2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
amanin aceleci temmuz bebeişlerii. hayırlı zamanda gelir inşallahbu sancılar sayesinde kolaylıkla doğum yaparsın inşallahh

iş yoktu evet , şimdi hepsi birden cikti
az da olsa iş olsun ya yoksa vakit geçmiyo valla sabah bi duruşmaya giirdim geldim sadece oturuyorum 11 den beri pöfff

bebişleri anakucağına koymuyorlarmı acaba.. ben doktorda muayene için sıra beklerken çıkış yapanlar anakucağında götürüolar kimide battaniyeye falan sarıyorlar bu anakucağı çok mu derin kimi çok derin kimi az derin oluyor. az derin olanlara kayabiliriz sanki

bence rahat eder canım sonradan da bunun içinde uyup kalıyorlar sallaması falan rahat oluyo anakucağının ama yınede kendi tercihinn

bence rahat eder canım sonradan da bunun içinde uyup kalıyorlar sallaması falan rahat oluyo anakucağının ama yınede kendi tercihinn

tşkler kızlar fazla derin değil evimiz ile hast çok yakın pıtır pıtır geliriz hemen

kızlar nasılsınız bakalım...bende de annem var.annem geldi konyadan.ama şu an psikolojik olarak yorgunum.evin her yanı her yerde.çocuk mobilyasına lafım yok daa konyada yüklük yaptırdılar.istemedim konyadan muğlaya dolap mı gelir diyee.duymadığımız laf kalmadı.eşim istemiyor.eşim her şeyi kendisi maddi durum iyi oldukça yapmak istiyor.artık dayanamadık yaptır dedik.ama geldiğinin bana yararı yok şuan bayağı zararı oluyor.bense yatıp dinlenmek istiyorum.

Teşekkür ederim kuzum benim
Kvdelerimizden ALLAH razı olsun
Benimki de çok yardımcı oldu...Rüzgar'ımız bekler annesini
üzmez..Aynen adı gibi çıkıvermek istiyor
Buralarda ol ben de çok özledims eni öpüyorum hızlı gonzalez RÜZGAR'ı

merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:

uy maşalah nerden nereye bende küçük doğacak diye üzülmem daha moralim geldi bebişime kıayafet olmayacak diye korkuyordum

geçmiş olsun tatlım ama neyseki riskli zamanlarımız bitti artık maşallah bebeişin gelişimi de iyi

Kuzucuğummmmm oğluşunun şansına bak maşallah
Çok sevindim senin adına...Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Çok sevindirik oldum kız

Allah yardimciniz olsun canim ,

37. haftada dogan bebegin kuveze girdigini zannetmiyorum ben canim ,

çok üzülme lütfen , ayrica sürekli tansiyon problemi yaşayan bir annenin karnından dogdugunda olurda küveze alinmasi gerekirse daha güvenilir oluyor bence. hayirlisi ile saglikli bir şekilde kucagini alirsin inş.

cnm allah sağlık şifa versin 37.haftaya girmiş olucaksın 34.haftadan sonra doğan bebeklerde pek problem çıkmazmış küveze girmezmiş
inş seninde öyle olur sen kendine dikkat et hep pozitif düşün hakkınızda hayırlısı

girmez canım inşallah hayırlısı ,le hepimiz kuacağımıza alır döneriz

Canım moralini bozma ikiniz için de hayrlısı olur inşallah, az önce de söyledim eltim de 36 haftada doğurdu,çok sağlıklı çok tatlı bi bebek dünyaya geldi:)küveze almadılar hiç ve emioduda olumlu düşün canım. sadece normalden azcık daha az kilolu,karnında alacağı kiloyu sen ona dışarda aldırırsın annesi:) Allah ikinize de sağlık versin

biliyorum bıktırdım da en sonunda bebek şekerine karar verdişm alıcam alamaıyorum.bu gittigidiyoru anlayamadım ben ya.sepete alacaklarımı ekledim.devam et yazıyor tıklıyorum,ilk aşama kargo için adres ekle.orda uydurma bir adres yazıyor,düzenle diyorum bir sayfa açılıyor dolduruyorum kaydet falan hiçbir şey yazmıyor öylece kalıyor.ya da yeni adres ekle var basıyorum yine aynı sayfa açılıyor dolduruyorum ne kaydet var ne birşey sayfa kapanıyor hiçbirşey kaydolmamış,çıldırıcam ya

amanin bir sabırsız temmuz bebeişi daha.. hayırlısından kucağına almak nasip olur inşallah bu mübarek kandil gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…