kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
amanin aceleci temmuz bebeişlerii. hayırlı zamanda gelir inşallahCanlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
az da olsa iş olsun ya yoksa vakit geçmiyo valla sabah bi duruşmaya giirdim geldim sadece oturuyorum 11 den beri pöfffiş yoktu evet , şimdi hepsi birden cikti
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Eki Görüntüle 728897
amanin aceleci temmuz bebeişlerii. hayırlı zamanda gelir inşallahbu sancılar sayesinde kolaylıkla doğum yaparsın inşallahh
az da olsa iş olsun ya yoksa vakit geçmiyo valla sabah bi duruşmaya giirdim geldim sadece oturuyorum 11 den beri pöfff
bebişleri anakucağına koymuyorlarmı acaba.. ben doktorda muayene için sıra beklerken çıkış yapanlar anakucağında götürüolar kimide battaniyeye falan sarıyorlar bu anakucağı çok mu derin kimi çok derin kimi az derin oluyor. az derin olanlara kayabiliriz sanki
bence rahat eder canım sonradan da bunun içinde uyup kalıyorlar sallaması falan rahat oluyo anakucağının ama yınede kendi tercihinn
Kandiliniz mübarek olsun :) :) :)
Ahu benım güzel hamış arkadasım cok güzelsınız durumla
Beklıyoruz bakalım paşamı Allah'tan zine çıktım
Yarın temızlıkcı bayan gelecek dogum temızlıgım yapılsın
Normalde bugün KAynvalıde ıle havuzu hana gıdıcektım ama Dr yasak yatacaksın derdi
Sağolsun kayınvalıdem ben hallederım kızım sana whattttsapp:))tan resmi gonderırım yanımdasın gıbı olursun dedı
Teknolojık kayınvalıde valla:))
Dusunmesı yeter bızde yatış gözüktü yanı bebem yarın35haftalık Olcaz oglusum2hafta daga beklese cok sevınıcem sabırsız topsam adı gibi rüzgar gibi gelmek ıstıyo cok öpüyorum balım ozlemısım senı
canım onun normal haftasında doğdu bebeği. erken doğum değil yani. böbreğinde problem vardı son ayda pek büyüyemedi o yüzden. şuanda 1,5 yaşında fıstığım. şuan tamamen normal durumda yaşıtlarıyla aynı. yani ilk doğduğunda küçük yada büyük olması çok farketmiyor aslında. önemli olan doğduktan sonraki bakımı.
buda şimdiki haliiii
Eki Görüntüle 728865
Canlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:[/QUOT
Morelini bozma inşallah dilediğin gibi kuveze gireceği bir durum olmaz sende bir an once kucaklarsın miniğini dualarımız seninle
amanin bir sabırsız temmuz bebeişi daha.. hayırlısından kucağına almak nasip olur inşallah bu mübarek kandil günündemerhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?