2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldiiikkk kuranımızı okuduk hepicinize dua ettik size ve kuzularınızaaa...
çok şükürr allahım bu mübarek kandil gününde hepimizi kuzularımıza kavuştursun inşalllahh
yaaaaaaaaaaaaaa 2 haftasonra memlekete gidecektim 1 haftalığına eşimin eğitimi vardı istanbulda iptaledildi kiraz toplama zamanına gelecekti tam deli gibi yiyecektim manavdaki kirazlar bit kadar geliyo gözüme bizim kirazlarımızdan sonra yüzlerine bakasım gelmiyo töbe töbeee eşim yollamıo beniii 2 günlük gideceğiz artık sabahtan akşama yerim bende needem

kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarmızda birbirimizi unutmayalım inşşş.

ye canm bol bol ye yarasın kuzuna

kızlar, epey bi kiraz muhabbeti geçmiş, ağızları sulandırıyor ANCAK benim doktorun muayenehanesine özellikle yazı asmışlar, daha önce de görmüştüm bir iki yerde,KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DOĞUMU YAKLAŞAN HAMİLELERİN YEMEMESİ ÖNERİLİYORDU. bi araştıralım bence. ben de çok severim fakat uzak durmaya çalışıyorum.

ay çok uykum geldi ya dizim bitse de bir yatsam artık.bu arada yarın da bzim eşimle tanışma yıldönümümüz.biz bunu evlilik yıldönümünden de önemli buluruz.ondan da özel kutlarız yani.

ama içimde bir his var unuttu bence eşim.biz aslında burda bahsetmedim ama biraz bozuğuz birkaç gündür.o yüzden ben de hediye falan almadım.o almazsa sinir olurum diye de düşündüm.yarın için bir planım da yok.bu sene ne oluyor bize bilmem.yarın bir aksiyon olmazsa ben baya kötü olcam heralde.

hayırlı kandiller canim ,

ben birazdan namazimi kılcam inş hepiniz aklimdasiniz

ay cnm hepmız ıcın et :) bende dıızı bıtsın abdest alıp otrcam duaya Allah kabul etsın bakalım:)

ay ben cok yedım kıraz her hafta bı kılo yedım fazlamıkı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…