2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım ben de talasemi taşıyıcısıyım. benim kan değerim 9 dan yukarı hiç çıkmadı bir ara 9.4 oldu doktorum işe yarar belki diye maltofer in solüsyonunu verdi onu kullanıyorum. Doğumda da kan takviyesi yapılacakmış canım..

faydası oldu mu canım.?? o ilaçla mı 9.4 oldu??

faydası oldu mu canım.?? o ilaçla mı 9.4 oldu??

Evet canım çünkü benim kan değerim hiç 9 un üstüne çıkmamıştı o ilacı kullandıktan sonra değerim yükseldi. Dün de kan verdim bakalım eğer biraz daha yükselmişse ilaçlara devam edicem.

sonucunu alınca tekrar paylaşırmsın canım bakalım yükselmiş mi.. bnde merak ettim ona göre bende haftaya kontrolüm var bi sorarım doktoruma son haftalardada olsa kullanıyım belki faydası olur..

sonucunu alınca tekrar paylaşırmsın canım bakalım yükselmiş mi.. bnde merak ettim ona göre bende haftaya kontrolüm var bi sorarım doktoruma son haftalardada olsa kullanıyım belki faydası olur..

Tamam canım 3 de gidiyorum sağlık ocağına döndüğümde haber ederim burdan..

Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767 ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
çok güzel olmuşş güle güle kullansın alperencikk
hayırlı yolculuklar.. sağ salim bebeişini kucağına alırsın inşallahh

ohh izne ayrıl kardeşide bul unut bizi benimde gelecek yarın kardeşim seni kıskandım bende çağırdım doğuma yakın yapacaktım temizliği kaynan gelince ama düşündüm ramazana gelecek şimdiden yapayım dedim. sadecehalıları yıkamaya vermeyeceğim doğumdan az öncede camlar için tekrar bi temizlikçi çağırırım belki malum havalar belli olmuyor cumada 1 günlük izin alabilirsem alacağım perde falan ne varsa girişeceğiz inşallahh yaşasın kız kardeşlerrrrrr

canım progestanı tedbir amaçlı vermiştir dr. bende ilk 3 ayımda kullanmıştım onu.
benimde bacak aram ağrıyor. ama onun nedeni çatı darlığı olduğunu sanmıyorum ben.doğuma hazırlıyor bence vücudmuz kendini
canım bence pek gerek yok köpüğe :44:zaten o kadar uzun tutamayız bence bebişi suda. birde o köpüğü durulamak zor olur bebişin üstünden.
ya bu dr lar neden bu kadar erken sezeryan kararı veriyorlar anlamıyorum. benim bebeğimde doğum pozisyonu almamış henüz. ama dr um böyle giderse sezeryan olur vs demedi hiç. hatta ben doğumla ilgili soru sorduğumda onun için daha çok erken 38. haftada muayene edicem o zaman normal doğum için bir sakınca var mı diye hem seni hem bebeği muayene edicem dedi. :44:
Eki Görüntüle 728054

benim cep telefonun dan gebelik takibi
aynı programdan bende de var. çok güzel bilgiler var içinde
canım çok zaman oldu görüşmeyeli.
inşallah rüzgarr erkenden gelemk istemez. birazcık daha durur annesinin karnında
kk olmazsa olmaazzz. dr larda bunun farkındaaa
çookk iyi canım kilosu maşallah
ah canım yaa bari izinsiz çalışmasan
tatlım bende izne çıkınca hep uyurum diyordum ama o kadar enerjikim ki anlatamam erkenden uyanıyorum eşimi işe gönderiyorum kahvaltımı yapıyorum tv izliyorum. temizlik yapıyorum gezmelere gidiyorum. sanki iznim 2 gün sonra bitçekmiş gibi dolu dolu kullanıyorum her günümü

Son düzenleme:

Seni gezmeci seniiii... :) hoşgeldin tatlım. Oğluna da maşallah Allah hep sağlık versin

bende bir ara çok dikkat ediyordum soluma yatayım diye ama son zamanlarda artık omzum bile ağrımaya başladı hep aynı yere yatmaktan. n asıl rahat edersem öyle yatıyorum. zaten sürekli aynı yönde de kalamıyorum sürekli dönüyorum yatakta
o konuyla ilgili hiiçç bişey demediler canım. şimdi ücretli iznin 6 aya çıkma ihtimali var ya heralde onlarda onu bekliyor. o yüzden de bişey demediler diye düşünüyorum yöneticimizde gelemedi ist dan ziyaretimize. aradı beni artık bebek doğduktan sonra görüşebilicez heralde dedi. bende inş gelince haber verin mutlaka gelirim ben dedim. tamam dedi. ama izinle ilgili bişey demedi bende sormadım. yaşayarak görücez yani
4700 mü anammmm
evet yaa oğlumda babasına çekerse diye kormuyo değilim yanii :18::18:
2 aylıkken 6 aylık bebek kadarmış. kat katmış heryeri
hiç unuturmuyummm hep aklımdasınız
kız kardeş cannn yaaa. sağolsun çok yardımı dokunuyor bana.
senin kardeşte gelsin yardım etsin ablacığına. sadece teyze oldum canım yeğenim demekle olmaazzz
Seni gezmeci seniiii... :) hoşgeldin tatlım. Oğluna da maşallah Allah hep sağlık versin
hepimizin bebecikleri hep sağlıklı olsun inşallah canımm.
tontişlerimizi alalım kucağımıza sağlıklaa

aaa nedenki canımm

yumak gibi , ya ole dogarsa bizimkilerde hiç bi kıyafeti olmaz kuzumun

Bilmiyorum sıkıltım işteee

yumak gibi , ya ole dogarsa bizimkilerde hiç bi kıyafeti olmaz kuzumun

Bilmiyorum sıkıltım işteee
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
Bende çok sıkıldıımm,hiçbişe de yapasım yok oturuyorum habire :):)Şu an gülhanın galaksi rehberinde hırvatistan da bi ada gösteriyo ağzımın suyu aktı valla
Tatile de gidemiyces bu sene

aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii

maşallah canımmbenim oğlum 2 hafta önce 2200grdı demek yaklaşık bu kadar şimdii.. Kaçıncı haftada doğdu canım bebeği???

OY MAŞALLAHHH rABBİM NAZARLARDAN SAKLASİN

maşallah canımmbenim oğlum 2 hafta önce 2200grdı demek yaklaşık bu kadar şimdii.. Kaçıncı haftada doğdu canım bebeği???
canım onun normal haftasında doğdu bebeği. erken doğum değil yani. böbreğinde problem vardı son ayda pek büyüyemedi o yüzden. şuanda 1,5 yaşında fıstığım. şuan tamamen normal durumda yaşıtlarıyla aynı. yani ilk doğduğunda küçük yada büyük olması çok farketmiyor aslında. önemli olan doğduktan sonraki bakımı.
buda şimdiki haliiii

Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,

patlıycammmm
aynen bendeeeeeeeeeeee iş yok ondan kaynaklanıyo sanırsamm benimki öle en azıondan

amaniinnn küçük kızzz benim kızdamı böle şimdi azdaha dursun o zaman korkarım bu seferde tutamam
maşallah sonradanda çok tatlı koca kız olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…