Günaydın canım..bende kan düşüklüğü sorunu yaşıyorum 12 olması gereken değer 10 lara zor çıkıyor.Sabah akşam gyno fs hapı kullanıyorum ama değerlerimde yükselme olmuyor.Sen hapı nasıl kullanıyorsun? Dr um yemeklerden 2 saat önce kullanmamı söyledi ama ben hiç aç kalamıyorumki malum hep birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum doğal olarak pek aç karnına içebildiğim söylenemez acaba ondan dolayı mı hap işlevini yerine getiremiyor :44:
Bana kan vereceğini açık açık söyledi. Benim hamile kalmadan önce 10'larda geziniyordu zaten. Demek ki her doktor aynı yaklaşıyor
canım adını hatırlamıyorum ama tadı güzel emilebiliyorayyy Allahtan farketmişsin kuzum yaa ..
Ben hap kullanamıyorum. Her kullandığımda hastanelik oldum. Midem hapı kabul etmiyor. Kan iğnesi oluyorum, onu da doktorlar artık korktuklarından mı başka birşeyden mi anlamadım çok sık vermiyorlar. Ya hafta da bir iğne oldum ya da 5 gün üst üste iğne yaptırdılar. İğneyi sgk da heyet raporu olmadan vermiyor. Yarın yine bir doktora görüneceğim bakalım ne sonuç çıkacak.
Günaydın canım..bende kan düşüklüğü sorunu yaşıyorum 12 olması gereken değer 10 lara zor çıkıyor.Sabah akşam gyno fs hapı kullanıyorum ama değerlerimde yükselme olmuyor.Sen hapı nasıl kullanıyorsun? Dr um yemeklerden 2 saat önce kullanmamı söyledi ama ben hiç aç kalamıyorumki malum hep birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum doğal olarak pek aç karnına içebildiğim söylenemez acaba ondan dolayı mı hap işlevini yerine getiremiyor :44:
Ben hap kullanamıyorum. Her kullandığımda hastanelik oldum. Midem hapı kabul etmiyor. Kan iğnesi oluyorum, onu da doktorlar artık korktuklarından mı başka birşeyden mi anlamadım çok sık vermiyorlar. Ya hafta da bir iğne oldum ya da 5 gün üst üste iğne yaptırdılar. İğneyi sgk da heyet raporu olmadan vermiyor. Yarın yine bir doktora görüneceğim bakalım ne sonuç çıkacak.
erkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,
benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs
EFENDIMIZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA 'NIN EN UST KATLARA SEMA YA YUKSELDIGI BU GECEDE BOLL DUA ILE VAKIT GECIREREK MELEKLERIMIZ,VATANIMIZ,AILEMIS VE TUM MUSLUMAN ALEMI ICIN HAYIRLI SEYLER DILEMEK DILEGIMIZLEE HAYIRLI KANDILLERRR
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.
Bende bebeğimi hissetmeye başladığımdan beri hep solda tekmeliyor sağda çok nadir bende erkek bebek bek
liyorum..
EFENDIMIZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA 'NIN EN UST KATLARA SEMA YA YUKSELDIGI BU GECEDE BOLL DUA ILE VAKIT GECIREREK MELEKLERIMIZ,VATANIMIZ,AILEMIS VE TUM MUSLUMAN ALEMI ICIN HAYIRLI SEYLER DILEMEK DILEGIMIZLEE HAYIRLI KANDILLERRR
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.
günnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ,
rabbim dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Oglusum ellerinizde öpüyor ( kandil harçlıklarini banka yolu ile göndermenizi temenni ediyor)
Kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun...allahım tüm dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...zaten eminim herkesin tek duası budur
acenu bebeğim yemezler kandil harçlığı diye bişeymi var allah aşkınasen onu bayramda bidaha dene
günaydınlar sevgili çalışan vede şiş ayaklı hamişlerrherkes aynı dertten şikayetçi ne yapacauk
admen bende dün birinciliği burun farkıyla acenuya kaptırmışıdımmm
yaşasın kötülükkkkk
hmmsss demek kandil harçlığıbizde onu gözlerinden popuşundan heryerinden öpüyoruz
şişiyo canim ister istemez benim 5. ayımda basladi haftasonlari bile şişiyo , cok takmamak lazim , hamileligin ana problemi , şişmek
bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar..
günaydın herkese,
herkesin kandili mübarek olsun.
gece bir sıkıntı bir sıkıntı uyuyamadım.
sıcak bir yandan,uykusuzluk bir yandan.sinir oldum.şimdi de baş ağrısından duramıyorum
benim de öyle canım sağ kaburgama çalışıyor kuzu.benim çok erken haftalarda başlamıştı hatta 23-24. haftalarda.doktor da daha erken demşti.çekiyoruz hala mecbuuurrr
çalış çalış nereye kadarbeni de bu sıcakta afakanlar basıyor valla işe gelirken.
rapor alsam mı izni mi başlatsam derken rapor aldım.yıllık izin kullsamsam mı kullanmasam mı derken zaman akıp geçiyor.raporun sonuna kadar dayanamayacağım galiba yıllık izni kullanacağım.iyice ısınıyor havalar.
bu saatten sonra hep düşük çıkarmış canım.kullandığımız kan ilaçları depoyu sağlamlaştırırmış.sağlık ocağındaki ebe kan hapını günde 2 ye çıkar bu saatten sonra düşecek iyice demişti.doktora sordum gerek yok zaten bu düşüklükler beklenen durumlar,günde tek kullanmaya devam,depoyu kuvvetlendirir dediydi.
ayaklarını uzattığında kalçandan yukarda olsun.ben öyle faydasını görüyorum baya.
etek giydiğimde uzatamazsam akşam tanıyamıyorum ayaklarımı.
vallahi süpersin.şimdi ben böyle yardım etiiklerinde vicdan yapıyorum.yazık diyorum hoş benimki köşe taşı gibi oturur elini sürmez birşeye.eşini de göndermişsin .korkulur senden ayolokuyunca aklıma geldi.
bir arkadaşım kv bana geldiğinde ben hizmet ederim.ben ona gittiğimde o bana hizmet eder demişti.helal vallahi.çok şaşırmıştım duydugumda ama o yaşta birinin bana hizmet etmesi de hoşuma gitmez açıkçası.
bence kv sana bir daha gelmez kolay kolay
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun.Rabbim dualarıımızı kabul etsin.,
merhabalar anneler bebek odamızın tülü ve halısı kaldı dün brillant verdi satan 2 dükkana uğradım desensiz şık bir tül arıyorum beğendiğim modellerden brillant için 150tl verdi için 175 tl dediler sizce fiyatlar nasıl eminönü perdeciler çarşısında bu fiyatları verdiler ha bi de odamıza pelüş ya da kolayca makinaya atıp yıkayabileceğim bir halı düşünüyorum sizler ne yaptınız?
Barış dolu,birlik,beraberlik ve tek yürek bir Türkiye dileklerimle hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun!!!
Biz geldikkkkkk ayyyyy bugün neden bu kadar mutluyuz bilemiyorum
Halbuki akşam endişe yüzünden uyuyamadım.Bebek bakımı,emzirme,banyosu
şusu busu hakkında kitaplar okuyunca kendi kendime strese girdim.Ne yapcam diye ben
:18::18::18::18::18::18:Eşim gayet sakin bir tavırla''korkmana gerek yok,kızçemiz herşeyi yönlendirecek
ve sen onun dilini çözünce hiçbir korkun kalmayacak''deyince sustum.Ama yatakta bir oraya bir buraya
derken yine uyuyamadıkBugün işlerimiz var.Onları halledeyim yine gelirim
yanınıza.Kızçemle güzelleşmeye gidiyoruz biz,teyzeleriyle yemek yemeye gidiyoruz biz.
Yemek olan her yere giderimÇok aç gözlü oldum kusuruma bakmayın.Hayallerimi
DURU'dan sonra yemekler süslüyor ki ben yemek yemeyi formalite icabı görürdüm
Çok konuştum kalkıyorum ben öpüyorum kızçeler bol bol dua edelim.Nerde ve nasıl olduğu önemli
değil.DUa davet anlamındadır.Çağırırsak dualarımızla Rabbimizi kabul eder hepimizi
ınsl dua ıle canımmhayırlı kandiller canimmm , bizlerede dua et
canımdogum pozızyonunda ısee arada bır gerılıyor ve canını yakıyor bendede oluyor olsun sukur hersey yolund ya benım anıden nefesınmı kesıyor sıpammmmmmmmmmSelam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??
merak etme gene olur o kıyafetlerrcanım çok geçmiş olsun yapmasın bebeğin biraz daha beklesin...sık sık konuşuruz ozman izne çıktığına göre
allah acil şifalar versin canım tüm dualar annen için olsun...hırsız içinde allah korumuş valla canlarına bişey olmamışya çok şükür...
sen daha bitirmedinmi kuzum acenuya uyarsan tabi bitiremezsin hatun bi kavanoz aldı hala yapacakta bizede fikir olacak
evet canım gittik kontrole şükürler olsun bana görede ii valla o sinir doktor ne derse desin umrumda değilileride falan diyo suzancım ama senin doktorunun dediği gibi başka tarihler vermedi sadece seninde dediğin gibi gelişimi tamamlayınca erken olma ihtimali var dedi:18: Allahtan hayırlısı artık..tombik olursa o aldığım minicik kıyafetler olmıcak onlara biraz takıldım
yiyim dimi varsın annesi gibi tombik olsun nolcakki yeterki başak sorunlar vermesin allahım....babası diyoki oğlun aynı sana benzemiş şişko olacak1 bana benzeseydi filinta gibi yakışıklı olurdu diyo 52 kendini bi nimetten sayıyo garibim 9:
ohhhh eziyetine sağlık tatlımiçimin yağları eridi valla
çok güzelmiş canım tamda benim istediğim çantadan...bende askılı kullanmak istemiyorum hem bebeği hem çantayı taşımak zor olur bölesi en iisi
way gelınnn wayyyyyyyyy yaptırr kv ısıı yoksaa sal gıtsın heheh kadının gozunu korkutuncaaagünnaayyydııınnn:81: günaydıııınnnnn :119:
herkese günaayydııınnnn
ben acaba neden bu kadar mutluyum demi?
dün gece kv. kocişle beraber postaladım
dedim anne şimdi 20kişi olucaz yarın çoluk çocuk, eğer ben kalmıyım kafam kaldırmaz dersen seni anlarım sorun değil dedimbunda alınıcak bişi yok, yardım edeceğin kadar ettin eline sağlık yine dedim
oda bugün ilaç yazdırıcakmış, evet dedi beni bırakın eve, ha yarın akşam gitmişim ha şimdi dedi?
eşime dedim sende götür anneni orda kal yarın işe ordan daha rahat gidersin dedim
kadına 20 kişi deyince nası kaçıcağını şaşırdı
ohhh bu iştende sıyrıldım valla
harclık yenı mı cıktı kısss ben k.bbaara dıyorum 5 senenık bayram harclıgımızı ısterız topl.dıye ama kandılı duymadıydımmKızlar hepinizin kandili mübarek olsun ,
şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ,
rabbim dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Oglusum ellerinizde öpüyor ( kandil harçlıklarini banka yolu ile göndermenizi temenni ediyor)
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kandıl harclıgııKızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun...allahım tüm dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...zaten eminim herkesin tek duası budur
acenu bebeğim yemezler kandil harçlığı diye bişeymi var allah aşkınasen onu bayramda bidaha dene
kullanırsın cnm gunde 3-4 bez derkez bır haftada bıter o merak etmee hemede hop dyekg almaslar bendede 20 tane fılan var 2-5 kg lık denn osnrası kg sıne gore alınacakkkızlar benim bebeğim biraz şişko olacak sanırım şimdiden 2.200 kg (maşallah diyelim de )ben 2 tane 1 numara bez almıştımya üzerinde 2kg 5 kg yazıyo ya ben onları kullanabilecekmiyim sizce böle giderse bi 4kg olur diye tahmin ediyoruz hayırlısıyla inşallah.
bendede aynı ılac verdı tok mu alıyorsun ac mı ben ac aldım mıde bulandırdı dr yemekeden 2 st sonra al dedıııbenide uzun zaman uzerine aradi ,
kaç kilo oldugumu sordu 88 dedim neeeeeeeeeeee şaka yapiuosun nasil olur diye tepki verdi
sonra ilk 4-5 ay içtigim ilaçlari söyleyince özür diledi benden ( en çok bu kısmı seviyorum )
sonra kan sayımı dedi vs , dun yaptirdim , ama benim hep dusuktur , belki 15 yıldır hep kansizlik var , şimdi hamilelikte olmasida çok normal geliyo bana , gynefron kullaniyorum ben . onu 2 tane iç dedi 1 taneyi zor içiyorum ama dr da demiştiki onu içmezsen kan vermek zorunda kalirim dogumda dedi . sen ne içiyosunki canim adı ne ilacin ?
bu arada ben gecen gun burdaki doktora gynefron yazdirdim birmişti gitmiş gynefrol die bi ilaç yazmiş ( vajinla tablet mantar içinmiş) krize girdik aklima geldi şimdi yine
amınnn duru cumun annesı amın ınsl su ulkeyı bır rahat bıraksa lar s..lerrr evet sen onun ses tonuna alısıyorsun kı ne dedıgını sıp ladanak anlıyorusn tatalım merak etmee no korkuuuBarış dolu,birlik,beraberlik ve tek yürek bir Türkiye dileklerimle hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun!!!
Biz geldikkkkkk ayyyyy bugün neden bu kadar mutluyuz bilemiyorum
Halbuki akşam endişe yüzünden uyuyamadım.Bebek bakımı,emzirme,banyosu
şusu busu hakkında kitaplar okuyunca kendi kendime strese girdim.Ne yapcam diye ben
:18::18::18::18::18::18:Eşim gayet sakin bir tavırla''korkmana gerek yok,kızçemiz herşeyi yönlendirecek
ve sen onun dilini çözünce hiçbir korkun kalmayacak''deyince sustum.Ama yatakta bir oraya bir buraya
derken yine uyuyamadıkBugün işlerimiz var.Onları halledeyim yine gelirim
yanınıza.Kızçemle güzelleşmeye gidiyoruz biz,teyzeleriyle yemek yemeye gidiyoruz biz.
Yemek olan her yere giderimÇok aç gözlü oldum kusuruma bakmayın.Hayallerimi
DURU'dan sonra yemekler süslüyor ki ben yemek yemeyi formalite icabı görürdüm
Çok konuştum kalkıyorum ben öpüyorum kızçeler bol bol dua edelim.Nerde ve nasıl olduğu önemli
değil.DUa davet anlamındadır.Çağırırsak dualarımızla Rabbimizi kabul eder hepimizi
bendımde 14 lerde cıktı genede ıcırtıyor ögggggggggggtşk ederim ,
10.40 çıktı dun yaptirdim ,
banada ilaçları kullanayim diye ayni seyi soyledi , baskasinin kanını vermek zorunda kalirim vs s tehtit etti .
ınsl cnaım benım dua ıleeecanım benim hayırlı kandiller...çok bişey yapamasamda bu mübarek günlerde bi yasin okuyup dua okumak bile ruhen beni çok rahatlatıyor...semanın kapılarının ardına kadar açık olduğu bugünde çok şükür evde olucam ve ibadetimi yapıcam...allah hepimizin gönlündeki duaları kabul etsin..
kanın ıı se neden sıvı olanında verdıkı o kanı cok dusuklere verılmıyrmuu:44::44:kızlar benim kan sorunum olmadığı halde 6 aydır hep kan ilacı kullanıyorum.bir ara bıraktım dr um bana kızdı yine içmeye devam ettim.günde 2 tane sıvı şişe şeklinde içiyorum.hap şeklinde midem kaldırmıyor yutamıyorum.vitamin ilacımda var ama hiç kullanamıyorum çünkü kapsül.vitamin ilacınıda aldım çöpe gitmese bari.kan ilaçları aç karnına içiliyor ve ardından ve öncesinde 2-3 saat süt ürünleri tüketilmiyor.drum doğumda ve sonrasında kan degerinde azalma olur dedi o yüzden kullan.zorla içiyorum.ilacımı birini sabahın 5 inde diğerine gece 10 yada 11 de içiyorum yatmadan sonra uyuyorum.
Tünaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Miraç kandiliniz mübarek olsun hepinizin.. içimde bir sevinç bir enerji var bugün benim.. Kızıma 2 gün sonra kavuşacağım, cuma günü kontrolümüz var ondan sanırım bu sevinç Kan sayımı, idrar tahlili, nst bir sürü işimiz olacak cuma günü. Ve tabi doğum tarihimizi de belirleyeceğiz nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?