canım ilaç kullanmıyorum doktorum vermedi talesemi tasıyıcılığı (anemi) olduğu için ilaçların faydası olmaz sadece kilo yapar dedi yememe dikkat ediyorum kan yapıcı şeylere oda cok fayda sağladığı yok 9a düşerse kan verilir dedi ama doğum için muhakkak lazım bence..
Canım ben de talasemi taşıyıcısıyım. benim kan değerim 9 dan yukarı hiç çıkmadı bir ara 9.4 oldu doktorum işe yarar belki diye maltofer in solüsyonunu verdi onu kullanıyorum. Doğumda da kan takviyesi yapılacakmış canım..
faydası oldu mu canım.?? o ilaçla mı 9.4 oldu??
Evet canım çünkü benim kan değerim hiç 9 un üstüne çıkmamıştı o ilacı kullandıktan sonra değerim yükseldi. Dün de kan verdim bakalım eğer biraz daha yükselmişse ilaçlara devam edicem.
sonucunu alınca tekrar paylaşırmsın canım bakalım yükselmiş mi.. bnde merak ettim ona göre bende haftaya kontrolüm var bi sorarım doktoruma son haftalardada olsa kullanıyım belki faydası olur..
çok güzel olmuşş güle güle kullansın alperencikkEki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
hayırlı yolculuklar.. sağ salim bebeişini kucağına alırsın inşallahhÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla hayırlı doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun bizi..
Kızlar biz yarın gidiyoruz ama yineden fikir vermenizi isterim.. Ben istanbulda yaşıyorum annemler ve k.v.ler memlekette annem babamın işi ve kardeşimin 22 hazirandaki öss sınavı nedeniyle henüz gelemedi en erkende 23 haziranda gelebilecekti bizde izne çıktık evdeyiz yalnız eşim yoğun çalışıyor ve haftasonu kpss kursuna gidiyor temmuzda sınava girecek ve kurs o tarihe kadar devam edecek çokta geç geliyo şimdi bende evde yalnız korkmaya başladım sonrasında düşündüm taşındım ve memlekete anneme gidip orda doğum yapmaya karar verdim yarın akşam uçuyoruz doktor teyzemize veda ettik ve uçak iznimizi aldık malum ramazan geliyor oruç olacak annem orda babamı bırakıp gelecek babacımda emekli hala daha evlatları için çalışmaya devam ediyr ve zor şartlarda gerçekten 7 gün hiç izinsiz bayrama kadar da öyle olacak onu orda kimsesiz bırakmak bide ilk torunu ve onu bu kadar merak ederken içime sinmedi ordaki doktor az çok tanıdık zaten doktor hazır gidince tanışıcaz hemen.. Eşimde doğuma gelecek ve sınav için sonra geri gelecek istanbula ben doğumu istanbulda yapsamda bayramda zaten gitmek istiyordum memlekete herkez orda zaten ben sıcakta ist. ne yapıcam hiçbiyere gitmeden şuan sadece eşimden ayrı olmak takılıyor kafama onu haricinde güzel olacağını düşünüyorum.. Annemde bebek için yaşadığım dıkıntılar ve kendi doğumlarından dolayı hep sezeryan olmamı istedi bebek için çok korkuyor sanırım sezeryan olucam bu gidişle gün belli olduğunda eşimde birkaç gün öncesinden yanımıza gelecek inşAllah Rabbim yardımcımız olsun.. Sizi öpüyoruz ve kuaföre kaçıyoruz azcık güzelleşelim bare.. Çalışan annelere kolay gelsin, gezen annelere iyi gezmeler Rabbim hepinizi korusun canlar..
2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk
Tamam canım 3 de gidiyorum sağlık ocağına döndüğümde haber ederim burdan..
canım progestanı tedbir amaçlı vermiştir dr. bende ilk 3 ayımda kullanmıştım onu.selam kızlar
bizde doktordan geldik.minik kızım 2100 gr olmuş.fl 64 dedi sanırım 45 cm falan boyu.
rahimdeki ağrılarımı,dünkü karın sertleşmesini,yürüyünce rahmimin yük taşır gibi acıdığını söyledim.
günde 3 tane progestan alacaksın dedi rahim kasılmaları için.hiç kullanan oldu mu_?
reçetede de erken doğum tehdidi yazınca ben tırstım
çok şükür iyiyiz,bir sıkıntı görmedi ama bacak aramız çok ağrıyor.çatım mı dar acaba diyorum,normal nasıl doğurucam böyle giderse düşününce canım sıkılıyor((
canım bence pek gerek yok köpüğe :44:zaten o kadar uzun tutamayız bence bebişi suda. birde o köpüğü durulamak zor olur bebişin üstünden.duş jeli gibi düşün canım o maksatla aalacaktım..şampuan aldım ama ayrıyetten vücudu içinde bişey alayım diyordum..1-2 gündür acaba gerek yokmu diye düşünüyorum..
zzaten misler gibi kokacaklar hoş
ya bu dr lar neden bu kadar erken sezeryan kararı veriyorlar anlamıyorum. benim bebeğimde doğum pozisyonu almamış henüz. ama dr um böyle giderse sezeryan olur vs demedi hiç. hatta ben doğumla ilgili soru sorduğumda onun için daha çok erken 38. haftada muayene edicem o zaman normal doğum için bir sakınca var mı diye hem seni hem bebeği muayene edicem dedi. :44:tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
aynı programdan bende de var. çok güzel bilgiler var içinde
canım çok zaman oldu görüşmeyeli.canlarrrrr
cuma gunu yıllık ıznımı kullanmak uzere ızne ayrıldım dunde doktor kontrolum vardı
34+4 duk dun
2772 grm olmus doktor cok ıyı dedı
nts ye baglayalım dedı
ve resmen dogum sancıları cıktı
ılgınctır kı ben hıc bısı hıseetmıyorum
doktor yatıs verdı
nıdılat ılac akcıger gelıstırıcısı ıgne bebek ıcın bırde agrı kesıcı serum yedım dun geceden berı
suan agrım cıkmıyor
taburcu oluyorum
yatıcaksın dedı bıde nıdılat kullanıcakmısım cok korktum oglum gelıyor dıye
boyle olan varmı bılıyosunuz calıstıgım ıcın net yasaktı ısyerınde bakamadım hıc sıze bundan sonra bol bol konusuurz bebeklerımız suprız yapıp erken gelmesse
blgn bebegın gelmıs canımın ıcı durumu ııdır ınsallah senınde onunda
cok opüyorum rabbım yardımcımız olsun hepimizin
kk olmazsa olmaazzz. dr larda bunun farkındaaaben ıyııyım canım oglum da ıyı ılgınc olanı ben sancı hıssemtıyorum hıc nts de cıkıyor sımdı serum falan yıyınce dustu hıc yok agrı verıyor
bakalım sımdı cıkıyoruz
doktorumda gordu benı nete gırerkekn kk ya gırıyorsun dımı dıyor
bılıyor valla burayı
çookk iyi canım kilosu maşallahSelam kızlar.. Bugün bizim kontrolümüz vardı. Tam 33 Haftalığız. Kızım 2 kilo 120 gr ve boyu da 43 cm. Bir sıkıntı yok çok şükür, doktorumuz herşeyiyle normal dedi ama yine de merak ediyorum sizce de kilosu iyi mi ?? Bu arada bir şikayetim var, kızımın hareketlerini bu aralar özellikle de sağ kaburgalarımda hissediyorum. Öyle ki, sanki kaburgalarımı yerinden söküyormuş gibi sızlatıyor. Neden böyle olur ki, benim gibi olanınız var mı ??
ah canım yaa bari izinsiz çalışmasanGünaydın güzellikler nasılsınız bakalım???biz biraz yorgunuz çünkü günlerdir izinsiz çalışıyoruz artık yeter diye bağırmak istiyorumneyseki bugün son sabahcılığım yarın öğlenciyim yatıcam 12 ye kadar
iki gündür ayaklarım davul gibi ve ne yaptıysam indiremedim...kalça kemiğimde hala ağrıyo ...
neyse bizden haberler böle güzel bir gün olsun ve çabucak bitsin1
tatlım bende izne çıkınca hep uyurum diyordum ama o kadar enerjikim ki anlatamambenim 3 er 3 er izinlerim var Allahtan bu yorgunluğu anca atarım..valla bana uyku verin yeterki sabah akşam uyurum....çok şükür bu aralar fazla uykum bölünmeden uyuyabiliyorum o açıdan şanslıyım bölede devam eder inşallah...bebeğimde uyuyan bi bebiş olsun ve ana oğul uyuyalım bol bol
2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk
bende bir ara çok dikkat ediyordum soluma yatayım diye ama son zamanlarda artık omzum bile ağrımaya başladı hep aynı yere yatmaktan. n asıl rahat edersem öyle yatıyorum. zaten sürekli aynı yönde de kalamıyorum sürekli dönüyorum yataktahayatım burada bi arkadaş bi uzman doktorun yazısını yayınlamıştı orda yazıyodu hangi tarafa yatarsanız yatın bebeğe zarar vermez ama bebeğe giden kan akımının olduğu daman sol tarafta kalıyor diye daha çok sola yatın diyolar...benimde bi doktor ablam var oda bana sakın zorlama nasıl rahat ediyosan öle yat çünkü uykuya daha sonra çok ihtiyacın olacak dedi...bende artık her istediğim yönde yatıyorum...tabi soluma da yatıyorum aklıma geldiği zman
o konuyla ilgili hiiçç bişey demediler canım. şimdi ücretli iznin 6 aya çıkma ihtimali var ya heralde onlarda onu bekliyor. o yüzden de bişey demediler diye düşünüyorumhoşgelidin canım evet yoktun hatta dedim izne çıktı unuttu bizlericanım oğluşunun maşallahı var tosuncuk...
bişey sorcam en son işteyken yetkilinle konuşucaktın izin konusunu ücretsiz istiyordunya o konu noldu merak ettim bak :???
evet yaa oğlumda babasına çekerse diye kormuyo değilim yanii :18::18:4700 mü anammmm
hiç unuturmuyummm hep aklımdasınızohh izne ayrıl kardeşide bul unut bizibenimde gelecek yarın kardeşim seni kıskandım bende çağırdım doğuma yakın yapacaktım temizliği kaynan gelince ama düşündüm ramazana gelecek şimdiden yapayım dedim. sadecehalıları yıkamaya vermeyeceğim doğumdan az öncede camlar için tekrar bi temizlikçi çağırırım belki malum havalar belli olmuyor cumada 1 günlük izin alabilirsem alacağım perde falan ne varsa girişeceğiz inşallahh yaşasın kız kardeşlerrrrrr
hepimizin bebecikleri hep sağlıklı olsun inşallah canımm.Seni gezmeci seniiii... :) hoşgeldin tatlım. Oğluna da maşallah Allah hep sağlık versin
aaa nedenki canımmBen çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,
patlıycammmm
bende bir ara çok dikkat ediyordum soluma yatayım diye ama son zamanlarda artık omzum bile ağrımaya başladı hep aynı yere yatmaktan. N asıl rahat edersem öyle yatıyorum. Zaten sürekli aynı yönde de kalamıyorum sürekli dönüyorum yatakta
O konuyla ilgili hiiçç bişey demediler canım. şimdi ücretli iznin 6 aya çıkma ihtimali var ya heralde onlarda onu bekliyor. O yüzden de bişey demediler diye düşünüyorumYöneticimizde gelemedi ist dan ziyaretimize. Aradı beni artık bebek doğduktan sonra görüşebilicez heralde dedi. Bende inş gelince haber verin mutlaka gelirim ben dedim. Tamam dedi. Ama izinle ilgili bişey demedi bende sormadım. Yaşayarak görücez yani
Evet yaa oğlumda babasına çekerse diye kormuyo değilim yanii :18::18:
2 aylıkken 6 aylık bebek kadarmış. Kat katmış heryeri
Hiç unuturmuyummm hep aklımdasınız
Kız kardeş cannn yaaa. Sağolsun çok yardımı dokunuyor bana.
Senin kardeşte gelsin yardım etsin ablacığına. Sadece teyze oldum canım yeğenim demekle olmaazzz
Hepimizin bebecikleri hep sağlıklı olsun inşallah canımm.
Tontişlerimizi alalım kucağımıza sağlıklaa
aaa nedenki canımm
Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,
patlıycammmm
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsayumak gibi , ya ole dogarsa bizimkilerde hiç bi kıyafeti olmaz kuzumun
Bilmiyorum sıkıltım işteee
Bende çok sıkıldıımm,hiçbişe de yapasım yok oturuyorum habire :):)Şu an gülhanın galaksi rehberinde hırvatistan da bi ada gösteriyo ağzımın suyu aktı valla
Tatile de gidemiyces bu sene
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
canım onun normal haftasında doğdu bebeği. erken doğum değil yani. böbreğinde problem vardı son ayda pek büyüyemedi o yüzden. şuanda 1,5 yaşında fıstığım. şuan tamamen normal durumda yaşıtlarıyla aynı. yani ilk doğduğunda küçük yada büyük olması çok farketmiyor aslında. önemli olan doğduktan sonraki bakımı.maşallah canımmbenim oğlum 2 hafta önce 2200grdı demek yaklaşık bu kadar şimdii.. Kaçıncı haftada doğdu canım bebeği???
Aminn inşallah canıımm.OY MAŞALLAHHH rABBİM NAZARLARDAN SAKLASİN
aynen bendeeeeeeeeeeee iş yok ondan kaynaklanıyo sanırsamm benimki öle en azıondanBen çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,
patlıycammmm
amaniinnn küçük kızzz benim kızdamı böle şimdievet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?