2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk
Mrb kızlar öncelikle kandılınız mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsın sağlık huzur bereket iman nasıp etsin
Bişe sorcam ntsye gıren arkaslara sancınız cıkıomu nts de cok meraq edıom
ALEN ismini beğenmiştim kızlar ama ermenice olduğu için vazgeçtik. aslında tam olarak ermenice mi değil mi bilmiorum. bazı kaynaklarda alenen den geliyor türkçe deniliyor ama eşim sıcak bakmadı. saygın başarılı demekmiş.
sonra acaba AREN mi olsun dedim oda farsça olduğu için eşim yine sıcak bakmadı aren de kum tanesi demek. bu isim mevzusu çok iç daraltıcı ya
Merhaba canım benım çıktı işte 2gun önce enteresan olan ben bısı hıssetmıyorum ama dıkkat ettım bebek bıryere toplantında yükseliyor degerler
Ama doktor sancı dıyor1gun hastanede yattım serum akcıger geliştirici iğne nidilatt dıye bır kapsül çıkıyorum suan eveyim yatış haftaya kontrol var bakalım
senn cıktımı bu arada sancınn cnmMrb kızlar öncelikle kandılınız mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsın sağlık huzur bereket iman nasıp etsin
gusel dusumususnuz cnm benımm hayırlı yolculuklar sımdıdennnÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla hayırlı doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun bizi..
Kızlar biz yarın gidiyoruz ama yineden fikir vermenizi isterim.. Ben istanbulda yaşıyorum annemler ve k.v.ler memlekette annem babamın işi ve kardeşimin 22 hazirandaki öss sınavı nedeniyle henüz gelemedi en erkende 23 haziranda gelebilecekti bizde izne çıktık evdeyiz yalnız eşim yoğun çalışıyor ve haftasonu kpss kursuna gidiyor temmuzda sınava girecek ve kurs o tarihe kadar devam edecek çokta geç geliyo şimdi bende evde yalnız korkmaya başladım sonrasında düşündüm taşındım ve memlekete anneme gidip orda doğum yapmaya karar verdim yarın akşam uçuyoruz doktor teyzemize veda ettik ve uçak iznimizi aldık malum ramazan geliyor oruç olacak annem orda babamı bırakıp gelecek babacımda emekli hala daha evlatları için çalışmaya devam ediyr ve zor şartlarda gerçekten 7 gün hiç izinsiz bayrama kadar da öyle olacak onu orda kimsesiz bırakmak bide ilk torunu ve onu bu kadar merak ederken içime sinmedi ordaki doktor az çok tanıdık zaten doktor hazır gidince tanışıcaz hemen.. Eşimde doğuma gelecek ve sınav için sonra geri gelecek istanbula ben doğumu istanbulda yapsamda bayramda zaten gitmek istiyordum memlekete herkez orda zaten ben sıcakta ist. ne yapıcam hiçbiyere gitmeden şuan sadece eşimden ayrı olmak takılıyor kafama onu haricinde güzel olacağını düşünüyorum.. Annemde bebek için yaşadığım dıkıntılar ve kendi doğumlarından dolayı hep sezeryan olmamı istedi bebek için çok korkuyor sanırım sezeryan olucam bu gidişle gün belli olduğunda eşimde birkaç gün öncesinden yanımıza gelecek inşAllah Rabbim yardımcımız olsun.. Sizi öpüyoruz ve kuaföre kaçıyoruz azcık güzelleşelim bare.. Çalışan annelere kolay gelsin, gezen annelere iyi gezmeler Rabbim hepinizi korusun canlar..
amın ınsll hepımızde kullanma nasıp olur ncm cok sevyrm bu kundagıı yaa bakıp bakıp duruyordum takıı valıze koyana kdrrÇok güzel olmuş canım ellerinize sağlık...el emeği göz nuru..sağlıcakla kundaklayıp kucağına alıcan inşallah canım benim..
ısten cıktın tabı gez gez durrr2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
way teknolojık eee super mıs bu kv modelı tatalımm ı ısıne yara hee tebrıklerrrAhu benım güzel hamış arkadasım cok güzelsınız durumla
Beklıyoruz bakalım paşamı Allah'tan zine çıktım
Yarın temızlıkcı bayan gelecek dogum temızlıgım yapılsın
Normalde bugün KAynvalıde ıle havuzu hana gıdıcektım ama Dr yasak yatacaksın derdi
Sağolsun kayınvalıdem ben hallederım kızım sana whattttsapp:))tan resmi gonderırım yanımdasın gıbı olursun dedı
Teknolojık kayınvalıde valla:))
Dusunmesı yeter bızde yatış gözüktü yanı bebem yarın35haftalık Olcaz oglusum2hafta daga beklese cok sevınıcem sabırsız topsam adı gibi rüzgar gibi gelmek ıstıyo cok öpüyorum balım ozlemısım senı
kanın ıı dusuk ıhmal etme sakın ılacını canımmm yaptrı tahlılını ıhamle getırme tmmmtünaydın herkese...
kandiliniz mübarek olsun...
nasılsınız bakalım..??
biz iyiyiz oğluşumla son hazırlıklarımızı tamamlamakla uğraşıyoruz..ama hala birçok şey var..çantamızı hazırladık 2-3 tane eksiğimiz var.. (bu ara aldığımız cam biberonumuz kırıldı :26: nazar çıktı diyelim)
bir yandan da ev işlerini yavas yavas yapıyoruz akşamları babamıza oda oda perdelerimizi yıkatmaya başladık..gündüzleri kendimiz yapabildiğimizi yapıyoruz annem kızıyo biraz daha dur haftaya ben gelip hepsini yapıcam diye onuda istemiyorum birini almayı düşündüm ama eşim sevmiyo böyle şeyleri 5 oda mutfak ve 2 lavabo odanın ikisi gitti kaldı 3 kısmetse biticek..
kan değerlerinden bahsetmişsiniz benimde 11.8 ile hamileliğe başladık 10.8 -10.2 - 9.6 - 9.3 ve son olarak 9.6 da hayret bi şekilde yükseldi bakalım son durum ne 1 aydır yaptırmadık..
bizden bu kadar çamaşırlarımız var onları serip geliyoruz..
çok da tatlı gözüküyorlar gerçekten dün de ben bunu almaya niyetlendim satıcıya mes. attım.ben şu leylekli figürü istemiyorum onu söyledim gönderememezlik yapamayız dediler sinir oldum.kastettiğim yukarıdaki linkteki değil de senin aldıkların ama bez figürlüler de güzelmiş..
güzel de küçük bence bebek çantası için sığmaz bence buna
Canım normal bebek çantaları ıle aynı boyutta.Cok buyuk çantayla gezemem zaten ben.Minyonum.Cantanın arkasında kayboluyorum:) Bır elımde bebek bır elımde çanta taşımam cok zor.Ne kadar buyuk olursa okadar dolduruyor ınsan ıcını.Bırde ızmırdeyım ben.Kıs cok sert degıl burda.Onun ıcın kışında rahatlıkla kullanılabılır dıye duşundum.İhtiyacım olurda daha sonra bır buyuk daha alırım.
söyleme bence.
ikisini de mi kovdun kız ne fenasın.iyi yapmışsın ama boşver
canım ilki renkli renkli daha janjanlı geldi dilersen satıcıya tül rengini başka istediğini söyle.. ama diğeri de boyt olarak büyükmüş sence hangisi önemli?
canım gönderen kişinin ismini tıkla orada olması gerek yok eğer hotmailini skype a eklediysen o zaman yine hotmailden bakacaksın maillerine
çok cici de kundak yapacak mıydık ki
canım biz quinny nin dört tekerleklisini aldık hem hafif hem kaliteli diye ama maclaren biraz hantal görünüyor sen bir mağazaya gidip ikisini de denedin mi?
eğer quinny alırsan ana kucağını da maxi cosi yerine cybex diye bir marka var ondan da alabilirsin sanırım daha ekonomik ve quinnye uyuyor
ohh aferin sana :))
mizu diye bir site var parfümler çok ucuz ben aldım memnunum
oo gözün aydın canım
woowww maaşallah sizee
olabilir canım artık kalkamıyorum zaten yerimden ondan da olabilir
bence güzelmiş, ama eşim özellikle sırt çantası olarak da kullanılabilen bir model beğendi tek aradığımız özellik bu demek
ben de şafak sayıyorum canım, aynı şiş ayaklar bende de var, terlikler bile olmuyor neredeyse :))
süpersin sen yaa... bana da anlatsana nasıl başardın .))
amin canım hepimizin kandili mübarek olsun...ve dualarımız kabul olsun
sağol canım amin senin de
HMM CUNKU GORUMCEMIN COK KANSILGI VARDI SIVI TUP ICIYRDU GUNLUKK ÖGGGGGGGG DIYORDU SONRDAA
Yanı bene bulantıyaptıgı ıcınn ıcemedım o marka sımıd ıse tok tokk gıdıyorr
Mrb kızlar öncelikle kandılınız mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsın sağlık huzur bereket iman nasıp etsin
Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla hayırlı doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun bizi..
Kızlar biz yarın gidiyoruz ama yineden fikir vermenizi isterim.. Ben istanbulda yaşıyorum annemler ve k.v.ler memlekette annem babamın işi ve kardeşimin 22 hazirandaki öss sınavı nedeniyle henüz gelemedi en erkende 23 haziranda gelebilecekti bizde izne çıktık evdeyiz yalnız eşim yoğun çalışıyor ve haftasonu kpss kursuna gidiyor temmuzda sınava girecek ve kurs o tarihe kadar devam edecek çokta geç geliyo şimdi bende evde yalnız korkmaya başladım sonrasında düşündüm taşındım ve memlekete anneme gidip orda doğum yapmaya karar verdim yarın akşam uçuyoruz doktor teyzemize veda ettik ve uçak iznimizi aldık malum ramazan geliyor oruç olacak annem orda babamı bırakıp gelecek babacımda emekli hala daha evlatları için çalışmaya devam ediyr ve zor şartlarda gerçekten 7 gün hiç izinsiz bayrama kadar da öyle olacak onu orda kimsesiz bırakmak bide ilk torunu ve onu bu kadar merak ederken içime sinmedi ordaki doktor az çok tanıdık zaten doktor hazır gidince tanışıcaz hemen.. Eşimde doğuma gelecek ve sınav için sonra geri gelecek istanbula ben doğumu istanbulda yapsamda bayramda zaten gitmek istiyordum memlekete herkez orda zaten ben sıcakta ist. ne yapıcam hiçbiyere gitmeden şuan sadece eşimden ayrı olmak takılıyor kafama onu haricinde güzel olacağını düşünüyorum.. Annemde bebek için yaşadığım dıkıntılar ve kendi doğumlarından dolayı hep sezeryan olmamı istedi bebek için çok korkuyor sanırım sezeryan olucam bu gidişle gün belli olduğunda eşimde birkaç gün öncesinden yanımıza gelecek inşAllah Rabbim yardımcımız olsun.. Sizi öpüyoruz ve kuaföre kaçıyoruz azcık güzelleşelim bare.. Çalışan annelere kolay gelsin, gezen annelere iyi gezmeler Rabbim hepinizi korusun canlar..
2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
Ahu benım güzel hamış arkadasım cok güzelsınız durumla
Beklıyoruz bakalım paşamı Allah'tan zine çıktım
Yarın temızlıkcı bayan gelecek dogum temızlıgım yapılsın
Normalde bugün KAynvalıde ıle havuzu hana gıdıcektım ama Dr yasak yatacaksın derdi
Sağolsun kayınvalıdem ben hallederım kızım sana whattttsapp:))tan resmi gonderırım yanımdasın gıbı olursun dedı
Teknolojık kayınvalıde valla:))
Dusunmesı yeter bızde yatış gözüktü yanı bebem yarın35haftalık Olcaz oglusum2hafta daga beklese cok sevınıcem sabırsız topsam adı gibi rüzgar gibi gelmek ıstıyo cok öpüyorum balım ozlemısım senı
tünaydın herkese...
kandiliniz mübarek olsun...
nasılsınız bakalım..??
biz iyiyiz oğluşumla son hazırlıklarımızı tamamlamakla uğraşıyoruz..ama hala birçok şey var..çantamızı hazırladık 2-3 tane eksiğimiz var.. (bu ara aldığımız cam biberonumuz kırıldı :26: nazar çıktı diyelim)
bir yandan da ev işlerini yavas yavas yapıyoruz akşamları babamıza oda oda perdelerimizi yıkatmaya başladık..gündüzleri kendimiz yapabildiğimizi yapıyoruz annem kızıyo biraz daha dur haftaya ben gelip hepsini yapıcam diye onuda istemiyorum birini almayı düşündüm ama eşim sevmiyo böyle şeyleri 5 oda mutfak ve 2 lavabo odanın ikisi gitti kaldı 3 kısmetse biticek..
kan değerlerinden bahsetmişsiniz benimde 11.8 ile hamileliğe başladık 10.8 -10.2 - 9.6 - 9.3 ve son olarak 9.6 da hayret bi şekilde yükseldi bakalım son durum ne 1 aydır yaptırmadık..
bizden bu kadar çamaşırlarımız var onları serip geliyoruz..
Merhaba hanımlar herkesin kandili mübarek olsun. Uzun zamandır bakamamıştım foruma zaman yaklaştıkça herkesi iyice heyecan sarmış anlaşılan. Biz hazırlıklara başladık yavaştan oğluma oda yapmıcaz ama bi gardrop alıp giyinme odasına bizim gardrobun yanına yerleştirdik eşyaları da bir buçuk hafta sonra tatile çıkınca yıkayıp yerleştiricez temizlik için de kadın gelecek ama o da tatile çıkınca nasipse :) onun dışında hafta sonu kontroldeydik ve ilk defa oğlumun profil resmini görebildik herşey bariz belli artık 2.5 kg olmuş maşallah :) Rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşaallah
kanın ıı dusuk ıhmal etme sakın ılacını canımmm yaptrı tahlılını ıhamle getırme tmmm
evet canım nihayet başladı iznim. hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim kendimi. 2 gündür erkenden kalkıp bütün günümü güzelce değerlendirdim.Veee en sonunda bu güne de geldiiiik nddcımız izne çıktıııı. Hadi hayırlı olsun canım. Ay inşallah hayatındaki en güzel izinlerden biri olsun. Yeni ev aileye aile yapan bebişHadi kız hayat kitapinde en güzel sayıfalar açılıyor inşaallah ay sanki beni başıma gelmiş gibi sevindim a
Çalışan bayanlar darısı başınızaaa :)
yarimcim hepsine bayıldımmm. takı yastığı olarak büyük bebek kafası olan çok sevimlimiş. hem sonra Ayliz e oyuncakta olur obenim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...
HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)
haftasonu kuzenimin düğünü var canım ondan sonra hazırlıklara başlıycaz inşallah kardeşimle.saol cnm bızde cok sevdk gercekden hem gorntu hem konfor super dedım ya ben kendm alsam okdr para vermzdm bızım ısyerı almak ıstedı ondan acdm kesnın agzını.
bu arada tasındınmı hazırlıklra devammı?
canım benim bebeğimde hep 1 hafta önden gidiyor. normalde 19 temmuz doğumu ama hep 12 temmuz ve daha yakın görünüyor. ve doktorumun bu konuyla ilgili tek söylediği şey maşallah çok iyi gidiyor güzel gelişmiş oluyor. hiç olumsuz bişey söylemedi. bence senin doktorum seni şimdiden sezeryan fikrine alıştırıyor. ondan öyle olumsuz konuşmuşGünaydınnnn herkeslere nasılsınız bakalım????biz iiz çok şükür işe geldik yine oğlumlan bu hafta çok yoğunduk izne çıkanlar vardı oyüzden izinsiz bugün 6.günüm ve daha 2 günüm daha var((((
neyseki dün oğluşumdan çok ii haberler aldım...benim sinir doktorum yine can sıktı ama çokta takmadım açıkçası..
Yiğit Alp'im 2 hafta önden gidiyomuş tosun olmuş maşallah 2.200 kg boyuda 42 cm olmuş...32 haftalıksın ama 34 haftalık bi bebek gibi dedi doktor...ve çok riskliymiş böle giderse 4kg üzerinde olur ve doğumunu çok zorlar dedi...dikkat etmemişsin hiç diyede laf soktu..tabi be altta kalırmıyım bende bi dolu laf söledim...yaa 2 aydır nerdeyse ağzıma tatlı koymadım..makarna ,pilav,börek çörek yok dedi yemedim oysaki canım neler istemişti(( yinede bebeğim kilo almış ben napıym su içsem yaramış tosunuma....
kızlar yaa doktor korkuttu beni bu bebek bu gidişle fazla beklemez falan dedi yani 35 36 haftayı görürüz ama ondan sonra gelebil
ir dedi....
yaa bebekleri önden giden arkadaşlar sizede doktor böle şeyler söledimi???yani önde olması herşeyin normal olması demek değilmiş riskliymiş .....
herşeyin hayırlısı çok şükür oğlum sağlıklıymışya önemli olan bu ve annesini çok mutlu etti benim bitanem:)))
canım benim eşim 4700 doğmuş hemde evdeee. o sene mart ayı kapılar kardan kapalıymış öyle çok kar varmış. gidememişler bir yere ebeyi zor getirmişler eve. nasıl doğurdun diyorum kv ye. bağıra bağıra doğurdum çok zor oldu diyor.ben kaçırmısım bu kısmı 4.400 müü abowwww :18::18::18::18::18::18::18:
nasil cıktı o yaaaa
evet canım nihayet başladı iznim. hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim kendimi. 2 gündür erkenden kalkıp bütün günümü güzelce değerlendirdim.
sizle daha çok vakit geçiricem dedim ama o sözümü tutamadım
yarimcim hepsine bayıldımmm. takı yastığı olarak büyük bebek kafası olan çok sevimlimiş. hem sonra Ayliz e oyuncakta olur o
haftasonu kuzenimin düğünü var canım ondan sonra hazırlıklara başlıycaz inşallah kardeşimle.
seninde varmış düğün heralde. ben içime sinen bir kıyafet bulabildim inşallah sende bulmuşsundur.
canım benim bebeğimde hep 1 hafta önden gidiyor. normalde 19 temmuz doğumu ama hep 12 temmuz ve daha yakın görünüyor. ve doktorumun bu konuyla ilgili tek söylediği şey maşallah çok iyi gidiyor güzel gelişmiş oluyor. hiç olumsuz bişey söylemedi. bence senin doktorum seni şimdiden sezeryan fikrine alıştırıyor. ondan öyle olumsuz konuşmuş
işte böyle düşün canım yaaa niye ağlayıp kendini üzüyorsun ki. gelsinler sende işlerini yaptır onlara. madem böyle oldu bittiye getiriyorlar sende işini gör bari
canım benim eşim 4700 doğmuş hemde evdeee. o sene mart ayı kapılar kardan kapalıymış öyle çok kar varmış. gidememişler bir yere ebeyi zor getirmişler eve. nasıl doğurdun diyorum kv ye. bağıra bağıra doğurdum çok zor oldu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?