2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kuzummmm hiç korkma telaş yapma annem
Kuzenim geçen sene tam 1 ay önce doğurdu zamansız
Şimdi görsen paşasını tosun.Çok zayıftı ama annesi
ona o kadar iyi baktı ki Kuşadası sıcağında
Zaten sorun zayıf ya da şişman olması değil
Sorun sağlıklı ya da sağlıksız....Gerisini düşünme sen
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin(amin)
HEPİMİZE

canim once uye girişini yap sonra alısverişini yap ,

ama uye girişi yaptiktan sonra uyelik bilgilerini kontrol et cnm adres vs

maşallah büyümüş de oğlun.inşallah zamanı gelince hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

port bebeleri sevmiyorum ben de ama ilk zamanlar için en uygunu o.hem ana kucakları ağır oluyor hem de ilk günler için vucutları uygun olmuyor içinde yatmaya.portbebe içinde yatması en rahatı oluyor bence.
canım merak etme inşallah küveze girmez.hayırlısıyla atlatırsın doğumu inşallah.

selam kızlar ve onların mınık bebıslerı mırac kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ıns. ben dualarımı ettım kabul olur ıns gecmıse bakamadım ama okuycam bırazdan:) kociş aradı benıde ıs yemegıne gıdelım mı dıe olur dedım yemek yapmıycam rahatım yani neyse kızlar bır gecmıse bakayım

seninde kandilin mübarek osun cnm

Burcu emme refleksi konusunda da endişelenme canım benimki üç hafta önceki ultrasonda çatır çatır emiodu parmağını:):)iyi düşün iyi olsun ,ben heyecanlandım senin yerine:):)

ıyı dusun ıyı olsun tatlım 36 hafta bıtmıs zaten 36 haftadan sonra hazırlıklı olun dıolar ya hep ole bak yavruna kavuscaksın hemen saglıklı sıhhatlı ıns

Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)

Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)

canim ben almadim ,

2 tane elyaf yastıkla yatıyorum bitanesini bacaklarima bi tanesinide göbegimin altina koyyorum , göbegimin altina koydugumun elyaflarini azalttim biraz :) yatınca göbegime koyyorum , çokta rahat , zaten yan yatınca batma oluyo artık ya eli ya ayagi bi yeri batıyo yastık tampon oluyo yumusak yumusak elyaf.

Kııızz yerim senii,bize değil bebişe yan yatırma yastığını soruyorumm

Kandil günü bunca anne adayının duasını geri çevirmez Rabbim. Sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah.

Bayaa bayaa başladık biz de bebişlerimizi kucağımıza almaya.. Korkmaya başladım

Bir de unutmadan hani çikolata olayı varya,ben onu bonnyfood dan alıcam çok hoşuma gitti erkek bebekler için olan drajelerle yapılmış olan sepetten. Üç ay önce baktığımda daha uygundu şimdi zam gelmiş ama olsun çok beğeniyoruum.Gelen misafirlere ikramlık,çokta gelen olmaz hepsini ben yerim

Acenu o elyaf yastık olayını da deniycem bu gece ama Yn yatında göbeğimle yatak arasında boşluk kalıo rahatsız oluyorum ,boşluk kalmazsa da bebek sıkışıyo sanıyorumm

bonnynin üretim tes ve genel müd benim evimin çaprazinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…