2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Son düzenleme:
sağol canım üyelikten güncelledim adres bilgileriniş oldu nihayet aldım yani.

gözün aydın cnm

Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)

valla pahalı birşey olmadığı için aldım ben kuzenim kullanıyordu memnundu

Allah iyiliğini versin

yan yatma yastigi diye okudum

hamilelik beyni malumm hormonlar

nanikkkkkkkkkkkkkkk

:18:

Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)

ben de geçen dayanamadım nisan annelerine sordum.bazıları rahat oluyor yazmış.ben de alıcam sanırım.

adiyeff en çok ben merak ediyorum biliosun gelsin de haber vermeyi unutma canım hayrlı olsun şimdiden üzerinden bi yük kalkmıştır hiçbişe olmasa dimi:):) güsellerdir inşallah.

Tamamdır yan yatırma yastığını da alıyorummOnu da alıyorum bunu daaa herşeyiiiiiBugünkü psikolojim bu ..:):)Acenuyla sıyırdık bugün birazz

Bugün gelmiş aldığımız ıvır zıvırlar kargoyla eşim getiriyo ,on beş dkya evde olur inş. Çok heyecanlıyım, bezi,ıslak mendili,göğüs kremim,göğüs pedim,alt açma bezimiz,çamaşır yıkama torbamız.. falan varr işte ama bunlar bile heyecan,Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimizee

Tamamdır yan yatırma yastığını da alıyorummOnu da alıyorum bunu daaa herşeyiiiiiBugünkü psikolojim bu ..:):)Acenuyla sıyırdık bugün birazz

sıyırık hatunlar iş başında
bende her bişeyini aldım... şimdilerde de alışveriş yapasım var ama ne alıcam... gereksiz şeyler alırım ona da ayırıcak bütçemiz yok malesef

kızlar onu al bunu al alışverişin sonu yok.annelerimiz bizi yan yatış yastığıyla mı büyütmüş sorun bakalım.benim annem beni yastığıyla bebek şekeriyle bebek arabasıyla vs büyütmedi.biz bence bazı şeyler gerekli ama bazı gereksiz şeyleri fazla düşünüp almaya kalkışıyoruz.çok paranız mı var çöpe atıcak bebek yastıkla eşyayla büyümüyor zaten anne sütü ve ilgisiyle büyür beslenir sizde biliyosunuz.Mübarek üç aylardayız oruçta tutamıyoruz bu kadar harcama yapmak yerine bir fakir bulup ihtiyacını karşılamak dah sevap makbul.
benim çevremde öyle fakir insan var ki.15 -16 yaşında evleniyor 25 yaşında 3 çocuğu var.sorsanız hangi çocuğu için birşey alabilmiş.geçen yıl bir aileye yardım etmiştim.2 çocuğu vardı.kocası muş'tan istanbul a göç etmişti o kadar maddi sıkıntılıydı ki 2. çocuğu bebekti 4 aylık ama iyi bakamıyordu siğorta yok eşinin kazancı az.bebeğin dogru dürüst eşyası yoktu.hep çevreden komşular vermiş.benim komşumda 3 poşet bebek elbisesi vermişti.kızı büyüdüğü için bana onlara vereyim dedi.sonra o aile burada yapamadı köye döndü.çevrenize bir bakın herkes alabiliyor mu bizim gibi.ben çok şey aldım giysi falan.şimdi pişmanım ama ihtiyaç sahibi olunca ilerde hemen vericem saklamıyacağım.2 çocuğa tekrar alırız.fakirin bir duaları yeter.hepinizi düşünmeye ve şu ramazan ayında yardımseverliğe davet ediyorum.

şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri

Ayyyyy yerim senin bıldırcınını.Kurban olurum teyzesi ben ona
Allah'ım ne güzel bir günde kavuşturdu sizi.Hasret giderin bol bol,kokla benim için

Ağlarım ben şimdi

bebeğini kucagına almana sevindim.geçmiş olsun.bebişin ve sizin sağlığınız nasıl.inş bir sıkıntınız yoktur.bebeğinle sana sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim.başka güzel haberlerini de merakla bekliyoruz.minik bebişinin resminide doğum hikayeni yazarken koyarsan sevininiz.öpsün teyzesi onun minik ellerinden ve ayaklarından

Son düzenleme:

Ayyyyy yerim senin bıldırcınını.Kurban olurum teyzesi ben ona
Allah'ım ne güzel bir günde kavuşturdu sizi.Hasret giderin bol bol,kokla benim için

Ağlarım ben şimdi

ayyy... içim bi acayip oldu... gözünüz aydın... hayırlı evlat olsun inşallah minnağın...
hikayeni bekliyoruz sabırsızlıkla...

slm kızlar ben geldim geçmişe göz atıp geleim pek keyfim yok gibi bakalım artık ne olcak hayırlısı dün doktora gittim ağrımın çok artığını söyledim vucut hazırlanyor normal bunlar dedi doğuma az kaldı bak dikkat et dedi haftaya ben izne ayrılıyorum ama yerime başka arkadaş gelcek sakın unutma gelmeyi be yokum diye es geçme zaman azaldı dedi ende tamam dedim. bakalım ne olacak .adiyef canım satıcıya mail at kısmından irtibata geçiyorsun cevap vermişler bana gittigidiyor daki şekerler için aklında bulunsun

bekliorum canım.. bu arada sende mi antalyadaydın..??bn mi yanlış hatırlıyorum..

Canım biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum kv vardı giremedim nete. Kan değerim 9.7 olmuş, sanırım o ilacın faydası oluyor. Doktorumu aradım o da sevindi cuma gittiğimde bir daha kan alıcam dedi. aynı veya üstü olursa ilacı günde 2 kereye çıkarırız dedi. değer 10 olursa bizim için süper olur kan takviyesi gerekmez dedi. Sen de bir konuş istersen doktorunla. ha bu arada antalyadayım bende ama batısındayız biz :)

Canım eminim çok heyecanlısındır şu an, inş sağlıkla kucağına alırsın prensesini. Gece namazdan sonra duamı ederken sizin için de dua edicem aklımdasınız..

Ayy anneemm nasıl duygusala bağladım şu an anlatamam canım. Çok mutlu oldum yaa gözünaydın meleğine de sana da.. Bol bol hasret giderin artıkım bizim yerimize de kokla prensesi..

Son düzenleme:

canim haklisin ,

bebegimize herseyli almak istiyo olmamiz cevremizdeki insanlarin ihtiyaclari gormuyoruz anlamina gelmiyor ,

hepimizin bebekelri için heyecanlari ve hevesleri var ,

Rabbim herkese yardim etsin , bizlerinde onlara yardim edebilmemiz için senin gibi insanlari vesile kılsın. inş.

geçmiş olsun canim , yüzdük yüzdük kuyruguna geldik , Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…