2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gecen bende onu yaptm koltuk kılıflarını tek tek gecrdı sagolsun kocacık.
yapıyolarsa kacırma cnm madem ole dedı demmkkı kendısı yaptrcak

walla adamcağızda yorgun yorgun geldi,kan ter içinde kaldı ama yapcak eli mahkumm :)))
açık renk krem koltuklarım ama bir temiz olduki,anlatamam çok hoşuma gitti;
eşim diyoki noldu sana titizlik hastalığınamı tutuldun,işe başladığındada aynı performansı bekliyorum diyee :)))
walla çalışırken çok detaylı temzlk olmuyo ama evdeyken herşey göze batıyooo napalım :))))

canım benım rabbım ın ıznı ıle bır an one kavusursunınsl melegıne saglıcakal buyutursun sıcacık yuvanızda toparlanmanız halı ıle zor dur zor da olur rabbım kolaylıgını verırı ınslll dua ıleee

haydı gozunuz aydın olsun cnm cokgusel haberler bunlarrr

wuu senn ece bayagı tombıs olucak kıs sanırm sımdıden 3500 se bır ay da en az 800 gr alsa wuuu 4000 kg lerın usutnde dogurursunkı sezeryan donmesıdıgı ıcın degıl dr kg lı oldugu ııcnde onerebılırkı nsl doner de normal yaparsın tatlım cokgusell maasllahh ece cıneeeee ve snaaaaaaaaa
aman dıyım tanyonun en ktusu stresden oluyr dıkkat et tatlım strese gırme herseyrabbımden ne olacagını bılemeyıs kucgaımıza alana kdr kı sımdıden bebegını strese sokma her dr bır olmaskııııtmm ınsl RABBIM neyler neylerse gusel eyler dayanamayacagımız yuk yuklmemes ınsllll safagımız gıt gıde azalıyor ınsl

ii geceler hnmlarrr bis uyku moduna gecıyoruzz paşam la saglıckala kalınnnn

merhabalar kızlar,inş. oğluşum acele macele etmezse ben de temmuz annesi olacağım :) 33+2 haftalığız henüz. ama bu haftaya gelene kadar da az çekmedik baya badireler atlattık şükür inş.bundan sonrası rahat ve sorunsuz olur da son kalan bi ayı sağlıcakla atlatıp bebişimize kavuşuruz.... herkese sağlıklı hamişlikler ve kolay doğumlar şimdiden

bugun alışveriş mağazasında gezerken nike mağazasına girdik.Bir çanta gördüm.Güzel ve ucuz.32 TL.İçide büyük.Rengide hoşuma gitti.Hem yaz hem kış için.Bölümleride var.Çok fazla para vermek istemiyorum çantaya.Sonuçta orda burda sürünecek elimizde.Birde bir çantayı yıllarca kullanmayıda sevmiyorum.Onun için ucuz alayım dedim.Normal fiyati 70 TL civari internette baktım şimdi.Mağazasında cok iyi.Sizde belirtin fikrinizi.Postacı çantası zaten oyle istiyorum ben.Bebekle ikisini tutmam yoksa.Cantayı bır yerlerde unuturum:)

Selam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??

canım çok geçmiş olsun yapmasın bebeğin biraz daha beklesin...sık sık konuşuruz ozman izne çıktığına göre
allah acil şifalar versin canım tüm dualar annen için olsun...hırsız içinde allah korumuş valla canlarına bişey olmamışya çok şükür...
O zaman vazgeçtim 100 tane kavanozum var 100 tane bunlardan alayım dersem evin yolunu şaşırırız artık:)) badem şkeri neyimize yetmiyo:)))
sen daha bitirmedinmi kuzum acenuya uyarsan tabi bitiremezsin hatun bi kavanoz aldı hala yapacakta bizede fikir olacak
evet canım gittik kontrole şükürler olsun bana görede ii valla o sinir doktor ne derse desin umrumda değil ileride falan diyo suzancım ama senin doktorunun dediği gibi başka tarihler vermedi sadece seninde dediğin gibi gelişimi tamamlayınca erken olma ihtimali var dedi:18: Allahtan hayırlısı artık..tombik olursa o aldığım minicik kıyafetler olmıcak onlara biraz takıldım
yiyim dimi varsın annesi gibi tombik olsun nolcakki yeterki başak sorunlar vermesin allahım....babası diyoki oğlun aynı sana benzemiş şişko olacak 1bana benzeseydi filinta gibi yakışıklı olurdu diyo52 kendini bi nimetten sayıyo garibim 9:
ohhhh eziyetine sağlık tatlım içimin yağları eridi valla

çok güzelmiş canım tamda benim istediğim çantadan...bende askılı kullanmak istemiyorum hem bebeği hem çantayı taşımak zor olur bölesi en iisi

nasılsınız bakalım anaları ve kuzuları... biz ayak şişmemiz dışında iyiyiz akşama kadar masada oturmaktan oluyor iice çözdüm bunu
gözün aydın canım doktorla iletişim önemli gerçekten sevindim senin adına

aynen benimde solda bazen boş bulunuyorum ayh falan diyorum eşim noldu diyor kızın dürtünüyo içerde diyorum kızgın kızgın kızma kızıma doğunca ben onu döverim popuşuna popuşuna vururum ama bezin üstünden dio ama neden olduunu bilmiyorum büyüdüklerinden yerleri azaldığından olabilir

Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorum neyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
iki gündür ayaklarım davul gibi ve ne yaptıysam indiremedim...kalça kemiğimde hala ağrıyo ...
neyse bizden haberler böle güzel bir gün olsun ve çabucak bitsin 1

günaydinnn kizlar ,

biz işe geldik oglusumla ,

sabah gec kaldik biraz işeee :))

dun kan tahlili yaptirdik , yine düşük çıkti böğğ , ilaçlari içmeye devam .

kahvalti yapicaz . oglusum sessiz bugun , sabahki kosturmadan yoruldu sanirim :)))

sizler napiyosunuz nasilsiniz ????

günaydın canım açılışı yapamadım sende durdun durdun ben yazarkenmi yazdın kuzum oldumu ama

günaydin canim ,

bu ayak şişliği hepimizde var fil gibi oluyo ayakalrim yaa ((

özellikle sıcak havada daha bi beter napcaz böleee , yakinda kocisin 44 numara terliklerini giycem

günaydın hayatım artık uyanmak işgenceye döndü doğal olarakta uyuyakalıyoruz biraz daha sıkalım az kaldı izinleri saymassak 15 günüm kaldı benim

ne güzel yapmıssın ellerine sağlık

çok cici görünüyosunuz kızçenleee maşallah sübhanallah :81::81:

yesss babbyyy benimde kaburgalarım sanki ezmişler gibi sızlıyor, hele geceleri sağımdan soluma dönmek bile işkence gibi
ee artık son zamanlarımız bu ağrılar normal oda kendine yer açmaya çalışıyor naapsın?
bebişininde gayet güzel herşeyi gereksiz yere vesvese yapma kendine şeker

günaydın hayatım artık uyanmak işgenceye döndü doğal olarakta uyuyakalıyoruz biraz daha sıkalım az kaldı izinleri saymassak 15 günüm kaldı benim

24 günde benim kaldi canim :)) haftasonlarini cıkarincaaaaaaaa

daha bissürü var bissüürüüüü ,

ama eminimki izne cikincada uyyamiycam sabahin 7 sinde hortluycam ben

günaydın kızlar ben geçmişe bi göz atim.bizde kalktık oğluşumla işe geldik sanırım temmuza kadar çalışırım diyorum ama bakalım cuma kontorlüm var çalışabilir raporu alıcam birde acaba doktoruma başka doktora gittim demiştim ya geçe hafta nst falan girdim sölesemmi gittiğimi girdiğimi ne dersiniz ?

24 günde benim kaldi canim :)) haftasonlarini cıkarincaaaaaaaa

daha bissürü var bissüürüüüü ,

ama eminimki izne cikincada uyyamiycam sabahin 7 sinde hortluycam ben

benim 3 er 3 er izinlerim var Allahtan bu yorgunluğu anca atarım..valla bana uyku verin yeterki sabah akşam uyurum....çok şükür bu aralar fazla uykum bölünmeden uyuyabiliyorum o açıdan şanslıyım bölede devam eder inşallah...bebeğimde uyuyan bi bebiş olsun ve ana oğul uyuyalım bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…