2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hoşgelidin canım evet yoktun hatta dedim izne çıktı unuttu bizleri canım oğluşunun maşallahı var tosuncuk...
bişey sorcam en son işteyken yetkilinle konuşucaktın izin konusunu ücretsiz istiyordunya o konu noldu merak ettim bak :???

tünaydın herkese...
kandiliniz mübarek olsun...
nasılsınız bakalım..??
biz iyiyiz oğluşumla son hazırlıklarımızı tamamlamakla uğraşıyoruz..ama hala birçok şey var..çantamızı hazırladık 2-3 tane eksiğimiz var.. (bu ara aldığımız cam biberonumuz kırıldı :26: nazar çıktı diyelim)
bir yandan da ev işlerini yavas yavas yapıyoruz akşamları babamıza oda oda perdelerimizi yıkatmaya başladık..gündüzleri kendimiz yapabildiğimizi yapıyoruz annem kızıyo biraz daha dur haftaya ben gelip hepsini yapıcam diye onuda istemiyorum birini almayı düşündüm ama eşim sevmiyo böyle şeyleri 5 oda mutfak ve 2 lavabo odanın ikisi gitti kaldı 3 kısmetse biticek..
kan değerlerinden bahsetmişsiniz benimde 11.8 ile hamileliğe başladık 10.8 -10.2 - 9.6 - 9.3 ve son olarak 9.6 da hayret bi şekilde yükseldi bakalım son durum ne 1 aydır yaptırmadık..
bizden bu kadar çamaşırlarımız var onları serip geliyoruz..

Merhaba canım benım çıktı işte 2gun önce enteresan olan ben bısı hıssetmıyorum ama dıkkat ettım bebek bıryere toplantında yükseliyor degerler
Ama doktor sancı dıyor1gun hastanede yattım serum akcıger geliştirici iğne nidilatt dıye bır kapsül çıkıyorum suan eveyim yatış haftaya kontrol var bakalım

bizim devremülkümüzün olduğu yerde Ermeni bi bayan var.Oğlunun adı Alen. Güzel bir isim bence. Yani tınısı filançok hoş. Türkçe bir anlamı da var ama Ermeniler koyuyor diye koymayacağım derseniz bilemedim.

Slm graf nasılsın ;??umarım iyisindir aman çok dikkat et canım...bişey sorcam ntsye doktor istedi diyemi bağlandın yoksa ağrın vardıda ondanmı ??çünkü bazıları sancı olduğu halde anlayamayabiliyormuş da ondan sordum

senn cıktımı bu arada sancınn cnm

gusel dusumususnuz cnm benımm hayırlı yolculuklar sımdıdennn

Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık...el emeği göz nuru..sağlıcakla kundaklayıp kucağına alıcan inşallah canım benim..
amın ınsll hepımızde kullanma nasıp olur ncm cok sevyrm bu kundagıı yaa bakıp bakıp duruyordum takıı valıze koyana kdrr
ısten cıktın tabı gez gez durrrgemzecı olucak oglan son dkkk evet her bebek kısmetı ıle gelır tatlımm sennkıde olmus kısmet lı ınsll dua ıleeeee

way teknolojık eee super mıs bu kv modelı tatalımm ı ısıne yara hee tebrıklerrr

kanın ıı dusuk ıhmal etme sakın ılacını canımmm yaptrı tahlılını ıhamle getırme tmmm

Bız ogretmen olduğumuz ıcın esımde bende sevmıyoruz sırt çantalarını .Sureklı çocukları oyle gordugumuz ıcın herhalde.Sadece koldan takılanlarda kullanışlı degıl.En cok postacı çantalarını sevıyorum bu yüzden:)

günaydin cnm ,

seninde kandilin mübarek olsun

Merhaba hanımlar herkesin kandili mübarek olsun. Uzun zamandır bakamamıştım foruma zaman yaklaştıkça herkesi iyice heyecan sarmış anlaşılan. Biz hazırlıklara başladık yavaştan oğluma oda yapmıcaz ama bi gardrop alıp giyinme odasına bizim gardrobun yanına yerleştirdik eşyaları da bir buçuk hafta sonra tatile çıkınca yıkayıp yerleştiricez temizlik için de kadın gelecek ama o da tatile çıkınca nasipse :) onun dışında hafta sonu kontroldeydik ve ilk defa oğlumun profil resmini görebildik herşey bariz belli artık 2.5 kg olmuş maşallah :) Rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşaallah

bıs cıkıyoruz paşam la bu mubarek gunu degerlendırmek dılegımlee
namazı mı kılalım KUR AN ımıızı okuyalım st 3 gıbı saglık ocagına gıdecegız ordada ark..kısı bademcıkden amelıyat olmus ona ugrayacagımm gecmıs olsuna sonrdaa markete ugrayıp yuvamıza donecegız ınslll saglıcakla kalınnn yavrularrrrrrrrrr ve anneleriii

hayirli kandiller canim ,

hakkinizda hayırlısı inşallahh

gözünüz aydın canim , hem bebiş için hem eşin için ,

hayırlı kandiller

kv ne bayıldım whatssuppp heee wowwww diorum

sende birazcik dikkat edicen artik canim az kalmiş , oglusunuda tembihle gelmesin hemen annesi

biz iyiyz canim ,

sanada hayirli kandilller , bu eksikler hiç bitmiyorki maleseff

mrb cnm

seninde kandilin müvbarek olsun ,

ayni hazirliklar son surat bzidede devam ediyor , ve hiç bitmek bilmiyorrrr bende tatili bekliyorum temizlik için . inş yetişir hepsi

kanın ıı dusuk ıhmal etme sakın ılacını canımmm yaptrı tahlılını ıhamle getırme tmmm

canım ilaç kullanmıyorum doktorum vermedi talesemi tasıyıcılığı (anemi) olduğu için ilaçların faydası olmaz sadece kilo yapar dedi yememe dikkat ediyorum kan yapıcı şeylere oda cok fayda sağladığı yok 9a düşerse kan verilir dedi ama doğum için muhakkak lazım bence..

evet canım nihayet başladı iznim. hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim kendimi. 2 gündür erkenden kalkıp bütün günümü güzelce değerlendirdim.
sizle daha çok vakit geçiricem dedim ama o sözümü tutamadım
benim bi arkadaşım bu işi yapıyo... şekerlerimizi de o hazırlıycak... kısaca paylaşıyım resimleri... belki biraz şekillenir kafanızda...

HEPSİNE 120 TL ÖDİYCEM (BELKİ ÖDEMEYEBİLİRİM DE)
yarimcim hepsine bayıldımmm. takı yastığı olarak büyük bebek kafası olan çok sevimlimiş. hem sonra Ayliz e oyuncakta olur o
saol cnm bızde cok sevdk gercekden hem gorntu hem konfor super dedım ya ben kendm alsam okdr para vermzdm bızım ısyerı almak ıstedı ondan acdm kesnın agzını.

bu arada tasındınmı hazırlıklra devammı?
haftasonu kuzenimin düğünü var canım ondan sonra hazırlıklara başlıycaz inşallah kardeşimle.
seninde varmış düğün heralde. ben içime sinen bir kıyafet bulabildim inşallah sende bulmuşsundur.
canım benim bebeğimde hep 1 hafta önden gidiyor. normalde 19 temmuz doğumu ama hep 12 temmuz ve daha yakın görünüyor. ve doktorumun bu konuyla ilgili tek söylediği şey maşallah çok iyi gidiyor güzel gelişmiş oluyor. hiç olumsuz bişey söylemedi. bence senin doktorum seni şimdiden sezeryan fikrine alıştırıyor. ondan öyle olumsuz konuşmuş
işte böyle düşün canım yaaa niye ağlayıp kendini üzüyorsun ki. gelsinler sende işlerini yaptır onlara. madem böyle oldu bittiye getiriyorlar sende işini gör bari
ben kaçırmısım bu kısmı 4.400 müü abowwww :18::18::18::18::18::18::18:

nasil cıktı o yaaaa
canım benim eşim 4700 doğmuş hemde evdeee. o sene mart ayı kapılar kardan kapalıymış öyle çok kar varmış. gidememişler bir yere ebeyi zor getirmişler eve. nasıl doğurdun diyorum kv ye. bağıra bağıra doğurdum çok zor oldu diyor.

4700 mü anammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…