- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kan değerleriniz en son tahlilde ne çıktı. benim ki 10 gün önce 9,4'dü. Doktorum bu konuda çok panik beni de korkutuyor. Doğumda da çok kan kaybı olacağı için tehlikeli bir durum dedi.
çok fenasın sengönderme taktiğini beyendim
kızlar tuzlumu yiyorsunuz accaba ? bende daha öyle şişlik olmadı. maşallah
Sizinde kandiliniz mubarek olsun.... Allah hepimize kolay,hayırlı,sağlıklı dogumlar nasip eylesin inş ....
Selam kızlar,
Kansızlıkla ilgili baya bir konuşulmuş benimde 2ay önce kan değerim 10.4 falandı doktorum ilacımı günde 2ye çıkarttı 11.1 di en son.
birde geçenlerde saba Tümer'in programında Prof.dr İbrahim Saraçoğlu vardı hamilelikte kansızlıkla ilgili bir kür verdi ;
7-8 tane taze Yada kuru inciri soğuk suda yıkıyorsunuz bıçakla kesip yarım litreden az suda 10 dk kaynatıyorsunuz ve suyu içiyorsunuz 21 gün uyguluyorsunuz ayrıca emzirmen annelerde içebilirmiş sütü artırırmış birde hamilelikte kansızlık yaşayan annelerin bebeklerinde ileriki dönemlerde yüksek tansiyon hastalığı görülme riski fazlaymış Allah korusun.
Yada suyu içmesek bile incirde işe yarar diye düşünüyorum ben.
HAYIRLI GUNLER TEKRARDANNN KIZLAR NASılsınız BIZ COK SUKUR II OLMYA CALISIYORUZ AKSAM GENE UYUYAMAKDAN YANA AGLICAKTIM YAAAESIM MISIL MISIL UYUYOR GARIBIN YORGUNLUKDAN BENSE BOS BOS gezdıgımden yorulamıyorum yatınca karnım agrıyor saga sola donunce hele ne fenaa gec geecee annemı dusundum 6 cocuk nasıl 9 ayy kanrında tasıdıı ALLAH RAZI OLSUN CENNETINE NAIL ETSIN HAYIRLSI UZUN OMURLER VERSIN INSLLL kii sımdı sorsan hemen gececek derr kı her telde dıyorrr
pıkolojık olarak uyuyamamak benı sınır edıyorr
neyse hayırlısı ınsll
3 gundur sag tarafım agrıyoru dunden berı sag kulagıma gectı sımdı sag damagım-kuagımm-yuzum acayıp agrıyorytukunamıyorumda oglen serınlıgınde saglık ocagına gıdıcemm kan ılacı-magnezyum ılacı -ve ıltıhap sokucu yazdırcamm hemde yuruyuz olur ınslll
bu aada kansızlık demısınız benım kanım hep 14 lerde ama 4-5 aydır dr hep ıcırıyor sımdı bıttı ıcımmmı dedım doguma kdr devmm dedııhıc sevmyrm ılacı kı eısmde dıyorrr ne dıye ıcırıyor kı sana ılac sonucda dogal degıl dıyee kanın ıı cıkıyor dıye ama ne yapım bır bıldıgı vardır zarrr
ınsl dua ıle canımm
canımdogum pozızyonunda ısee arada bır gerılıyor ve canını yakıyor bendede oluyor olsun sukur hersey yolund ya benım anıden nefesınmı kesıyor sıpammmmmmmmmm
merak etme gene olur o kıyafetlerrcunku o ka kucuklerkı benım ark.dıyorduk boyu 52 cm dogdu olurmu dıye kg sı 3400 lerdedı bebe ıcınde kayboldu hast.cıkısınınnn kı sennkıde olur tatlımmm
way gelınnn wayyyyyyyyy yaptırr kv ısıı yoksaa sal gıtsın heheh kadının gozunu korkutuncaaa
harclık yenı mı cıktı kısss ben k.bbaara dıyorum 5 senenık bayram harclıgımızı ısterız topl.dıye ama kandılı duymadıydımm
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kandıl harclıgıı
kullanırsın cnm gunde 3-4 bez derkez bır haftada bıter o merak etmee hemede hop dyekg almaslar bendede 20 tane fılan var 2-5 kg lık denn osnrası kg sıne gore alınacakk
bendede aynı ılac verdı tok mu alıyorsun ac mı ben ac aldım mıde bulandırdı dr yemekeden 2 st sonra al dedııı
amınnn duru cumun annesı amın ınsl su ulkeyı bır rahat bıraksa lar s..lerrr evet sen onun ses tonuna alısıyorsun kı ne dedıgını sıp ladanak anlıyorusn tatalım merak etmee no korkuuu
haydı gezınde gelınn annesıııı
bendımde 14 lerde cıktı genede ıcırtıyor öggggggggggg
ınsl cnaım benım dua ıleee
kanın ıı se neden sıvı olanında verdıkı o kanı cok dusuklere verılmıyrmuu:44::44:
Selam kızlar,
Kansızlıkla ilgili baya bir konuşulmuş benimde 2ay önce kan değerim 10.4 falandı doktorum ilacımı günde 2ye çıkarttı 11.1 di en son.
birde geçenlerde saba Tümer'in programında Prof.dr İbrahim Saraçoğlu vardı hamilelikte kansızlıkla ilgili bir kür verdi ;
7-8 tane taze Yada kuru inciri soğuk suda yıkıyorsunuz bıçakla kesip yarım litreden az suda 10 dk kaynatıyorsunuz ve suyu içiyorsunuz 21 gün uyguluyorsunuz ayrıca emzirmen annelerde içebilirmiş sütü artırırmış birde hamilelikte kansızlık yaşayan annelerin bebeklerinde ileriki dönemlerde yüksek tansiyon hastalığı görülme riski fazlaymış Allah korusun.
Yada suyu içmesek bile incirde işe yarar diye düşünüyorum ben.
Herkesin miraç kandili mübarek olsunn..Kızlar kendimiz için dua ederken ülkemiz için de dua etmeyi unutmayın olurmu..
Tünaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Miraç kandiliniz mübarek olsun hepinizin.. içimde bir sevinç bir enerji var bugün benim.. Kızıma 2 gün sonra kavuşacağım, cuma günü kontrolümüz var ondan sanırım bu sevinç Kan sayımı, idrar tahlili, nst bir sürü işimiz olacak cuma günü. Ve tabi doğum tarihimizi de belirleyeceğiz nasip olursa.
kızlarrrr kaldı surda kaç gunumuz allah herkese sabır ve ıyı gunler versın.benım gece uykularım cok bozuldu sola yatmaya calısıyorum hertarafım uyusuyor sagda daha rahatım sankı umarım bebege sorun olmaz..
benımde oncekı ılac actı bunu cıtım mıde bulantısı cokfenaydı dr aradım tok ıc dedıı:44:aç içiyorum hep ,
yemekten 2 saat sonra içmedim hiç . Bu ilaçları ablamda kullanmiş ve dogumdan sonrada devam ettirmiş doktorlar.
kanın ıı se neden sıvı olanında verdıkı o kanı cok dusuklere verılmıyrmuu:44::44:
benımde oncekı ılac actı bunu cıtım mıde bulantısı cokfenaydı dr aradım tok ıc dedıı:44:
HMM CUNKU GORUMCEMIN COK KANSILGI VARDI SIVI TUP ICIYRDU GUNLUKK ÖGGGGGGGG DIYORDU SONRDAAcanım ben öyle istedim çünkü kapsül içemiyorum.midem bulanıyor yutamıyorum o yüzden.
Yanı bene bulantıyaptıgı ıcınn ıcemedım o marka sımıd ıse tok tokk gıdıyorrsormam lazimm doktoruma ,
Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..
Eki Görüntüle 728737
benım cok agrım vardı sancı sandım dr bagladı ama normal dedı tatlımmm cum a gunuu:44::44:Mrb kızlar öncelikle kandılınız mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsın sağlık huzur bereket iman nasıp etsin
Bişe sorcam ntsye gıren arkaslara sancınız cıkıomu nts de cok meraq edıom
Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 728330
Kızçeler biz geldik DURU'mla.....
Kızçemin odasına halı aldık,market alışveriş derken akşamı ettik yine
Çabucak geçsin günlerGeçmişi okuyayım yarına çok birikmesin.
Yarın da kuaför,banka,bankadaki arkadaşlarla yemek,magnetler için etiket derken
yine gece olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?