bende terlik en ucuzunan alacağım canım snuçta hastane çok temiz bir yer değil o yüzden pahalı alırsam içim acır orda kirlenir bişey olursa:)bende almadım köpük yeşil doğal sabun yada defne sabunu kullanırım zate ilk başta kullanılmıyormuş pekselam kızlarrr..
bende gecen hafta raporumu aldım..oğluşum 42 cm kilosuda 1.746 gr olmuş
terlikten bahsetmişsiniz gezerin gonca serisinden bir terlik aldım 7 tl çok iyiydi..evdede aynısı kullandıgımdan yine ondan aldım..
okadar ucuk paralar vermenize gerek yok bence
bu arada bebeği için banyo köpüğü alan varmı ben almak istiyorum ama acaba çok gereksizmi diye düşünüyorum bugünde
tüm annnlerin kurtarıcısı o program her hamilenin telinde hatta babalarında :) eşim ordan bakıyor yüklemiş kendi teline :)
erkek bebek sagda durur derlermıs , annem oyle dedı gecen gun ,
benım oglumda agırlık sagda duruyor gobek delıgıme poposunu dayıo , ayaklar sagda habıre vurup duruyo annesıne , karnımın sag tarafı hep top gıbı sıs
canım normal de sezeryanda olsan epidural yada narkozlu doğumlarda ayılırken kedine gelirken üşüme geliyormuş o yüzden doğum yapanlar çorap tavsiye ettiler. birde biz üşütürsek bebeğe sütten geçer gaz olurmuş ne kadar doğru bilemem ama almak lazım.Ne bileyim canım ben yaa herkes tutturmuş çorap al yanına diye. ameliyattan sonra üşüyorsun çorap giyersin dediler. doktor da ööle dedi. sıcağın böğründe nasıl olcak o iş bakalım.
çok geçmiş olsun canımkızlar bu ara çok moralim bozuk ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.annemin evine 2 gün arayla hırsız girdi 2.sinde ewde uyuyordu annemle kız kardeşim hemde.birde bu gün öğrendim ki annemde rahim kalınlaşması varmış.parça alınıp bakılıcakmış.ya kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum ALLAH yardımıcımız olsun.böyle bir durum yaşayan varmı aranızda?banada söylemiyolardı ben kendim duydum daha çok şaşırdım(
şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
Canım biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum kv vardı giremedim nete. Kan değerim 9.7 olmuş, sanırım o ilacın faydası oluyor. Doktorumu aradım o da sevindi cuma gittiğimde bir daha kan alıcam dedi. aynı veya üstü olursa ilacı günde 2 kereye çıkarırız dedi. değer 10 olursa bizim için süper olur kan takviyesi gerekmez dedi. Sen de bir konuş istersen doktorunla. ha bu arada antalyadayım bende ama batısındayız biz :)
sağol canım haftaya mutlaka sormam lazım ilacın adınıda not aldım inşallah bende kullanabilirim ve inşallah faydasını görürüm...demek kan 10 olunca almaya gerek yok buna ayrıca çok sevindim açıkçası biraz korkuyordum kan almaktan teyzemde doğumda aldı o biraz kötü anlattı..bende antalyanın ortalarındayım Manavgat ta.. seninki ne kadar batı..?? :44:
Benim mekan Finike canım.. Eşten dolayı! asıl memleket Aydın\Nazilli.. :)
öyle mii... ben finikeyi seviorum yaa hatta ilk balayına oraya gelmiştik (ekim sonu hava soğuk fazla uzağa gitmeyelim demiştik) sonrada her yaz mutlaka tatile gitmeye başladık 1 gün orda kalır ege tarafına devam ediyorduk bu sene maleseffinike 2000 otel var liman üstünde eşimin değişmez mekanı..
bende terlik en ucuzunan alacağım canım snuçta hastane çok temiz bir yer değil o yüzden pahalı alırsam içim acır orda kirlenir bişey olursa:)bende almadım köpük yeşil doğal sabun yada defne sabunu kullanırım zate ilk başta kullanılmıyormuş pek
tüm annnlerin kurtarıcısı o program her hamilenin telinde hatta babalarında :) eşim ordan bakıyor yüklemiş kendi teline :)
aynen beni tarif ettin benim oğlumda öyle :)
canım normal de sezeryanda olsan epidural yada narkozlu doğumlarda ayılırken kedine gelirken üşüme geliyormuş o yüzden doğum yapanlar çorap tavsiye ettiler. birde biz üşütürsek bebeğe sütten geçer gaz olurmuş ne kadar doğru bilemem ama almak lazım.
çok geçmiş olsun canım
AYNI GÜN KARGO EN GÜZEL 75 ADET BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85512240
UCUZ AHŞAP BEBEK ŞEKERİ YENİ FİGÜRLER 0,60 TL GittiGidiyor'da 82604151
kızlar bi el atın ya başım döndü valla sizce hangisini alayım?
renksiz ahşap olanlardan seçim yapabiliyorsun,alacak olursam bebek pusetlisini alcam.birinin tülü nazar boncuğu falan güzel olmuş.diğerinin de figürleri güzel ama tülü düz beyaz.siz çoğunlukla ne derseniz onu alcam artık
merak etme canım hemen buraya koşarım gelirlerse.adiyeff en çok ben merak ediyorum biliosungelsin de haber vermeyi unutma canım hayrlı olsun şimdiden üzerinden bi yük kalkmıştır hiçbişe olmasa dimi:):) güsellerdir inşallah.
gözün aydın çok sevindim.iyi hastaneden de çıktınız.bundan sonra anne kız güzel güzel vakit geçirin işte.şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
slm kızlar ben geldim geçmişe göz atıp geleim pek keyfim yok gibi bakalım artık ne olcak hayırlısı dün doktora gittim ağrımın çok artığını söyledim vucut hazırlanyor normal bunlar dedi doğuma az kaldı bak dikkat et dedi haftaya ben izne ayrılıyorum ama yerime başka arkadaş gelcek sakın unutma gelmeyi be yokum diye es geçme zaman azaldı dedi ende tamam dedim. bakalım ne olacak .adiyef canım satıcıya mail at kısmından irtibata geçiyorsun cevap vermişler bana gittigidiyor daki şekerler için aklında bulunsun
canım bence renkli olanlar ilkini daha çok beğendim
şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
kızlaarrr ben geldiimmm
hepinizin kandili mübarek olsun kuranımızı okuduk dualarımı ettim sizlere ve bebeklerinizee sağlık sıhhat hayırlı ömürler diledim
günümüde sağsağlim atlattım çok şükür
annemden kardeşimden allah razı olsunvarmı onlar gibisi insanın kanı canı yavf
ikramlarımıda herkes çok sevdi beğendihepsi çok güzel oldu sohbet muhabbet dahada bidaha böle zor olur heralde konu komşu görüşmesi artık bebişimi görmeye gelirler inş.
ben bi bakıyım sabahtan beri kaynattıklarınıza
kızlaarrr ben geldiimmm
hepinizin kandili mübarek olsun kuranımızı okuduk dualarımı ettim sizlere ve bebeklerinizee sağlık sıhhat hayırlı ömürler diledim
günümüde sağsağlim atlattım çok şükür
annemden kardeşimden allah razı olsunvarmı onlar gibisi insanın kanı canı yavf
ikramlarımıda herkes çok sevdi beğendihepsi çok güzel oldu sohbet muhabbet dahada bidaha böle zor olur heralde konu komşu görüşmesi artık bebişimi görmeye gelirler inş.
ben bi bakıyım sabahtan beri kaynattıklarınıza
Bebeğimin bezi,ıslak mendili,sabunu,alt açma bezi...geldi yiycem totosunu..heyecanlandım düşününceiş ciddiye biniyo gelio bebişler...Acenu yarına düzelmek dileğiyle:):)
Yarın görüşürüz kızlar bugünlük çıkıyorum buralardan... dualarınızı eksik etmeyinn
Kiraz fitokimyasallar açısından zengindir. Bunlar: anthocyanins (mevye ve sebzelerin rengini veren pigmentler; ki bunlar hücreleri zararlı kanserojen maddelere karşı koruyan antioksidan özellikleri sebebiyle kansere karşı seçenek oluşturabilirler). Aynı şekilde bir flavonoid olan quercetinki içinde hem anti-kanser bir oluşum, hem de anti-imflamotoral ve intihistaminik (alerji ve enfeksiyon önleyici) özellikler taşıyan bir antioksidandır.
· Kiraz hem kolesterolü hem de kan şekerini düşürmeye yardımcı olabilir.
· 100 gram kirazda, 17 bin miligram C vitamini bulunmaktadır. Her insanın günde 60-80 miligram C Vitamini alması gerekiyor.
· B1, B2, B5 vitaminleri, magnezyum ve kalsiyum da bulunmaktadır.
· Ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağlayabilir. Bu nedenle romatizma ve gut hastalıkları, eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde kullanılabilir.
· Kabızlığı önlemede etkilidir.
· Kirazda bulunan kinik asit, böbreklerin taş ve kum yapmasını önleyebilir ve varsa zamanla dökülmesine yardımcı olabilir.
· Kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olabilir.
· Aşırı ilaç tüketimi ile karaciğerde oluşan yükün azaltılmasında yardımcı olabilir.
· Nikotinin vücuttan atılmasında yardımcı olur.
· İçerdiği meyve şekeri levüloz rahat sindirilebildiği için, şeker hastaları da kirazı yanında protein kaynağı besinlerle birlikte tüketebilir.
· A vitamininin önemli bir kaynağı olan karoteni içeren kiraz, göz problemlerinin önlenmesinde yardımcı olabilir.
· 20 kirazda 12 - 25 miligram arasında antosiyanin bulunmaktadır, bu da bir aspirinden on kat daha etkilidir.
aceleci minnak seniiiimerhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?