2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım bizde eşimle sırt çantası istiyorduk uzun biyere gittiğimizde kalmaya falan daha kullanışlı olur diye düşümdük ve güzel bitane aldık..birde yandan asmalı bi model alıcam yeter

canım ilk bir hafta benim annem yapalım diyo çok sıkı olmıcak şekilde bakalım sözkonusu deneyim umarım ii gelir..

benide dün ebe aradi , 2 ye cikart dedi , doktora sorucam şimdi , zaten zor içiyorum mğde bulantisi yapio , akşam hiç içemicem öğğ

günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.Rabbim dualarıımızı kabul etsin.,

benide dün ebe aradi , 2 ye cikart dedi , doktora sorucam şimdi , zaten zor içiyorum mğde bulantisi yapio , akşam hiç içemicem öğğ

canım yaa bende kansızlık yok ama doktor geçen ay verdi kan ilacıymış sabahları aç karna bitane içiyorum...sağlık ocağından beni hiç aramıyo ebem

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kan değerleriniz en son tahlilde ne çıktı. benim ki 10 gün önce 9,4'dü. Doktorum bu konuda çok panik beni de korkutuyor. Doğumda da çok kan kaybı olacağı için tehlikeli bir durum dedi.

kızlar benim bebeğim biraz şişko olacak sanırım şimdiden 2.200 kg (maşallah diyelim de )ben 2 tane 1 numara bez almıştımya üzerinde 2kg 5 kg yazıyo ya ben onları kullanabilecekmiyim sizce böle giderse bi 4kg olur diye tahmin ediyoruz hayırlısıyla inşallah.

Günaydınlaaar herkese:)) hepinizin kandili mübarek olsun bütün bebişler sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler inşallah

Hiç sorma tatlım izne ayrıldığımdan beri bi tembellik bi tembellik... Sorma gitsin:))
Senden öğrenecek çok şeyimiz var canım:))))))

merhabalar anneler bebek odamızın tülü ve halısı kaldı dün brillant verdi satan 2 dükkana uğradım desensiz şık bir tül arıyorum beğendiğim modellerden brillant için 150tl verdi için 175 tl dediler sizce fiyatlar nasıl eminönü perdeciler çarşısında bu fiyatları verdiler ha bi de odamıza pelüş ya da kolayca makinaya atıp yıkayabileceğim bir halı düşünüyorum sizler ne yaptınız?

hımm bakalım biz nasıl yapacağız

canım yaa bende kansızlık yok ama doktor geçen ay verdi kan ilacıymış sabahları aç karna bitane içiyorum...sağlık ocağından beni hiç aramıyo ebem

benide uzun zaman uzerine aradi ,

kaç kilo oldugumu sordu 88 dedim neeeeeeeeeeee şaka yapiuosun nasil olur diye tepki verdi

sonra ilk 4-5 ay içtigim ilaçlari söyleyince özür diledi benden ( en çok bu kısmı seviyorum )

sonra kan sayımı dedi vs , dun yaptirdim , ama benim hep dusuktur , belki 15 yıldır hep kansizlik var , şimdi hamilelikte olmasida çok normal geliyo bana , gynefron kullaniyorum ben . onu 2 tane iç dedi 1 taneyi zor içiyorum ama dr da demiştiki onu içmezsen kan vermek zorunda kalirim dogumda dedi . sen ne içiyosunki canim adı ne ilacin ?

bu arada ben gecen gun burdaki doktora gynefron yazdirdim birmişti gitmiş gynefrol die bi ilaç yazmiş ( vajinla tablet mantar içinmiş ) krize girdik aklima geldi şimdi yine

Çok akıllıca :)

Barış dolu,birlik,beraberlik ve tek yürek bir Türkiye dileklerimle hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun!!!

Biz geldikkkkkk ayyyyy bugün neden bu kadar mutluyuz bilemiyorum
Halbuki akşam endişe yüzünden uyuyamadım.Bebek bakımı,emzirme,banyosu
şusu busu hakkında kitaplar okuyunca kendi kendime strese girdim.Ne yapcam diye ben
:18::18::18::18::18::18:Eşim gayet sakin bir tavırla''korkmana gerek yok,kızçemiz herşeyi yönlendirecek
ve sen onun dilini çözünce hiçbir korkun kalmayacak''deyince sustum.Ama yatakta bir oraya bir buraya
derken yine uyuyamadıkBugün işlerimiz var.Onları halledeyim yine gelirim
yanınıza.Kızçemle güzelleşmeye gidiyoruz biz,teyzeleriyle yemek yemeye gidiyoruz biz.
Yemek olan her yere giderimÇok aç gözlü oldum kusuruma bakmayın.Hayallerimi
DURU'dan sonra yemekler süslüyor ki ben yemek yemeyi formalite icabı görürdüm
Çok konuştum kalkıyorum ben öpüyorum kızçeler bol bol dua edelim.Nerde ve nasıl olduğu önemli
değil.DUa davet anlamındadır.Çağırırsak dualarımızla Rabbimizi kabul eder hepimizi

tşk ederim ,

10.40 çıktı dun yaptirdim ,

banada ilaçları kullanayim diye ayni seyi soyledi , baskasinin kanını vermek zorunda kalirim vs s tehtit etti .

Seni çok iyi anlıyorum,bende çok aradım kıyafet,ama ben hem günlük te giyebilceem bişe aradım ve buldum normalden fazla para verdim evet ama mecbuuuurrr:)gerçi o dediğin rakamları da vermedim 110 a aldım.Hamile kıyafeti satan biyerden buldum hemde inanamadım:)Darısı sana,,inşallah hem kendine hem kesene uygun bişe bulursun, anlıyorum seni ve sıkıntını..

Maşallah kuzuya:)) bence kullanılır çünkü ilk başta çok fazla kullanılıyormuş anneler öyle diyor. Bir de o bir numara bezin yapısı diğerlerinden farklıymış sıvı kakayı emiyormuş. İlk başta onu kullanmak daha iyiymiş.

Günaydın canım..bende kan düşüklüğü sorunu yaşıyorum 12 olması gereken değer 10 lara zor çıkıyor.Sabah akşam gyno fs hapı kullanıyorum ama değerlerimde yükselme olmuyor.Sen hapı nasıl kullanıyorsun? Dr um yemeklerden 2 saat önce kullanmamı söyledi ama ben hiç aç kalamıyorumki malum hep birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum doğal olarak pek aç karnına içebildiğim söylenemez acaba ondan dolayı mı hap işlevini yerine getiremiyor :44:

tşk ederim ,

10.40 çıktı dun yaptirdim ,

banada ilaçları kullanayim diye ayni seyi soyledi , baskasinin kanını vermek zorunda kalirim vs s tehtit etti .

Bana kan vereceğini açık açık söyledi. Benim hamile kalmadan önce 10'larda geziniyordu zaten. Demek ki her doktor aynı yaklaşıyor

canım adını hatırlamıyorum ama tadı güzel emilebiliyor ayyy Allahtan farketmişsin kuzum yaa ..

gundny ,

hayırlı kandiller canim

5 kilo olana kadar kullnirsin sanirim

seninde kandilin mubarek olsun cnm

ben hiç bir kıyafetimi hamile reyonundan almiyorum , hem fiyatlari abartılı geliyor hemde hep standart aynı tarz seyler sevmiyorumm ben , o yuzden normal kıyafetlerin xxl yada xl alıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…