2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Nefide çok tatlı bi bebek bu ama ve çocukluğu da çok güsel olmuş maşallah onaEvet ya dimi buna yakın büyüklükte bebeklerimiz şimdi ama içimizdee:):):)Eltimin de bebeği 2300 doğdu maşallah çok sağlıklı toparladı kendini hemen,36 haftada doğum yaptıydı o

Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,

patlıycammmm

neeeeeeee şimdi benim yiğit alp'im bukadarmı :18: maşallah baya bi büyükmüş..nasıl doğurucaz biz bunları allahım yardım ettttttt:18:

ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım miniciktii. kucağıma nasıl alacağımı bilememiştim. ayak bilekleri elleri bilekleri incecik o kadar sevimliydiki. o zaman daha eşimle nişanlıydık. hemen evlenip çocuk yapasım gelmişti onu görünce
sağol canımcım çok tatlı bi kız oldu hakkaten büyüdkçe.
çok çabuk büyüyorlar hakkaten. anlamıyor insan.
bende oğlumu kucağıma alıp koklamak sevmek istiyorum artık. ama az daha dursun içerde.

Talesemi taşıyıcılığı (akdeniz anemisi) bende de var. Zaten kanımda 11'i hiç görmemiştim. Şimdi de 9'ün altına düşürmemek için çabalıyoruz. Ne zor şeymiş hamilelikte anladım

neeeeeeee şimdi benim yiğit alp'im bukadarmı :18: maşallah baya bi büyükmüş..nasıl doğurucaz biz bunları allahım yardım ettttttt:18:
aynen canım b u kadar. ben hep bu fıstığın yeni doğduğundaki fotolarına bakıyourm. karnımın içinde bu kadar bir bebek var.bu düşünce çok etkiliyor beni. hem inanamıyorum hemde çok hoşuma gidiyor.
doğurcaz canım hiç merak etme. artık teknoloji çookk ilerledi. sezeryan bile eskisi kadar zor ve zorlayıcı değil
az önce demiştim benim kv eşimi 4700 evde doğurmuş. bi şekilde çıkıyorlar yani

Guzel anneler ve melekleri hepimizin Miraç kandili mübarek olsun :))
Allahim insallah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin , bebişlerimizi saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Dualarimizda birbirimize sevgiyle yer vermek dilegiyle...

Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..

Eki Görüntüle 728737
çok güzel dilekler ,amin.yalnız başımızda böyleleri olduktan sonra hiç umudum yok benim. neyse ağzımı açmayım bu konuda diyorum açmayım.
Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767 ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
güle güle kullanın inşallah,çok hoş olmuş.

ben de önceki doğumumda başka bir şehirdeydik ve annemler de kayınvaldemler de konyadaydı.doğumu konya da yaptım eşim bir doğuma geldi,sonra da 1 ay sonra gelebildi.aslında mantıklısı bu oluyor.onları oraya getirtmek zor oluyor sen gidince daha mantıklı.ama işte lohusalıkta eşinin olmaması baya zor birşey.şimdi de konyanın bir ilçesindeyiz ben yine konyada doğum yapcam.yine annemlerde kayınvaldemlerde olcam.bir evimde doğum yapamadım yani.yine doğumdan biraz sonra eve geliriz diyoruz da burda da küçücük ilçede ne yapcaz. bu durum sıkıyor aslında biraz beni.bakalım nasıl olcak.

gözünaydın canım
inşallah sorun yaşamadan doğumu atlatırsın geçmiş olsun canım

Ben çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa,

patlıycammmm
aynen hergün böyleyim yaa bende.

maşallah ya bebek görünce bir tuhaf oluyorum bu aralar.

hayırlı kandiller kısçeler.

Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin ve hayırlısıyla minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..

pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım benım bacakları görecen ıkı tane oldular gol gıbı herhade ıkı kılo gelir o ödemler

iş yoktu evet , şimdi hepsi birden cikti

hayrili kandiler canimm

kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim

hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:

Port Bebe 2'li Set 2012 - Indirimli Bebe

oyy oyyy
yesinler şu tatlığa bak maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…