2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedim bunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,

şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ,
rabbim dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin

Oglusum ellerinizde öpüyor ( kandil harçlıklarini banka yolu ile göndermenizi temenni ediyor )

ay inşallah uyurlarrr :)) normalde bende cok uykucuydum ama hamilelikte ters oldu

söle nolcakki zaten bu haftalardan sonra mecbur gircez nts ye belki bu doktorda gir der..bi zararı olmaz heralde dimi sık girmenin??

günaydın tatlımmm..aferin sana kız ayakta alkışlıyorum seni kocanıda kovman daha bi güzel olmuş...birde bugünü güzel geçiridnmi değme senin keyfine9

günaydin canim ,

bence söyleme , ilişkiler yıpranmasın

biz gelinler kvlerden sikayet ederiz ama biz çok fenayız çokk :))) kadını kullan kullan sonra postala

Helal olsun sana

Kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun...allahım tüm dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...zaten eminim herkesin tek duası budur
acenu bebeğim yemezler kandil harçlığı diye bişeymi var allah aşkına sen onu bayramda bidaha dene

günaydin canimmmmm ,

bizde şişiz ( uzatıyorum sehpa var masamın altında ama banamısın demiyoo

tühhh

günaydınlar sevgili çalışan vede şiş ayaklı hamişlerrherkes aynı dertten şikayetçi ne yapacauk
admen bende dün birinciliği burun farkıyla acenuya kaptırmışıdımmm
yaşasın kötülükkkkk
hmmsss demek kandil harçlığı bizde onu gözlerinden popuşundan heryerinden öpüyoruz

hayırlı kandıller canım

çok da tatlı gözüküyorlar gerçekten dün de ben bunu almaya niyetlendim satıcıya mes. attım.ben şu leylekli figürü istemiyorum onu söyledim gönderememezlik yapamayız dediler sinir oldum.kastettiğim yukarıdaki linkteki değil de senin aldıkların ama bez figürlüler de güzelmiş..
güzel de küçük bence bebek çantası için sığmaz bence buna

söyleme bence.

ikisini de mi kovdun kız ne fenasın.iyi yapmışsın ama boşver

Son düzenleme:
kızlar siz çalışıyorsunuz da ayaklar şiş diyorsunuz hadi sizi anlıyorum da ben uzun süredir riskimden dolayı evdeyim doğum iznime de ayrılmak mecburiyetinde kaldım evde de yaptığım tek iş yemek ve bulaşık makinesi doldurmak ama ayaklar eller davul oldu benim de.dr.a dordum normalmiş ama çok rahatsız edici 36 giyerken 39 zor oluyor şimdi ayağıma ....ama napalım katlancas her bi çilesine sefası başka nasılsa sıpam içimde kıpırdandımıydı keyfe geliom tüm çaktiklerimi unutuyom valla ....

şişiyo canim ister istemez benim 5. ayımda basladi haftasonlari bile şişiyo , cok takmamak lazim , hamileligin ana problemi , şişmek

canım ilki renkli renkli daha janjanlı geldi dilersen satıcıya tül rengini başka istediğini söyle.. ama diğeri de boyt olarak büyükmüş sence hangisi önemli?

yha kızlar sıze bse daha sorucam bu skype var yha ona gelen msjlara nerden bakıoruz bn bulmdm yha offff cok mu cahılım ne anlamdmkı

canım gönderen kişinin ismini tıkla orada olması gerek yok eğer hotmailini skype a eklediysen o zaman yine hotmailden bakacaksın maillerine

Hanımlar bakın e-bebek de gezinirken ne buldum.. Wallaboo Kundak Battaniye Light Grey - e-bebek.com Bayıldım ben buna yaa..

çok cici de kundak yapacak mıydık ki

canım biz quinny nin dört tekerleklisini aldık hem hafif hem kaliteli diye ama maclaren biraz hantal görünüyor sen bir mağazaya gidip ikisini de denedin mi?
eğer quinny alırsan ana kucağını da maxi cosi yerine cybex diye bir marka var ondan da alabilirsin sanırım daha ekonomik ve quinnye uyuyor

ohh aferin sana :))

benimki öyle saat takan biri değil canım yaa

mizu diye bir site var parfümler çok ucuz ben aldım memnunum

oo gözün aydın canım

woowww maaşallah sizee

kızlar kan testindeki MXD% ne anlama geliyor bilen varmi acaba ??

olabilir canım artık kalkamıyorum zaten yerimden ondan da olabilir

bence güzelmiş, ama eşim özellikle sırt çantası olarak da kullanılabilen bir model beğendi tek aradığımız özellik bu demek

ben de şafak sayıyorum canım, aynı şiş ayaklar bende de var, terlikler bile olmuyor neredeyse :))

süpersin sen yaa... bana da anlatsana nasıl başardın .))

amin canım hepimizin kandili mübarek olsun...ve dualarımız kabul olsun

sağol canım amin senin de

hayırlı kandiller dualarla buluşmak dileğiyle

günaydın herkese,

herkesin kandili mübarek olsun.
gece bir sıkıntı bir sıkıntı uyuyamadım.
sıcak bir yandan,uykusuzluk bir yandan.sinir oldum.şimdi de baş ağrısından duramıyorum

benim de öyle canım sağ kaburgama çalışıyor kuzu.benim çok erken haftalarda başlamıştı hatta 23-24. haftalarda.doktor da daha erken demşti.çekiyoruz hala mecbuuurrr

çalış çalış nereye kadar beni de bu sıcakta afakanlar basıyor valla işe gelirken.
rapor alsam mı izni mi başlatsam derken rapor aldım.yıllık izin kullsamsam mı kullanmasam mı derken zaman akıp geçiyor.raporun sonuna kadar dayanamayacağım galiba yıllık izni kullanacağım.iyice ısınıyor havalar.

bu saatten sonra hep düşük çıkarmış canım.kullandığımız kan ilaçları depoyu sağlamlaştırırmış.sağlık ocağındaki ebe kan hapını günde 2 ye çıkar bu saatten sonra düşecek iyice demişti.doktora sordum gerek yok zaten bu düşüklükler beklenen durumlar,günde tek kullanmaya devam,depoyu kuvvetlendirir dediydi.

günaydin canim ,

bu ayak şişliği hepimizde var fil gibi oluyo ayakalrim yaa ((

özellikle sıcak havada daha bi beter napcaz böleee , yakinda kocisin 44 numara terliklerini giycem

ayaklarını uzattığında kalçandan yukarda olsun.ben öyle faydasını görüyorum baya.
etek giydiğimde uzatamazsam akşam tanıyamıyorum ayaklarımı.

vallahi süpersin.şimdi ben böyle yardım etiiklerinde vicdan yapıyorum.yazık diyorum hoş benimki köşe taşı gibi oturur elini sürmez birşeye.eşini de göndermişsin .korkulur senden ayol okuyunca aklıma geldi.
bir arkadaşım kv bana geldiğinde ben hizmet ederim.ben ona gittiğimde o bana hizmet eder demişti.helal vallahi.çok şaşırmıştım duydugumda ama o yaşta birinin bana hizmet etmesi de hoşuma gitmez açıkçası.

bence kv sana bir daha gelmez kolay kolay

canım ilki renkli renkli daha janjanlı geldi dilersen satıcıya tül rengini başka istediğini söyle.. ama diğeri de boyt olarak büyükmüş sence hangisi önemli?

illa büyük olsun demiyorum da güzel olması önemliolan.sordum bakalım cevap ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…