canım ilki renkli renkli daha janjanlı geldi dilersen satıcıya tül rengini başka istediğini söyle.. ama diğeri de boyt olarak büyükmüş sence hangisi önemli?
canım gönderen kişinin ismini tıkla orada olması gerek yok eğer hotmailini skype a eklediysen o zaman yine hotmailden bakacaksın maillerine
çok cici de kundak yapacak mıydık ki
canım ilk bir hafta benim annem yapalım diyo çok sıkı olmıcak şekilde bakalım sözkonusu deneyim umarım ii gelir..
canım biz quinny nin dört tekerleklisini aldık hem hafif hem kaliteli diye ama maclaren biraz hantal görünüyor sen bir mağazaya gidip ikisini de denedin mi?
eğer quinny alırsan ana kucağını da maxi cosi yerine cybex diye bir marka var ondan da alabilirsin sanırım daha ekonomik ve quinnye uyuyor
ohh aferin sana :))
mizu diye bir site var parfümler çok ucuz ben aldım memnunum
oo gözün aydın canım
woowww maaşallah sizee
olabilir canım artık kalkamıyorum zaten yerimden ondan da olabilir
bence güzelmiş, ama eşim özellikle sırt çantası olarak da kullanılabilen bir model beğendi tek aradığımız özellik bu demek
canım bizde eşimle sırt çantası istiyorduk uzun biyere gittiğimizde kalmaya falan daha kullanışlı olur diye düşümdük ve güzel bitane aldık..birde yandan asmalı bi model alıcam yeter
ben de şafak sayıyorum canım, aynı şiş ayaklar bende de var, terlikler bile olmuyor neredeyse :))
süpersin sen yaa... bana da anlatsana nasıl başardın .))
amin canım hepimizin kandili mübarek olsun...ve dualarımız kabul olsun
sağol canım amin senin de
günaydın herkese,
herkesin kandili mübarek olsun.
gece bir sıkıntı bir sıkıntı uyuyamadım.
sıcak bir yandan,uykusuzluk bir yandan.sinir oldum.şimdi de baş ağrısından duramıyorum
benim de öyle canım sağ kaburgama çalışıyor kuzu.benim çok erken haftalarda başlamıştı hatta 23-24. haftalarda.doktor da daha erken demşti.çekiyoruz hala mecbuuurrr
çalış çalış nereye kadarbeni de bu sıcakta afakanlar basıyor valla işe gelirken.
rapor alsam mı izni mi başlatsam derken rapor aldım.yıllık izin kullsamsam mı kullanmasam mı derken zaman akıp geçiyor.raporun sonuna kadar dayanamayacağım galiba yıllık izni kullanacağım.iyice ısınıyor havalar.
bu saatten sonra hep düşük çıkarmış canım.kullandığımız kan ilaçları depoyu sağlamlaştırırmış.sağlık ocağındaki ebe kan hapını günde 2 ye çıkar bu saatten sonra düşecek iyice demişti.doktora sordum gerek yok zaten bu düşüklükler beklenen durumlar,günde tek kullanmaya devam,depoyu kuvvetlendirir dediydi.
ayaklarını uzattığında kalçandan yukarda olsun.ben öyle faydasını görüyorum baya.
etek giydiğimde uzatamazsam akşam tanıyamıyorum ayaklarımı.
vallahi süpersin.şimdi ben böyle yardım etiiklerinde vicdan yapıyorum.yazık diyorum hoş benimki köşe taşı gibi oturur elini sürmez birşeye.eşini de göndermişsin .korkulur senden ayolokuyunca aklıma geldi.
bir arkadaşım kv bana geldiğinde ben hizmet ederim.ben ona gittiğimde o bana hizmet eder demişti.helal vallahi.çok şaşırmıştım duydugumda ama o yaşta birinin bana hizmet etmesi de hoşuma gitmez açıkçası.
bence kv sana bir daha gelmez kolay kolay
benide dün ebe aradi , 2 ye cikart dedi , doktora sorucam şimdi , zaten zor içiyorum mğde bulantisi yapio , akşam hiç içemicem öğğ
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.Rabbim dualarıımızı kabul etsin.,
günaydinnn kizlar,
biz işe geldik oglusumla ,
sabah gec kaldik biraz işeee :))
dun kan tahlili yaptirdik , yine düşük çıkti böğğ , ilaçlari içmeye devam .
kahvalti yapicaz . oglusum sessiz bugun , sabahki kosturmadan yoruldu sanirim :)))
sizler napiyosunuz nasilsiniz ????
Hiç sorma tatlım izne ayrıldığımdan beri bi tembellik bi tembellik... Sorma gitsin:))canım çok geçmiş olsun yapmasın bebeğin biraz daha beklesin...sık sık konuşuruz ozman izne çıktığına göre
allah acil şifalar versin canım tüm dualar annen için olsun...hırsız içinde allah korumuş valla canlarına bişey olmamışya çok şükür...
sen daha bitirmedinmi kuzum acenuya uyarsan tabi bitiremezsin hatun bi kavanoz aldı hala yapacakta bizede fikir olacak
ohhhh eziyetine sağlık tatlımiçimin yağları eridi valla
çok güzelmiş canım tamda benim istediğim çantadan...bende askılı kullanmak istemiyorum hem bebeği hem çantayı taşımak zor olur bölesi en iisi
Senden öğrenecek çok şeyimiz var canım:))))))günnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla
canım bizde eşimle sırt çantası istiyorduk uzun biyere gittiğimizde kalmaya falan daha kullanışlı olur diye düşümdük ve güzel bitane aldık..birde yandan asmalı bi model alıcam yeter
canım ilk bir hafta benim annem yapalım diyo çok sıkı olmıcak şekilde bakalım sözkonusu deneyim umarım ii gelir..
canım yaa bende kansızlık yok ama doktor geçen ay verdi kan ilacıymış sabahları aç karna bitane içiyorum...sağlık ocağından beni hiç aramıyo ebem
günnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kan değerleriniz en son tahlilde ne çıktı. benim ki 10 gün önce 9,4'dü. Doktorum bu konuda çok panik beni de korkutuyor. Doğumda da çok kan kaybı olacağı için tehlikeli bir durum dedi.
kızlar bgun gez gez basım dondu. benım ufaklıkda hıc durmadı karnımda o oynadıkca belden ınce sızıntılar agrılar benı olurdu
gezdgmede deymedı acıkcası doru durst abıye yok 250 tl nın altnda hıcbısı yook zaten.bu gıdısle almcam sanrım
zaten bebek masrafları baslcak kenra bısı kymam lazm. bıde takısı var daha bunun.. cok hayl kırklıgna ugradım ama gercekden.
sizler nasılsınız
kızlar benim bebeğim biraz şişko olacak sanırım şimdiden 2.200 kg (maşallah diyelim de )ben 2 tane 1 numara bez almıştımya üzerinde 2kg 5 kg yazıyo ya ben onları kullanabilecekmiyim sizce böle giderse bi 4kg olur diye tahmin ediyoruz hayırlısıyla inşallah.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kan değerleriniz en son tahlilde ne çıktı. benim ki 10 gün önce 9,4'dü. Doktorum bu konuda çok panik beni de korkutuyor. Doğumda da çok kan kaybı olacağı için tehlikeli bir durum dedi.
tşk ederim ,
10.40 çıktı dun yaptirdim ,
banada ilaçları kullanayim diye ayni seyi soyledi , baskasinin kanını vermek zorunda kalirim vs s tehtit etti .
benide uzun zaman uzerine aradi ,
kaç kilo oldugumu sordu 88 dedim neeeeeeeeeeee şaka yapiuosun nasil olur diye tepki verdi
sonra ilk 4-5 ay içtigim ilaçlari söyleyince özür diledi benden ( en çok bu kısmı seviyorum )
sonra kan sayımı dedi vs , dun yaptirdim , ama benim hep dusuktur , belki 15 yıldır hep kansizlik var , şimdi hamilelikte olmasida çok normal geliyo bana , gynefron kullaniyorum ben . onu 2 tane iç dedi 1 taneyi zor içiyorum ama dr da demiştiki onu içmezsen kan vermek zorunda kalirim dogumda dedi . sen ne içiyosunki canim adı ne ilacin ?
bu arada ben gecen gun burdaki doktora gynefron yazdirdim birmişti gitmiş gynefrol die bi ilaç yazmiş ( vajinla tablet mantar içinmiş) krize girdik aklima geldi şimdi yine
Günaydınlaaar herkese:)) hepinizin kandili mübarek olsun bütün bebişler sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler inşallah
Hiç sorma tatlım izne ayrıldığımdan beri bi tembellik bi tembellik... Sorma gitsin:))
boşverr tadini cikar
Senden öğrenecek çok şeyimiz var canım:))))))
kızlar benim bebeğim biraz şişko olacak sanırım şimdiden 2.200 kg (maşallah diyelim de )ben 2 tane 1 numara bez almıştımya üzerinde 2kg 5 kg yazıyo ya ben onları kullanabilecekmiyim sizce böle giderse bi 4kg olur diye tahmin ediyoruz hayırlısıyla inşallah.
Barış dolu,birlik,beraberlik ve tek yürek bir Türkiye dileklerimle hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun!!!
Biz geldikkkkkk ayyyyy bugün neden bu kadar mutluyuz bilemiyorum
Halbuki akşam endişe yüzünden uyuyamadım.Bebek bakımı,emzirme,banyosu
şusu busu hakkında kitaplar okuyunca kendi kendime strese girdim.Ne yapcam diye ben
:18::18::18::18::18::18:Eşim gayet sakin bir tavırla''korkmana gerek yok,kızçemiz herşeyi yönlendirecek
ve sen onun dilini çözünce hiçbir korkun kalmayacak''deyince sustum.Ama yatakta bir oraya bir buraya
derken yine uyuyamadıkBugün işlerimiz var.Onları halledeyim yine gelirim
yanınıza.Kızçemle güzelleşmeye gidiyoruz biz,teyzeleriyle yemek yemeye gidiyoruz biz.
Yemek olan her yere giderimÇok aç gözlü oldum kusuruma bakmayın.Hayallerimi
DURU'dan sonra yemekler süslüyor ki ben yemek yemeyi formalite icabı görürdüm
Çok konuştum kalkıyorum ben öpüyorum kızçeler bol bol dua edelim.Nerde ve nasıl olduğu önemli
değil.DUa davet anlamındadır.Çağırırsak dualarımızla Rabbimizi kabul eder hepimizi
Seni çok iyi anlıyorum,bende çok aradım kıyafet,ama ben hem günlük te giyebilceem bişe aradım ve buldum normalden fazla para verdim evet ama mecbuuuurrr:)gerçi o dediğin rakamları da vermedim 110 a aldım.Hamile kıyafeti satan biyerden buldum hemde inanamadım:)Darısı sana,,inşallah hem kendine hem kesene uygun bişe bulursun, anlıyorum seni ve sıkıntını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?