merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
biliyorum bıktırdım da en sonunda bebek şekerine karar verdişm alıcam alamaıyorum.bu gittigidiyoru anlayamadım ben ya.sepete alacaklarımı ekledim.devam et yazıyor tıklıyorum,ilk aşama kargo için adres ekle.orda uydurma bir adres yazıyor,düzenle diyorum bir sayfa açılıyor dolduruyorum kaydet falan hiçbir şey yazmıyor öylece kalıyor.ya da yeni adres ekle var basıyorum yine aynı sayfa açılıyor dolduruyorum ne kaydet var ne birşey sayfa kapanıyor hiçbirşey kaydolmamış,çıldırıcam ya
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:[/QUOT
Morelini bozma inşallah dilediğin gibi kuveze gireceği bir durum olmaz sende bir an once kucaklarsın miniğini dualarımız seninle
Canım moralini bozma ikiniz için de hayrlısı olur inşallah, az önce de söyledim eltim de 36 haftada doğurdu,çok sağlıklı çok tatlı bi bebek dünyaya geldi:)küveze almadılar hiç ve emioduda olumlu düşün canım. sadece normalden azcık daha az kilolu,karnında alacağı kiloyu sen ona dışarda aldırırsın annesi:) Allah ikinize de sağlık versin
teşekkür ederim kızlar
umarım herşey yolunda gider
zayıf olması da çok önemli değil
emme refleksi daha bu haftalarda gelişiyomuş
emerse sıkıntı yok hem heyecanlıyım
hem panik :)) annesinin sabırsız pamuk prensesi geliyor
amanin bir sabırsız temmuz bebeişi daha.. hayırlısından kucağına almak nasip olur inşallah bu mübarek kandil gününde
Kuzummmm hiç korkma telaş yapma annem
Kuzenim geçen sene tam 1 ay önce doğurdu zamansız
Şimdi görsen paşasını tosun.Çok zayıftı ama annesi
ona o kadar iyi baktı ki Kuşadası sıcağında
Zaten sorun zayıf ya da şişman olması değil
Sorun sağlıklı ya da sağlıksız....Gerisini düşünme sen
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin(amin)
HEPİMİZE
Allah yardimciniz olsun canim ,
37. haftada dogan bebegin kuveze girdigini zannetmiyorum ben canim ,
çok üzülme lütfen , ayrica sürekli tansiyon problemi yaşayan bir annenin karnından dogdugunda olurda küveze alinmasi gerekirse daha güvenilir oluyor bence. hayirlisi ile saglikli bir şekilde kucagini alirsin inş.
cnm allah sağlık şifa versin 37.haftaya girmiş olucaksın 34.haftadan sonra doğan bebeklerde pek problem çıkmazmış küveze girmezmiş
inş seninde öyle olur sen kendine dikkat et hep pozitif düşün hakkınızda hayırlısı
girmez canım inşallah hayırlısı ,le hepimiz kuacağımıza alır döneriz
maşallah büyümüş de oğlun.inşallah zamanı gelince hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Canlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
port bebeleri sevmiyorum ben de ama ilk zamanlar için en uygunu o.hem ana kucakları ağır oluyor hem de ilk günler için vucutları uygun olmuyor içinde yatmaya.portbebe içinde yatması en rahatı oluyor bence.kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
canım merak etme inşallah küveze girmez.hayırlısıyla atlatırsın doğumu inşallah.merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
selam kızlar ve onların mınık bebıslerı mırac kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ıns. ben dualarımı ettım kabul olur ıns gecmıse bakamadım ama okuycam bırazdan:) kociş aradı benıde ıs yemegıne gıdelım mı dıe olur dedım yemek yapmıycam rahatım yani neyse kızlar bır gecmıse bakayım
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
canim once uye girişini yap sonra alısverişini yap ,
ama uye girişi yaptiktan sonra uyelik bilgilerini kontrol et cnm adres vs
hangisine karar evrebildin acaba. darısı başımıza artıkınsağol canım üyelikten güncelledim adres bilgileriniş oldu nihayet aldım yani.
sağol canım üyelikten güncelledim adres bilgileriniş oldu nihayet aldım yani.
Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
canim ben almadim ,
2 tane elyaf yastıkla yatıyorum bitanesini bacaklarima bi tanesinide göbegimin altina koyyorum , göbegimin altina koydugumun elyaflarini azalttim biraz :) yatınca göbegime koyyorum , çokta rahat , zaten yan yatınca batma oluyo artık ya eli ya ayagi bi yeri batıyo yastık tampon oluyo yumusak yumusak elyaf.
Kııızz yerim senii,bize değil bebişe yan yatırma yastığını soruyorumm
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
Bir de unutmadan hani çikolata olayı varya,ben onu bonnyfood dan alıcam çok hoşuma gitti erkek bebekler için olan drajelerle yapılmış olan sepetten. Üç ay önce baktığımda daha uygundu şimdi zam gelmiş ama olsun çok beğeniyoruum.Gelen misafirlere ikramlık,çokta gelen olmaz hepsini ben yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?