Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,
patlıycammmm
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım miniciktii. kucağıma nasıl alacağımı bilememiştim. ayak bilekleri elleri bilekleri incecik o kadar sevimliydiki. o zaman daha eşimle nişanlıydık. hemen evlenip çocuk yapasım gelmişti onu görünceaynen bendeeeeeeeeeeee iş yok ondan kaynaklanıyo sanırsamm benimki öle en azıondan
amaniinnn küçük kızzz benim kızdamı böle şimdiazdaha dursun o zaman korkarım bu seferde tutamam
maşallah sonradanda çok tatlı koca kız olmuşş
sağol canımcım çok tatlı bi kız oldu hakkaten büyüdkçe.Nefide çok tatlı bi bebek bu ama ve çocukluğu da çok güsel olmuş maşallah onaEvet ya dimi buna yakın büyüklükte bebeklerimiz şimdi ama içimizdee:):):)Eltimin de bebeği 2300 doğdu maşallah çok sağlıklı toparladı kendini hemen,36 haftada doğum yaptıydı o
canım ilaç kullanmıyorum doktorum vermedi talesemi tasıyıcılığı (anemi) olduğu için ilaçların faydası olmaz sadece kilo yapar dedi yememe dikkat ediyorum kan yapıcı şeylere oda cok fayda sağladığı yok 9a düşerse kan verilir dedi ama doğum için muhakkak lazım bence..
aynen canım b u kadar. ben hep bu fıstığın yeni doğduğundaki fotolarına bakıyourm. karnımın içinde bu kadar bir bebek var.bu düşünce çok etkiliyor beni. hem inanamıyorum hemde çok hoşuma gidiyor.neeeeeeee şimdi benim yiğit alp'im bukadarmı :18: maşallah baya bi büyükmüş..nasıl doğurucaz biz bunları allahım yardım ettttttt:18:
senn cıktımı bu arada sancınn cnm
Canım aslında tuhaf olanda bu bnmde canım yanıo ama ntsde bişe yok aslında sancı öle dayanılmıycşak bi sancı değil sureklı adet sancısı gıbı bı sancı var arada da sağ bacagıma ve belıme çok agrı gırıo vajınamda sureklı bıcak batması gıbı bışe hssedıorm bunları dr anlatınca acıl ntsye gnderıo ama cıkmıo bıse nese daha zamanı var zaten hayırlısıyla gelsın ama meraq edıorum
Tamam canım 3 de gidiyorum sağlık ocağına döndüğümde haber ederim burdan..
çok güzel dilekler ,amin.yalnız başımızda böyleleri olduktan sonra hiç umudum yok benim. neyse ağzımı açmayım bu konuda diyorum açmayım.Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..
Eki Görüntüle 728737
güle güle kullanın inşallah,çok hoş olmuş.Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
ben de önceki doğumumda başka bir şehirdeydik ve annemler de kayınvaldemler de konyadaydı.doğumu konya da yaptım eşim bir doğuma geldi,sonra da 1 ay sonra gelebildi.aslında mantıklısı bu oluyor.onları oraya getirtmek zor oluyor sen gidince daha mantıklı.ama işte lohusalıkta eşinin olmaması baya zor birşey.şimdi de konyanın bir ilçesindeyiz ben yine konyada doğum yapcam.yine annemlerde kayınvaldemlerde olcam.bir evimde doğum yapamadım yani.yine doğumdan biraz sonra eve geliriz diyoruz da burda da küçücük ilçede ne yapcaz. bu durum sıkıyor aslında biraz beni.bakalım nasıl olcak.Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla hayırlı doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun bizi..
Kızlar biz yarın gidiyoruz ama yineden fikir vermenizi isterim.. Ben istanbulda yaşıyorum annemler ve k.v.ler memlekette annem babamın işi ve kardeşimin 22 hazirandaki öss sınavı nedeniyle henüz gelemedi en erkende 23 haziranda gelebilecekti bizde izne çıktık evdeyiz yalnız eşim yoğun çalışıyor ve haftasonu kpss kursuna gidiyor temmuzda sınava girecek ve kurs o tarihe kadar devam edecek çokta geç geliyo şimdi bende evde yalnız korkmaya başladım sonrasında düşündüm taşındım ve memlekete anneme gidip orda doğum yapmaya karar verdim yarın akşam uçuyoruz doktor teyzemize veda ettik ve uçak iznimizi aldık malum ramazan geliyor oruç olacak annem orda babamı bırakıp gelecek babacımda emekli hala daha evlatları için çalışmaya devam ediyr ve zor şartlarda gerçekten 7 gün hiç izinsiz bayrama kadar da öyle olacak onu orda kimsesiz bırakmak bide ilk torunu ve onu bu kadar merak ederken içime sinmedi ordaki doktor az çok tanıdık zaten doktor hazır gidince tanışıcaz hemen.. Eşimde doğuma gelecek ve sınav için sonra geri gelecek istanbula ben doğumu istanbulda yapsamda bayramda zaten gitmek istiyordum memlekete herkez orda zaten ben sıcakta ist. ne yapıcam hiçbiyere gitmeden şuan sadece eşimden ayrı olmak takılıyor kafama onu haricinde güzel olacağını düşünüyorum.. Annemde bebek için yaşadığım dıkıntılar ve kendi doğumlarından dolayı hep sezeryan olmamı istedi bebek için çok korkuyor sanırım sezeryan olucam bu gidişle gün belli olduğunda eşimde birkaç gün öncesinden yanımıza gelecek inşAllah Rabbim yardımcımız olsun.. Sizi öpüyoruz ve kuaföre kaçıyoruz azcık güzelleşelim bare.. Çalışan annelere kolay gelsin, gezen annelere iyi gezmeler Rabbim hepinizi korusun canlar..
2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk
inşallah sorun yaşamadan doğumu atlatırsın geçmiş olsun canımMerhaba canım benım çıktı işte 2gun önce enteresan olan ben bısı hıssetmıyorum ama dıkkat ettım bebek bıryere toplantında yükseliyor degerler
Ama doktor sancı dıyor1gun hastanede yattım serum akcıger geliştirici iğne nidilatt dıye bır kapsül çıkıyorum suan eveyim yatış haftaya kontrol var bakalım
aynen hergün böyleyim yaa bende.Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,
patlıycammmm
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
kızlar siz çalışıyorsunuz da ayaklar şiş diyorsunuz hadi sizi anlıyorum da ben uzun süredir riskimden dolayı evdeyim doğum iznime de ayrılmak mecburiyetinde kaldım evde de yaptığım tek iş yemek ve bulaşık makinesi doldurmak ama ayaklar eller davul oldu benim de.dr.a dordum normalmiş ama çok rahatsız edici 36 giyerken 39 zor oluyor şimdi ayağıma....ama napalım katlancas her bi çilesine sefası başka nasılsa sıpam içimde kıpırdandımıydı keyfe geliom tüm çaktiklerimi unutuyom valla ....
aynen bendeeeeeeeeeeee iş yok ondan kaynaklanıyo sanırsamm benimki öle en azıondan
amaniinnn küçük kızzz benim kızdamı böle şimdiazdaha dursun o zaman korkarım bu seferde tutamam
maşallah sonradanda çok tatlı koca kız olmuşş
Guzel anneler ve melekleri hepimizin Miraç kandili mübarek olsun :))
Allahim insallah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Dualarimizda birbirimize sevgiyle yer vermek dilegiyle...
kandiliniz mübark dualarınız kabul olsun
hayırlı kandiller kısçeler.
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin ve hayırlısıyla minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
maşallahevet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
oyy oyyycanım onun normal haftasında doğdu bebeği. erken doğum değil yani. böbreğinde problem vardı son ayda pek büyüyemedi o yüzden. şuanda 1,5 yaşında fıstığım. şuan tamamen normal durumda yaşıtlarıyla aynı. yani ilk doğduğunda küçük yada büyük olması çok farketmiyor aslında. önemli olan doğduktan sonraki bakımı.
buda şimdiki haliiii
Eki Görüntüle 728865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?