2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende terlik en ucuzunan alacağım canım snuçta hastane çok temiz bir yer değil o yüzden pahalı alırsam içim acır orda kirlenir bişey olursa:)bende almadım köpük yeşil doğal sabun yada defne sabunu kullanırım zate ilk başta kullanılmıyormuş pek

Eki Görüntüle 728054

benim cep telefonun dan gebelik takibi
tüm annnlerin kurtarıcısı o program her hamilenin telinde hatta babalarında :) eşim ordan bakıyor yüklemiş kendi teline :)

aynen beni tarif ettin benim oğlumda öyle :)

Ne bileyim canım ben yaa herkes tutturmuş çorap al yanına diye. ameliyattan sonra üşüyorsun çorap giyersin dediler. doktor da ööle dedi. sıcağın böğründe nasıl olcak o iş bakalım.
canım normal de sezeryanda olsan epidural yada narkozlu doğumlarda ayılırken kedine gelirken üşüme geliyormuş o yüzden doğum yapanlar çorap tavsiye ettiler. birde biz üşütürsek bebeğe sütten geçer gaz olurmuş ne kadar doğru bilemem ama almak lazım.

çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

gözün aydin canim :))) saglikli bir şekilde büyütmek nasip olur inş.

sağol canım haftaya mutlaka sormam lazım ilacın adınıda not aldım inşallah bende kullanabilirim ve inşallah faydasını görürüm... demek kan 10 olunca almaya gerek yok buna ayrıca çok sevindim açıkçası biraz korkuyordum kan almaktan teyzemde doğumda aldı o biraz kötü anlattı..bende antalyanın ortalarındayım Manavgat ta.. seninki ne kadar batı..?? :44:

Benim mekan Finike canım.. Eşten dolayı! asıl memleket Aydın\Nazilli.. :)

Benim mekan Finike canım.. Eşten dolayı! asıl memleket Aydın\Nazilli.. :)

öyle mii... ben finikeyi seviorum yaa hatta ilk balayına oraya gelmiştik (ekim sonu hava soğuk fazla uzağa gitmeyelim demiştik) sonrada her yaz mutlaka tatile gitmeye başladık 1 gün orda kalır ege tarafına devam ediyorduk bu sene malesef finike 2000 otel var liman üstünde eşimin değişmez mekanı..

Evet canım finike güzel memleketmiş ben evlenmeden önce bu tarafların adlarını bile bilmiyordum. Biraz yadırgadım ilk başta ama şimdi alıştım artık. O otelin manzarası güzel ya, ki zaten dışardan gelenler genelde direk orada konaklarlar. Güzel ilçe küçük, sevimli. Tek sıkıntımız hastanenin donanımlı olmaması, o yüzden antalya merkeze gidiyorum.

şu programın adı ne bende indiriyim telefonuma

indirdim

Son düzenleme:

canım bence renkli olanlar ilkini daha çok beğendim

Bebeğimin bezi,ıslak mendili,sabunu,alt açma bezi...geldi yiycem totosunu..heyecanlandım düşününce iş ciddiye biniyo gelio bebişler...Acenu yarına düzelmek dileğiyle:):)
Yarın görüşürüz kızlar bugünlük çıkıyorum buralardan... dualarınızı eksik etmeyinn

adiyeff en çok ben merak ediyorum biliosun gelsin de haber vermeyi unutma canım hayrlı olsun şimdiden üzerinden bi yük kalkmıştır hiçbişe olmasa dimi:):) güsellerdir inşallah.
merak etme canım hemen buraya koşarım gelirlerse.
gözün aydın çok sevindim.iyi hastaneden de çıktınız.bundan sonra anne kız güzel güzel vakit geçirin işte.

canım bence renkli olanlar ilkini daha çok beğendim

evet canım ben de renkli olanları bugün aldım artık.irtibata geçip tülleri de mavi istedim.bakalım öyle gelir inşallah.

ay cnm gözün aydın yerim senin minik bıldırcınını
hikayeni ve resminizi bekliyoruz

kızlaarrr ben geldiimmm
hepinizin kandili mübarek olsun kuranımızı okuduk dualarımı ettim sizlere ve bebeklerinizee sağlık sıhhat hayırlı ömürler diledim
günümüde sağsağlim atlattım çok şükür
annemden kardeşimden allah razı olsun varmı onlar gibisi insanın kanı canı yavf
ikramlarımıda herkes çok sevdi beğendi hepsi çok güzel oldu sohbet muhabbet dahada bidaha böle zor olur heralde konu komşu görüşmesi artık bebişimi görmeye gelirler inş.
ben bi bakıyım sabahtan beri kaynattıklarınıza

ay gözün aydın cnmm

Kiraz fitokimyasallar açısından zengindir. Bunlar: anthocyanins (mevye ve sebzelerin rengini veren pigmentler; ki bunlar hücreleri zararlı kanserojen maddelere karşı koruyan antioksidan özellikleri sebebiyle kansere karşı seçenek oluşturabilirler). Aynı şekilde bir flavonoid olan quercetinki içinde hem anti-kanser bir oluşum, hem de anti-imflamotoral ve intihistaminik (alerji ve enfeksiyon önleyici) özellikler taşıyan bir antioksidandır.

· Kiraz hem kolesterolü hem de kan şekerini düşürmeye yardımcı olabilir.

· 100 gram kirazda, 17 bin miligram C vitamini bulunmaktadır. Her insanın günde 60-80 miligram C Vitamini alması gerekiyor.

· B1, B2, B5 vitaminleri, magnezyum ve kalsiyum da bulunmaktadır.

· Ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağlayabilir. Bu nedenle romatizma ve gut hastalıkları, eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde kullanılabilir.

· Kabızlığı önlemede etkilidir.

· Kirazda bulunan kinik asit, böbreklerin taş ve kum yapmasını önleyebilir ve varsa zamanla dökülmesine yardımcı olabilir.

· Kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olabilir.

· Aşırı ilaç tüketimi ile karaciğerde oluşan yükün azaltılmasında yardımcı olabilir.

· Nikotinin vücuttan atılmasında yardımcı olur.

· İçerdiği meyve şekeri levüloz rahat sindirilebildiği için, şeker hastaları da kirazı yanında protein kaynağı besinlerle birlikte tüketebilir.

· A vitamininin önemli bir kaynağı olan karoteni içeren kiraz, göz problemlerinin önlenmesinde yardımcı olabilir.

· 20 kirazda 12 - 25 miligram arasında antosiyanin bulunmaktadır, bu da bir aspirinden on kat daha etkilidir.

geçmiş olsun canim :)))))

kandilin mübarek olsun

inş düzelirim canim

sabah 8,30 ben burdayim bekliyorumj , görüşürüz iyi geceler

geçenlerde okumuştum... bolca tüketiyorum bu ara ama wc den de çıkamıyorum...:26:

blgn08 haberlerin çok güzeelll ay senin adına çok sevindim ağlarım ben yaaaa
rabbim bizede göstersin o güzel günleri inş.

ndd maşallah gezmelerinde çok birikmiş heralde olsun tadını çıkar ooohhhh
yavrunun kısmeti ne güzel işte hayırlı rızık kapıları benim eşime açılsın inş.

aceleci minnak seniiii yerim ben onuuuu
hiiiççç stres yapma şeker, 36. haftada gelişimi güzel oluyor bebeklerin, emer emer annesi güzel düşün güzel olsun inş.
bak bu mübarek günde sanada dua ederiz biz allahım hakkımızda hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…