hangisine karar evrebildin acaba. darısı başımıza artıkın
hadi geçmiş olsun canim ,
darisi basimiza :)) geldiginde yorumlarini bekliyoruz.
Acenu o elyaf yastık olayını da deniycem bu gece amaYn yatında göbeğimle yatak arasında boşluk kalıo rahatsız oluyorum ,boşluk kalmazsa da bebek sıkışıyo sanıyorumm
şunu aldım tüllerini de mavi yapacaklar
Ucuz ve GÜZEL 50 ADET MIKNATISLI BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84296730 ben 75 tane olanını aldım.bakalım gelince de memnun kalacak mıyım.beğenirsem tavsiye ederim
sağol canım üyelikten güncelledim adres bilgileriniş oldu nihayet aldım yani.
Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
Allah iyiliğini versin
yan yatma yastigi diye okudum
hamilelik beyni malumm hormonlar
nanikkkkkkkkkkkkkkk
Kandil günü bunca anne adayının duasını geri çevirmez Rabbim. Sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah.
Bayaa bayaa başladık biz de bebişlerimizi kucağımıza almaya.. Korkmaya başladım
Bir de unutmadan hani çikolata olayı varya,ben onu bonnyfood dan alıcam çok hoşuma gitti erkek bebekler için olan drajelerle yapılmış olan sepetten. Üç ay önce baktığımda daha uygundu şimdi zam gelmiş ama olsun çok beğeniyoruum.Gelen misafirlere ikramlık,çokta gelen olmaz hepsini ben yerim
Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
bonnynin üretim tes ve genel müd benim evimin çaprazinda
Tamamdır yan yatırma yastığını da alıyorummOnu da alıyorum bunu daaa herşeyiiiii Bugünkü psikolojim bu ..:):)Acenuyla sıyırdık bugün birazz
şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
Ayyyyy yerim senin bıldırcınını.Kurban olurum teyzesi ben ona
Allah'ım ne güzel bir günde kavuşturdu sizi.Hasret giderin bol bol,kokla benim için
Ağlarım ben şimdi
bekliorum canım.. bu arada sende mi antalyadaydın..??bn mi yanlış hatırlıyorum..
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
Tamamdır yan yatırma yastığını da alıyorummOnu da alıyorum bunu daaa herşeyiiiii Bugünkü psikolojim bu ..:):)Acenuyla sıyırdık bugün birazz
kızlar onu al bunu al alışverişin sonu yok.annelerimiz bizi yan yatış yastığıyla mı büyütmüş sorun bakalım.benim annem beni yastığıyla bebek şekeriyle bebek arabasıyla vs büyütmedi.biz bence bazı şeyler gerekli ama bazı gereksiz şeyleri fazla düşünüp almaya kalkışıyoruz.çok paranız mı var çöpe atıcak bebek yastıkla eşyayla büyümüyor zaten anne sütü ve ilgisiyle büyür beslenir sizde biliyosunuz.Mübarek üç aylardayız oruçta tutamıyoruz bu kadar harcama yapmak yerine bir fakir bulup ihtiyacını karşılamak dah sevap makbul.
benim çevremde öyle fakir insan var ki.15 -16 yaşında evleniyor 25 yaşında 3 çocuğu var.sorsanız hangi çocuğu için birşey alabilmiş.geçen yıl bir aileye yardım etmiştim.2 çocuğu vardı.kocası muş'tan istanbul a göç etmişti o kadar maddi sıkıntılıydı ki 2. çocuğu bebekti 4 aylık ama iyi bakamıyordu siğorta yok eşinin kazancı az.bebeğin dogru dürüst eşyası yoktu.hep çevreden komşular vermiş.benim komşumda 3 poşet bebek elbisesi vermişti.kızı büyüdüğü için bana onlara vereyim dedi.sonra o aile burada yapamadı köye döndü.çevrenize bir bakın herkes alabiliyor mu bizim gibi.ben çok şey aldım giysi falan.şimdi pişmanım ama ihtiyaç sahibi olunca ilerde hemen vericem saklamıyacağım.2 çocuğa tekrar alırız.fakirin bir duaları yeter.hepinizi düşünmeye ve şu ramazan ayında yardımseverliğe davet ediyorum.
slm kızlar ben geldim geçmişe göz atıp geleim pek keyfim yok gibi bakalım artık ne olcak hayırlısı dün doktora gittim ağrımın çok artığını söyledim vucut hazırlanyor normal bunlar dedi doğuma az kaldı bak dikkat et dedi haftaya ben izne ayrılıyorum ama yerime başka arkadaş gelcek sakın unutma gelmeyi be yokum diye es geçme zaman azaldı dedi ende tamam dedim. bakalım ne olacak .adiyef canım satıcıya mail at kısmından irtibata geçiyorsun cevap vermişler bana gittigidiyor daki şekerler için aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?