benim 3 er 3 er izinlerim var allahtan bu yorgunluğu anca atarım..valla bana uyku verin yeterki sabah akşam uyurum....çok şükür bu aralar fazla uykum bölünmeden uyuyabiliyorum o açıdan şanslıyım bölede devam eder inşallah...bebeğimde uyuyan bi bebiş olsun ve ana oğul uyuyalım bol bol
söle nolcakki zaten bu haftalardan sonra mecbur gircez nts ye belki bu doktorda gir der..bi zararı olmaz heralde dimi sık girmenin??günaydın kızlar ben geçmişe bi göz atim.bizde kalktık oğluşumla işe geldik sanırım temmuza kadar çalışırım diyorum ama bakalım cuma kontorlüm var çalışabilir raporu alıcam birde acaba doktoruma başka doktora gittim demiştim ya geçe hafta nst falan girdim sölesemmi gittiğimi girdiğimi ne dersiniz ?
günnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla
günaydın kızlar ben geçmişe bi göz atim.bizde kalktık oğluşumla işe geldik sanırım temmuza kadar çalışırım diyorum ama bakalım cuma kontorlüm var çalışabilir raporu alıcam birde acaba doktoruma başka doktora gittim demiştim ya geçe hafta nst falan girdim sölesemmi gittiğimi girdiğimi ne dersiniz ?
günnaayyydııınnn:81: Günaydıııınnnnn :119:
Herkese günaayydııınnnn
Ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
Dün gece kv. Kocişle beraber postaladım
Dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimBunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
Oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
Eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
Kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
Ohhh bu iştende sıyrıldım valla
nasılsınız bakalım anaları ve kuzuları... Biz ayak şişmemiz dışında iyiyiz akşama kadar masada oturmaktan oluyor iice çözdüm bunu
Gözün aydın canım doktorla iletişim önemli gerçekten sevindim senin adına
aynen benimde solda bazen boş bulunuyorum ayh falan diyorum eşim noldu diyor kızın dürtünüyo içerde diyorum kızgın kızgın kızma kızıma doğunca ben onu döverim popuşuna popuşuna vururum ama bezin üstünden dio Ama neden olduunu bilmiyorum büyüdüklerinden yerleri azaldığından olabilir
kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun...allahım tüm dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...zaten eminim herkesin tek duası budur
Acenu bebeğim yemezler kandil harçlığı diye bişeymi var allah aşkınaSen onu bayramda bidaha dene
günaydinnn kizlar,
biz işe geldik oglusumla ,
sabah gec kaldik biraz işeee :))
dun kan tahlili yaptirdik , yine düşük çıkti böğğ , ilaçlari içmeye devam .
kahvalti yapicaz . oglusum sessiz bugun , sabahki kosturmadan yoruldu sanirim :)))
sizler napiyosunuz nasilsiniz ????
günaydınlar sevgili çalışan vede şiş ayaklı hamişlerrGünaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorumneyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
iki gündür ayaklarım davul gibi ve ne yaptıysam indiremedim...kalça kemiğimde hala ağrıyo ...
neyse bizden haberler böle güzel bir gün olsun ve çabucak bitsin1
yaşasın kötülükkkkkgünnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
hmmsss demek kandil harçlığıKızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ,
rabbim dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Oglusum ellerinizde öpüyor ( kandil harçlıklarini banka yolu ile göndermenizi temenni ediyor)
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,
rabbim dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Oglusum ellerinizde öpüyor ( kandil harçlıklarini banka yolu ile göndermenizi temenni ediyor)
çok da tatlı gözüküyorlar gerçekten dün de ben bunu almaya niyetlendim satıcıya mes. attım.ben şu leylekli figürü istemiyorum onu söyledim gönderememezlik yapamayız dediler sinir oldum.kastettiğim yukarıdaki linkteki değil de senin aldıkların ama bez figürlüler de güzelmiş..evet canım benim aldıklarım böyle.mevlütte falan dağıtacağım set halinde aldım ayrıca sadece linkteki gibi şeker satılıyor.ben şeker yazımıda da özel istedim kırmadılar yazdılar.
pembeside böyle .seçenek çok fazla ben pişman olmadım
50 ADET BEZ FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ + KARGO GittiGidiyor'da 86616612
güzel de küçük bence bebek çantası için sığmaz bence bunabugun alışveriş mağazasında gezerken nike mağazasına girdik.Bir çanta gördüm.Güzel ve ucuz.32 TL.İçide büyük.Rengide hoşuma gitti.Hem yaz hem kış için.Bölümleride var.Çok fazla para vermek istemiyorum çantaya.Sonuçta orda burda sürünecek elimizde.Birde bir çantayı yıllarca kullanmayıda sevmiyorum.Onun için ucuz alayım dedim.Normal fiyati 70 TL civari internette baktım şimdi.Mağazasında cok iyi.Sizde belirtin fikrinizi.Postacı çantası zaten oyle istiyorum ben.Bebekle ikisini tutmam yoksa.Cantayı bır yerlerde unuturum:)
Eki Görüntüle 728444
söyleme bence.günaydın kızlar ben geçmişe bi göz atim.bizde kalktık oğluşumla işe geldik sanırım temmuza kadar çalışırım diyorum ama bakalım cuma kontorlüm var çalışabilir raporu alıcam birde acaba doktoruma başka doktora gittim demiştim ya geçe hafta nst falan girdim sölesemmi gittiğimi girdiğimi ne dersiniz ?
herkese günaayydııınnnn
kızlar siz çalışıyorsunuz da ayaklar şiş diyorsunuz hadi sizi anlıyorum da ben uzun süredir riskimden dolayı evdeyim doğum iznime de ayrılmak mecburiyetinde kaldım evde de yaptığım tek iş yemek ve bulaşık makinesi doldurmak ama ayaklar eller davul oldu benim de.dr.a dordum normalmiş ama çok rahatsız edici 36 giyerken 39 zor oluyor şimdi ayağıma....ama napalım katlancas her bi çilesine sefası başka nasılsa sıpam içimde kıpırdandımıydı keyfe geliom tüm çaktiklerimi unutuyom valla ....
bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar..
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
yha kızlar sıze bse daha sorucam bu skype var yha ona gelen msjlara nerden bakıoruz bn bulmdm yha offff cok mu cahılım ne anlamdmkı
Hanımlar bakın e-bebek de gezinirken ne buldum.. Wallaboo Kundak Battaniye Light Grey - e-bebek.com Bayıldım ben buna yaa..
ya kızlar bana fikirverin bebek arabası için konu açmıştım ama hala kararveremedım sizce hangisi
iki model arasında kaldım eşimm quinny zapp olanı bense maclaren olanı beğendim
Quinny Zapp Xtra with Folding Seat Instruction Video - YouTube
Maclaren new Techno XLR Travel System 2012 - YouTube
quinnyzapp in araba koltugu bu
Maxi-Cosi Pebble Ana Kucağı İntense Red - e-bebek.com
yada bu
Maxi-Cosi Cabriofix Intense Red - e-bebek.com
maclareninse bir üst modeli var
Maclaren - Techno XLR Stroller - Saks.com
hangini alsam ya
heyheyli hamişten selamlar herkese
oooohhhhh canma değsin bütün evi temizlettim k.v.ye.
salonun şeklini değiştirttim. camları sildirdim süpürttüm kendi annemide aldım markete gittim iki saat gelmedim eve o gelene kadar baya bitirmişti zaten.şimdide börek yapıyorbenden korkulurmu ne?
napıyım? beni buna mecbur bıraktıçeneside az dursa süper olucak ama lafını veriyor susturuyorum
ben böyle biri değilim aslında ama benim damarıma basıyolar napıyım?
en lüzumsuz zamanda sormadan etmeden pat die gelirse böle olur işte
kirimi pisimi görmesini istemezdim ama artık olan oldu, zaten görücekti
ben şimdi parfeyi yapıp buzluğa atıyım yarına tatlım hazır olsun
hepinizi öpüyorum kızlar müsait olunca girerim yine muck muck
benimki öyle saat takan biri değil canım yaa
canlarım nasılsınız.kaç gündür giremiyorum nete.5 gün rapor aldım artık gitmeyeceğim okula.doktorumu değiştirmiştim.bugün yeni doktoruma kontrolüm vardı.çok tatlı dilli bir bayan.herşeyi anlattı.kan tahlili idrar tahlili istedi.tansiyon ölçülürken çarpıntı çıkmıştı ekg istedi.idrar tahlilinde iltihap çıkmış.antibiyotik verdi.
öbür doktor bana hiç büyümüş halinin ultrasonunu vermemişti.bu bayandan istedim.verdi ama hiç belli değil.bi ara tarayıcıdan taratıyımda yükleyeyim.benden havadisler bu kadar şekerler
Eki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
kızlar kan testindeki MXD% ne anlama geliyor bilen varmi acaba ??
canım doner merak etmeeee benım paşam dondu bakkk 34 haftalıkdı dr donerde donmesde dedıı sımdı ıse cok hareketı dedı bısde 2-3 hatadr he r aksam hızlı skeılde 20 dk dınlerenerek tam 1 st yuruduk esımle cuma dr donmus dedı cok hareketlı bır daha donmesse dedı kı ınsl donmess sende bol yuru bol su ıc ınsl doner merak etme son dk sancı ıle doneneler bılem varrr saglık ocagındakı nerden bılcek o ka ayrıntıyııı
artık gerılıyor sureklı tekme degıl bır hıckırıyor bır gerılıyor paşamm arada bır topukları yada omuzu nu cıkartıryor o skeılde artıkk
oh ana kız kavgalar baslamıs benım de esım kızıyor oglum ıkı dk rahat ver anne ne dıyo ben esım esıtem eettgım ıcn oda paşamıza asıtem edıyorr sonra soz dınleyıp yer degıstırıryro askımın askııı
wuuu supersınız bebegınle cnm benım kg ler halt etmıs yanınıdaa
hamıslıgın ılk aylarını yasarmısınız sok aydada onlardan olmasın c nm
ınsl zammanı gesınde doguralım da totolarından ısıralım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kundak guselmı ama bızmkı daha da gusell aaaa ben sızle paylasmadımmıııı ısledıgımız apleren yazılı kundagımızı yaaaaaaaaaaa ama sımdı valızden alamamkı kocıs uyuduu yarın ınsl aklıma getırınde paylasıyımmm
bugun alışveriş mağazasında gezerken nike mağazasına girdik.Bir çanta gördüm.Güzel ve ucuz.32 TL.İçide büyük.Rengide hoşuma gitti.Hem yaz hem kış için.Bölümleride var.Çok fazla para vermek istemiyorum çantaya.Sonuçta orda burda sürünecek elimizde.Birde bir çantayı yıllarca kullanmayıda sevmiyorum.Onun için ucuz alayım dedim.Normal fiyati 70 TL civari internette baktım şimdi.Mağazasında cok iyi.Sizde belirtin fikrinizi.Postacı çantası zaten oyle istiyorum ben.Bebekle ikisini tutmam yoksa.Cantayı bır yerlerde unuturum:)
Eki Görüntüle 728444
Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorumneyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
iki gündür ayaklarım davul gibi ve ne yaptıysam indiremedim...kalça kemiğimde hala ağrıyo ...
herkese günaayydııınnnn
Kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun...allahım tüm dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...zaten eminim herkesin tek duası budur
acenu bebeğim yemezler kandil harçlığı diye bişeymi var allah aşkınasen onu bayramda bidaha dene
benim de öyle canım sağ kaburgama çalışıyor kuzu.benim çok erken haftalarda başlamıştı hatta 23-24. haftalarda.doktor da daha erken demşti.çekiyoruz hala mecbuuurrrSelam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??
Günaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorumneyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
bu saatten sonra hep düşük çıkarmış canım.kullandığımız kan ilaçları depoyu sağlamlaştırırmış.sağlık ocağındaki ebe kan hapını günde 2 ye çıkar bu saatten sonra düşecek iyice demişti.doktora sordum gerek yok zaten bu düşüklükler beklenen durumlar,günde tek kullanmaya devam,depoyu kuvvetlendirir dediydi.günaydinnn kizlar,
biz işe geldik oglusumla ,
sabah gec kaldik biraz işeee :))
dun kan tahlili yaptirdik , yine düşük çıkti böğğ , ilaçlari içmeye devam .
kahvalti yapicaz . oglusum sessiz bugun , sabahki kosturmadan yoruldu sanirim :)))
sizler napiyosunuz nasilsiniz ????
günaydin canim ,
bu ayak şişliği hepimizde var fil gibi oluyo ayakalrim yaa((
özellikle sıcak havada daha bi beter napcaz böleee , yakinda kocisin 44 numara terliklerini giycem
vallahi süpersin.şimdi ben böyle yardım etiiklerinde vicdan yapıyorum.yazık diyorum hoş benimki köşe taşı gibi oturur elini sürmez birşeye.eşini de göndermişsin .korkulur senden ayolgünnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
canım ilki renkli renkli daha janjanlı geldi dilersen satıcıya tül rengini başka istediğini söyle.. ama diğeri de boyt olarak büyükmüş sence hangisi önemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?