2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim doktor hiç oralı değil.önemli değil deyip duruyor.bu civarlarda kan değeri benimde.beklediğimiz değerler diyor.anlamadım gitti

günaydin canim ,

hayırlı kandiller.

kızlarrrr kaldı surda kaç gunumuz allah herkese sabır ve ıyı gunler versın.benım gece uykularım cok bozuldu sola yatmaya calısıyorum hertarafım uyusuyor sagda daha rahatım sankı umarım bebege sorun olmaz..

aç içiyorum hep ,

yemekten 2 saat sonra içmedim hiç . bu ilaçları ablamda kullanmiş ve dogumdan sonrada devam ettirmiş doktorlar.

tşkler canim paylaşim için , genelde doğal seylerin faydasi cok oluyor , bide tüketebilsek .

Herkesin miraç kandili mübarek olsunn..Kızlar kendimiz için dua ederken ülkemiz için de dua etmeyi unutmayın olurmu..

hayırlı kandiller canm

tünaydin cnm ,

hayirli haberler inş

Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..

kızlarrrr kaldı surda kaç gunumuz allah herkese sabır ve ıyı gunler versın.benım gece uykularım cok bozuldu sola yatmaya calısıyorum hertarafım uyusuyor sagda daha rahatım sankı umarım bebege sorun olmaz..

hayatım burada bi arkadaş bi uzman doktorun yazısını yayınlamıştı orda yazıyodu hangi tarafa yatarsanız yatın bebeğe zarar vermez ama bebeğe giden kan akımının olduğu daman sol tarafta kalıyor diye daha çok sola yatın diyolar...benimde bi doktor ablam var oda bana sakın zorlama nasıl rahat ediyosan öle yat çünkü uykuya daha sonra çok ihtiyacın olacak dedi...bende artık her istediğim yönde yatıyorum...tabi soluma da yatıyorum aklıma geldiği zman

aç içiyorum hep ,

yemekten 2 saat sonra içmedim hiç . Bu ilaçları ablamda kullanmiş ve dogumdan sonrada devam ettirmiş doktorlar.
benımde oncekı ılac actı bunu cıtım mıde bulantısı cokfenaydı dr aradım tok ıc dedıı:44:

Mrb kızlar öncelikle kandılınız mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsın sağlık huzur bereket iman nasıp etsin
Bişe sorcam ntsye gıren arkaslara sancınız cıkıomu nts de cok meraq edıom

ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr

benım cok agrım vardı sancı sandım dr bagladı ama normal dedı tatlımmm cum a gunuu:44::44:

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla hayırlı doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun bizi..
Kızlar biz yarın gidiyoruz ama yineden fikir vermenizi isterim.. Ben istanbulda yaşıyorum annemler ve k.v.ler memlekette annem babamın işi ve kardeşimin 22 hazirandaki öss sınavı nedeniyle henüz gelemedi en erkende 23 haziranda gelebilecekti bizde izne çıktık evdeyiz yalnız eşim yoğun çalışıyor ve haftasonu kpss kursuna gidiyor temmuzda sınava girecek ve kurs o tarihe kadar devam edecek çokta geç geliyo şimdi bende evde yalnız korkmaya başladım sonrasında düşündüm taşındım ve memlekete anneme gidip orda doğum yapmaya karar verdim yarın akşam uçuyoruz doktor teyzemize veda ettik ve uçak iznimizi aldık malum ramazan geliyor oruç olacak annem orda babamı bırakıp gelecek babacımda emekli hala daha evlatları için çalışmaya devam ediyr ve zor şartlarda gerçekten 7 gün hiç izinsiz bayrama kadar da öyle olacak onu orda kimsesiz bırakmak bide ilk torunu ve onu bu kadar merak ederken içime sinmedi ordaki doktor az çok tanıdık zaten doktor hazır gidince tanışıcaz hemen.. Eşimde doğuma gelecek ve sınav için sonra geri gelecek istanbula ben doğumu istanbulda yapsamda bayramda zaten gitmek istiyordum memlekete herkez orda zaten ben sıcakta ist. ne yapıcam hiçbiyere gitmeden şuan sadece eşimden ayrı olmak takılıyor kafama onu haricinde güzel olacağını düşünüyorum.. Annemde bebek için yaşadığım dıkıntılar ve kendi doğumlarından dolayı hep sezeryan olmamı istedi bebek için çok korkuyor sanırım sezeryan olucam bu gidişle gün belli olduğunda eşimde birkaç gün öncesinden yanımıza gelecek inşAllah Rabbim yardımcımız olsun.. Sizi öpüyoruz ve kuaföre kaçıyoruz azcık güzelleşelim bare.. Çalışan annelere kolay gelsin, gezen annelere iyi gezmeler Rabbim hepinizi korusun canlar..

2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk

Ahu benım güzel hamış arkadasım cok güzelsınız durumla
Beklıyoruz bakalım paşamı Allah'tan zine çıktım
Yarın temızlıkcı bayan gelecek dogum temızlıgım yapılsın
Normalde bugün KAynvalıde ıle havuzu hana gıdıcektım ama Dr yasak yatacaksın derdi
Sağolsun kayınvalıdem ben hallederım kızım sana whattttsapp:))tan resmi gonderırım yanımdasın gıbı olursun dedı
Teknolojık kayınvalıde valla:))
Dusunmesı yeter bızde yatış gözüktü yanı bebem yarın35haftalık Olcaz oglusum2hafta daga beklese cok sevınıcem sabırsız topsam adı gibi rüzgar gibi gelmek ıstıyo cok öpüyorum balım ozlemısım senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…