amanin 2 hafta sonra gittiğimde memlekete dönüştede doğururmuşummkızlar, epey bi kiraz muhabbeti geçmiş, ağızları sulandırıyor ANCAK benim doktorun muayenehanesine özellikle yazı asmışlar, daha önce de görmüştüm bir iki yerde,KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DOĞUMU YAKLAŞAN HAMİLELERİN YEMEMESİ ÖNERİLİYORDU. bi araştıralım bence. ben de çok severim fakat uzak durmaya çalışıyorum.
sen hediyeni alsan o verirse versen olmazmı en azından elin boş olmamış olur unutmamıştır inşallahay çok uykum geldi ya dizim bitse de bir yatsam artık.bu arada yarın da bzim eşimle tanışma yıldönümümüz.biz bunu evlilik yıldönümünden de önemli buluruz.ondan da özel kutlarız yani.
ama içimde bir his var unuttu bence eşim.biz aslında burda bahsetmedim ama biraz bozuğuz birkaç gündür.o yüzden ben de hediye falan almadım.o almazsa sinir olurum diye de düşündüm.yarın için bir planım da yok.bu sene ne oluyor bize bilmem.yarın bir aksiyon olmazsa ben baya kötü olcam heralde.
amanin 2 hafta sonra gittiğimde memlekete dönüştede doğururmuşummkısmet artık ne zamandır bekliyorum ama yemezsem olmaz abartmadanda yiyemem pöff sıkıntılı bir durum
sen hediyeni alsan o verirse versen olmazmı en azından elin boş olmamış olur unutmamıştır inşallah
benimki daha 2. yılımızda yıldönümümüzü unuttuskandalll
kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
en son iyiyim amelyat da iyi geçti diye yazmıştı sanırımbenimde aklima geldi az once o ve ksophie babsi ameliyat olmustu naptilar acaba
evet ya ben de böyle birşey hatırlıyorum.kızlar, epey bi kiraz muhabbeti geçmiş, ağızları sulandırıyor ANCAK benim doktorun muayenehanesine özellikle yazı asmışlar, daha önce de görmüştüm bir iki yerde,KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DOĞUMU YAKLAŞAN HAMİLELERİN YEMEMESİ ÖNERİLİYORDU. bi araştıralım bence. ben de çok severim fakat uzak durmaya çalışıyorum.
amanin 2 hafta sonra gittiğimde memlekete dönüştede doğururmuşummkısmet artık ne zamandır bekliyorum ama yemezsem olmaz abartmadanda yiyemem pöff sıkıntılı bir durum
sen hediyeni alsan o verirse versen olmazmı en azından elin boş olmamış olur unutmamıştır inşallah
benimki daha 2. yılımızda yıldönümümüzü unuttuskandalll
kızlar, epey bi kiraz muhabbeti geçmiş, ağızları sulandırıyor ANCAK benim doktorun muayenehanesine özellikle yazı asmışlar, daha önce de görmüştüm bir iki yerde,KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DOĞUMU YAKLAŞAN HAMİLELERİN YEMEMESİ ÖNERİLİYORDU. bi araştıralım bence. ben de çok severim fakat uzak durmaya çalışıyorum.
ay çok uykum geldi ya dizim bitse de bir yatsam artık.bu arada yarın da bzim eşimle tanışma yıldönümümüz.biz bunu evlilik yıldönümünden de önemli buluruz.ondan da özel kutlarız yani.
ama içimde bir his var unuttu bence eşim.biz aslında burda bahsetmedim ama biraz bozuğuz birkaç gündür.o yüzden ben de hediye falan almadım.o almazsa sinir olurum diye de düşündüm.yarın için bir planım da yok.bu sene ne oluyor bize bilmem.yarın bir aksiyon olmazsa ben baya kötü olcam heralde.
canınmı cekti yaa tühh
bu mehmet ne iyi niyetli saf ya
yaa bu arada happymother nerelerde diş hekimimiz doğurmuş olmasın:18::18::18:
kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarmızda birbirimizi unutmayalım inşşş.
kızlar, epey bi kiraz muhabbeti geçmiş, ağızları sulandırıyor ANCAK benim doktorun muayenehanesine özellikle yazı asmışlar, daha önce de görmüştüm bir iki yerde,KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DOĞUMU YAKLAŞAN HAMİLELERİN YEMEMESİ ÖNERİLİYORDU. bi araştıralım bence. ben de çok severim fakat uzak durmaya çalışıyorum.
kızlar bugun oglen bı gırdım bıdaha gremedım esım damladı hemen pcde ısı oluyo benm kendı ozel pcmıde kardesme verdm donem odevı ıcın bende bakakalıyom ole:)
temlizk yaptm bende verdım kendımı temizlige.. bırazdan da dualarımızı okcez:)
yarın oglumu gorcem 1.45 ranevum var esımde ııznlı yarın baya bı para bayılcaz abıye takım elbse takı.. ıslerını halltcez o yuzden cnm hıc dsarı cıkmak ıstmıyo para gtcek dıye:))))))
hastaneden ılk cıksıda bende bundan kullancam port bebe hıc dusunmyorm nedense begenmyorum. bı cok kısıde gordgmde hastaneden pusetle cıkaryolar bebıslerını
ay çok uykum geldi ya dizim bitse de bir yatsam artık.bu arada yarın da bzim eşimle tanışma yıldönümümüz.biz bunu evlilik yıldönümünden de önemli buluruz.ondan da özel kutlarız yani.
ay cnm hepmız ıcın et :) bende dıızı bıtsın abdest alıp otrcam duaya Allah kabul etsın bakalım:)
ay ben cok yedım kıraz her hafta bı kılo yedım fazlamıkı?
kızlar bugun oglen bı gırdım bıdaha gremedım esım damladı hemen pcde ısı oluyo benm kendı ozel pcmıde kardesme verdm donem odevı ıcın bende bakakalıyom ole:)
temlizk yaptm bende verdım kendımı temizlige.. bırazdan da dualarımızı okcez:)
yarın oglumu gorcem 1.45 ranevum var esımde ııznlı yarın baya bı para bayılcaz abıye takım elbse takı.. ıslerını halltcez o yuzden cnm hıc dsarı cıkmak ıstmıyo para gtcek dıye:))))))
abartmasan canim :)))
hadi hayırlı haberler ,nş. canim ,
bu abiyelerin hamilelere göre olmayıp buyyk beden olanlarina bak cnm daha uygun fiyatlari.
Eşim aldı sağ olsunvişneden bir adım ötede beyim hiç beceremiyo bu meyve işini
:18:
seninde kandilin mübarek olsun cnm
ben az yiyiom gaz yapıyo zaten
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmbenimde cuma günü
inşallah unutmamıştır cnm :26:
baya bı bakdım tatlım o seıklde de bakdm var oyle. yarın tam kararlastırcam ama senın gosterdgn o kırmızı elbseyıde cok begendm o tarzda bsı dusncem sanrıım uzun fıkrımı degstrdı sanırım o elbse:)
2 gündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamadım
geçmiş çok birikmiş ama hiçbişeyi kaçırmak istemiyorum.
Bu arada dün oğluşumu görmeye gittik.
2350 gr olmuş oğlum herşeyi normal ve çok iyi durumdaymış.
çok güzel pozlar verdi bu kez oğlum. tombiş yanakları funtik burnu minnak çenesi herşeyi belliydi.
sürekli ağzını açıp kapatıyodu obur şirinim
doğumla ilgili henüz konuşmadı doktorum. gidişat herşey iyi durumda.inşallah normal normal doğururum oğlumu
ptesiden beri kardeşim bizde kalıyor. iki gündür gezmekten temizlik işlerine girememiştik. bugün başladık. ama ben hemen yoruldum mola verdim
bu arada ctesi kuzenimin düğünü var.
dün çok cici hamiş elbisesi aldım. birde kına için bluz ve beyaz pantolon aldım. fotolarını paylaşıcam bugün tadilattan aldıktan sonra
bu kadar şık hamile kıyafetleri bulabileceğimi düşünmemiştim. biraz pahalı ama eğer hamile olmasaydım kuzenim evleniyo diye şık bir abiye alıcaktım hem kına hem düğün için bundan daha fazla olucaktı eminim.
bu arada kızlar oğlumun kısmeti şansı devam ediyor. eşim çalışma yerini değiştirdiler. eve yakın olamıycak artık ama çok daha iyi kazanıcak. nasıl olucak tek maaşla diye kara kara düşünürken bu durum çok rahatlattı bizi.
Hepinizin bebecikleri size bol şans kısmet getirsin inşallah hepinizin eşlerinin işleri iyi olsun.
ben bir geçmişe bakayımm çok birikti çookkk
Merhaba hanımlar herkesin kandili mübarek olsun. Uzun zamandır bakamamıştım foruma zaman yaklaştıkça herkesi iyice heyecan sarmış anlaşılan. Biz hazırlıklara başladık yavaştan oğluma oda yapmıcaz ama bi gardrop alıp giyinme odasına bizim gardrobun yanına yerleştirdik eşyaları da bir buçuk hafta sonra tatile çıkınca yıkayıp yerleştiricez temizlik için de kadın gelecek ama o da tatile çıkınca nasipse :) onun dışında hafta sonu kontroldeydik ve ilk defa oğlumun profil resmini görebildik herşey bariz belli artık 2.5 kg olmuş maşallah :) Rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşaallah
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
tatlım nıye kotu oluyosunkı onlarında bazen unutkanllkklarına denk gelyo ıkı cırlarsın oda kendnı affetrmeye ugrasır sonra kol kola grersnız yataga ama ınsallah unutmamısdır sen yınede guzel sofranı hazır et bence:)
canim ben bi hamilede gördüm ona benzer bişi , çok tatlı duruyoo acaip yakısıyoo bener bişey bulur denersen ne demek istedigimi anlarsin
hıhhh hiç takmam alirim çekirdeğimi geçerim tv karşısına çıtçıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?