2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bugun oglen bı gırdım bıdaha gremedım esım damladı hemen pcde ısı oluyo benm kendı ozel pcmıde kardesme verdm donem odevı ıcın bende bakakalıyom ole:)

temlizk yaptm bende verdım kendımı temizlige.. bırazdan da dualarımızı okcez:)

yarın oglumu gorcem 1.45 ranevum var esımde ııznlı yarın baya bı para bayılcaz abıye takım elbse takı.. ıslerını halltcez o yuzden cnm hıc dsarı cıkmak ıstmıyo para gtcek dıye:))))))

amanin 2 hafta sonra gittiğimde memlekete dönüştede doğururmuşummkısmet artık ne zamandır bekliyorum ama yemezsem olmaz abartmadanda yiyemem pöff sıkıntılı bir durum
sen hediyeni alsan o verirse versen olmazmı en azından elin boş olmamış olur unutmamıştır inşallah
benimki daha 2. yılımızda yıldönümümüzü unuttuskandalll

kuzum cdden skandal olmuss bende uuzlrdum unutsa esım..
o yuzdn dugun tarıhını kendı dogum gunune almısdı ozellıkle oglede oldu:) smdde yakınıyo benm dogum gunlerım gumburtye gdyo dıye:)

hastaneden ılk cıksıda bende bundan kullancam port bebe hıc dusunmyorm nedense begenmyorum. bı cok kısıde gordgmde hastaneden pusetle cıkaryolar bebıslerını

oy cnm ınsallah bı sorunla karsılasmassınız Allah kurtaryor ııkınızıde ne guzel ıcını ferah tut

benimde aklima geldi az once o ve ksophie babsi ameliyat olmustu naptilar acaba
en son iyiyim amelyat da iyi geçti diye yazmıştı sanırım
evet ya ben de böyle birşey hatırlıyorum.

niyeyse kızgınım ya o alsa da ben almış olmak istemedim yani.bakalım yarın ne olacak meraktayım yani.

oylemi , ben tam aksi seyler okudum ,

herseyin fazlasi mutlaka zarar , kilo kilo yememek lazim zaten

unutmaz heralde cnm , unutsada takılma böle seylere boşver , bu aralar hepimiz eşleriyle bozuk nieyse antrapozamı girdi bunlar komple acaba

canınmı cekti yaa tühh

Eşim aldı sağ olsun vişneden bir adım ötede beyim hiç beceremiyo bu meyve işini

bu mehmet ne iyi niyetli saf ya

yaa bu arada happymother nerelerde diş hekimimiz doğurmuş olmasın:18::18::18:

:18:

kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarmızda birbirimizi unutmayalım inşşş.

seninde kandilin mübarek olsun cnm

ben az yiyiom gaz yapıyo zaten

hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm benimde cuma günü

hastaneden ılk cıksıda bende bundan kullancam port bebe hıc dusunmyorm nedense begenmyorum. bı cok kısıde gordgmde hastaneden pusetle cıkaryolar bebıslerını

inşallah unutmamıştır cnm :26:

hadi hayırlı haberler ,nş. canim ,

bu abiyelerin hamilelere göre olmayıp buyyk beden olanlarina bak cnm daha uygun fiyatlari.

hadi hayırlı haberler ,nş. canim ,

bu abiyelerin hamilelere göre olmayıp buyyk beden olanlarina bak cnm daha uygun fiyatlari.

baya bı bakdım tatlım o seıklde de bakdm var oyle. yarın tam kararlastırcam ama senın gosterdgn o kırmızı elbseyıde cok begendm o tarzda bsı dusncem sanrıım uzun fıkrımı degstrdı sanırım o elbse:)

cumayada bısı kalmamıs cnm ınsan gunlerı sayyor valla:)

tatlım nıye kotu oluyosunkı onlarında bazen unutkanllkklarına denk gelyo ıkı cırlarsın oda kendnı affetrmeye ugrasır sonra kol kola grersnız yataga ama ınsallah unutmamısdır sen yınede guzel sofranı hazır et bence:)

canim ben bi hamilede gördüm ona benzer bişi , çok tatlı duruyoo acaip yakısıyoo bener bişey bulur denersen ne demek istedigimi anlarsin

maşallah bebişlerinize

inş sorunsuz bir şekilde bebğini kucagına alırsın ...

hıhhh hiç takmam alirim çekirdeğimi geçerim tv karşısına çıtçıt

canim ben bi hamilede gördüm ona benzer bişi , çok tatlı duruyoo acaip yakısıyoo bener bişey bulur denersen ne demek istedigimi anlarsin

saol cnm bulrum herhalde denerımde foto ceker atarım sıze:) okdr magazada vardr herhalde ole bıs mutlka umtlyum.
ya zaten herkez kılo almıssın dıyor. bıde ben cok kokosdum hamlilekden once alısdılar o hallerıme ınsanlar ııcne ah bu kız hala tas gıbı dıyen bakıslarla cıkmak ıstyorum:) bıraz taktım ondan kafayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…