2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben hap kullanamıyorum. Her kullandığımda hastanelik oldum. Midem hapı kabul etmiyor. Kan iğnesi oluyorum, onu da doktorlar artık korktuklarından mı başka birşeyden mi anlamadım çok sık vermiyorlar. Ya hafta da bir iğne oldum ya da 5 gün üst üste iğne yaptırdılar. İğneyi sgk da heyet raporu olmadan vermiyor. Yarın yine bir doktora görüneceğim bakalım ne sonuç çıkacak.

Bana kan vereceğini açık açık söyledi. Benim hamile kalmadan önce 10'larda geziniyordu zaten. Demek ki her doktor aynı yaklaşıyor

canim şimdi görüştüm doktorumla , zaten cok yuksek degildi 11 di senin kanın 10.40 cok normal , bu aylarda düşer tabiki bebek
besleniyor dedi , 2 ye sakın cıkartma dedi , korkulacak birşey yok dedi . rahatlattı beni :)

ayrica karnımda sertleşmeler oluyordu onuda soyledim , baski yapıyodu yururken vs osteocare diye kalsiyum+magnezyum destekli bir ilaç verdi , rahatlatir dedi , eger devam eder ise gel dedi erken dogum vs olmasin diye

çok korkulacak birşey yokmuş yani :)

ama beslenmeye dikkat etmeye devam

canım adını hatırlamıyorum ama tadı güzel emilebiliyor ayyy Allahtan farketmişsin kuzum yaa ..

ıyyy benimki bi içiyorum sabah oglen 2-3 ' e kadar migde bulantisindan ölüyorum ,

nasil farketmeyim canim üzerinde kocaman VAJINAL TABLET yazisini görünce aynen böle oldum

Çok geçmiş olsun hap kullanmaman kötü olmuş en azından desteklerdi kan değerini...sana önerim beslenmeyle destekle kendini.Siyah kan üzümü,üzüm pekmezi kan değerini yükseltiyormuş.Umarım dr randevun güzel geçer :)

günaydin canim,

bende senin ilaçtan kullaniyorum , senin gibiyim ilaci içiyorum yarım saat içinde kahvalti yapiyorum :)) duramiyorum cunki.

bazen evden cıkmadan alıyorum 1 saat geciyo en fazla , ama çay içmemeye dikkat ediyorum kahvaltida , çay ilacin ve kahvaltinin tüm vitamini aliyormus o yzuden tamamen bıraktım nerdeyse çayı

zor bir durum ilaç içememek , mumkun mertebe gidalarla takviye etmeye calişmalisin , pekmezler yeşil sebzeler vs ,

geçmiş olsun , iyi haberlerle gelirsin inş.

Bende bebeğimi hissetmeye başladığımdan beri hep solda tekmeliyor sağda çok nadir bende erkek bebek bek
liyorum..

İşte onu söylüyorum bende bakmazdım o gün son çare dedim belki vardır orda, ve buldum tam istediğim gibi bişe.Sen de bi ara bak derim.Şansını dene.Gerçi benim aldığım yer diğer hamile mağazalarından biraz farklıydı ama bulursun bence sende öle biyer.

ben hiç bir kıyafetimi hamile reyonundan almiyorum , hem fiyatlari abartılı geliyor hemde hep standart aynı tarz seyler sevmiyorumm ben , o yuzden normal kıyafetlerin xxl yada xl alıyorum [/QUOTE]

EFENDIMIZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA 'NIN EN UST KATLARA SEMA YA YUKSELDIGI BU GECEDE BOLL DUA ILE VAKIT GECIREREK MELEKLERIMIZ,VATANIMIZ,AILEMIS VE TUM MUSLUMAN ALEMI ICIN HAYIRLI SEYLER DILEMEK DILEGIMIZLEE HAYIRLI KANDILLERRR

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.

hayırlı kandiller canimmm , bizlerede dua et

kızlar benim kanımda 9.3e düşmüştü hemde kan hapını ikiye çıkarmamıza rağmen.. doktorum hastaneye yatırdı 2 gün ve damardan kan ilacı ve b12 takviyesi yapıldı. doğuma hazırlık olsun diye yaptı sanırım.. hergün et yememi söyledi. böylece 1. 2 puan yükselicek 3 haftaya kadar kanın dedi..

canım benim hayırlı kandiller...çok bişey yapamasamda bu mübarek günlerde bi yasin okuyup dua okumak bile ruhen beni çok rahatlatıyor...semanın kapılarının ardına kadar açık olduğu bugünde çok şükür evde olucam ve ibadetimi yapıcam...allah hepimizin gönlündeki duaları kabul etsin..

kızlar benim kan sorunum olmadığı halde 6 aydır hep kan ilacı kullanıyorum.bir ara bıraktım dr um bana kızdı yine içmeye devam ettim.günde 2 tane sıvı şişe şeklinde içiyorum.hap şeklinde midem kaldırmıyor yutamıyorum.vitamin ilacımda var ama hiç kullanamıyorum çünkü kapsül.vitamin ilacınıda aldım çöpe gitmese bari.kan ilaçları aç karnına içiliyor ve ardından ve öncesinde 2-3 saat süt ürünleri tüketilmiyor.drum doğumda ve sonrasında kan degerinde azalma olur dedi o yüzden kullan.zorla içiyorum.ilacımı birini sabahın 5 inde diğerine gece 10 yada 11 de içiyorum yatmadan sonra uyuyorum.

Tünaydın güzel anneler ve onların tosbaaları.. Miraç kandiliniz mübarek olsun hepinizin.. içimde bir sevinç bir enerji var bugün benim.. Kızıma 2 gün sonra kavuşacağım, cuma günü kontrolümüz var ondan sanırım bu sevinç Kan sayımı, idrar tahlili, nst bir sürü işimiz olacak cuma günü. Ve tabi doğum tarihimizi de belirleyeceğiz nasip olursa.

çok fenasın sen gönderme taktiğini beyendim

şişiyo canim ister istemez benim 5. ayımda basladi haftasonlari bile şişiyo , cok takmamak lazim , hamileligin ana problemi , şişmek

kızlar tuzlumu yiyorsunuz accaba ? bende daha öyle şişlik olmadı. maşallah

bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar..

günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.Rabbim dualarıımızı kabul etsin.,

Sizinde kandiliniz mubarek olsun.... Allah hepimize kolay,hayırlı,sağlıklı dogumlar nasip eylesin inş ....

Selam kızlar,
Kansızlıkla ilgili baya bir konuşulmuş benimde 2ay önce kan değerim 10.4 falandı doktorum ilacımı günde 2ye çıkarttı 11.1 di en son.
birde geçenlerde saba Tümer'in programında Prof.dr İbrahim Saraçoğlu vardı hamilelikte kansızlıkla ilgili bir kür verdi ;
7-8 tane taze Yada kuru inciri soğuk suda yıkıyorsunuz bıçakla kesip yarım litreden az suda 10 dk kaynatıyorsunuz ve suyu içiyorsunuz 21 gün uyguluyorsunuz ayrıca emzirmen annelerde içebilirmiş sütü artırırmış birde hamilelikte kansızlık yaşayan annelerin bebeklerinde ileriki dönemlerde yüksek tansiyon hastalığı görülme riski fazlaymış Allah korusun.
Yada suyu içmesek bile incirde işe yarar diye düşünüyorum ben.

HAYIRLI GUNLER TEKRARDANNN KIZLAR NASılsınız BIZ COK SUKUR II OLMYA CALISIYORUZ AKSAM GENE UYUYAMAKDAN YANA AGLICAKTIM YAAAESIM MISIL MISIL UYUYOR GARIBIN YORGUNLUKDAN BENSE BOS BOS gezdıgımden yorulamıyorum yatınca karnım agrıyor saga sola donunce hele ne fenaa gec geecee annemı dusundum 6 cocuk nasıl 9 ayy kanrında tasıdıı ALLAH RAZI OLSUN CENNETINE NAIL ETSIN HAYIRLSI UZUN OMURLER VERSIN INSLLLkii sımdı sorsan hemen gececek derr kı her telde dıyorrr

pıkolojık olarak uyuyamamak benı sınır edıyorr

neyse hayırlısı ınsll
3 gundur sag tarafım agrıyoru dunden berı sag kulagıma gectı sımdı sag damagım-kuagımm-yuzum acayıp agrıyorytukunamıyorumda oglen serınlıgınde saglık ocagına gıdıcemm kan ılacı-magnezyum ılacı -ve ıltıhap sokucu yazdırcamm hemde yuruyuz olur ınslll

bu aada kansızlık demısınız benım kanım hep 14 lerde ama 4-5 aydır dr hep ıcırıyor sımdı bıttı ıcımmmı dedım doguma kdr devmm dedııhıc sevmyrm ılacı kı eısmde dıyorrr ne dıye ıcırıyor kı sana ılac sonucda dogal degıl dıyee kanın ıı cıkıyor dıye ama ne yapım bır bıldıgı vardır zarrr

hayırlı kandiller canimmm , bizlerede dua et
ınsl dua ıle canımm

canımdogum pozızyonunda ısee arada bır gerılıyor ve canını yakıyor bendede oluyor olsun sukur hersey yolund ya benım anıden nefesınmı kesıyor sıpammmmmmmmmm
merak etme gene olur o kıyafetlerrcunku o ka kucuklerkı benım ark.dıyorduk boyu 52 cm dogdu olurmu dıye kg sı 3400 lerdedı bebe ıcınde kayboldu hast.cıkısınınnn kı sennkıde olur tatlımmm
way gelınnn wayyyyyyyyy yaptırr kv ısıı yoksaa sal gıtsın heheh kadının gozunu korkutuncaaa

harclık yenı mı cıktı kısss ben k.bbaara dıyorum 5 senenık bayram harclıgımızı ısterız topl.dıye ama kandılı duymadıydımm

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kandıl harclıgıı

kullanırsın cnm gunde 3-4 bez derkez bır haftada bıter o merak etmee hemede hop dyekg almaslar bendede 20 tane fılan var 2-5 kg lık denn osnrası kg sıne gore alınacakk

bendede aynı ılac verdı tok mu alıyorsun ac mı ben ac aldım mıde bulandırdı dr yemekeden 2 st sonra al dedııı

amınnn duru cumun annesı amın ınsl su ulkeyı bır rahat bıraksa lar s..lerrr evet sen onun ses tonuna alısıyorsun kı ne dedıgını sıp ladanak anlıyorusn tatalım merak etmee no korkuuu
haydı gezınde gelınn annesıııı
tşk ederim ,

10.40 çıktı dun yaptirdim ,

banada ilaçları kullanayim diye ayni seyi soyledi , baskasinin kanını vermek zorunda kalirim vs s tehtit etti .
bendımde 14 lerde cıktı genede ıcırtıyor öggggggggggg

ınsl cnaım benım dua ıleee

kanın ıı se neden sıvı olanında verdıkı o kanı cok dusuklere verılmıyrmuu:44::44:

inş sonuçalrın güzel çıkar.seninde kandilin mübarek osun..

Herkesin miraç kandili mübarek olsunn..Kızlar kendimiz için dua ederken ülkemiz için de dua etmeyi unutmayın olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…