.Bölümleride var.Çok fazla para vermek istemiyorum çantaya.Sonuçta orda burda sürünecek elimizde.Birde bir çantayı yıllarca kullanmayıda sevmiyorum.Onun için ucuz alayım dedim.Normal fiyati 70 TL civari internette baktım şimdi.Mağazasında cok iyi.Sizde belirtin fikrinizi.Postacı çantası zaten oyle istiyorum ben.Bebekle ikisini tutmam yoksa.Cantayı bır yerlerde unuturum:)
Eki Görüntüle 728444
gözün aydın canım doktorla iletişim önemli gerçekten sevindim senin adınacanlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.
öbür doktor bana hiç büyümüş halinin ultrasonunu vermemişti.bu bayandan istedim.verdi ama hiç belli değil.bi ara tarayıcıdan taratıyımda yükleyeyim.benden havadisler bu kadar şekerler
Eki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
Selam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??
nasılsınız bakalım anaları ve kuzuları... biz ayak şişmemiz dışında iyiyiz akşama kadar masada oturmaktan oluyor iice çözdüm bunu
gözün aydın canım doktorla iletişim önemli gerçekten sevindim senin adına
aynen benimde solda bazen boş bulunuyorum ayh falan diyorum eşim noldu diyor kızın dürtünüyo içerde diyorum kızgın kızgın kızma kızıma doğunca ben onu döverim popuşuna popuşuna vururum ama bezin üstünden dio ama neden olduunu bilmiyorum büyüdüklerinden yerleri azaldığından olabilir
Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorumneyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
iki gündür ayaklarım davul gibi ve ne yaptıysam indiremedim...kalça kemiğimde hala ağrıyo ...
neyse bizden haberler böle güzel bir gün olsun ve çabucak bitsin1
günaydinnn kizlar,
biz işe geldik oglusumla ,
sabah gec kaldik biraz işeee :))
dun kan tahlili yaptirdik , yine düşük çıkti böğğ , ilaçlari içmeye devam .
kahvalti yapicaz . oglusum sessiz bugun , sabahki kosturmadan yoruldu sanirim :)))
sizler napiyosunuz nasilsiniz ????
heyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
çok cici görünüyosunuz kızçenleeeEki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
yesss babbyyySelam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??
günaydın hayatımartık uyanmak işgenceye döndü doğal olarakta uyuyakalıyoruz biraz daha sıkalım az kaldı izinleri saymassak 15 günüm kaldı benim
24 günde benim kaldi canim :)) haftasonlarini cıkarincaaaaaaaa
daha bissürü var bissüürüüüü ,
ama eminimki izne cikincada uyyamiycam sabahin 7 sinde hortluycam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?